ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ στο Χόλιγουντ – Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός, Πολ Γουόκερ που πρωταγωνιστούσε στο Fast and Furious

Σοκ στο Χόλιγουντ – Νεκρός από τροχαίο ο ηθοποιός, Πολ Γουόκερ που πρωταγωνιστούσε στο Fast and Furious
Ένα πολλά υποσχόμενο αστέρι του θρηνεί το Χόλιγουντ μετά τη τραγική είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πολ Γουόκερ. Ο άτυχος νέος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά ταινιών Fast and Furious και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά την τραγική είδηση, ο 40χρονος σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο του εξερράγη μετά από τροχαίο στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Σάντα Κλάριτα, όπου είχε πάει για μια φιλανθρωπική έκθεση αυτοκινήτων για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες. Στα πλαίσια της έκθεσης, αυτός και ένας φίλος του δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο
Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρουν στο αυτοκίνητο βρισκόταν με ένα άλλο πρόσωπο, όταν ο αγνώστων στοιχείων οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα προσέκρουσε σε ένα δέντρο και εξερράγη με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο και των δύο.
Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, ενώ επιβεβαιώθηκε επίσημα και από το twitter του άτυχου ηθοποιού.