ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Γιώργου Φαρμάκη



Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι κάτοικοι του Δήμου μας
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλετε τους συνεργάτες και εμένα προσωπικά το διάστημα της ενασχόλησής μας με τα κοινά.
Σε λίγες ώρες υποδεχόμαστε τη νέα χρόνια στην οποία εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για ένα νέο ξεκίνημα, που θα επαναπροσδιορίσει τις ανθρώπινες αξίες και θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη μας.
Προβλέπεται να είναι μια καθοριστική χρονιά, τόσο για την τοπική μας κοινωνία όσο και για την πατρίδα μας.
Σε αυτές τις συνθήκες δηλώνουμε παρόντες να ολοκληρώσουμε την αναδιοργάνωση και εξυγίανση και να εμπεδώσουμε στη συνείδηση όλων των πολιτών του Δήμου Δίου – Ολύμπου, τις αρχές της διαφάνειας στη διαχείριση των πόρων, της ισονομίας και της αλληλεγγύης, με στόχο την προκοπή του τόπου μας.
Συνθέτουμε και ενώνουμε δυνάμεις που εμπιστεύονται τον κοινό μας σκοπό, να αντιμετωπίσουμε με γνώσεις και εμπειρίες, συνέπεια και υπευθυνότητα κάθε ζήτημα. Με σύνεση, προγραμματισμό και πολύ δουλειά προχωράμε δυναμικά στην επόμενη μέρα.
Έχουμε θέσει στέρεες βάσεις. Το γεγονός αυτό μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της ανάπτυξης του Δήμου μας, κόντρα σε κάθε δυσκολία. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, δουλεύουμε για τη λύση τους.
Στις εκθέσεις ιδεών και στις ακρότητες απαντάμε με έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του δημότη στην καθημερινότητα και αποδεικνύουν στην πράξη τον αναπτυξιακό και κοινωνικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Τις αξίες μας δεν τις διαπραγματευόμαστε, όπως δεν διαπραγματευόμαστε την αγάπη και την αγωνία μας για τον τόπο μας. 
Με όπλο το αίσθημα ευθύνης που διακατέχει όλους μας και την αδιάκοπη ενασχόληση στα καθημερινά, αντιμετωπίζουμε αποφασιστικά τη μεγάλη πρόκληση που μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά.
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά με υγεία και προσωπικές επιτυχίες για όλους μας που επιλέξαμε να κατοικούμε στο μοναδικό τούτο τόπο του Δήμου Δίου – Ολύμπου. 


Γιώργος Φαρμάκης
Αντιδήμαρχος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου