ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η Μάιλι Σάιρους είναι μπάι: Φιλιέται με χορεύτρια στο στόμα και μετά με το αγόρι της

miley-cyrus-filietai-me-xoreutria-570
Η Μάιλι Σάιρους ξαναχτυπά για δεύτερη φορά μέσα σε 3 μέρες και φιλιέται και πάλι με κοπέλα και αναρωτιόμαστε αν προσπαθεί να μας πει κάτι. Για να το σώσει πάντως, φιλήθηκε μετά και με τον Κέλαν Λουτζ. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, της Κέιτι Πέρι και της Σελίνα Γκόμεζ.
Η Μάιλι βρέθηκε με το φίλο της τον Κιέλαν Λουτζ και άλλους στο μέρος που τραγουδούσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και χόρεψε ασταμάτητα, τη θώπευσαν, ξεσάλωσε και έκανε πολλά.
Lesbian kiss:  The second dancer got more than she bargained for, with a very merry Miley grabbing the female by the back of her head and pulling her in for a passionate kiss
Αρχικώς, την έπεσε σε μια χορεύτρια και το τι δεν έκανε μαζί της. Στο τέλος κατέληξε να τη φιλά με πάθος και οι πιθανοί λόγοι είναι 3: 1)της αρέσουν τα κορίτσια, 2) είχε πάρει ναρκωτικά, 3) ήθελε να ανάψει το φίλο της.
Two is company, three is a party: The former Disney star and her new pal were then joined be another performer who danced in front of the singer
Πάντως, στη συνέχεια για να το σώσει πήγε και χόρεψε αισθησιακά με ένα νεαρό, ο οποίος ήταν διαχυτικός και μετά φίλησε τον Λουτζ με τον οποίο τη θέλουν ζευγάρι οι φήμες.
miley-cyrus-lutz-570
Φωτογραφία: Splashnews