ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Επτά πράγματα που θα ήταν καλό να αλλάζατε στο σεξ

Επτά πράγματα που θα ήταν καλό να αλλάζατε στο σεξ
Η αλήθεια είναι πως έχουν γραφτεί πολλά για το θέμα αυτό.
Μύθοι που θα πρέπει να καταρριφθούν, κανόνες που καλό είναι να σπάσουν, οδηγίες, αποστολές αποπλάνησης και πόσα ακόμα μας μπερδεύουν περισσότερο παρά μας βοηθούν. Το σεξ απαιτεί αυθορμητισμό. Τι στιγμή εκείνη που υπάρχει πάθος πώς μπορεί κανείς να θυμηθεί τον δεκάλογο των όσων πρέπει και δεν πρέπει. Ποιος τα ορίζει όλα αυτά; Τέλος πάντων, τα πράγματα είναι πιο απλά!
  1. Δεν σου αρέσει το σεξ μαζί του. Πιθανότατα δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας στον ερωτικό τομέα. Θυμάστε τη φράση «Άστο να μάθει μια τέχνη, αφού δεν τα παίρνει τα γράμματα». Ακριβώς, αυτό ποιος ο λόγος να μείνετε σε μία σχέση όταν δεν τα βρίσκετε εκεί. Το σεξ είναι επικοινωνία, άμα δεν υπάρχει εκεί επικοινωνία, τότε για ποιο ερωτικό σύντροφο μιλάμε και για ποια σχέση;
  2. Αν φοβάσαι ή ντρέπεσαι να μοιραστείς φαντασιώσεις ή κάτι που δεν σου αρέσει, τότε έχετε πολλά θέματα να λύσετε. Το καλό σεξ έρχεται όταν νιώθεις ασφάλεια και οικειότητα με τον άλλον. Δεν έχει savoir vivre εδώ. Προσοχή, μην μπερδέψετε το σεβασμό. Σεβασμός πρέπει να υπάρχει. Όμως, υποτίθεται πως στο σύντροφό σου μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις χωρίς να σκέφτεσαι αν θα το παρεξηγήσει ή όχι.
  3. Επιτέλους συμβιβαστείτε με το σώμα σας ή αδυνατίστε. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Το να περιορίζεστε σ” ένα αριθμό στάσεων που δείχνουν κομψή τη σιλουέτα σας ή να ψάχνετε από που κλείνουν τα φώτα κάθε φορά είναι ψυχοφθόρο.
  4. Το σεξ δεν είναι τιμωρία ούτε έπαινος. Μην το αντιμετωπίζετε έτσι. Η Λυσιστράτη ξεσήκωσε και τις άλλες γυναίκες της Αθήνας και της Σπάρτης, να κάνουν απόχη απ΄το σεξ για να σταματήσει ο Πελοποννησιακός πόλεμος. Εσείς όμως δεν έχετε τέτοια θέματα. Γιατί να απέχετε απ΄το σεξ; Το σεξ είναι υγεία.
  5. Αφήστε τα κατοικίδια εκτός δωματίου. Το κενό ανάμεσα σας δεν είναι καλό να υπάρχει.
  6. To χιούμορ και το σεξ είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός. Σας βοηθά να χαλαρώσετε και να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Τολμήστε λοιπόν να το συνδυάσετε!
  7. Δίνεις-παίρνεις. Μην το ξεχνάτε αυτό στο σεξ είναι αμφίδρομη σχέση. Ικανοποιήστε τον για να σας ικανοποιήσει.
Το διαβάσαμε στο Jenny.gr