ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ντέρμπι αιωνίων και στις τσιρλίντερς


Μία ακόμη «μάχη» ετοιμάζονται να δώσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα. Αυτή τη φορά όχι με την πορτοκαλί μπάλα, αλλά με… κοντές φούστες. 
Οι τσιρλίντερ των «αιωνίων» συμμετέχουν στο διαγωνισμό χορού μαζί με άλλες 12 χορευτικές ομάδες από άλλους συλλόγους και θα διεκδικήσουν τρεις θέσεις, ώστε να βρεθούν στο Final 4 του Λονδίνου μαζί με την περσινή νικήτρια ομάδα της Ζαλγκίρις.




Στο διαγωνισμό συμμετέχουν επίσης Άλμπα, Μπιλμπάο, Τσεντεβίτα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Χίμκι, Λιέτουβος Ρίτας, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Ούνιξ Καζάν και Ουνικάχα Μάλαγα. 

Το κοινό μπορεί να ψηφίζει τις εκλεκτές του μέσω της σχετικής ιστοσελίδας. 

Παρ’τε μια γεύση από τις τσιρλίντερς του Ολυμπιακού: 



… και μια γεύση από τις τσιρλίντερς του Παναθηναϊκού: 



Δείτε το διαφημιστικό βίντεο του διαγωνισμού:  

TO VIDEO ΣΟΚ - Ο Σαμαράς μου είπε να κάτσουμε «στα τέσσερα»



Ο πρώην υφυπουργός επεσήμανε πως αν και η συγκυβέρνηση είχε δεσμευθεί ότι δεν θα υλοποιήσει μέτρα που θα έβλαπταν τους εργαζόμενους, όταν η Τρόικα επέμεινε για την εφαρμογή τους, τότε οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι υποχώρησαν.
Μάλιστα ανέφερε ότι όταν ζήτησε την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού σχετικά με τα όσα πρότειναν οι εκπρόσωποι των δανειστών, τότε εκείνος, σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, του είπε «θα κάτσουμε στα τέσσερα».

ΣΤΙΣ 16 ΙΑΝΟΥAΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


   Πρόσκληση Συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου.


  Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, καλείστε όπως παραστείτε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου τη 16η του μηνός Ιανουαρίου έτους 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα06:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα :


  1. Ορισμός υπολόγου για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών τάξεων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμου Πύδνας – Κολινδρού».(Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
  2. Αποδοχή απόφασης ένταξης του έργου με τίτλο: «Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού στη θέση Αμπελότοπος Αιγινίου» .(Εισήγηση κ. Δ. Πάτσιας – κ. Κ. Δούρος).
  3. Αποδοχή απόφασης ένταξης του έργου με τίτλο: «Στεγανοποίηση λιμνοδεξαμενής στη θέση Ξυλαμίδι στο Δ.Δ. Ρυακίων» .(Εισήγηση κ. Δ. Πάτσιας – κ. Κ. Δούρος).
  4. Τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έτους 2013 για την ένταξη του έργου: «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγής από ΑΠΕ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κολινδρού» και σχετική τροποποίηση του προϋπολογισμού έτους 2013.(Εισήγηση κ. Δ. Πάτσιας – κ. Κ. Δούρος).
  5. Εκμίσθωση για καλλιέργεια του με αριθμό 345 δημοτικού αγροτεμαχίου της Τ.Κ. Σφενδαμίου. (Εισήγηση κ. Χ. Ιωσηφίδης, Πρόεδρος Τ.Σ. Σφενδαμίου).
  6. Κοπή των δένδρων στο χώρο των νεκροταφείων της Τ.Κ. Αλωνίων. (Εισήγηση κ. Κ. Ουσταμπασίδης, Πρόεδρος Τ.Σ. Αλωνίων).
  7. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες του Δήμου, με βάση τα αιτήματα στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού για το έτος 2012. (Εισήγηση κ. Κ. Κακάνης, Αντιδήμαρχος).
  8. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Πύδνας – Κολινδρού. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
Η Πρόεδρος του Δ. Σ.

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού η Σοφία Μαυρίδου



    Το νέο μοντέλο διοίκησης και τους στόχους που θέτει ως νέος περιφερειάρχης παρουσίασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Πρώτος στόχος της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι να γίνει πιο λειτουργική, δεύτερος στόχος είναι γίνει πιο ευέλικτη και τρίτος στόχος να γίνει πιο αποτελεσματική.

Στο Νέο Μοντέλο Διοίκησης υπάρχουν εννέα Αντιπεριφέρειες: 

Την Αντιπεριφέρεια Αναπτυξιακού Προγραμματισμούκαι Σχεδιασμού αναλαμβάνει ο κύριος Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας. 
Την Αντιπεριφέρεια Οικονομικών και Δημοσιονομικής Πολιτικής αναλαμβάνει η κυρία Αθηνά Αηδονά. 
Την Αντιπεριφέρεια Τουριστικής Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο κύριος Γιάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής. 
Την Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας αναλαμβάνει ο κύριος Χρήστος Γκουντενούδης, Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς. 
Την Αντιπεριφέρεια Βιομηχανικής Ανάπτυξης και Εμπορίου αναλαμβάνει ο κύριος Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας. 
Την Αντιπεριφέρεια Υποδομών και Χωρικού Σχεδιασμού αναλαμβάνει ο κύριος Γιάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Σερρών. 
Την Αντιπεριφέρεια Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων αναλαμβάνει ο κύριος Φάνης Παπάς. 
Την Αντιπεριφέρεια Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού αναλαμβάνει η κυρία Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας. 
Την Αντιπεριφέρεια Εξωστρέφειας, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας αναλαμβάνει η κυρία Τζελίνα Μακραντωνάκη. 
"Οι εννιά Αντιπεριφέρειες έχουν ξεκάθαρο αναπτυξιακό προσανατολισμό. Είναι η μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Δεν θα κριθούμε με βάση τις προθέσεις. Δεν θα κριθούμε ως διαχειριστές της κατάστασης. Θα κριθούμε για τα αποτελέσματα που θα πετύχουμε. Θα κριθούμε για την ανατροπή, για την ανάκαμψη. Για τη νέα αντίληψη που φέρνουμε στη δημόσια διοίκηση. Σε αυτή την κατεύθυνση δημιουργούμε, πρώτοι σε όλη την Ελλάδα, την Αντιπεριφέρεια «Εξωστρέφειας, Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών»" δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας μετά την παρουσίαση των αντιπεριφερειαρχών.
Οι προγραμματικές θέσεις, οι στόχοι και οι κατευθύνσεις της νέας διοίκησης θα παρουσιαστούν σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 7 Φεβρουαρίου ενώ ο απολογισμός για το προηγούμενο έτος θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου.

Τσιπούρας: "Ξεψύχησε στα χέρια μου"



Ο πατέρας του Άγγελου Τσιπούρα, Στέλιος Τσιπούρας, βρήκε την δύναμη να τοποθετηθεί στην κάμερα της ΕΤ3 για τις συγκλονιστικές στιγμές που είχε ζήσει το πρωί με τον θάνατο του γιου του.
"Ξεψύχησε στα χέρια μου", είπε χαρακτηριστικά ενώ ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας έκανε γνωστό λίγο πριν τις 20.00 ότι ο θάνατος του Άγγελου Τσιπούρα προήλθε από "οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας"..
Καλό ταξίδι μικρέ 'Αγγελε

Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ.




Δείτε αυτό το βίντεο και σκεφτείτε πόσα δισεκατομμύρια θα έχαναν οι φαρμακευτικές εταιρίες αν εφαρμόζονταν αυτά που προτείνει ο Dr Coldwell σαν θεραπεία για τον καρκίνο.
Ή αν απομυθοποιηθεί το πρόβλημα της χοληστερόλης...

Άρα ας τον κατατάξουμε στην κατηγορία των γραφικών και ξεμπλέκουμε μαζί του...


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ



http://kostasedessa.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9684.html

KΆΝΕ ΣΕΞ ΣΑΝ ΆΝΤΡΑΣ: ΓΙΑΤΊ ΚΑΙ ΠΏΣ!


Στους Ολυμπιακούς αγώνες του σεξ (πες πως γίνονταν αύριο το βράδυ) εμείς τα κοριτσάκια που γιορτάζουμε κιόλας σήμερα, θα παίρναμε το χρυσό στα προκαταρκτικά, στο συναίσθημα και στην αντοχή. 
Έλα όμως που τις καλύτερες επιδόσεις στην αυτοπεποίθηση, την άνεση και τον αυτοσχεδιασμό θα τις κέρδιζαν τα αρσενικά. Μήπως ήρθε η ώρα να κλέψεις τις κινήσεις του στο κρεβάτι για να στοχεύσεις για το παγκόσμιο ρεκόρ σεξουαλικότητας;

1. Tι κάνει εκείνος: Αδιαφορεί για την εικόνα του σώματός του την ώρα του σεξ

Τη στιγμή που εσύ ανησυχείς για την κυτταρίτιδα σου και κλείνεις όλα τα φώτα στο δωμάτιο και σε όλο το σπίτι μην τυχόν την δει εκείνος ενώ σε έχει στα τέσσερα, εκείνος με την μπάκα, την τριχωτή του πλάτη και παχουλά του μπουτάκια, κάνει σεξ αμέριμνος, χαρούμενος κι ωραίος. Εκείνος θέλει να φέρει εις πέρας την αναπαραγωγική διαδικασία και να ευχαριστηθεί τον οργασμό του, όσο εσύ ανησυχείς και ανησυχείς για κάτι πράγματα μικρά.

Πώς να το κάνεις κι εσύ: 
κλείσε τα μάτια σου και επικεντρώσου στο άγγιγμα, στις αισθήσεις και στη ζεστή του ανάσα πάνω σου. Αντί να επικεντρώνεσαι στο πως θα ρουφήξεις το στομαχάκι σου για να μην το δεις, προσπάθησε έστω και μια φορά να απολαύσεις το σεξ σαν μια καθαρά σωματική πράξη. Σκέψου απλά πως σφίγγοντας την κοιλίτσα δεν αφήνεις το αίμα να κυκλοφορεί όπως πρέπει στα γεννητικά σου όργανα και ο οργασμός θα αργήσει να σε επισκεφτεί.

2. Τι κάνεις εκείνος: Μπορεί να κάνει σεξ σε κάθε περίσταση

Μετά από μια κηδεία, μετά από ένα μεγάλο καυγά, μετά τα κανόνια του Ναβαρόνε, μετά την ήττα της ομαδάρας, σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περίσταση εκείνος μπορεί να κάνει σεξ, απλό, αγνό σεξάκι. Ειδικά μετά τον μεγάλο σας καυγά, εσύ μπορεί να ζητάς συγνώμες αλλά εκείνος μπορεί να θέλει να σε δει στα τέσσερα. Μην απορείς. Ένας καυγάς μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα του τόσο που να ξεχάσει και διαφωνίες και έριδες. Το μόνο που θέλει είναι τελικά να σε βάλει κάτω.

Πώς να το κάνεις κι εσύ:
 
Σταμάτα να χρησιμοποιείς το σεξ σαν ένα μέσο για να τον πείσεις για διάφορα πράγματα που πιστεύεις. Μην σκέφτεσαι πως με το να το κάνετε μετά από έναν καυγά τον διευκολύνεις και πρέπει να μην του κάτσεις για να τον τιμωρήσεις και να βάλει μυαλό. Αντίθετα, δες το σεξ της επανασύνδεσης σαν μια ευκαιρία να απελευθερωθούν οι ορμόνες εκείνες που αυξάνουν το συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ σας.

3. Τι κάνει εκείνος: Απολαμβάνει τόσο το ταξίδι (την πράξη) όσο και τον προορισμό (τον οργασμό) κάθε φορά

Μπορεί να φταίει η βιολογία του, μπορεί να ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα τον πετύχει τον οργασμό αλλά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απολαμβάνει και το σεξ του και τον οργασμό του πολύ περισσότερο από εσένα. Την ίδια στιγμή που εκείνος προετοιμάζεται να δει πυροτεχνήματα, μόνο το 1/3 των γυναικών απολαμβάνει τον οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ. Αν σκεφτείς πως τη στιγμή του σεξ, το γυναικείο σώμα απελευθερώνει την ορμόνη οξυτοκίνη της οικειότητας, καταλαβαίνεις πως όσο εμείς απολαμβάνουμε το ταξίδι εκείνοι βγάζουν εισιτήρια για το επόμενο.
Πώς θα το κάνεις κι εσύ: εντάξει εσύ δεν το ξέρεις σίγουρα πως θα συναντηθείς με τον οργασμό, αλλά προτού μπεις στο ερωτικό παιχνίδι, πείσε τον εαυτό σου: Αξίζω έναν οργασμό. Αν ξεκινήσεις με τη διάθεση πως αξίζεις τον οργασμό, θα έρθει και ο πολλαπλός. Ταυτόχρονα, θυμήσου πως εκείνος για να ευχαριστηθεί ακόμα περισσότερο το σεξ, σε κάνει 100 στροφές και αλλάζει χίλιες στάσεις. Το ίδιο θα κάνεις κι εσύ. Μέχρι να βρεις τη στάση που θα σε βοηθήσει να έχεις τακτικά και μόνιμα ραντεβού με τον οργασμό, θα δοκιμάσεις και ολόκληρο το Κάμα Σούτρα.

4. Τι κάνεις εκείνος: τα παρατάει όλα για να κάνει σεξάκι

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προτεραιότητα για ένα καθαρό αρσενικό από το να σε βάλει κάτω και να σου κάνει έρωτα. Μπορεί να έχει χίλια επαγγελματικά ραντεβού, να παίζει η ομαδάρα, να έχει φάει 100 κιλά πίτσα αλλά το σεξ θα το βάλει πρώτο. Εμείς τα θηλυκά έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο να συγκεντρωθούμε στο σεξ και μόνο στο σεξ. Όταν σε πνίγουν οι δουλειές του σπιτιού, σπάνια θα αφήσεις τα πιάτα που λιμνάζουν στο νιπτήρα για να το κάνεις μαζί του. Φυσικά, για τούτο ευθύνεται και η φυσιολογία μας που χρειαζόμαστε προκαταρκτικά 24 ωρών για να φτάσουμε στο κυρίως πιάτο, ενώ εκείνος χρειάζεται μερικά δεύτερα για να πέσει βουρ στο ψητό.

Πώς θα το κάνεις κι εσύ:
 βάλε μια 14ημερη δοκιμασία στον εαυτό σου. Υποσχέσου να βάλεις το σεξ πάνω απ' όλα για 14 ημέρες. Είναι πολύ πιθανό στο τέλος της δοκιμασίας να έχεις ανεβάσει αρκετά το σεξ στις προτεραιότητές σου. Κάθε φορά που το σεξ φαίνεται να χάνει και πάλι έδαφος, φαντασιώσου τις ερωτικές σκηνές παρόντος και παρελθόντος και μπες πάλι στο κλίμα.
 

Πεθαίνοντας στους δρόμους της Αθήνας!


Ρεπορτάζ-σοκ της Huffington Post 
Είναι ένα κρύο χειμωνιάτικο απόγευμα και η Maria* διορθώνει το μακιγιάζ της μπροστά από μια λαμπερή βιτρίνα στο κέντρο της Αθήνας. Η Maria είναι μια περιστασιακή ιερόδουλη, μόλις 27 ετών, αλλά η χρήση ναρκωτικών και η σκληρή ζωή στους δρόμους την έχουν γεράσει και την κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερη. 

Τα δύο μπροστινά της δόντια λείπουν και το άλλοτε λαμπερό της δέρμα έχει καταστραφεί από...
το «σίσα», ναρκωτικό από κρυσταλλική μεταμφεθαμίνη και άλλα χημικά το οποίο πωλείται πάμφθηνα τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα. Με κόστος μόλις δύο – τρία ευρώ η δόση το «σίσα» είναι η πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση στην ηρωίνη.

Η διαρκώς αυξανόμενη οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει τους περισσότερους χρήστες ναρκωτικών στη πορνεία. Οι πελάτες της Maria είναι κυρίως Έλληνες, μεσήλικες και παντρεμένοι οι οποίοι πληρώνουν 10 με 15 ευρώ. «Συνήθως κάνουν μαζί μου σεξ το πρωί και δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά», λέει η Maria η οποία προσφάτως ανακάλυψε ότι είναι θετική στον ιό του HIV. «Aρνούμαι σεξ χωρίς προφύλαξη αλλά οι άνδρες γίνονται βίαιοι και πιεστικοί και είναι πολύ δύσκολο να πω όχι»
Άνδρας τρυπιέται μέρα μεσημέρι σε δημόσιο πάρκο της Αθήνας. Από το 2010 η χρήση
ναρκωτικών έχει αυξηθεί 20%
Γυναίκα φτιάχνει τη δόση της έχοντας απλώσει τα απαραίτητα σύνεργα στο πεζοδρόμιο
«Εγώ πρέπει είτε να αγοράσω βελόνες από τους δρόμους ή να μοιραστώ μια και μετά να την ξεπλύνω με νερό. Τα φαρμακεία συνήθιζαν να μας παρέχουν βελόνες, για μια μικρή αμοιβή ή δωρεάν, αλλά αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία 2-3 χρόνια. Πέντε έως τέσσερα χρόνια πριν, ήταν πιο εύκολο να πάρεις βελόνες. Τώρα έχει δυσκολέψει. Έχω κερδίσει την δόση μου καθώς πουλάω σύριγγες για ένα ευρώ. Μερικές φορές τις πουλάω για 30 - 40 λεπτά, μερικές φορές για 10», λένε διάφοροι χρήστες που καθημερινά δίνουν μάχη για μια δόση 

Καθώς η Ελλάδα μπαίνει στο τρίτο έτος της οικονομικής κρίσης, η οικονομική δυσπραγία και η απελπισία έχουν διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων, σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι είναι άνεργοι, ενώ όσοι εξακολουθούν να εργάζονται έχουν δει τους μισθούς τους να μειώνονται περισσότερο από 30%, από το 2009. 

Στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων λιτότητας η Ελλάδα αναγκάζεται να κρατήσει τις δημόσιες δαπάνες για την υγεία κάτω από το 6% του ΑΕΠ της, το οποίο ήταν αξίας 298,73 δισεκατομμύρια δολαρίων το 2011. 

Ενώ η ελληνική κυβέρνηση είναι απρόθυμη να περάσει μεταρρυθμίσεις που θα έπλητταν τις οικογένειες των ολιγαρχών της χώρας ταυτόχρονα ήταν γρήγορη στο να μειώσει τα κοινωνικά προγράμματα και την Πρόνοια κατά 40%, να εισάγει εισιτήριο στους ασθενείς για όλες τις επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία και να μειώσει τους μισθούς του νοσοκομειακού προσωπικού. 
  
Η ζητιανιά είναι ένας τρόπος για την εξασφάλιση της δόσης... 

Το αποτέλεσμα ήταν η χώρα να γνωρίσει μια ανησυχητική αύξηση στην ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών, στην πορνεία και στις μολύνσεις από τον HIV. «Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει δραματικά τις ζωές όλων των Ελλήνων, αλλά οι άνθρωποι που κάνουν χρήση ναρκωτικών είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο», λέει ο Χαράλαμπος Πουλόπουλος, διευθυντής του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). 

Ανοιχτή η χρήση ναρκωτικών στην Αθήνα 
Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας ο Nikos*, 35 ετών είναι ξαπλωμένος πάνω σε μια βρόμικη κουβέρτα. Δίπλα του, ο 40χρονος Γιάννης ετοιμάζει ένα μείγμα φθηνής ηρωίνης και ηρεμιστικών, γνωστό στους δρόμους ως «ταϊλανδέζικο» το οποία κοστίζει μεταξύ πέντε και επτά ευρώ η δόση. 
Τρυπιούνται και παίρνουν τη δόση τους όπου βρουν. Η κατάσταση στο κέντρο της υποβαθμισμένης Αθήνας είναι σοκαριστική 

Με τρεμάμενα χέρια ο Γιάννης ‘χτυπάει’ το «ταϊλανδέζικο» στο εσωτερικό του αντιβραχίου. Οικογένειες με παιδιά, νεαρά ζευγάρια και μετανάστες περνούν, αλλά κανείς δεν νοιάζεται για το τι βλέπουν. «Εγώ πρέπει είτε να αγοράσω βελόνες από τους δρόμους ή να μοιραστώ μια και μετά να την ξεπλύνω με νερό», λέει ο Νίκος. 

 «Τα φαρμακεία συνήθιζαν να μας παρέχουν βελόνες, για μια μικρή αμοιβή ή δωρεάν, αλλά αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία 2-3 χρόνια». «Πέντε έως τέσσερα χρόνια πριν, ήταν πιο εύκολο να πάρεις βελόνες. Τώρα έχει δυσκολέψει», λέει ο 50χρονος Δημήτρης εξαρτημένος από την ηρωίνη. «Έχω κερδίσει την δόση μου καθώς πουλάω σύριγγες για ένα ευρώ. Μερικές φορές τις πουλάω για 30 - 40 λεπτά, μερικές φορές για 10». Βελόνες και σύριγγες διανέμονται στην Αθήνα, κυρίως μέσω εργαζομένων εκτός δομών, που παρέχουν ένα «κιτ», που περιέχει βελόνες σύριγγες και άλλο εξοπλισμό προετοιμασίας ναρκωτικών, μαζί με προφυλακτικά για τους χρήστες, δωρεάν. 
«Η κατάσταση είναι ανησυχητική, δεδομένου ότι έχουμε περάσει από τις 4 έως 5 μολύνσεις από τον HIV μεταξύ των ΧΕΝ ανά έτος, σε περισσότερες από 500 ανά έτος, σε λιγότερο από δύο χρόνια», προειδοποιεί η Μαριανέλα Κλόκα, διευθύντρια της ΜΚΟ Positive Voice, με έδρα την Αθήνα, που εργάζεται κατά της εξάπλωσης του HIV, προσθέτοντας: «Οι περικοπές του προϋπολογισμού έχουν επιδεινώσει το ήδη υπάρχον πρόβλημα. Τα προγράμματα ανταλλαγής βελόνων ποτέ δεν ήταν επαρκή και υπήρχε παντελής έλλειψη συντονισμού μεταξύ των διαφόρων οργανισμών που ασχολούνται με την μείωση του φαινομένου. Τώρα που η οικονομική κρίση έχει αλλάξει το πρότυπο της χρήσης ναρκωτικών και οι ΧΕΝ κάνουν ενέσεις με φθηνότερα ναρκωτικά, αρκετές φορές την ημέρα, η ανάγκη για μεγαλύτερη κάλυψη από βελόνες είναι επείγουσα». 

Ατιμώρητοι οι έμποροι ναρκωτικών 
Η οικονομική κρίση έχει αλλάξει το είδος των ναρκωτικών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά η οποία έχει προσαρμοστεί γρήγορα στη μεταβαλλόμενη οικονομική πραγματικότητα. Το «Ταϊλανδέζικο» και η κοκαΐνη έγιναν τα κύρια ναρκωτικά και αποτελούν αντικείμενο διακίνησης, ενώ η «Sisa» που παράγεται τοπικά, διακινείται σε συγκεκριμένες περιοχές του κέντρου της πόλης. 

Το εμπόριο ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας είναι καλά δομημένο και λαμβάνει χώρα γύρω από το ιστορικό κέντρο της πόλης και τις γύρω γειτονιές. Οι τομείς χωρίζονται σε «ζώνες ναρκωτικών» που ανήκουν σε διαφορετικές εγκληματικές ομάδες, η κάθε μια με συγκεκριμένο είδος εμπορίας ναρκωτικών. Οι παράνομοι μετανάστες, κυρίως από την υποσαχάρια και την βόρεια Αφρική «προσλαμβάνονται» από την τοπική μαφία και ωθούνται στην παράνομη αγορά ναρκωτικών, συχνά ως έναν τρόπο για να εξοφλήσουν την αμοιβή της διακίνησης τους. 
Μια δόση πωλείται σε σχήμα μικρής μπάλας και ζυγίζει όχι περισσότερο από 0,01 του γραμμαρίου αναγκάζοντας τους χρήστες να αγοράσουν 8-10 φορές την ημέρα για να κρατηθούν απο τον εθισμό τους 

• Το ρεπορτάζ αυτό έγινε από την Φραγκίσκα Μεγαλούδη σε συνεργασία με τον φωτορεπόρτερ Δημήτρη Μπούρα. Οι έρευνες στους δρόμους της Αθήνας διήρκησαν δύο χρόνια. 

Που διόρισε την κόρη του ο Φ. Κουβέλης;


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ 

ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ; 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διόρισε την κόρη του ως εκπρόσωπο του κόμματος σε επιτροπή του δημοσίου! 

Όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιεύει το avantipopolo.gr, ο Φ. Κουβέλης στις 29 Οκτωβρίου 2012 πρότεινε στον Πρωθυπουργό να διοριστεί η κόρη του Μαρία ως...
τακτικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Και στις 5 Νοεμβρίου ο Α. Σαμαράς προχώρησε στον σχετικό διορισμό, που περιλαμβάνει και άλλους εκπροσώπους φορέων και κομμάτων.

Σημειώνεται ότι η θέση του τακτικού μέλους της Επιτροπής είναι αμειβομένη. Σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο 2667/1998: «Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομικών καθορίζεται η αποζημίωση των μελών της Επιτροπής, κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων περί αμοιβής ή αποζημίωσης λόγω συμμετοχής σε συμβούλια και επιτροπές του δημόσιου τομέα». Σήμερα η αποζημίωση είναι 70 ευρώ για κάθε συνεδρίαση. 

Βεβαίως δεν είναι οικονομικό θέμα. Ζήτημα νεποτισμού υφίσταται… 


Από avantipopolo 

HOT DOC: Ποιος πείραξε τη λίστα Λαγκάρντ; -> 4 και 5 Αυγούστου 2010 αντιγράφτηκε το USB.


Νέα ανατροπή στο θρίλερ με τη λίστα Λαγκάρντ. Τι αποκαλύπτει ο εργαστηριακός έλεγχος του USB που είχε στην κατοχή του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης; Γιατί κάνει λόγο για δύο λίστες; Τι έδειξαν τα ίχνη στο "στικ", ποιοι λένε ψέματα για την ημερομηνία που έφτασε το CD στα χέρια του Γ. Παπακωνσταντίνου

Δεν πείραξε απλώς κάποιος τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά όπως δείχνουν τα εργαστηριακά ευρήματα, δούλεψε επάνω της συστηματικά, σε χρόνους που δεν συμβαδίζουν με όσα επίσημα έχουν καταθέσει υπουργοί και άλλοι εμπλεκόμενοι. Το μεγαλύτερο ψέμα όμως, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα, Πέμπτη, το περιοδικό HOT DOC, είναι το πότε και πώς έφτασε πραγματικά στην Ελλάδα.

Όσοι τη χειρίστηκαν απαντούν με αοριστία, πως έφτασε το φθινόπωρο του 2010, χωρίς κανένας...
να προσδιορίζει την ακριβή ημερομηνία.

Στη συνέχεια, ο Γ. Παπακωνσταντίνου υποστήριξε, πως την αντέγραψε σε ένα USB. Από αυτήν την παραδοχή του πρώην υπουργού Οικονομικών αρχίζουν οι αποκαλύψεις του περιοδικού, που έκανε και την αποκάλυψη των ονομάτων που περιλαμβάνονταν στη λίστα Λαγκάρντ.

Το USB στικάκι που είχε στην κατοχή του ο Κώστας Βαξεβάνης παραδόθηκε στο πιστοποιημένο εργαστήριο ηλεκτρονικής έρευνας, την "Εγκληματολογική Εταιρεία  Πραγματογνωμόνων και Τεχνικών Συμβούλων επί θεμάτων εγγράφων και γραφής ψηφιακών πειστηρίων Forencic Associates" για επεξεργασία.

Τι δείχνουν τα εργαστηριακά ευρήματα

Η έρευνα στον ερευνητή της Forencic Associates Γιώργο Καραθανάση ανατέθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 2013, με την ενημέρωση ότι, προφανώς το  USB στικ που είχε στην κατοχή του ο Κώστας Βαξεβάνης προερχόταν από αντιγραφές που δεν γνωρίζουν, αλλά που ως βάση του είχε ένα CD, αυτό που έφτασε την πρώτη φορά από τη Γαλλία και το οποίο ο κ. Παπακωνσταντίνου αντέγραψε σε USB και το παρέδωσε στο υπουργείο, όπως είπε ο ίδιος.

Το πρώτο πράγμα που ζητήθηκε από τον ερευνητή, ήταν να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν ίχνη σβησίματος αρχείων ή επεξεργασίας τους.

Όπως προέκυψε από τον εργαστηριακό έλεγχο, τα αρχεία που είναι γνωστά ως Λίστα Λαγκάρντ, δηλαδή τα 2.062 excel (2.059 στην περίπτωση του  στικ - Βαξεβάνη) δημιουργήθηκαν στις 15 Απριλίου του 2009.

Το σύνολο των αρχείων αυτών φαίνεται να τυπώνεται στις 13 Οκτωβρίου του 2009, πριν δηλαδή οι ελληνικές αρχές το παραλάβουν, σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα, όχι από CD αλλά από άλλο εγγράψιμο μέσο, δηλαδή από κάποιον σκληρό δίσκο κομπιούτερ ή κάποιο USB.

Αυτός είναι και ο λόγος που αφήνεται ίχνος εκτύπωσης. Αν είχαν εκτυπωθεί από κάποιο CD, τότε δεν θα είχαν αποτυπωθεί, εφόσον το CD δεν αφήνει ίχνη.

Ο χρόνος εκτύπωσης είναι ίδιος για όλα τα αρχεία, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η εκτύπωση έγινε σε επαγγελματικό χώρο. Το πρώτο συμπέρασμα λοιπόν είναι, ότι κάποιοι, ίσως οι Γάλλοι, εκτύπωσαν τα αρχεία, όχι όμως από κάποιο CD, έξι μήνες μετά την δημιουργία του αρχείου "ελληνική λίστα Λαγκάρντ".

Κενά στις επίσημες τοποθετήσεις, ποιοι λένε ψέματα


Ένα σημαντικό εύρημα στο USB που παραδόθηκε για ανάλυση, είναι πως αφού το αρχείο αυτό έγινε CD, προφανώς για να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές, αυτό αντιγράφτηκε και αποθηκεύτηκε σε μέσο USB, με την  ημερομηνία αυτής της αντιγραφής.

Αυτή την αντιγραφή παραδέχεται πως έχει κάνει και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Άρα, η ημερομηνία αντιγραφής του CD που φαίνεται στο USB είναι η ημερομηνία αντιγραφής του CD που παρέλαβε ο κ. Παπακωνσταντίνου στο USB που παρέδωσε στο ΣΔΟΕ.

Άρα, αυτή η ημερομηνία πρέπει θεωρητικά να είναι γύρω στα μέσα Οκτωβρίου, όπως έχει καταθέσει στην Επιτροπή Διαφάνειας ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Όμως, όπως έδειξε η έρευνα, η μετατροπή του CD σε USB έγινε στις 4 και 5 Αυγούστου του 2010, περίοδο κατά την οποία όσοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση, διαβεβαιώνουν πως δεν είχαν καν τη λίστα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: Ή είναι ψέματα όσα λέγονται για την ημερομηνία παραλαβής της λίστας ή πρόκειται για λίστα από δύο διαφορετικές παραδόσεις, δηλαδή πριν από την επίσημη παραλαβή, ο Παπακωνσταντίνου ή κάποιος άλλος, πιθανόν να παρέλαβε ένα άλλο CD, το οποίο τελικώς αντέγραψε σε USB και παρέδωσε στο ΣΔΟΕ αντ' αυτού που έφτασε επίσημα στην Ελλάδα.

Υπήρξαν δύο λίστες;

Την πιθανή ύπαρξη δύο λιστών ενισχύει ακόμη ένα εύρημα, τα αρχεία της λίστας που είχε στην κατοχή του ο δημοσιογράφος, έχουν ονομασία που αποτελείται από το λατινικό γράμμα Β και 10 αριθμούς. Όπως προκύπτει όμως από τη λίστα που διαβιβάστηκε για δεύτερη φορά στον εισαγγελέα Πεπόνη, τα αρχεία αυτά έχουν ονομασία που αποτελείται από τα λατινικά γράμματα BUP, μία τελεία και 10 αριθμούς.

Κάθε αρχείο του στικ "Βαξεβάνη" αντιστοιχεί στο ίδιο αρχείο στη λίστα Πεπόνη, μόνο που έχει διαφορετική ονομασία. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν, να υπάρχει η ίδια λίστα από δυο διαφορετικές πηγές.

Δεν αλλάζει το αρχείο, αλλά η λεπτομέρεια στη διαφορετική ονομασία αποκαλύπτει την πηγή του αρχείου. Αυτό άλλωστε αποτελεί συνήθη πρακτική των μυστικών υπηρεσιών, για να διαπιστώσουν, εάν κάποια έγγραφα εμπιστευτικά, παραδίδονται κατόπιν διαρροής.

Επίσης, είναι πιθανόν, ένας αντιγραφέας που είχε παρέμβει στη λίστα να άλλαξε την ονομασία των αρχείων, για να είναι σίγουρος για το ποια είναι η πρωτότυπη λίστα και το ποια είχε δεχθεί παρέμβαση.

Η λίστα πέρασε από 2ήμερη επεξεργασία

Πώς όμως έγινε η μοναδική αντιγραφή του CD σε USB στις 4 και 5 Αυγούστου του 2010; Στις 4 Αυγούστου, από το CD που φέρεται ως CD Παπακωνσταντίνου αντιγράφονται 1.962 αρχεία.

Η αντιγραφή αυτή, σύμφωνα με την εργαστηριακή έρευνα διήρκεσε 7 ώρες, 20 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. "Τα 1.962 αρχεία αντιγράφηκαν από το μέσο αποθήκευσής τους σε αποθηκευτικό μέσο - πιθανώς USB - όχι  με τη διαδικασία COPY, αλλά με τη διαδικασία OPEN - SAVE AS.

Με τον ίδιον τρόπο, την επόμενη μέρα, αντιγράφονται τα υπόλοιπα 97 αρχεία, τα οποία δεν είναι σε σειρά με τα προηγούμενα. Η συμπληρωματική αντιγραφή διαρκεί 21 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Στις 4 Αυγούστου, αυτός που αντέγραψε τα αρχεία, διέκοψε τη διαδικασία για 2 ώρες και 16 λεπτά.

Αυτό που συμπεραίνεται είναι, ότι αυτός που έκανε την αντιγραφή άνοιγε κάθε ένα από τα αρχεία, τα διατηρούσε ανοιχτά για περίπου 15 δευτερόλεπτα, χρόνο που δικαιολογεί επεξεργασία και στη συνέχεια το αποθήκευσε σε νέο αρχείο στο USB.

Είναι αδύνατον, σύμφωνα με τους επιστήμονες, να εντοπιστεί πόσα και ποια αρχεία έχουν πειραχθεί. Η μόνη βεβαιότητα είναι, ότι αποθηκεύτηκαν σε αφύσικο χρόνο, που δικαιολογεί πρόθεση επεξεργασίας.

Τα σβησμένα αρχεία

Η αντιγραφή του επίμαχου CD σε USB με τον τρόπο που έγινε δεν αφήνει ίχνη διαγραφής. Δεν πήρε δηλαδή κάποιος συνολικά τα αρχεία να τα αντιγράψει και στη συνέχεια να σβήσει όσα ήθελε.

Έγινε αντιγραφή κάθε αρχείου ξεχωριστά, αφήνοντας έξω τα ανεπιθύμητα. Πρακτικά λοιπόν, δεν υπάρχει σβήσιμο, αλλά μη αντιγραφή των τριών συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου, οπότε δεν υπάρχει κανένα ίχνος.

Η πιθανότητα ο άνθρωπος που αντέγραψε το επίμαχο CD σε φλασάκι να χρησιμοποίησε άλλους χρόνους στο κομπιούτερ του, πράγμα που δεν είναι αδύνατον, δεν αλλάζει το γεγονός ότι η αντιγραφή έγινε με ανορθόδοξο τρόπο που δηλώνει σκοπιμότητα, ούτε αλλάζει το γεγονός, ότι οι δύο λίστες, παρότι ίδιες με διαφορά τα τρία ονόματα, φέρουν διαφορετική ονομασία. Άρ

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ!!!... ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ


Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, είπε ο Σόιμπλε

“Η ζωή απέρριψε τα μνημόνια. Έχουμε όραμα μια νέα Ελλάδα, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής συνοχής και αυτό το όραμα θα θελήσουμε να το κάνουμε πράξη” απάντησε ο Τσίπρας
O Aλέξης Τσίπρας κατά την άφιξή του στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών
Περίπου μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά την οποία ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε κατηγορηματικά στον αρχηγό της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή από την εφαρμογή του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής.
Σύμφωνα με πηγή του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, που μίλησε στο Reuters, ο κ. Σόιμπλε κάλεσε τον κ. Τσίπρα να υποστηρίξει το δρόμο που έχει υιοθετηθεί.
«Ο υπουργός Σόιμπλε είπε κατηγορηματικά στον κ. Τσίπρα ότι δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή από την εφαρμογή του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής. Ο υπουργός Σόιμπλε κάλεσε τον κ. Τσίπρα να υποστηρίξει το δρόμο που έχει υιοθετηθεί» δήλωσε προς το πρακτορείο ειδήσεων η ίδια πηγή.
Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι εξήγησε στον Γερμανό υπουργό την άποψή του ότι τα σχέδια της λιτότητας έχουν αποτύχει και στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.
«Τα μνημόνια της λιτότητας τα απέρριψε η ίδια η ζωή. Και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις. Να αντιμετωπίσουμε την εξαθλίωση την ανεργία, την άνοδο του φασισμού. Αυτός ο εφιάλτης δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ούτε να επεκταθεί στην Ευρώπη.
» Οι διάφορες μας είναι πολιτικές, όχι προσωπικές. Εμείς έχουμε όραμα μια Κοινωνική Ευρώπη. Στόχος είναι η Ελλάδα να βγει από την κρίση με την κοινωνία όρθια και τους έλληνες και τις ελληνίδες να ζουν με αξιοπρέπεια, σε μια νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα λάθη του παρελθόντος και απαλλαγμένη από εκείνες τις δυνάμεις, το κοινωνικό και πολιτικό κατεστημένο, που μας οδήγησε ως εδώ.
» Υπό αυτή την έννοια, για μας είναι σημαντικό τόσο να χαραχθεί μια εναλλακτική οικονομική πολιτική, όσο και να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη για να μπορούν να σταθούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την ανοικοδόμηση του κράτους και την παραγωγική ανασυγκρότηση. Έχουμε όραμα μια νέα Ελλάδα, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής συνοχής και αυτό το όραμα θα θελήσουμε να το κάνουμε πράξη.»

Φαρ-Ουέστ για Δημοσιογράφους-Πολιτικούς. [GR+EN]



Οι τελεταίες εξελίξεις δείχνουν ξεκάθαρα την επιβεβαίωση
ή εάν προτιμάτε τις Διαπιστώσεις που έχουμε συνηθίσει να
αρκούμαστε άπραγοι, χρόνιων σχεδίων εις βάρος της Ελλάδος.

Η "φωτοβολίδα" με τις Far-West τύπου βομβιστικές και πλέον
ένοπλες επιθέσεις κατά Δημοσιογράφων και Πολιτικών ορίζει
εγκαινιάζει την Far-West εποχή στην Ελλάδα που ήταν μιά
απο τις λίγες χώρες με την σχεδόν ανύπαρκτη τρομοκρατία.
Τώρα είμαστε σε μιά εποχή μεταβατική, κατα την οποία όλοι
οι συντελεστές και πρωτεργάτες αυτής πρέπει να λάβουν την
θέση τους ως τα περιεχόμενα ενός νέου γνωστής μορφής και
δικαιοδοσίας ερμητικά κλειστού Κυπριακού Φακέλλου. Και
όπως έχω αναφερθεί παλαιότερα, πάντα με την ίδια συνταγή.

Δημοσιογράφοι και Πολιτικοί που όντως ευθύνονται για την
αναβίωση και την κατάντια μας σε αυτή την Far-West εποχή,
τώρα μένουν έκθετοι και ανυπεράσπιστοι γιατι απλά πλέον
δέν χρειάζονται. Δέν θα αναφερθώ εκτενέστερα στην τηλεοπτική
σκηνοθεσία πλύσεως εγκεφάλου και την δήθεν ανθρωπιά με την
οποία υπνώτισαν και αποβλάκωσαν τους Φραπεδο-Έλληνες, αλλα
θα αναφερθώ μόνον στα σημαντικότερα επίτεύματά τους.
Αφόπλισαν φυχολογικά τους Έλληνες και τους χαλάρωσαν τόσο
πολύ την Συνείδησή τους ωστε να ξεχάσουν οτι έχουν ένα δικό
τους Ελληνικό Κράτος το οποίο δειλιάζουν να το διεκδικήσουν.

Εσείς Δημοδιογράφοι και Πολιτικοί,
τι σημασία νομίζετε οτι έχει πλέον η τρομαγμένη γραφίδα σας,
η τρομαγμένη έκκλησή σας για βοήθεια και συμπαράσταση τώρα
που αντιμετωπίζετε κι εσείς όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι την
ληστεία, τον φόνο, τον βιασμό αυτά δηλαδή που αδιαφορούσατε
και τα θάβατε σαν να μήν συνέβαιναν γύρω σας αλλα όχι σ'εσάς?
Είστε ανάξιοι διοτι θρασσύτατα απευθύνεστε για βοήθεια προς τα
ζόμπι που εσείς δημιουργήσατε σε αυτούς που εσείς λοβοτομήσατε.
Είστε μόνοι σας να υποφέρετε στην Far-West Ζώνη του Λυκόφωτος
κι εμείς άβουλα ζόμπι θεατές μιάς τηλεόρασης στα χαλάσματα.


Far-West for Journalists-Politicians.
Recent bombing and firings against Journalists and Politicians
shows clearly the confirmation, or if you like the Findings
that we have use to satisfy ourselves with no action, those
of many year underground plans against Greece.

The "flare" of a Far-West type bombings and firings against
Journalists and Politics launches a new Greek Far-West era
in a country that was between the few with the almost none
terrorism fear. Now we are in a transition era where all
rates and pioneers of it have to take their places as the
contains of a brand new but familiar tightly closed Cyprus
File. As i have mentioned in past, by the same known recipe.

Journalists and Politicians that are responsible for the
revival and our plight to this Far-West era, now they have
been exponent and defenseless because they have no use any
more. I will not expand to their TV direction of our brain
washing and their supposed humanitarian intentions that
they used to hypnotize and stupefaction Frappe-Greeks, but
i will mention their most important achievements.
They disarmed psycologically all Greeks, they have eased so
much Greeks conscience so to forget that they have one and
their own State and finally to become cowards to claim it.

You Journalists and Politicians,
what matters do you think your scared writings have now,
your scared plea for help and support now that you face
the same fears as all the others like us, now that you
face robbery, murder, rape all those that you indifferent
you have diged them so no to be known in public as they
never happen around you as they weren't happened to you ?
You unworthy and insolent you ask for help from the zombies
that you have create from those that you have lovotomized.
You are alone to suffer in your Far-West Twilight Zone
and we mindless zombie spectators of a TV in the ruins.