ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης δίπλα στον Πιερικό Αρχέλαο

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου ήταν και …



Στον κυριακάτικο αγώνα που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Σιδ. Σταθμό,  τον Πιερικό Αρχέλαο συμπαραστάθηκε και η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης.

Με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Δημήτρη Σολδάτο, αντιπροσωπεία από πολλά παιδιά ήταν στην κερκίδα και συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς, ζώντας έτσι τον παλμό του αγώνα και δίνοντας χαρά, η οποία ήταν αμφίδρομη.

Για τη συμμετοχή αυτή της Μέριμνας Παιδιού στην ενδιαφέρουσα αθλητική συνάντηση, ο κ. Δημ. Σολδάτος, δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πιερικό Αρχέλαο για την τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει στον αγώνα αυτό με τη Νίκη Βόλου. Η εκ μέρους του πρωτοβουλία μας τιμά ιδιαίτερα και ευχόμαστε καλή πορεία στην ιστορική ομάδα της πόλης μας. Η ευγενική αυτή κίνηση μας δίνει το ερέθισμα για περεταίρω συνεργασία».

Φώτο:
  1. Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου στο Σιδ. Σταθμό Κατερίνης
Το Φροντιστήριο Αγγλικών «Μαρία Αθανασούλα»

Μια ευχάριστη πρωτοβουλία ήταν και η οργανωμένη συμμετοχή μαθητών του Φροντιστηρίου Αγγλικών της κ. Μαρίας Αθανασούλα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές του ήταν στο γυμναστήριο από νωρίς και το ενδιαφέρον τους για το μπάσκετ αποδείχθηκε δυναμικό, αφού η παρουσία τους στην κερκίδα ήταν λίαν εκδηλωτική.

Η επίσκεψη στο γήπεδο είχε και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και ήταν μια κίνηση που χαροποίησε όλους.

Φώτο:
  1. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Φροντιστηρίου Αγγλικών «Μαρία Αθανασούλα» κατά την άφιξή τους στο γήπεδο μαζί με την ιδιοκτήτρια και τον υπεύθυνο της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου Μίλτο Μηλιάτη
  2. Στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου μετά τον αγώνα περιχαρείς για τη νίκη του Πιερικού Αρχελάου
Το τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών
του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και την περασμένη Κυριακή ήταν και το τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης.

Εδώ και πολλά χρόνια τα μέλη του στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς, είναι δίπλα στον Πιερικό Αρχέλαο και η παρουσία του αναμφισβήτητα ικανοποιεί απόλυτα το αίσθημα της ασφάλειας, αφού το ενδιαφέρον και η κατάρτισή τους στα θέματα πρώτων βοηθειών είναι, αποδεδειγμένα, στην πράξη.

Αυτή τη φορά στον αγώνα ήταν και ο αρχηγός του τμήματος κ. Δημήτρης Κατιρτζής, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε και εμείς εδώ στην προσπάθεια που κάνει ο Πιερικός Αρχέλαος. Είμαστε αρωγοί  στην τιτάνια προσπάθειά τους που ως σκοπό έχει τη συνεχή ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης. Μια προσπάθεια από ανθρώπους της Πιερίας και σ΄ αυτή πρέπει να είναι συμπαραστάτης όλος ο κόσμος. Εδώ στο καινούργιο γήπεδο γίνεται μια εξαιρετική δουλειά όπως δείχνουν άλλωστε και τα πράγματα. Θα είμαστε πάντα κοντά, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που είναι απαραίτητη η βοήθειά μας».