ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤOΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του, μας δίνει ώθηση ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά αγωνιστικά»

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Νικητής αναδείχτηκε αυτός που έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο τέλος του παιχνιδιού»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων που έγινε στην Κατερίνη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου και ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη νίκη και από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Είναι αλήθεια ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε άσχημα, αλλά είχαμε την ικανότητα να αντιδράσουμε και να καλύψουμε την εις βάρος μας διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό που διατηρήσαμε το αήττητο της έδρας, απέναντι μάλιστα σε μια πραγματική ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του, μας δίνει ώθηση ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά αγωνιστικά».


Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Δόξας Πεύκων: «Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β' εθνικής όπου νικητής αναδείχτηκε αυτός που έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο τέλος του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου και εύχομαι καλή συνέχεια. Επίσης εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή χρόνια με υγεία».