ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Γελούν μαζί μας! Θέλετε κοινωνική πολιτική; Φτιάξτε καταλύματα για αστέγους! Και... κυκλοφορούν ελεύθεροι, τόσο οι τροϊκανοί αφέντες, όσο κι δωσίλογοι υπάλληλοί τους της ακροδεξιάς κυβέρνησης γερμανοτσόγλανων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ


Μ
ε αυτή την απίστευτη πρόστυχη συμβουλή η τριμερής επιτροπή των υπαλληλάκων της ΤΡΟΙΚΑ που όλη η κυβέρνηση πέφτει στα τέσσερα μόλις τους βλέπει, έδωσε το στίγμα του τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.
Το πότε θα γυρίσει η ΤΡΟΙΚΑ άγνωστο και φυσικά μόλις γυρίσουν θα πρέπει η κυβέρνηση να έχει απελευθερώσει τους πλειστηριασμούς και να έχει προνοήσει για καταλύματα αστέγων όπως παροτρύνει η αθλιότητα των τίποτα που κάνουν κουμάντο στους ανίκανους τίποτα και την πληρώνει μια χώρα και οι πολίτες της. Η σκιά των επερχόμενων πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και των ομαδικών απολύσεων κάνει την πλειοψηφία των κυβερνητικών βουλευτών να ανησυχεί περισσότερο για το μέλλον που θα έχουν οι ίδιοι πάρα για την... ολική καταστροφή που θα υποστούν οικογένειες μέσα στις γιορτές.
Το περίεργο και το ανησυχητικό είναι ότι τέτοιες δηλώσεις από φλεγματικούς υπαλλήλους βόρειων χωρών (που τα νέα που έρχονται από τα βόρεια είναι η νομιμοποίηση του κόμματος των παιδόφιλων, η νομιμοποίηση της κτηνοβασίας κτλπ) μένουν αναπάντητες δυστυχώς και δεν περιμένω φυσικά τον Στουρνάρα να μιλήσει αυτός είναι αποτυχημένος και υποταγμένος και σίγουρα δεν περιμένει ο πολίτης τον Άδωνι να μιλήσει γιατί η βλακεία δεν έχει όρια, αλλά περιμένει σίγουρα να ακούσει κάποια φωνή σοβαρού κυβερνητικού βουλευτή εάν έχει μείνει κανένας μετά την Αδωνιοποίηση της πολιτικής.
Η πολιτική που ακολούθησαν η Νέα Δημοκρατία και το Πασοκ όλα αυτά τα χρόνια μας έφερε σε αυτό το σημείο και το δυστύχημα είναι ότι σήμερα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και οι δύο μαζί για να κάνουν τι; Να μας βγάλουν από την κρίση, εάν είναι δυνατόν οι ανεπαρκείς και ανίκανοι που διαχειρίστηκαν με αποτυχία τις τύχες μας όλα αυτά τα χρόνια ήθελαν να μας βγάλουν από την κρίση και μας έσπρωξαν χειρότερα μέσα στην λάσπη. Πώς να μην ακούγονται τέτοιες δηλώσεις τύπου «φτιάξτε καταλύματα για αστέγους» από ξένους υπαλλήλους όταν η πολιτική ζωή της χώρας και η ποιότητα των σημερινών βουλευτών το επιτρέπει, όταν επιτρέπει να βλέπει εξαθλιωμένους τους έλληνες και να κάνει τα πάντα για να τους εξαθλιώσει περισσότερο. Ένα τσίρκο είναι η βουλή με κυβέρνηση που αναγκάζεται να διορίζει υπουργούς σαν των Άδωνι, συμμαχίες με ένα αποτυχημένο κόμμα το Πασοκ με τελειωμένα στελέχη που για να γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς το ανέχονται οι πολίτες και το χειρότερο μια αντιπολίτευση επικίνδυνη σε ότι κάνει και ότι λέει και βοήθεια μας έτσι και κυβερνήσει.
Πότε βλέπαμε σκηνές απείρου κάλους βουλευτές και εκλεγμένους στην τοπική αυτοδιοίκηση; Να πετάνε νερά, να αλλάζουν μπουνιές και χαστούκια να βρίζονται στις πρωινές εκπομπές να τσιρίζουν και να αποχωρούν στα δύσκολα.
Κόμματα όπως η Χ.Α. με τους μισούς βουλευτές στην φυλακή και τους άλλους μισούς υπόδικους, η ΑΝΕΛ μας ψεκάζουν και στην γραμμή εκκίνησης οι περισσότεροι για να φύγουν και να πάνε αλλού, το ανύπαρκτο ΚΚΕ που τουλάχιστον κρατάει ιδεολογικά γιατί ιδεολογίες τέλος και όποιος πολιτικός λέει ότι είναι ιδεολόγος προσθέτει απλά άλλο ένα ψέμα στα όσα έχει πει. Πολιτικός υπόκοσμος, ανεπάρκεια και ανικανότητα δυστυχώς. Και γιατί να πρέπει να γινόμαστε όλοι οι έλληνες ξεφτίλα επειδή δίνεται η εικόνα σε όλο τον πλανήτη και σωστά ότι αυτοί που εκπροσωπούν την Ελλάδα είναι καραγκιόζηδες και ανίκανοι.
Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες δηλώσεις ξένων από χώρες όπου η ανωμαλία νομιμοποιείται και οι πολιτικές μας δυνάμεις τους ακούν χωρίς απάντηση με σταυρωμένα τα χέρια, όταν δεν είναι στα τέσσερα. Γιατί δεν βγαίνουν οι σοβαροί βουλευτές όσοι υπάρχουν και πιστεύω δεν είναι λίγοι να αρχίσουν να μιλάνε και να απαντούν ανεξάρτητα από την γραμμή των παρατάξεων τους γιατί δυστυχώς τους έχουν πάρει και τους ίδιους τα απόνερα της ξεφτίλας των άλλων ανίκανων που παρουσιάζονται στην πρώτη γραμμή. Δεν ξέρω ποιο θα είναι άμεσο μέλλον μας με τέτοιο άθλιο υλικό πολιτικών, δεν ξέρω εάν θα έχουμε, υγεία, παιδεία αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι το μέλλον όλων αυτών που μας ξεφτιλίζουν καθημερινά θα είναι η πλήρη εξαφάνιση τους και η απομόνωση τους από την πολιτική ζωή της χώρας για το καλό των παιδιών μας.
Του Κώστα Βουκελάτου από freepen, μέσω "Το Γρέκι