ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Βάλτε για πειραματόζωο την… μάνα σας


 
Ζούμε ημέρες απολύτου σχιζοφρένειας. Κάθε υπουργός οικονομικών “πιάνει” τον ταύρο από τα κέρατα και κάνει τους υπολογισμούς του. Τι διάολο οικονομολόγοι είμαστε με πτυχία και περγαμηνές. Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι να το φάρμακο, η λύση. Αλλά έχουμε πολλά “κακά” σπυριά να αντιμετωπίσουμε. Για παράδειγμα την τρόικα (δύσκολο), το κοινοβούλιο (ίσως), τον λαό (ποιος τον υπολογίζει αυτόν). Χρειάζεται επομένως και ένα άλλο προσόν αυτό του Προκρούστη!

Μπαίνει λοιπόν πάνω στο κρεβάτι όχι η οικονομία αλλά ο λαός. Αυτός φταίει για όλα, αυτός θέλει “εκπαίδευση” αυτός θα πληρώσει. Και αρχίζουν τα πειράματα, τα σφίξε, ξεσφίξε, τράβα, πίεσε και από κάτω ένα τενεκεδάκι. Που θα πάει, θα του πέσουν τα κέρματα. Γι αυτά είναι κατά βάση όλο το παραλήρημα κι ο βιασμός.

Και μεγαλύτερη απόδειξη δεν υπάρχει από το πετρέλαιο θέρμανσης. Το γέμισαν ειδικούς φόρους και το βάφτισαν “εξίσωση”. Και να το θαύμα 1,4ευρώ το λίτρο. Και μην πάτε σε καυστήρες και τέτοια αλλά στην απλή σομπίτσα της γριούλας εκεί στα ψηλά με τους μόνιμα αυτή την εποχή βαθμούς στο μηδέν, για να μην πάω ψηλότερα. Θέλει ένα μπετονάκι δέκα λίτρα την ημέρα για να ζεστάνει έναν χώρο στα δέκα τετραγωνικά. Δηλαδή 300λίτρα πετρελαίου τον μήνα. Δηλαδή 420ευρώ!

420 ευρώ τον μήνα για να ζεσταθεί σε μια καμαρούλα. Και ‘δω έρχεται, καμάρι μου οικονομολόγε, το πρόβλημα που ζητάει επειγόντως λύση. Πως θα πάρει το πετρέλαιο με τα 330ευρώ σύνταξη που της δίνεται τον μήνα; Ας την βάλουμε στην κάψουλα να ξυπνήσει μόλις ανέβει η θερμοκρασία στους 22βαθμούς. Έτσι θα μηδενίσουμε τα άλλα έξοδα. Στην ουσία τίποτε δεν μηδενίζεται όσο υπάρχουν πάγια και… ΕΡΤ. Αναλογιστείτε τι πληρώνουν οι πεθαμένοι μέσω ΔΕΗ στα νεκροταφεία.

Εδώ πάει και η συνταγή του Προκρούστη πάνε όλα. Το ίδιο πρόβλημα με την φλογέρα. Πως θα μπουν εννέα τρύπες σε μία.

Θαύμα παιδάκι ‘μ!. Θαύμα!

Ξέρετε την ιστορία με τον πίθηκο που περνάει το χέρι στο κλουβί και αρπάζει την μπανάνα. Μετά, δυστυχώς, το χέρι δεν περνάει από τα κάγκελα. Η λύση είναι μία και απλή. Ανοίγεις το χέρι και το βγάζεις χωρίς μπανάνα.

Εκεί ανάμεσα στα μεταπτυχιακά δεν βάζετε σαν προσόν και καμιά συζήτηση με τον μπάρμπα-Βαγγέλη τον ψιλικατζή να σας το πει αυτό με πολύ απλά λόγια. Αφού δεν “βγαίνει” η γριούλα θα κόψει ή σε καλύτερη περίπτωση θα περιορίσει αισθητά την κατανάλωση (ο Προκρούστης που λέγαμε). Αλλά επειδή πάλι δεν θα βγει, μπαίνεις εσύ καμάρι μου, σαϊνι μου.

Απέτυχε παταγωδώς η πολιτική σου της εξίσωσης, αφού από τα προβλεπόμενα 500εκατ. εισπράξατε μόλις τα 43εκατ.! 70% κάτω η κατανάλωση. Και μαζί με τα δικά σου ανείσπραχτα έσοδα κλείνουν την δουλειά τους και διανομείς πετρελαίου. Παράπλευρες θα μου πεις. Έ, ‘σείς που σπουδάσατε στην πέραν κοινωνία του χρήματος το θεωρείτε δεδομένο και άρα ψυχρή αντιμετώπιση σαν…αριθμούς.

Δεν ξέρω αν είναι πείραμα αλλά ο άνθρωπος ζει σε κάποια θερμοκρασία. Αν θέλετε να δείτε πως τα καταφέρνουν οι Εσκιμώοι και επιβιώνουν σε τέτοια ακραία φαινόμενα βάλτε για πειραματόζωο την… μάνα σας. Όχι την δική μου!

Πηγή: Αἰέν ἀριστεύειν

ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΌ ΜΌΡΙΟ ΈΧΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΈΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΧΉΜΑ ;







ΈΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΊ;; ΕΜΕΊΣ ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ !

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Άλμπανυ, με επικεφαλής τον καθηγητή Γκόρντον Γκάλλοπ, ψυχολόγος που ειδικεύεται στην εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, προσπάθησαν να δώσουν απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα: Γιατί το πέος έχει αυτό τομέγεθος και το σχήμα που έχει και όχι κάποιο άλλο;


Σαν ερέθισμα για να ξεκινήσουν την έρευνα στάθηκε το εξής γεγονός: Ο αρσενικός άνθρωπος, αν και είναι μικρόσωμος σε σχέση με άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά, εντούτοις είναι το μόνο από αυτά τα θηλαστικά που σε στύση, έχει τόσο μεγάλο γεννητικό όργανο. Ο μέσος όρος μάλιστα του ανθρώπινου πέους σε στύση, είναι από 10,5 εκατοστά μέχρι και 16 εκατοστά. Ο χιμπατζής για παράδειγμα έχει πέος με το μισό ή και λιγότερο από το μισό μέγεθος και μήκος.


Και για να μην σας κρατάμε σε αγωνία σας λέμε ότι η επιστημονική ομάδα του πανεπιστημίου του Άλμπανυ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πέος έχει το σχήμα και το μέγεθος που έχει, εξαιτίας του... γυναικείου κόλπου. Ναι καλά διαβάσατε. Ο λόγος είναι και απλός. Το φαλλικό σχήμα είναι το ιδανικό για να εισέρχεται και να προσαρμόζεται στον γυναικείο κόλπο για την αναπαραγωγή.


Η ομάδα του καθηγητή Γκάλλοπ, για να εξηγήσει πως συνέβη κάτι τέτοιο και πως ο γυναικείος κόλπος διαμόρφωσε το ανδρικό πέος, ξεκίνησε την έρευνα της από την προιστορική σχεδόν εποχή, τότε που οι άνθρωποι προκειμένου να επιβιώσουν και να μεταφέρουν τα γονίδια τους στις επόμενες γενιές είχαν σε πολλές περιπτώσεις πολλές ερωτικές επαφές και με διαφορετικούς συντρόφους.


Ήταν σύνηθες φαινόμενο τρεις και τέσσερις άνδρες να επιχειρούσαν να κάνουν παιδί με μια γυναίκα (με την ίδια γυναίκα) σε μικρά χρονικά διαστήματα. Τα αρσενικά εκείνα, που το σπέρμα τους δεν είχε να διανύσει μεγάλη απόσταση μέσα στον κόλπο (λόγο μεγέθους και σχήματος του πέους τους) είχαν το προβάδισμα να αποκτήσουν απογόνους.


Με το πέρασμα εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων το ανδρικό πέος προσαρμόστηκε παίρνοντας την συγκεκριμένη μορφή και σχήμα προκειμένου το σπέρμα του να μην μπορεί να “εκτοπιστεί” από τους ανταγωνιστές του. Και να φθάνει βαθύτερα προκειμένου να αποκτήσει απογόνους.

Εντολή Σαμαρά να επιστρατευθούν προληπτικά οι αγρότες, οι δικηγόροι, οι γιατροί και όσοι καπνίζουν άφιλτρα.



-Νίκο, θέλω την Τρίτη να είσαι στο πόδι μου. Βάρα προληπτικά στο ψαχνό.
Μ΄αυτή την εντολή-παράκληση στονΝίκο Δένδια ο πρωθυπουργός κι άλλοι40 νοματαίοι αναχωρούν την Τρίτη με προορισμό το Κατάρ για να φέρουν πίσω επενδύσεις.

Στο μεταξύ όμως στα αυτιά του οξυδερκή Νίκου Δένδια καταφθάνουν διαρκώς πληροφορίες για νέα χτυπήματα της Τομοκρατίας στην Αθήνα. Συγκεκριμένα από...
την Ένωση Ελλήνων Τρομοκρατών κάνουν λόγο για χτυπήματα με κάθε μέσο που θα αποδιοργανώσουν εντελώς τον κρατικό μηχανισμό την Τρίτη που θα απουσιάζει ο πρωθυπουργός αλλά και ο Χρύσανθος που τον αντικαθιστά. Το κενό εξουσίας θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν οι τρομοκράτες για να κάνουν το οργανωμένο, αποτελεσματικό και δίκαιο ελληνικό κράτος μπάχαλο.

Επειδή ο Σαμαράς δεν θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με μια τόσο οδυνηρή έκπληξη έδωσε εντολή στον Δένδια να επιστρατεύσει προληπτικά τους αγρότες, τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους μανάβηδες, τους καντηλανάφτες, τους ταξιτζήδες, τους καθηγητές και όλα τα υπόλοιπα λαμόγια που ετοιμάζονται να απεργήσουν την επόμενη δεκαετία.

Ζήτησε μάλιστα από τον Δένδια να αυξηθεί η δύναμη των ανδρών γύρω από την Βουλή, την ΕΡΤ, την ΕΛΣΤΑΤ, τα γραφεία της Τρόικας στην Αθήνα και άλλους ευαίσθητους στόχους όπως είναι το Καφενείο της Βουλής.

Έδωσε ακόμη εντολή να διατεθούν περισσότεροι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για την προστασία ευαίσθητων στόχων όπως είναι όλες οι ξανθές πρώην παρουσιάστριες του Αlter.

Aυτά για την ώρα, μείνετε συντονισμένοι...

Από το kourdistoportocali

Κοινοβουλευτική χούντα κατά εργατικών αγώνων


Ο αποφασιστικός αγώνας ενός πρωτοβάθμιου σωματείου και το ξεβράκωμα της κυβέρνησης

Νέρωνες με γραβάτα μοιάζουν ο Σαμαράς, ο Χατζηδάκης («της Ετζίαν το τσιράκι», όπως φώναζαν οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή), ο αδέξιος «ψηφιακός Γκέμπελς» Κεδίκογλου και το υπόλοιπο επιτελείο του Μαξίμου, καθώς πανηγυρίζουν για τους επιταγμένους συρμούς που κινούνται σε Mετρό και Hλεκτρικό.

Νομίζουν ότι τα αλλεπάλληλα πραξικοπήματα της κοινοβουλευτικής χούντας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ σβήνουν φωτιές, αλλά στην πραγματικότητα «ανάβουν μικρές πυρκαγιές, χιλιάδες μικρές πυρκαγιές» που...
μπορούν να πυρπολήσουν τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική τους.

Δεν είναι μόνο οι απεργίες σε όλες τις συγκοινωνίες που ξέσπασαν την Παρασκευή μετά την απόφαση για πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων σε Mετρό, Hλεκτρικό και Tραμ. Αλλά και η συνειδητοποίηση από ένα διαρκώς διευρυνόμενο τμήμα των εργαζομένων και του εργατικού κινήματος ότι ακόμα και για την παραμικρή ρωγμή, τον κλονισμό και πολύ περισσότερο την ανατροπή της ισοπεδωτικής επίθεσης κεφαλαίου, ΕΕ, ΔΝΤ, απαιτούνται άλλου τύπου εργατικοί αγώνες, πολιτικά και κινηματικά ανατρεπτικοί, συντονισμένοι και νικηφόροι, πέρα από το αγωνιστικό νεκροταφείο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Ότι απαιτείται άμεσα μια θεμελιακή ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος, γιατί με τέτοιο κίνημα δεν πας και πολύ μακριά.

Το καινούργιο και θετικό στην εννιαήμερη μάχη του Mετρό είναι ότι καταγράφηκε πως αυτός ο δρόμος μπορεί να ανοίξει και να περπατηθεί από τη βάση, από τα πρωτοβάθμια σωματεία, όπως του Μετρό, ακόμα κι αν δεν τον έφτασε μέχρι το τέρμα. Γι’ αυτό απαιτούνται άλλοι όροι…

Η απεργιακή μάχη του Μετρό υποχρέωσε την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη να ξεβρακωθεί, να πετάξει τον μανδύα της ήπιας εφαρμογής ενός δολοφονικού «προγράμματος» και να δείξει ότι ο μόνος τρόπος για να κυβερνούν είναι με την καταστολή των ΜΑΤ και των …ΜΜΕ.

Μια μαχητική απεργία ενός πρωτοβάθμιου σωματείου, του ΣΕΛΜΑ, κατάφερε να ανατρέψει την εικόνα ότι η εφαρμογή του Μνημονίου 3 και του τσακίσματος θεμελιωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων, όπως οι συλλογικές συμβάσεις, προχωρά χωρίς τριβές, με τη συνενοχή της ΓΣΕΕ. «Η αυλαία των αγώνων σηκώθηκε με την απεργία μας. Η κυρίως παράσταση θα ακολουθήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Ρεβύθης, αντιπρόεδρος του ΣΕΛΜΑ την Παρασκευή στη διαδήλωση από το αμαξοστάσιο στα Σεπόλια στο σταθμό του Αγίου Αντωνίου.

Αλλά η απεργιακή μάχη στο Μετρό και η σκληρή κατασταλτική απάντηση της κυβέρνησης έστειλε και ένα σήμα συναγερμού για την εργατική τάξη και τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς.

Η κυβέρνηση, έχοντας συνείδηση της συνολικότερής της αδυναμίας (καθώς η βαθιά αντιλαϊκή πολιτική της την φέρνει απέναντι στον κόσμο), προχωρά σε μια διαρκή επιθετικότητα κατά του «εχθρού λαού», κάνοντας «επίδειξη δύναμης» με αλλεπάλληλα πραξικοπήματα και επεμβάσεις των ΜΑΤ.

Εδώ λοιπόν δεν παίζουμε, έχουμε μπει σε πόλεμο και πρέπει να συγκροτηθεί αποφασιστικό κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο αντίστασης, αγώνα και ανατροπής, με τη συμβολή όλων των μαχόμενων δυνάμεων της Αριστεράς, που πρέπει να αντεπιτεθεί και να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Η κυβέρνηση δεν ακολουθεί τη «στρατηγική της έντασης» για να αποπροσανατολίσει από τα προβλήματα –όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ– αλλά προχωρά σε ολομέτωπη επίθεση για να τσακίσει το κίνημα.

Επικαλούμενοι Έλληνα κυβερνητικό αξιωματούχο, οι Νιου Γιορκ Τάιμς έγραφαν την Δευτέρα ότι η κυβέρνηση μετά τις καταλήψεις θα κτυπήσει τα «μαχητικά συνδικάτα». Η ανησυχία τους δεδομένη. «Κυβερνητικός παράγοντας θύμιζε τη φράση του Λένιν που παρομοίαζε τις απεργίες –ακόμη και την πιο μικρή και ασήμαντη– με τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας της επανάστασης», έγραφε στις 24 Ιανουαρίου η ιστοσελίδα του Βήματος, σε άρθρο με τίτλο «Η κυβέρνηση ετοιμάζει σκηνικό σύγκρουσης». Και συνεχίζει: «Στο πρωθυπουργικό επιτελείο, παρά τη σκληρή γραμμή που εκπέμπουν, επικρατεί προβληματισμός για έντονες κοινωνικές αντιδράσεις που μπορεί να εκφραστούν ακόμη και με ακραίο τρόπο και να απειληθεί, ανά πάσα στιγμή και με οποιαδήποτε αφορμή, η σταθερότητα στη χώρα»!

Αναφέρονταν μάλιστα με ανησυχία στην «αυτονόμηση συνδικαλιστών πρωτοβάθμιων κυρίως οργανώσεων, από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, που δημιουργεί προβληματισμό για την επόμενη μέρα». Γι’ αυτό στοχοποιήθηκε το σωματείο του Μετρό, ο πρόεδρός του Αντώνης Σταματόπουλος και η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η παρέμβαση του ΣΕΛΜΑ ήταν πρωτοπόρα και καθοριστική, ανεξάρτητα από τις ανεπάρκειες, τις οποίες θα συζητήσουν και θα ξεπεράσουν οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι εργάτες χωρίς ηττοπάθεια.

Είναι καθαρό ότι η έμπρακτη αντίσταση στην κυβερνητική τρομοκρατική επιστράτευση ξεπερνούσε τις δυνάμεις του και την προετοιμασία του. Αλλά το κρίσιμο έλλειμμα εδώ είναι ότι –με ευθύνη πρωτίστως της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ– δεν διαμορφώθηκε εγκαίρως ένα εργατικό μέτωπο στις μεταφορές καταρχάς για νικηφόρα απεργία.

Η γραφειοκρατία έβαλε τη λογική της διαπραγμάτευσης και της εξαίρεσης και δεν μπήκαν από την αρχή σε ουσιαστικό απεργιακό αγώνα, παρότι υπήρχαν ριζοσπαστικές τάσεις στην εργατική βάση, όπως στη συνέλευση της ΕΘΕΛ, που η ταξική πτέρυγα και η αντικαπιταλιστική Αριστερά έβαλε θέμα σκληρού απεργιακού αγώνα.

Ο πόλεμος συνεχίζεται και μπορεί να είναι νικηφόρος. Απαιτούνται όμως πολιτικοποιημένοι αγώνες, με ανατρεπτικό και αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο, συνολικό πολιτικό εργατικό και λαϊκό κίνημα. Σωματεία με αγωνιστικό σχέδιο, με τη συμμετοχή των εργαζομένων. Αγωνιστικό μέτωπο, με τη λογική ότι κτυπούμε όλοι μαζί, δεν αφήνουμε κανένα σωματείο, κανέναν κλάδο μόνο του. Συγκρότηση άλλων κέντρων αγώνα, ενωτικών και δημοκρατικών, κατά κλάδο και συνολικά, στηριγμένων στα πρωτοβάθμια σωματεία. Γι’ αυτό ενίσχυση και αναβάθμιση του ρόλου του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων και των αντίστοιχων συντονισμών σε κλάδους και μέτωπα. Αγώνες μαχητικοί σε σύγκρουση και με τη φασίζουσα νομιμότητα της κυβέρνησης. Και βεβαίως, συγκρότηση και ανάπτυξη της ταξικής αντικαπιταλιστικής πτέρυγας και αντίληψης.

Απαραίτητη είναι επίσης μια ασπίδα για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και πρώτα απ’ όλα του δικαιώματος να αγωνίζονται! Από την άποψη αυτή, η επιτυχημένη πρωτοβουλία δεκάδων διανοουμένων, πανεπιστημιακών, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και άλλων αγωνιστών να συγκροτήσουν κείμενο υπογραφών ενάντια στη στρατιωτικοποίηση και υπέρ του αγώνα των εργαζομένων στις συγκοινωνίες, είναι ένα θετικό βήμα.

Tου Γιάννη Ελαφρού από prin μέσω resaltomag

ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΤΥΠΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΟΙΟ ΧΙΟΝΙΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΝΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ .......
ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ,
ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ,ΜΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟ. 

Είναι άμεση ανάγκη...
28.01.13
Image


Είναι άμεση ανάγκη να κατέβει όλος ο κόσμος στα διόδια Αιγινίου με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.... Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και χρειάζεται η βοήθεια όλων μας!

Χτύπησαν με χημικά στα διόδια του Αιγινίου
28.01.13
Image 
Χτύπησαν με χημικά για να φύγει ο κόσμος από τα κουβούκλια και έβαλαν μέσα τους υπαλλήλους για να αρχίσουν την είσπραξη! Ναι, για να μπορεί πλέον η πολυεθνική να πίνει το αίμα του λαού!
«Μας έριξαν εν ψυχρώ χημικά στο πρόσωπο! Μας έκαψαν τα μάτια! Τα ρούχα μας είναι κατακόκκινα! Συνέλαβαν 16χρονα και 18χρονα παιδιά! Γίνεται πόλεμος! Η αστυνομία χτυπάει αλύπητα τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και υπερασπίζει τα συμφέροντα μιας ιδιωτικής εταιρίας».
Ο κόσμος ζητάει ενίσχυση!!! Ζητάει βοήθεια!!!
28.01.13
Αυτή τη στιγμή, 15:37 έχουν φτάσει νέες δυνάμεις των ΜΑΤ και απωθούν τον κόσμο που έχει κατακλύσει τα διόδια. Χτύπησαν μέχρι και τον Δήμαρχο Πολύζο με γκλοπ στο κεφάλι. Έγιναν 5 συλλήψεις. Ο κόσμος δεν φεύγει. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί εδώ και 1,5 ώρα. Ένα χιλιόμετρο πριν και ένα χιλιόμετρο μετά το σταθμό έχουν παραταχθεί τα ΜΑΤ πάνω στην Εθνική Οδό και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει.
Ο κόσμος ζητάει ενίσχυση!!! Ζητάει βοήθεια!!! Πρέπει όλη η Πιερία να βρεθεί εκεί.
Μόλις χτύπησαν το Γιώργο, ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο!
Σάββα Χιονίδη, κυρία Μαυρίδου ακούτε;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!! ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
28.01.13
Image
Τα ΜΑΤ έχουν παραταχθεί και οδηγούν του ς εργαζόμενους στα κουβούκλια για να θέσουν το σταθμό σε λειτουργία.Διαδώστε το! Όλοι στα διόδια του Αιγινίου!

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ!ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ- ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! ........









Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2JJArCwTd

Μειώθηκε το έλλειμμα και πεθαίνουν οι άνθρωποι



pnigmos
Μειώθηκε στα 3,5 δις ευρώ το πρωτογενές έλλειμμα! Μείωση κατά 46%! Στο 1,8% του ΑΕΠ από 2,4 που ήταν ο αρχικός στόχος. Ο υφυπουργός με τη φαρδιά χωρίστρα και το πλατύ μέτωπο τονίζει πως οι τεράστιες θυσίες των πολιτών έπιασαν τόπο.
stratisτου Στρατή Μαζίδη
Μειώθηκε λοιπόν το έλλειμμα. Μας πήρε τρία χρόνια αλλά μειώθηκε. Μαζί με αυτό όμως μειώθηκαν ή μάλλον καλύτερα εξαφανίστηκαν πολλά άλλα πράγματα.
> 2.000.000 άνθρωποι οδηγήθηκαν στην ανεργία
> ο λαός πληρώνει ενοίκιο για να μένει στο σπίτι που με κόπο και αίμα απέκτησε
> η νέα και όχι μόνο γενιά μεταναστεύει στο εξωτερικό ρίχνοντας μαύρη πέτρα
> τα λουκέτα κλειδώνουν το ένα μετά το άλλο
> μερικές χιλιάδες είτε πήδηξαν από το μπαλκόνι είτε αυτοπυροβολήθηκαν και κάποιες άλλες χιλιάδες έσβησαν με ένα ξαφνικό έμφραγμα ή κατόπιν μιας άνισης μάχης με μια δύσκολη νόσο.
> στα σχολεία τα παιδιά πηγαίνουν νηστικά
> στους δρόμους βλέπεις σκυθρωπά πρόσωπα
> οι τράπεζες δημεύουν περιουσίες
> τα όνειρα έδωσαν τη θέση τους στους εφιάλτες
Αλλά δεν πειράζει το πρωτογενές έλλειμμα μειώθηκε. Κι εμείς παραμένουμε στη μεγάλη ευρωοικογένεια. Και πρέπει να αισθανόμαστε χαρούμενοι για αυτό.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2JJAPiNme

Σαμαρά αυτή τη φωτογραφία να την δείξεις στα παιδιά σου





Τα πράγματα είναι πλέον πολύ άσχημα. Ποντάροντας στα υπερσυντηρητικά αντανακλαστικά μιας παθογενούς κοινωνίας και πάμφτωχων ρημαγμένων διαστρωματώσεων πόπολου και φοβισμένων νοικοκύρηδων, ειδικά στις φθίνουσες επαρχιακές πόλεις, ο….




εντολοδόχος πρωθυπουργός της τρόικας καταπατώντας το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους εφαρμόζει την πολιτική του διαίρει και βασίλευε για να…
ανταπεξέλθει στις ρητές προσταγές των ξένων πρακτόρων που κυβερνάνε την πατρίδα.



Ο ΣΥΡΙΖΑ, χαμένος στα λάθη και τα αμαρτήματα των συνιστωσών, επιχειρεί συντηρητική στροφή αλλά θα πρέπει να έχει υπόψιν του κι αυτός και ο αρχηγός του ότι το ιμιτασιόν δεν πέτυχε ποτέ και κατανικήθηκε.

Σε μια τέτοια μίζερη πραγματικότητα, με την Υγεία υποβαθμισμένη, με τα νοσοκομεία ξεχαρβαλωμένα, με την κοινωνική πολιτική ανύπαρκτη, με την παιδεία σε τρομακτικά ελλειπτική κατάσταση, με τους πανεπιστημιακούς μουγγούς και τους γιατρούς πένητες, ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί και κινδυνεύει να καταρρεύσει τελεσίδικα. Ποια χώρα πήγε μπροστά με όλα τα προαναφερθέντα κάτω του μηδενός;

Στον πρωθυπουργό της χώρας που έχει παιδιά που τα μοσχοταίζει και τα μοσχοναθρεύει(γιατί αυτός πάντα είχε)του αφιερώνουμε μια φωτογραφία από το Πατρινό Καρναβάλι.

Το μωρό θα το βλέπεις στον ύπνο σου, Τόνι. Μόνον που δεν θα ξυπνάς από τον ιδρώτα και τον φόβο γιατί στα χρόνια της πολιτικής σου ανυπαρξίας έχασες αυτό που έχει ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Τη συνείδηση σου. Και υπάρχουν χίλιοι λόγοι που την έχασες, κύριε πρωθυπουργέ. Και τους ξέρεις. Ψάξου λίγο μέσα σου και θα καταλάβεις που οδηγείς όσους είμαστε ακόμα Έλληνες και ζωντανοί. Από την πείνα και το έγκλημα.

Το μωρό. Αυτό το μωρό να σε «κυνηγάει» για πάντα. Ευχή και κατάρα…

makeleio.gr
http://www.trelokouneli.gr


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2JJ9lzhC7

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δαπανά 4.000€ / μήνα για δημόσιες σχέσεις… Πως μπορούν να έχουν εκλογική τύχη νέοι άνθρωποι;


twitter-adoni
Απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter ότι οι μισθοί λέει των βουλευτών είναι χρήσιμοι καθώς τους βοηθούν να κάνουν δώρα, να διατηρούν γραφεία, να πραγματοποιούν ταξίδια, εκλογές κτλ…
Όταν του είπε φίλος του στο twitter το προφανές, ότι τι νοιάζει τον Έλληνα που ο Γεωργιάδης θέλει να κάνει δώρα και ταξίδια η απάντηση του ήταν «Νοιάζει τους ψηφοφόρους μου για αυτό ξιδάκι»
Και είναι η πραγματικότητα δυστυχώς. Δεν είναι κρυφό ότι για να έχει εκλογική τύχη κάποιος ως υποψήφιος Βουλευτής σε μεγάλες εκλογικές περιφέρειες όπως η Β” Αθηνών είναι απαραίτητο να δαπανήσει περισσότερα από 100.000€ για την εκλογική του καμπάνια και φυσικά τεράστια ποσά προεκλογικά για δημόσιες σχέσεις.
Ακόμη όμως και αν κάποιος έχει τα χρήματα να κάνει τα παραπάνω, είναι και πάλι αμφίβολο το εκλογικό αποτέλεσμα αν δεν τύχει προβολής από τα ΜΜΕ.
Είναι τόσοι πολλοί που ψηφίζουν στις μεγάλες περιφέρειες που δεν παίζει ρόλο το ποιoς είσαι σαν άνθρωπος, το ιστορικό σου ή η πορεία σου, δεν γίνεται να σε ξέρουν εκ των πραγμάτων όλοι…
Αυτό που παίζει ρόλο είναι αυτό που οι ψηφοφόροι θα ακούσουν, αυτό που εσύ ή οι χορηγοί σου πλήρωσαν ή που οι φίλοι σου καναλάρχες και μεγαλοπαράγοντες φρόντισαν να ακουστεί για σένα.
Πρέπει το σύστημα να επιτρέψει την προβολή σου και να σε βγάλει από την αφάνεια.. Για αυτό και μετά όσοι εκλέγονται στις μεγάλες περιφέρειες λένε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» γιατί το έκαναν και προεκλογικά….
Στην εποχή των social media και της φοβερής ανάπτυξης του διαδικτύου θα περίμενε κανείς να ξεπροβάλλουν συνεχώς νέα πρόσωπα άξια που έχουν να προσφέρουν στο πολιτικό σύστημα, αυτό όμως δεν συμβαίνει εκτός ελαχίστων περιπτώσεων (αρκετές από τις οποίες ήταν και υποκινούμενες).
Το παρατηρούμε και εδώ στο troktiko που πολλές φορές φιλοξενούμε εξαιρετικά άρθρα και απόψεις νέων άσημων ανθρώπων, τα οποία δεν τα τιμούν οι περισσότεροι από τους επισκέπτες. Αντίθετα όταν δημοσιεύουμε την άποψη κάποιου γνωστού αστέρα της πολιτικής ή της δημοσιογραφίας η επισκεψιμότητα της ανάρτησης πιάνει ταβάνι…
Ας ανοίξουμε τα αυτιά μας να ακούσουμε νέους ανθρώπους, αρκετοί έχουν πολλά να μας πούν.
TROKTIKO.eu

Κράτος… «δικαίου»!!!




Δια χειρός Αλιθέρση
Πληρώνεις,  για να φτιάξεις δρόμους. 
Πληρώνεις αβάσταχτα τέλη κυκλοφορίας και φόρους  βενζίνης  στο κράτος!

Πληρώνεις στα… «αφεντικά», στα οποία παραχωρήθηκαν οι δρόμοι, διόδια για να τους περνάς!
Πληρώνεις τα ΜΑΤ, για να σε σακατεύουν και να προστατεύουν  τις… «εταιρίες»  στις οποίες οι κυβερνήσεις παρέδωσαν τους δικούς σου δρόμους!
Πληρώνεις, για να βάζουν καθημερινά στη ζωή σου διόδια!
Εάν αυτό δεν λέγεται κράτος… «δικαίου»,  τότε πώς λέγεται;
Εύγε!

ΥΓ. Γράφτηκε με αφορμή την επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό  που δέχτηκαν οι κάτοικοι της  Πιερίας στα διόδια του Αιγινίου σήμερα 28/1/2013, γιατί υπερασπίστηκαν το αυτονόητο, να περνούν ελεύθερα από τους δρόμους που οι ίδιοι πλήρωσαν και που σ’ αυτούς αλλά και σε όλο τον ελληνικό λαό ανήκουν!

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠ' ΑΟΡΟΣΤΟΥ


ΘΕΜΑ: «Αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου επ’ αόριστο».

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ.106/2013
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Έχοντας υπόψη :

Την αρίθ.14/2013 απόφαση το Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας-Κολινδρού η οποία εκδόθηκε ομόφωνα μετά από εισήγηση του Δημάρχου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την λειτουργία του σταθμού διοδίων Αιγινίου που οδηγεί την περιοχή της Πιερίας σε απομόνωση, σε υποβάθμιση, σε οικονομικό μαρασμό και σε ασφυκτικό αποκλεισμό. Εκφράζοντας την απόλυτη αγανάκτησή μας για την αδικία που συντελείται σε βάρος του τόπου μας και των κατοίκων της Πιερίας και ειδικότερα της Βόρειας Πιερίας σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους αναμένοντας και προσδοκώντας να δοθεί οριστική λύση με την κατάργηση του σταθμού των διοδίων Αιγινίου

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

Την από 28-01-2013 αναστολή λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού επ΄αόριστο για τους λόγους που στην εισήγηση της παρούσης απόφασης αναφέρεται.

Η παρούσα απόφαση να κοινοποιηθεί
σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου



Ο  Δήμαρχος

Πολύζος Γ. Ευάγγελος



ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-1-2012

ΘΕΜΑ: Διακοπή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Α/θμιας και
Β/θμιας Εκπαίδευσης .

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. 107/2013
Ο Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού
έχοντας υπόψη:
Την αριθ. 14/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας-Κολινδρού η οποία εκδόθηκε ομόφωνα μετά από εισήγηση του Δημάρχου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την λειτουργία του σταθμού διοδίων Αιγινίου που οδηγεί την περιοχή της Πιερίας σε απομόνωση, σε υποβάθμιση, σε οικονομικό μαρασμό και σε ασφυκτικό αποκλεισμό. Εκφράζοντας την απόλυτη αγανάκτησή μας για την αδικία που συντελείται σε βάρος του τόπου μας και των κατοίκων της Πιερίας και ειδικότερα της Βόρειας Πιερίας σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους αναμένοντας και προσδοκώντας να δοθεί οριστική λύση με την κατάργηση του σταθμού διοδίων Αιγινίου.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

Την μη λειτουργία όλων των Σχολικών μονάδων του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και την Τρίτη 29-1-2013 για τους λόγους που στην εισήγηση της παρούσης απόφασης αναφέρονται.

Η παρούσα απόφαση να κοινοποιηθεί:
Α) Α/θμια Εκπαίδευση Ν. Πιερίας
Β) Β/θμια Εκπαίδευση Ν. Πιερίας
Γ) Σχολικές Μονάδες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού
Δ) Στα Μέσα Μαζικής Εκπαίδευσης
      
                                                                                         
Ο Δήμαρχος

Ευάγγελος Γ. Πολύζος


ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 5/2013 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Θέμα: Κινητοποιήσεις κατά της λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου – Καταγγελία της συμπεριφοράς των αστυνομικών δυνάμεων .


Στο χώρο των διοδίων Αιγινίου , σήμερα την 28η του μηνός Ιανουαρίου, του έτους 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:30 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού συνήλθε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση, ύστερα από την προφορική πρόσκληση της Προέδρου προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που βρισκόταν στο χώρο
Παρόντος και του Δημάρχου κ. Ευαγγέλου Πολύζου, διαπιστώθηκε από την Πρόεδρο πως υπήρχε νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 27 μελών παραβρέθηκαν παρόντα -24- μέλη και ονομαστικά οι:
 
ΠΑΡΟΝΤΕΣ                                                                      ΑΠΟΝΤΕΣ
1. Μαρία Βουλκίδου            Πρόεδρος Δ.Σ.          1. Ξανθίππη Βασιλειάδου Αντιδήμαρχος
2. Μαστοροτάσιος Χαράλαμπος    Δημ. Σύμβ.        2. Μεταλλίδης Παύλος    Αντιδήμαρχος
3. Πολυχρονίδης Γεώργιος                >>              3. Καλύβας Γεώργιος    Δημ. Σύμβουλος
4. Λένος Γεώργιος                Αντιδήμαρχος
5. Αγγέλου Αριστείδης             Δημ. Σύμβ.
6. Κακάνης Κωνσταντίνος    Αντιδήμαρχος
7. Μπιτσιάνης Ιωάννης                      >>
8.Μελιδώνης Ιωάννης                      >>
9.Γαβριηλίδου-Ζησιού Παρασκευή     >>
10.Δημόπουλος Δημήτριος                 >>
11.Κάνος Ευάγγελος                         >>
12.Σιανίδης Δημήτριος                       >>
13.Βουλκίδου Μαρία                                   >>
14.Λαγδάρης Ευάγγελος                    >>
15.Ανδρικόπουλος Αυγουστίνος          >>
16.Σουλτανίδης Νικόλαος                   >>
17.Χαϊκάλη Δήμητρα                          >>
18.Τουλούπας Νικόλαος                      >>
19.Μιάουρας Γεώργιος                        >>
20.Ντιούδης Μηνάς                             >>
21.Μεταλλίδης Νικόλαος                      >>
22.Λιόλιος Βασίλειος                        >>
23.Μπουρσούκης Πασχάλης             >>
24.Δανιηλίδης Κωνσταντίνος             >>
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και οι Πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.
Η Πρόεδρος, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Πολύζο ο οποίος είπε τα εξής:
Τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από λίγο στην ειρηνική αυτή διαμαρτυρία που οργάνωσε ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού για την κατάργηση της λειτουργίας των διοδίων Αιγινίου, ύστερα από ομόφωνη προηγούμενη  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα είδαμε και τα ζήσαμε όλοι μας.
Πλήθος κόσμου συμμετείχε σήμερα σε αυτή την ειρηνική κατάληψη και δεχτήκαμε μια απαράδεκτη και απρόκλητη επίθεση από τις δυνάμεις της Αστυνομίας. Καταγγέλουμε την απαράδεκτη και αψυχολόγητη αυτή συμπεριφορά  της Αστυνομίας που κατέληξε σε συλλήψεις άνευ λόγου και αιτίας. Μεταξύ των συλληφθέντων και οι δύο Αντιδήμαρχοι, παιδιά και αθώοι πολίτες που δεν προκάλεσαν κανέναν και δεν προέβησαν σε καμία παράνομη και παράτυπη πράξη. Η συμπεριφορά αυτή θα δυναμώσει τον δίκαιο αγώνα μας για την κατάργηση των διοδίων, που έχουμε τονίσει επαννειλημένα καταστρέφει τον τόπο μας.  
Πρέπει από αυτή τη συνεδρίαση να στείλουμε μήνυμα προς όλους ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωση και να καταγγείλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά της Αστυνομίας.
Στη συνέχεια ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δ.Σ. κ. Ε. Λαγδάρης, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Δ.Σ. κ. Κ. Δανιηλίδης και  Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού στις τοποθετήσεις τους,  εξέφρασαν την κοινή άποψη για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια  στη λειτουργία των διοδίων Αιγινίου.
Στη συνέχεια η  Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά με το θέμα.
Το Δ. Σ. ύστερα από διαλογική συζήτηση πάνω στο θέμα, λαμβάνοντας υπόψη του την εισήγηση του Δημάρχου και τις απόψεις των Δημοτικών Συμβούλων .

ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΟΜΌΦΩΝΑ

1.- Καταγγέλουμε την αψυχολόγητη , απαράδεκτη  και προκλητική συμπεριφορά των Αστυνομικών δυνάμεων, που υπηρετούν στο Υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη», που συνέλαβαν άδικα, κατ’ εξαίρεση, χωρίς καμία αφορμή και χωρίς να προβούν σε καμία παράνομη ή παράτυπη ενέργεια, πέραν των έντεκα (11) συνδημοτών μας και επιλεκτικά μεταξύ αυτών και δύο Αντιδημάρχους, παιδιά και αθώους πολίτες, καταπατώντας έτσι κάθε αρχή δικαίου, χειροδικώντας ακόμη και εναντίον του Δημάρχου.
2.- Τη συνέχιση και κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων για την κατάργηση των διοδίων Αιγινίου και τη μη λειτουργία τους μέχρι τη δικαίωση.

Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 16/2013.
   
                                           Αφού συντάχθηκε και διαβάστηκε υπογράφεται.

Το Δημοτικό Συμβούλιο

     Η Πρόεδρος                                                                       Τα Μέλη
Μαρία Βουλκίδου
Ακριβές Αντίγραφο
   Ο Δήμαρχος

Ευάγγελος Πολύζος

Το αυριανό πρόγραμμά μας για τη διαμαρτυρία κατά τη λειτουργία των διοδίων Αιγινίου



Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
Αύριο θα παραμείνουν κλειστά τόσο τα σχολεία όσο και οι δημοτικές υπηρεσίας του Δήμου Πύδνας
Κολινδρού με απόφαση Δημάρχου, μετά από σύσκεψη του ΔΣ.

11:00 το πρωί συγκέντρωση στα νέα δικαστήρια της Κατερίνης για να συμπαρασταθούμε στους συλληφθέντες συναγωνιστές μας.

Στη συνέχεια πορεία προς τα διόδια Αιγινίου

Στις 14:30 συγκέντρωση του λαού της Πιερίας στα διόδια του Αιγινίο

ΓΙΑ ΌΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΣ

Θυμήσου...
ΓΙΑ ΌΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ  ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ 
ΨΗΦΗΣΕΣ 50 + % ΦΙΛΕ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

   

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ" ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ...ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ...



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ : Καταγγέλλουμε την τυφλή αυτή επίθεση βίας




Σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο χώρο των διοδίων Αιγινίου και απαιτούσε ειρηνικά την κατάργηση τους διότι δεν έχουμε άλλους δρόμους, τα 2,20€ είναι δυσανάλογα με την διανυομένη απόσταση (5km), καταλύεται η ίση μεταχείριση έναντι του ανταγωνισμού και πλήττονται ο τουρισμός, το εμπόριο και οι εργαζόμενοι του τόπου μας.

Υπήρξε πολυάριθμη παρουσία δυνάμεων καταστολής της αστυνομίας, οι οποίες δια της βίας επιτέθηκαν στους απλούς πολίτες με γκλόπς, δακρυγόνα, χημικά και χειροβομβίδες κρότου και μετά από επανειλημμένες επιθέσεις κατόρθωσαν να εξοντώσουν τους πολίτες που αποκλειστικό σκοπό είχαν να κάνουν γνωστά τα αιτήματα τους και να τους αποδοθεί δικαιοσύνη και λύση. Αντί αυτού τα τηλέφωνα της Αθήνας ήταν κλειστά και εισέπραξαν χημικά και δακρυγόνα.
Καταγγέλλουμε την τυφλή αυτή επίθεση βίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με άδικες συλλήψεις έντεκα (11) πολιτών, εκ των οποίων οι δύο (2) είναι Αντιδήμαρχοι και οι δύο (2) ανήλικα παιδία. Οι συλλήψεις αυτές δεν έγιναν κατόπιν βιαιοπραγιών, αλλά στόχο είχαν να κάμψουν το ηθικό των πολιτών και να τους τρομοκρατήσουν.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της Αστυνομίας, η τροχαία έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο, ενώ οι πολίτες ζητούσαν επίμονα το άνοιγμα του.
Πολλοί πολίτες θα παραμείνουν όλο το βράδυ στο χώρο των διοδίων για να αναδείξουν τη σοβαρότητα του θέματος
Αύριο Τρίτη 12:00 η ώρα θα είναι όλοι οι πολίτες στα δικαστήρια Κατερίνης για συμπαράσταση στους συλληφθέντες.
Τα σχολεία και οι υπηρεσίες όλου του Δήμου αύριο Τρίτη 29 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά και στις 3:00 το μεσημέρι όλοι θα δώσουν νέο δυναμικό παρών στο χώρο των διοδίων Αιγινίου για να απαιτήσουν την κατάργησή τους.

Γραφείο τύπου
συντονιστικής επιτροπής
Για πληροφορίες τηλ : 2353350100

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ! : ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ 11 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ!



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΓΡΑΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΑΜΕ- ΠΑΣΕΒΕ- ΠΑΣΥ- ΟΓΕ



ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ


Αιγίνιο, ώρα 15:40 Χτύπησαν με χημικά για να φύγει ο κόσμος από τα κουβούκλια και έβαλαν μέσα τους υπαλλήλους για να αρχίσουν την είσπραξη! Ναι, για να μπορεί πλέον η πολυεθνική να πίνει το αίμα του λαού!


Image 

«Μας έριξαν εν ψυχρώ χημικά στο πρόσωπο! Μας έκαψαν τα μάτια! Τα ρούχα μας είναι κατακόκκινα! Συνέλαβαν 16χρονα και 18χρονα παιδιά! Γίνεται πόλεμος! Η αστυνομία χτυπάει αλύπητα τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και υπερασπίζει τα συμφέροντα μιας ιδιωτικής εταιρίας».
Ο κ. Σάββας Χιονίδης είναι ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο οποίος συμπαρίσταται ...νοερά και δια του αντιπροσώπου του, στους διαμαρτυρόμενους πολίτες.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ??????

Τα ΜΑΤ έχουν παραταχθεί και οδηγούν τους εργαζόμενους στα κουβούκλια για να θέσουν το σταθμό σε λειτουργία. ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!



αλήτες το μόνο που έχω να πω. 


--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr
Ακολουθείστε μας στο Twitter
Βρείτε βίντεο από τις δράσεις μας μας στο YouTube

Η ΧΟΥΝΤΑ "ΑΝΟΙΓΕΙ" ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ.. ΧΡΩΣΤΑΣ 1000€?...ΘΑ "ΜΠΕΙΣ" ΜΕΣΑ





====================================================================

Ιδρύονται φορολογικές φυλακές..Θα φυλακίζονται αμέσως όσοι εξαθλιωμένοι Έλληνες αρνούνται να πληρώσουν τους πρόσθετους φόρους και τα χαράτσια!!!!

 

Άουσβιτς-Εικόνα από το παρελθόν ή από το μέλλον..?
Το επιτυχημένο μέτρο της επιστράτευσης άνοιξε την όρεξη στους Σαμαρά-Στουρνάρα, που επιβάλλουν νόμους πρωτοφανείς! Με συνοπτικές διαδικασίες θα οδηγούνται στη φυλακή όποιοι αρνούνται να πληρώσουν έστω και έν μέρος από τους πρόσθετους φόρους με τους οποίους χρεώνει τα νοικοκυριά.


Του Σπύρου Δημητρέλη

Εισήγηση για τη δημιουργία φορολογικών φυλακών έχει δεχτεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο πλαίσιο των συσκέψεων για το νέο πακέτο μέτρων καταπολέμησης της φοροδιαφυγής. Το μέτρο της ταχείας οικοδόμησης νέων σωφρονιστικών καταστημάτων στα οποία θα φυλακίζονται αποκλειστικά όσοι πραγματοποιούν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις συνδέεται με τις προθέσεις της ηγεσίας των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης να προφυλακίζονται με συνοπτικές διαδικασίες όσοι αρνούνται να πληρώσουν έστω και ένα μικρό μέρος από τους πρόσθετους φόρους και τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται στο πλαίσιο φορολογικών ελέγχων.

Με δεδομένο ότι ο χώρος στις φυλακές είναι δυσέρευτος, καθώς σε αυτές κρατούνται πολλαπλάσιοι κρατούμενοι σε σχέση με τις προδιαγραφές τους, στο τραπέζι άρχισαν να πέφτουν προτάσεις για τη δημιουργία νέων φυλακών για φορολογικούς κρατούμενους και μάλιστα με τη χρήση κοινοτικών κεφαλαίων και μέσω σύμπραξης με ιδιωτικά κεφάλαια (ΣΔΙΤ).

Στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται αντιμέτωποι με τις έντονες πιέσεις της τρόικας αλλά και της ομάδας Δράσης του Χόρστ Ράιχενμπαχ για τα απογοητευτικά αποτελέσματα στο φοροελεγκτικό και φοροεισπρακτικό μέτωπο. Τα αποτελέσματα για τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2012 είναι κάτω των προβλέψεων καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν επιτεύχθηκαν οι ποσοτικοί στόχοι για τον αριθμό των ελέγχων και τις εισπράξεις από αυτούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα ληξιπρόθεσμα χρέη ο στόχος ήταν εισπραχθεί το 2012 συνολικό ποσό τουλάχιστον 4,6 δισ. ευρώ και τελικά εισπράχθηκε μόνο 2,4 δισ. ευρώ.



Εικόνα από το παρελθόν ή από το μέλλον..?
Στις συσκέψεις που γίνονται μεταξύ στελεχών των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο δεν είναι όσο απαιτείται αυστηρό προκειμένου να εξαναγκάζει όσους χρωστούν στο δημόσιο ή παραβιάζουν τη φορολογική νομοθεσία να προσέρχονται στο δημόσιο ταμείο και να πληρώνουν. Για παράδειγμα, στις συσκέψεις έχουν συζητηθεί οι συνεχείς συλλήψεις που κάνουν οι αστυνομικές αρχές για μεγαοοφειλέτες του δημοσίου (όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ) οι οποίες καταλήγουν σε ελάχιστες προφυλακίσεις και καταδίκες καθώς η νομοθεσία επιτρέπει στους οφειλέτες να γλιτώνουν την φυλάκιση είτε κάνοντας μια ρύθμιση την οποία στη συνέχεια δεν τηρούν ή χρησιμοποιώντας άλλα νομικά παράθυρα. Επίσης, διαπιστώνεται μεγάλο κενό στην φορολογική νομοθεσία αναφορικά με τις εισπράξεις από φορολογούμενους οι οποίοι πραγματοποιούν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι με βάση επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών το συνολικό ποσό που έχει επιδικασθεί από τα δικαστήρια για φορολογικές υποθέσεις ανέρχεται στα 13,7 δισ. ευρώ. Από αυτό το ποσό έχουν εισπραχθεί μόνο 654 εκατ. ευρώ ή το 4,8% του συνολικού ποσού που έχει βεβαιωθεί.

Την περασμένη Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στη σύσταση ειδικής επιτροπής η οποία θα μελετήσει το φορολογικό σύστημα και το αργότερο έως τον Απρίλιο θα υποβάλλει πόρισμα με προτάσεις για την απλοποίηση του συστήματος και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Στις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί στην επιτροπή περιλαμβάνεται και η αυστηροποίηση της νομοθεσίας αναφορικά με όσους δεν πληρώνουν τους φόρους και τα πρόστιμα για τη φοροδιαφυγή που έχουν πραγματοποιήσει.



USA prison 1930 
Ο πρώτος διδάξας για τη φυλάκιση των φοροφυγάδων είναι η Αμερική. Οι Ηνωμένες Πολιτείες από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα έχουν θεσπίσει πολύ αυστηρή νομοθεσία για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής η οποία προβλέπει και τη φυλάκιση του παραβάτη. Για παράδειγμα, όσοι δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση απειλούνται με πρόστιμο που φθάνει έως και τις 25.000 δολάρια και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους. Επίσης, όσοι εσκεμμένα δεν υποβάλουν φορολογική δήλωση με στόχο να μην καταβάλουν φόρο αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες και μπορεί να υποχρεωθούν να πληρώσουν πρόστιμο έως και 100.000 δολαρίων και να οδηγηθούν στη φυλακή για έως και πέντε χρόνια. Άλλα ζητήματα με τα οποία πρόκειται να ασχοληθεί η επιτροπή για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος είναι η απλοποίηση των φορολογικών διαδικασιών μέσω της θέσπισης ενιαίου κώδικα φορολογικών υποχρεώσεων.

makeleio.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ:ΑΦΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 1000€ ΕΝΩ ΔΕΝ "ΕΧΩ".. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ... ΘΑ "ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ" ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΠΑΤΣΟ Ή ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2JHGZ3ac2