ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ «ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ»


SAMARAS
Στο καφενείο της Βουλής εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο πολύ – δραστήριος πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς (ο γ@μω το κεφάλι μου ο μ@λ@κ@ς – για να μην ξεχνιόμαστε),  συνοδευόμενος μάλιστα από τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Θανάση Μπούρα και τον στενό του συνεργάτη Νίκο Τσιούτσια!

Μόλις τον είδαν τον Αντωνάκη μας στο καφενείο αμέσως δημιουργήθηκε πηγαδάκι – που να γινόταν πηγαδάρα να μπουν όλοι μέσα – και αρκετοί αργόσχολοι άρχισαν να χαζογελάνε και να κουτσομπολεύουν το ταγεράκι της Πιπιλής και την κλήρωση της Εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σημειωτέων ότι λίγες ώρες πριν θρηνούσαμε έναν ακόμη νεκρό από φωτιά στο σπίτι του, μια ακόμα ηλικιωμένη που κάηκε επίσης ζωντανή, ταυτόχρονα γινόταν η κηδεία της 13χρονης ενώ η Αθήνα ετοιμαζόταν να κατακλυστεί από χιλιάδες νεαρούς που ακόμα παλεύουν στα Εξάρχεια με τις αστυνομικές δυνάμεις! Και ο Αντωνάκης γελάει και ποζάρει στο φακό! Ε, άντε να μην πω‼!