ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοκτόνησε ειδικός φρουρός που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Διπλή τραγωδία εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Χαλάνδρι. Ένας ειδικός φρουρός, μόλις 28 ετών, παρέσυρε με τη μηχανή του και σκότωσε μία ηλικιωμένη γυναίκα, και λίγα λεπτά αργότερα αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των περαστικών, τραβώντας τη σκανδάλη από το όπλο του.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στις 18:30.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 28χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, επέστρεφε από το σπίτι των γονιών του με μοτοσικλέτα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε και χτύπησε την ηλικιωμένη, η οποία διέσχιζε εκείνη την ώρα το δρόμο.
frouros
Όταν ο ειδικός φρουρός αντιλήφθηκε ότι η άτυχη γυναίκα είχε εκπνεύσει, έβγαλε το όπλο του και αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας τραγικό τέλος στη ζωή του.
Ο αυτόχειρας υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, ενώ παλαιότερα είχε υπηρετήσει και στην ομάδα ΔΙΑΣ. Στο άκουσμα της είδησης, συγγενείς και συνάδελφοι του νεαρού πάγωσαν, ενώ όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα πολύ καλό και ευαίσθητο άνθρωπο.
Ο αδελφός του 28χρονου υπηρετεί επίσης στην αστυνομία και συγκεκριμένα είναι αξιωματικός. 


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/385107/aytoktonise-eidikos-froyros-poy-eneplaki-se-thanatiforo-trohaio#ixzz2oGkZmNK3