ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΈΞΑΛΛΗ Η ΒΙΚΤΏΡΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΒΛΈΜΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΎ ΤΟΥ ΝΤΈΙΒΙΝΤ ΠΡΟΣ ΚΑΛΛΊΓΡΑΜΜΕΣ ΧΟΡΕΎΤΡΙΕΣ – ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΆΖΕΙ ''ΠΑΝΤΌΦΛΑ'' ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΊΤΙ! (ΦΩΤΌ)

Τελικά δεν ήταν μόνον ο Πλανητάρχης που έχει προβλήματα με το στεφάνι του! Δείτε παρόμοια ιστορία που είχε αντιμετωπίσει ο διάσημος – πρώην πλέον – σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ που μάλλον δυσκολεύτηκε να πείσει τη συμβία του για τις αγαθές του προθέσεις και για την απόλυτη πίστη του...

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε το ζεύγος Μπέκαμ να παρακολουθεί προ καιρού αγώνα μπάσκετ, με τη διαφορά πως ο Ντέιβιντ έδειξε πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για τις καλλίπυγες τσιρ-λίντερ και τις αποκαλυπτικές τους στολές, ξεχνώντας προς στιγμή πως στο πλάι του βρισκόταν η σύζυγός του Βικτώρια. Η οποία έδειξε αμέσως τη δυσφορία της.





Όπως δείχνουν τα ενσταντανέ των παπαράτσι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άδικα προσπάθησε να ηρεμήσει την καταφανώς έξαλλη Βικτώρια και στο τέλος χαμογελά αμήχανα, προφανώς γνωρίζοντας πως στην επιστροφή στο σπίτι θα είχε να αντιμετωπίσει μια σκηνή ζηλοτυπίας, αν όχι την... παντόφλα της συμβίας του!



Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν έκτοτε κοιμούνται σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια, όπως θέλουν οι κακές γλώσσες για το ζεύγος Ομπάμα.






http://kostasliourtas.blogspot.gr/