ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Πορεία Παοκτσήδων


 
Σε πορεία αλληλεγγύης για τους φυλακισμένους οπαδούς του Δικεφάλου καλούν οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ.
Αυτήν την ώρα συγκεντρώνονται στην Καμάρα . Είναι 150 άτομα σύμφωνα με την αστυνομία. Θα ακολουθήσει πορεία με κατεύθυνση το γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στις 19:30

Πλάκα μας κάνει η κοπέλα

Πλάκα μας κάνει η κοπέλα


     Από τις κορυφαίες φιγούρες στο Pole dance>video

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Δείτε πού πήγαν όλα τα αυτοκίνητα που «χτύπησε» ο τυφώνας Σάντι





Δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα τα οποία καταστράφηκαν κατά το πέρασμα του τυφώνα Σάντι στις ΗΠΑ βρίσκονται προσωρινά παρκαρισμένα σε διάδρομο αεροδρομίου στη Νέα Υόρκη, όπως φαίνεται και στις παρακάτω εντυπωσιακές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από λίγες ημέρες.

Ποιούς πρώην νομάρχες, δημάρχους, συμβούλους, ελέγχει το ΣΔΟΕ

( Βουλευτές, Δημάρχους , Νομάρχες, Συμβούλους ) Κάτι βρωμάει στον αέρα .............


Ποιούς πρώην νομάρχες, δημάρχους, συμβούλους, ελέγχει το ΣΔΟΕ
Δημαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής». Ηδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των λογαριασμών τους και ελέγχου των «πόθεν έσχες», αφού προέκυψαν ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Εκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που ελέγχονται για «μαύρο χρήμα» περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ που φέρνει στη δημοσιότητα το «Εθνος της Κυριακής».
Ηδη έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου του «πόθεν έσχες», αφού έχουν προκύψει ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων αιρετών προσώπων βρέθηκαν μεγάλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και το γενικότερο οικονομικό τους προφίλ.
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση πρώην δημάρχου στη Φθιώτιδα με «ακάλυπτο» στην Εφορία τραπεζικό λογαριασμό 3 εκατ. ευρώ, πρώην νομάρχη Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατ. ευρώ και νομαρχιακού συμβούλου στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατ. ευρώ.
Στη Θεσσαλία ελέγχονται:
Βλάικος Παναγιώτης, πρώην δήμαρχος Αλοννήσου
Περίσης Σταμάτης, πρώην δήμαρχος Σκοπέλου
Τσιτσές Δημήτρης πρώην δήμαρχος Τεμπών
Καρυούδης Γεώργιος, αντιδήμαρχος Κιλελέρ
Κουντέλις Ιωάννης, πρώην αντιδήμαρχος Πορταριάς
Ταμήλος Μιχάλης, πρώην δήμαρχος Τρικάλων και νυν βουλευτής
ΖΙώγκος Αθανάσιος πρώην δήμαρχος
Καραλαριώτου Ειρήνη, αντιπεριφερειάρχης Λάρισας
Μπαρτζώκης Γ. δημοτικός σύμβουλος
Βούλγαρης Αλέκος, δήμαρχος και πρώην βουλευτής
Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Τα λίγα βγαίνουν με κόπο, τα πολλά με… κόλπο»




Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός 

Θυμάμαι, όταν έπιανε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία τα μέλη της «17Ν»,τους κατέτασσε σε… γενιές. Πρώτη, δεύτερη, τρίτη γενιά εκτελεστών, όπως ακριβώς γίνεται με τα «κλειστά», οικογενειακά επαγγέλματα. Οι παλαιότεροι αποκαλύπτουν και μεταδίδουν στους νεότερους τα μυστικά της τέχνης τους και αυτό λέγεται παράδοση. Και το οργανωμένο έγκλημα, λοιπόν, ακολουθεί γενεαλογικά τις παραδόσεις. 


Το 1981 μια συγκεκριμένη οργάνωση ανθρώπων, λιμασμένων για χρήμα, εξουσία και εμφορούμενο από μένος, μνησίκακο και εκδικητικό, αναλαμβάνει την πολυπόθητη εξουσία. Το κέλυφος, κάτω από το οποίο αποκρύπτουν την ιδιοτελειά τους, ονομάζεται κόμμα. Το δέλεαρ για να το ακολουθήσουν οι λεγόμενες «λαϊκές μάζες», είναι μια αερόπλαστη και κρανιοκενής συνθηματολογία. Παφλάζουσες ασημαντολογίες και κραυγαλέοι αφορισμοί γενικότατης φύσεως (και όσο πιο αόριστο και γενικό είναι το περιεχόμενο ενός συνθήματος, μας διδάσκει η κοινωνική ψυχολογία, τόσο μεγαλύτερη εμβέλεια αποκτά) καρυκευμένοι με τις συνήθεις κόρωνες περί εθνικής ανεξαρτησίας – «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» – και κοινωνικής δικαιοσύνης- «αλλαγή», «το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία». Ο λαός δε πάντοτε ευκολόπιστος και στο τέλος προδομένος, πείθεται. Την δεκαετία του ’80, λαφυραγωγεί το κράτος η πρώτη γενιά. Ταυτόχρονα εκλύει τις χειρότερες ροπές του νεοελληνικού χαρακτήρα, καλλιεργεί τα ελαττώματα του λαού και όχι τις αρετές του. Την διαφθορά διά του λεγόμενου «πολιτικού χρήματος» και των περιβόητων «διαπλεκόμενων συμφερόντων», που όλοι τα κατήγγειλαν και ουδείς τα αποκάλυπτε, γιατί αφορούσε τους ίδιους και συγγενικά τους πρόσωπα. Τις ραγδαίες αναρριχήσεις αναξιοκρατικώ δικαιώματι και κομματική προωθήσει. Την γενικευμένη ηθική του αμέσου συμφέροντος και του άνομου πλουτισμού- «δωράκι στον εαυτό του»- όπου ο υστερών σε κακοποιό ευρεσιτεχνία ένιωθε ότι κοροϊδοπιάνεται και αυτοαδικείται, με έναν λόγο το κλίμα σκυβαλοκρατίας, λωποδυτοκρατίας και σαλταδορισμού, που η λαϊκή θυμοσοφία συνόψισε ευθύβολα στο απόφθεγμα: «τα λίγα βγαίνουν με κόπο, τα πολλά με κόλπο». (Γ. Καλλιόρη, «Eξ επαφής», εκδ. «Αρμός», σελ 13).

Την δεκαετία του 80, εκκολάπτεται ταυτόχρονα και η δεύτερη γενιά των σαλταδόρων και λοιπών κηφήνων, που ανυπομονεί να λάβει τα ηνία. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 έρχεται η ώρα της. Χρυσή εποχή για επαγγελματίες συνδικαλιστές, κλεφτοκατσικάδες και λοιπές αναθυμιάσεις και μαγαρισιές που ζητωκραύγαζαν δουλικά το κόμμα. Η μεγάλη λεηλασία του κράτους, χάρις και στην απραξία του λαού, που εθίζεται στην βορβορώδη ευτέλεια και κυρίως στην αίσθηση πως όλα επιτρέπονται άνευ ορίων και χαλινού. (Η τότε αφωνία και έλλειψη αντίδρασης οδήγησε στην τωρινή “πάγκαλη” χαιρεκακία περί του «μαζί τα φάγαμε». Όπως όλοι οι εγκληματίες καταφεύγει στην θρασύδειλη και ανήθικη τακτική της αποφυγής της ευθύνης. Ο ίδιος όμως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης νομοθετούσαν και όχι ο λαός. Αν εγώ ο δάσκαλος, αφήνω τους μαθητές μου «να κλέβουν» στα διαγωνίσματα και «να αντιγράφουν», την επόμενη φορά θα έλθουν όλοι αδιάβαστοι. Ποιος είναι υπεύθυνος για την καταστροφή της τάξης; Όλοι μαζί;). 

Ποιοι άντρες κάνουν περισσότερο σεξ;



Εσύ μπορεί να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον κολλητό σου, το διευθυντή σου, τον αδελφό ή τον ξάδελφο από τη Λάρισα… που είναι sex machines όμως σταμάτα να αγχώνεσαι!
Οι ειδικοί όμως τονίζουν ότι δεν υπάρχει ο σωστός αριθμός σεξουαλικών επαφών για κάποιον. Μια μεγάλη μελέτη , μάλιστα, έδειξε ότι η συχνότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας των ανδρών ποικίλλει πολύ ανάλογα με την ηλικία και το εάν βρίσκονται σε κάποια σταθερή σχέση.
Στην ηλικιακή ομάδα των 25-29, για παράδειγμα, το 33% των Αμερικανών που είχαν σχέση βρέθηκε ότι κάνει σεξ δύο φορές την εβδομάδα. Το ποσοστό έπεφτε στο 4% στους ελεύθερους και ανέβαινε στο 43% στους παντρεμένους.Τα παραπάνω ευρήματα, βέβαια, δεν σημαίνουν ότι οι παντρεμένοι κάνουν το περισσότερο σεξ, γιατί και σε αυτήν την ομάδα παρατηρούνται σημαντικές διαφορές ανάλογα με την ηλικία. Στην ηλικία των 30-39, για παράδειγμα, το ποσοστό των παντρεμένων ζευγαριών που κάνουν σεξ δύο φορές την εβδομάδα πέφτει στο 33%, στην ηλικιακή ομάδα 40-49 στο 24%, στην ομάδα 50-59 στο 16% και τέλος στην ομάδα 60-69 στο 10%.

Παγώνουν καρδιές στους δρόμους της Ελλαδας ___________Αν αυτή είναι καλή ημέρα κι όχι της ντροπής,καλημέρα μας!!!!



ΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΩ ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ 40 ΚΡΥΟ ΚΑΙ

 ΠΕΙΝΑ 

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΥΟΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ

ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
1960

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ,

ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΣΟΥΜΕ

ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ
1960

ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΕΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΧΗΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ

 ΣΗΜΕΙΟ ΣΙΤΙΣΕΩΣ (ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ )..
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ 

ΚΟΙΜΗΘΕΙ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ


ΑΦΙΕΡΩΜΈΝΟ απο την ψυχή μου για όσους αναμετέδωσαν την είδηση
είναι ψυχούλες και δείχνουν την αλληλεγγύη και την ενότητά μας
 
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Αυτοί νόθευαν τα καύσιμα


Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, 219 πρατηριούχοι έχουν πιαστεί στη δαγκάνα του υπουργείου, ύστερα από ελέγχους, για νοθεία σε καύσιμα.
Το υπουργείο έχει δημοσιεύσει τη…
λίστα με όσα πρατήρια υγρών καυσίμων πιάστηκαν για νοθεία  και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα.
Η νοθεία των καυσίμων όχι μόνο θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, αλλά αποτελεί εξαπάτηση των οδηγών/πελατών, οι οποίοι καλούνται από τη μία να σηκώσουν το βάρος από το υψηλό κόστος αγοράς των καυσίμων και από την άλλη να πληρώσουν οποιαδήποτε ζημιά τυχόν προκύψει στο όχημά τους.

ΑΦΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!


Παίρνουμε τις δόσεις μας κανονικά, τα λεφτά τρέχουν από τα μπατζάκια μας, χαράς ευαγγέλια… Αλλά οι δημοπρασίες των έντοκων γραμματίων, δίνουν και παίρνουν! «Το Δημόσιο θα εκδώσει έντοκα γραμμάτια τρίμηνης διάρκειας, ύψους 1,25 δισ. ευρώ στις 15 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ)» 
Τον εαυτό σας κοροϊδεύετε ρε μαλάκες…  

Φταίει η Samsung! Eγώ απλώς το είχα προς φύλαξη, για την καταγραφή της ιστορίας...



Οι Ελληνες δικαστές είναι αντίστοιχης ποιότητας με τους Ελληνες πολιτικούς...................

Κυκλοφορεί...



Οι τριάντα τρεις αλλαγές στο φορολογικό που θα αδειάσουν τις τσέπες μας



Οι τριάντα τρεις αλλαγές στο φορολογικό που θα αδειάσουν τις τσέπες μας
Το νέο σύστημα που τέθηκε πια σε εφαρμογή εκτοξεύει τα φορολογικά βάρη για μισθωτούς συνταξιούχους και επαγγελματίες. Με το νέο καθεστώς, οικογενειάρχες μισθωτοί και συνταξιούχοι με εισόδημα από 15.000 το χρόνο και άνω θα κληθούν να πληρώσουν επιπλέον φόρο εισοδήματος 140 ευρώ έως 3.470 ευρώ σε σχέση με το 2012. Επιπλέον, 700.000 αυτοαπασχολούμενοι με ετήσια εισοδήματα μέχρι 55.000 ευρώ θα επωμιστούν πρόσθετα βάρη εξαιτίας της επιβολής φόρου 26% στα εισοδήματά τους από το πρώτο ευρώ.
Συγκεκριμένα:
1. Καταργείται το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ. Στη θέση του θεσπίζεται σύστημα έκπτωσης φόρου 2.100 ευρώ για εισοδήματα μέχρι 21.000 ευρώ. Αυτή η έκπτωση μειώνεται κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον 1.000 ευρώ εισοδήματος, μέχρι μηδενισμού της.
2. Καθιερώνονται δυο κλίμακες φορολόγησης διαχωρίζοντας τη φορολογία για φυσικά πρόσωπα και επιτηδευματίες.
3. Τίθεται σε ισχύ νέα κλίμακα για μισθωτούς –συνταξιούχους έχει συντελεστή 22% για εισοδήματα μέχρι 25.000 ευρώ, 32% για 25.001-42.000 ευρώ και 42% για μεγαλύτερα.
4. Καταργούνται τα αφορολόγητα ποσά των παιδιών και θεσπίζεται ενιαίο μηνιαίο επίδομα 40 ευρώ για κάθε παιδί μέχρι τα δυο. Από το τρίτο παιδί και πάνω χορηγείται ετήσιο επίδομα 500 ευρώ για κάθε παιδί. Επιβάλλεται εισοδηματικό όριο 45.000 ευρώ.
5. Οι ετήσιες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος θα υποβάλλονται από 1η Φεβρουαρίου και μέχρι 30η Ιουνίου κάθε έτους.
6. Διατηρείται η υποχρέωση συλλογής αποδείξεων στην εφορία για την διατήρηση του αφορολόγητου ορίου. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συλλέξουν αποδείξεις για το 25% του εισοδήματος που δηλώνουν στην εφορία. Για το ποσό των αποδείξεων που δεν συγκεντρώσουν οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν επιπλέον φόρο 22% αντί για 10% που ίσχυε φέτος.

Παίζουν με την φωτιά που θα τους κάψει…



Κωνσταντίνος
Αν δεν μπορούμε να ζούμε μαζί ως Έλληνες, τότε δεν μας αξίζει να έχουμε ούτε πατρίδα. Για όσο καιρό κάποιοι θα προτάσσουν τις παρωχημένες, ξεφτισμένες ιδεολογίες τους, εμπλουτισμένες με ιδεοληψίες, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας.

Η προτασσόμενη λογική του «αν δεν είσαι μαζί μου είσαι εχθρός μου και φασίστας», δυστυχώς προάγει εκείνα τα χαρακτηριστικά του άκρατου φασισμού και ρίχνει τον σπόρο του εσωτερικού διχασμού. Ανάλγητοι πολιτικολογούντες, κομματόσκυλα επιχορηγούμενα ή επιδοτούμενα, εργάζονται αφειδώς προς την κατεύθυνση της διάσπασης των πολιτών, άρα και προς την συνέχιση αυτής της αρρωστημένης και διεφθαρμένης πολιτικής που λειτουργεί με βασικό κανόνα την παραβίαση όλων των νόμων αρκεί να εξασφαλίζει την δική της επιβίωση.

Η διαφθορά, ένα κύριο χαρακτηριστικό της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, έχει κατορθώσει να αποκτήσει διάφορα επίπεδα σε όλους τους πολιτικούς χώρους, εξοβελίζοντας την ιδέα για το κοινό καλό και –φυσικά- το αυτονόητο περί ελεύθερου, ανεξάρτητου και αυτοκυρίαρχου κράτους. Οι κομματικές συμμορίες σκυλεύουν την χώρα και οι κομματικές ηγεσίες προσφέρουν γη και ύδωρ για να εξασφαλίσουν μικρά διαστήματα παραμονής τους στην εξουσία ή έστω και συνδιαλλαγής με εκείνα τα κέντρα αποφάσεων που τοποθετούν τις κυβερνητικές μαριονέτες.

Αυτή η διαφθορά, η ποικιλώνυμη, άλλοτε συναλλάσσεται για την εξασφάλιση των ψήφων (υπέρτατη φροντίδα), άλλοτε πάλι για την εξασφάλιση των κατάλληλων χορηγιών στήριξης και διαιώνισης στην δημοσιότητα πολιτικών εκτρωμάτων, άλλοτε συναλλάσσεται με τα εγχώρια ή και τα ξένα ΜΜΕ για να γίνουν κατορθωτές οι απαραίτητες πλύσεις εγκεφάλου και άλλοτε λειτουργούσα με χαρακτηριστικά εγκληματικής συμμορίας δεν διστάζει να ταχθεί ενάντια και να διαλύσει ακόμη και την κοινή λογική.

Σε αυτή την χώρα, που έχει μεταβληθεί ατύπως σε χώρο, μίσθαρνα δουλάκια του νεοταξισμού, του κομματικού συμφέροντος ή ακόμη και του συμφέροντος ενός κηφήνα τοπικού κομματάρχη, έχουν αρχίσει να επιδίδονται σε «εργασίες» που ουδόλως απέχουν από τα όσα έκαναν οι καταδότες επί της γερμανικής κατοχής της χώρας κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε όλα αυτά, κυρίαρχο ρόλο έχει το χρήμα, που ρέει άφθονο προς την κατεύθυνση ισοπέδωσης της χώρας. Χρήμα το οποίο εξαγοράζει και δημιουργεί–πολύ εύκολα- ασυνείδητους συνεργάτες για να εκτελέσουν τις πολυεπίπεδες εντολές που αφορούν την καταστολή της αντίδρασης εκείνων που θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την εξουσία του χρήματος και θα προτάξουν την εξουσία των άγραφων και γραπτών κανόνων που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους.

Σκοπός της προχθεσινής, της χθεσινής, αλλά και της σημερινής κυβερνώσας ληστοσυμμορίας είναι να καμφθεί το ηθικό, να πεισθεί το «πειραματόζωο» πως δεν έχει κανέναν λόγο και καμία ελπίδα αντίδρασης, πως παρ’ όλη την δυσωδία της νομιμοποιημένης κυβερνητικής ανομίας, οι φερόμενοι ως «διασώστες» αλλά στην ουσία εκτελεστές, εργάζονται για το καλύτερο της χώρας. Ίσως αποτελεί λεπτομέρεια το ότι δεν εργάζονται για το καλύτερο του λαού αυτής της χώρας ή ακόμη και το ότι –όπως όλα δείχνουν- ίσως να σωθεί η χώρα αλλά δεν θα σωθούν και οι πολίτες της.

Αγριογούρουνο σκότωσε κυνηγό στο Βόλο


Τελευταίο κυνήγι ήταν δυστυχώς το σημερινό για έναν 60χρονο κυνηγό στην περιοχή της Α. Γατζέας, ο οποίος κατά την διάρκεια του κυνηγιού δέχθηκε επίθεση από τρομαγμένο αγριογούρουνο.
Το ζώο τραυμάτισε σοβαρά τον άντρα στην κοιλιά και ο 60χρονος ξεψύχησε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Πιο συγκεκριμένα όπως γράφει το e-volos.gr, ο 60χρονος που ήταν κάτοικος Αγ. Γεωργίου Νηλείας, δέχτηκε την επίθεση του αγριογούρουνου το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν παρέα με άλλους κυνηγούς, κυνηγούσε στην περιοχή της Άνω Γατζέας.
Ο 60χρονος μεταφέρθηκε άμεσα από τους υπόλοιπους κυνηγούς με Ι.Χ. μέχρι την Αγρία Βόλου, απ’ όπου γύρω στις 2 παρά το μεσημέρι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πως η αποφασιστικότητα μιας γυναίκας, γονάτισε την τραπεζική ασυδοσία…


20130112 131554 Πως η αποφασιστικότητα μιας γυναίκας, γονάτισε την τραπεζική ασυδοσία…
Η Ελένη Καρακίτσιου αποτελεί παράδειγμα. Τα έβαλε με την τράπεζα που άρπαξε παρανόμως τα χρήματά της για χρέος τρίτου και δικαιώθηκε
Τεράστια νίκη επί της Εμπορικής Τράπεζας πέτυχε η Ελένη Καρακίτσιου, η οποία -με μοναδικό τρόπο- απέδειξε πως ακόμη και όταν ο αντίπαλός είναι πανίσχυρος, εάν έχεις το
δίκιο με το μέρος σου, μπορείς -με επιμονή- να νικήσεις κάθε παρανομία.

Τέσσερις Μητροπολίτες με… κατάμαυρο χρήμα ετοιμάζονται για Κορυδαλλό μεριά


ierarxes 250x180 Τέσσερις Μητροπολίτες με... κατάμαυρο χρήμα ετοιμάζονται για Κορυδαλλό μεριά
Μπορεί να μην υφίσταται προς το παρόν Μητρόπολη Κορυδαλλού αλλά σύντομα στην περιοχή θα υπάρξει… συνωστισμός Μητροπολιτών!
Οπως πληροφορούμαστε από έγκυρη πηγή οι Μητροπολίτες που εντοπίστηκαν με κατάμαυρο χρήμα πολλών εκατομμυρίων είναι τέσσερις ενώ το ΣΔΟΕ αρχίζει ελέγχους στις καταθέσεις και σε απλούς κληρικούς που έχουν φουσκωμένους λογαριασμούς.
Πάντως ο αρχιεπίσκοπος δεν φαίνεται διατεθειμένος να καλύψει κανένα μητροπολίτη ή κληρικό..