ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-2

 


Οι προσπάθειες και η ποιότητα των πιτσιρικάδων του Εθνικού Ν.Κεραμιδίου, σιγά σιγά αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Ετσι σήμερα υπέταξαν και τον Μακεδονικό Νέας Εφέσου με σκόρ 1-2 και σκαρφάλωσαν πιό ψηλά στη βαθμολογία.Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και ...εν μέρει το κατάφεραν, αλλά κατάφεραν να πάρουν και την πολυπόθητη νίκη.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Συνεχείς επιθέσεις κατα κύμα απο τους πιτσιρικάδες, που δέν ευτύχησαν να πετύχουν γκόλ στις τρείς πού καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.Μία φορά με τον Γκανάβα, μία με τον Νάτσιο και δύο κεφαλιές απο καλή θέση του Παναγιωτίδη και του Τσαουσίδη που κατέληξαν άουτ.Η τοπική ομάδα πραγματικά στην μοναδική επίθεση του πρώτου ημίχρόνου σε ξαφνική αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε στο σκόρ με 1-0.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Ο Εθνικός με δύο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, κατέβασε τη μπάλλα, πίεσε ψηλά, έχασε δύο απανωτές ευκαιρίες μία με τον Γκανάβα και μία με το Νατσιό.Το γκόλ δέν θα αργούσε να έλθει και έτσι στο 65 μετά απο διαγώνια μπαλλιά του Νάτσιου ο Γκανάβας μπήκε απο πλάγια μέσα στην περιοχή και με ένα πραγματικά ασύληπτο σούτ στην απέναντι γωνία ισοφάρισε το παιγνίδι σε 1-1.Ο Εθνικός συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκόλ, με τον Γκανάβα να χάνει ένα γκόλ που θεωρούνταν σίγουρο, όταν βρέθηκε στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα και απο πλάγια παραπάτησε και το σούτ (λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου) δέν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Εθνικός κυριαροχύσε στο παιγνίδι, με συνεχείς επιθέσεις, κέρδισε αρκετά κόρνερ, και σε ένα απο αυτά η μπάλλα βγήκε έξω απο την περιοχή και ο 14χρονος Μιχαηλίδης με στρομπ  σούτ βολίδα, την έστειλε στο παραθυράκι και έγραψε το 1-2 στο 90 λεπτό του αγώνα.
- Ολοι οι ποδοφαιριστές του Εθνικού έπαιξαν πού καλά, ξεχώρισαν ο Γκανάβας, ο Κάκκαλος, ο 
Παναγιωτίδης και ο πιτσιρίκος ο Μιχαηλίδης.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του 2ου γκόλ ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, στην πρώτη του συμμετοχή, ένα παιδί που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1999, ο μικρότερος που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, παιδί της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, που αγωνίζεται στο ΠΑΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, πήρε την ευκαιρία απο τον "τολμηρό" προπονητή της ομάδος τον Ιωάννη  Μυστακίδη ενώ η ομάδα του ήτανε πίσω στο σκορ.  Μαζί και η  διοίκηση του Σωματείου πιστεύουν και δίνουν ευκαιρίες  στα νεαρά παιδιά, τούδωσε την ευκαιρία, την άρπαξε, απέδωσε πάρα πολύ καλά, ευτύχησε να πετύχει  ένα γκόλ ποίημα και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του.Ενα παιδί μόλις 14 χρονών και ολίγων ημερών.
ΕΘΝΙΚΟΣ:(Ι.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Γ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΚΑΚΑΛΟΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Σ, ΤΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ (46 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ) ,ΣΚΟΥΡΤΙ (46 ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) , ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (75 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ).
Β΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Αποτελέσματα 21ης-Βαθμολογία-Επόμενη 22η αγωνιστική



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ    2-4
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ-ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ    3-0   
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ    1-2
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ    2-3     
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ  0-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ   2-1 
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ  3-3
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ 3-0 (α.α.)
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ  51
2 ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ  46
3 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ  38

4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ  38
5 ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ  37
6 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  36
7 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  33
8 ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ  31
9 ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  30
10 ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ  25
11 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ  24
12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ  18
13 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ  18
14 ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  17
15 ∆ΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ  17
16 Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ  8
* Η ομάδα της Κ. Μηλιάς με έγγραφο που έχει καταθέσει στην ΕΠΣ Πιερίας την προηγούμενη εβδομάδα, δήλωσε την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα.
ΕΠΟΜΕΝΗ 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ
∆ΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ - ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ - ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ

Η Συνταγή της Ημέρας!


Φετουτσίνι (Fettuccine) σε Λευκή Σάλτσα με Γαρίδες

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

500γρ. ζυμαρικά φετουτσίνι (Fettuccine)
16 μέτριου μεγέθους γαρίδες (χωρίς κέλυφος και καλά καθαρισμένες)
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/3 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα, τριμμένο
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Προετοιμασία:

Ετοιμάστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στραγγίστε και τοποθετήστε κάτω από κρύο νερό για να σταματήσει τη διαδικασία του ψησίματος. Επαναφέρετε τα φετουτσίνι στην κατσαρόλα, ρίξτε από πάνω 2 κουταλιές ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Αφήστε στην άκρη την κατσαρόλα μακριά από την φωτιά.

Εν τω μεταξύ, βάλτε το βούτυρο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι και αφήστε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και ανακατέψτε για ένα λεπτό. Ρίξτε μέσα τις γαρίδες και ανακατέψτε για 2-3 λεπτά. Αλατοπιπερώστε και προσθέστε το κρασί. Αφήστε να σιγοβράσει για 2 λεπτά να μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Κατεβάστε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήστε το να σταθεί για 2 λεπτά και να μειωθεί η θερμοκρασία του. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος ανακατέψτε και επαναφέρετε στην φωτιά.

Αφήστε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά. Προσθέστε το μαϊντανό και κατεβάστε το τηγάνι από τη φωτιά.

Προσθέστε τα βρασμένα fettuccine στο τηγάνι και ανακατέψτε για να καλυφθούν με τη σάλτσα. Επαναφέρετε το τηγάνι σε πολύ χαμηλή φωτιά και αφήστε τα ζυμαρικά να ζεσταθούν για λίγο.

Σερβίρετε τα μακαρόνια πασπαλισμένα με τριμμένη παρμεζάνα. Καλή Όρεξη!

Βοήθησε το παιδί σου να ψηλώσει!



Λίγοι γονείς ξέρουν πως το ύψος του παιδιού τους, πέρα από κληρονομικό έχει να κάνει και με την σωστή ανάπτυξη. Μάθετε λοιπόν τα πιο σημαντικά tips για να ψηλώσει το παιδί σας...
Η διατροφή παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Το ασβέστιο, ο ψευδάργυρος, οι πρωτεΐνες και οι βιταμίνες Α και Β είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή του.

Οι τροφές που περιέχουν τα παραπάνω στοιχεία είναι το σπανάκι, καρότο, γάλα, γιαούρτι, κρέας ειδικά κόκκινο, ψάρι κοτόπουλο, αβγό, όσπρια και ξηροί καρποί.

Η γυμναστική δυναμώνει τους μυείς και τα οστά χαρίζοντας τους σωστή στάση σώματος. Το μπάσκετ ή η κολύμβηση ενδείκνυνται περισσότερο από κάποια άλλα. Αποφύγετε την ενόργανη και τα βάρη γιατί σταματάνε την ανάπτυξη.

Ο ύπνος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να είναι επαρκείς και να κρατά 10-12 ώρες.

Τέλος πρέπει να γίνουν εξετάσεις. Αν διαπιστώσετε πως το παιδί σας δεν αναπτύσσεται φυσιολογικά απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.

Το εργασιακό στρες δεν οδηγεί σε καρκίνο


Το εργασιακό στρες μπορεί να σχετίζεται με προβλήματα υγείας όπως η κατάθλιψη και τα καρδιαγγειακά, αλλά δεν φαίνεται...
να αυξάνει το κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, σύμφωνα με νέα φινλανδική έρευνα.

Οι άνθρωποι ανησυχούν πολύ όταν πιέζονται στη δουλειά και στη συνέχεια ανησυχούν ότι το στρες θα έχει επίπτωση στην υγεία τους, εξηγεί η επικεφαλής ερευνήτρια Κατρίνα Χεικίλα από το Φινλανδικό Ινστιτούτο Εργασιακής Υγείας του Ελσίνκι.

Οι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία από 116.000 άνδρες και γυναίκες, 17-70 ετών από έξι ευρωπαϊκές χώρες. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα ρωτήθηκαν για το ποσοστό στρες που είχαν στην δουλειά τους. Παράλληλα κατά τη διάρκεια δώδεκα περίπου ετών οι συμμετέχοντες παρακολουθήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι 5.700 άνθρωποι είχαν εκδηλώσει κάποια μορφή καρκίνου.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα της Δρ Χεικίλα δεν εντόπισε κάποιο στατιστικό συσχετισμό ανάμεσα στο εργασιακό στρες και τον καρκίνο. Οι φινλανδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι το γεγονός ότι προηγούμενες έρευνες είχαν εντοπίσει ένα τέτοιο συσχετισμό μάλλον οφείλεται στον παράγοντα της τύχης ή στο γεγονός ότι έλαβαν υπόψη τους και άλλους παράγοντες κινδύνου εκτός του στρες.

Παντελής Παντελίδης - Όλα τα τραγούδια - Playlist spazontas tin monotonia

6 σημάδια της απελπισμένης εργένισσας!


Αυτό είναι μόνο ένα από τα σημάδια που φωνάζουν από μακρυά πως είσαι μια απελπισμένη εργένισσα...
Πρόσεξε τα σημάδια που προδίδουν πως ψάχνεις απεγνωσμένα για άντρα.

1. Δεν αφήνεις πάρτυ για πάρτυ:

Από εκεί που την πρώην σχέση σου σε είχαν χαμένη φίλες και συγγενείς (Ναι, το Κωσταλέξι ξαναζεί), ήρθε ο χωρισμός κι από τότε δεν έχεις αφήσει κλαμπ για κλαμπ και μπουζουκιερί για μπουζουκιερί.

Προσοχή: μετά το πρώτο διάστημα που είσαι δικαιολογημένη να μην σε χωράει το σπίτι, οφείλεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο έξω και το μέσα. Άλλωστε, όσο κι αν βγαίνεις για να δραπετεύσεις από την αλήθεια, όσο πιο γρήγορα την αποδεχτείς, τόσο πιο σύντομα θα προχωρήσεις στη ζωή σου!

2. Πίνεις και μεθάς, ωχ αμάν!

Το να πιεις και ένα ποτηράκι παραπάνω, δεν λέει τίποτα. Αν βέβαια κάθε πρωί (μεσημέρι δηλαδή) ξυπνάς έχοντας χάσει επεισόδια από το προηγούμενο βράδυ, κάτι δεν πάει καλά.

Προσοχή: φρόντισε να έχεις πάντα κοντά σου ένα άτομο εμπιστοσύνης, γιατί πάνω στο μεθύσι μπορεί να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Το να πάρεις τον χι, ψι πρώην τηλέφωνο είναι το λιγότερο!

3. Είσαι διαρκώς στο Facebook:

Ποστάρεις διαρκώς πράγματα στο Facebook, ανεβάζεις χωρίς σταματημό φωτογραφίες από τα ατέλειωτα πάρτυ και φυσικά την τιμητική τους έχουν τα άλμπουμ με μαγιό. Have a life και συγκεκριμένα έχε ζωή εκτός υπολογιστή.

Προσοχή: αν όλοι βλέπουν πως ποστάρεις φωτογραφίες τη στιγμή που διασκεδάζεις, είναι εμφανές πως φωτογραφίζεσαι μόνο για να δημοσιεύσεις τις επίμαχες φωτογραφίες- χωρίς να διασκεδάζεις ουσιαστικά!

4. Οι συμβουλές σου προς τις φίλες είναι:

Α. Χώρισέ τον
Β. Όλοι οι άντρες είναι ηλίθιοι

Είναι φυσικό στο πάρτυ της εργένικης ζωής να θέλεις και συναγωνίστριες, ειδικά αν οι κολλητές σου προτιμούν μια παραλία ερημική κι εσύ θέλεις ξέφρενα πάρτυ στα μπιτσόμπαρα.

Προσοχή: το να παροτρύνεις φίλες και κολλητές να χωρίσουν είναι δίκοπο μαχαίρι, ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι κι εσύ. Προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο αποστασιοποιημένα και να μην δίνεις συμβουλές εν θερμώ, ειδικά σε άτομα που αγαπάς.

5. Τονίζεις παντού ότι έχεις ένα φαν κλαμπ αντρών που σε παρακαλάει:

Εντάξει οι μνηστήρες γύρω σου κάνουν ουρά αλλά άφησε την εικόνα ή τα γεγονότα να μιλούν από μόνα τους. Με άλλα λόγια, σκέψου καλά πόσο σε γεμίζει σαν άνθρωπο να μαζεύεις 10 τηλέφωνα σε ένα βράδυ ή να δέχεσαι 20 αιτήματα φιλίας στο Facebook καθημερινά. Γιατί μπορεί το τηλέφωνο να κουδουνίζει αλλά τι να το κάνεις όταν εκείνος που σκέφτεσαι δεν λέει να το σηκώσει το ρημάδι!

6. Αγόρασες γάτα:

Για κάποιο περίεργο λόγο στο μυαλό μας έχει ταυτιστεί η μόνη γυναίκα με ένα κοπάδι γάτες δίπλα της. Μπορεί τα τετράποδα να είναι μια χαρά αλλά αν θες κατοικίδιο, πάρε ψάρε, πάρε φίδι, πάρε ιγκουάνα! Αν και θα σου προτείναμε να πάρεις... τα βουνά γιατί με σώμα που σκοτώνει, δεν θα μείνεις για πολύ καιρό μόνη.
kamikaze.gr

Εγώ πότε θα γίνω πατέρας;


Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που ανησυχούν για το βιολογικό τους ρολόι. Όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, η ανδρική γονιμότητα «φθίνει» με το πέρασμα των χρόνων, ενώ ακόμη και ένας χρόνος μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.
Σύμφωνα με τους ερευνητές...
μετά την ηλικία των 41 χρόνων οι πιθανότητες ενός άντρα να γίνει πατέρας μειώνονται αισθητά. Βέβαια, με τα παραδείγματα των Des O’Connor, που απέκτησε το 5ο του παιδί στα 72 και τον Rod Stewart που έγινε πατέρας για 8η φορά στα 66, άλλοι ειδικοί υποστηρίζουν το αντίθετο.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν επιστήμονες που εξέτασαν ασθενείς που έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση, όπου το ανδρικό σπέρμα γονιμοποίησε το ωάριο μιας δότριας. Η χρήση ωαρίων από δότη επέτρεψε στους ερευνητές να εστιάσουν στην ηλικία των ανδρών και όχι στων γυναικών. Τα ωάρια προήλθαν από νέες και υγιείς γυναίκες και έτσι όποιο συμπέρασμα βγήκε για τις in vitro εγκυμοσύνες οφειλόταν στις «ιδιότητες» του σπέρματος. Η γονιμότητα μειωνόταν κατά 7% κάθε χρόνο μετά την ηλικία των 41 και μέχρι τα 45. Μετά τα 45 μειωνόταν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό. Οι πιθανότητες επίτευξης εγκυμοσύνης πέφτουν στο 60% στα 41 και στο 35% στα 45.
Η ερευνήτρια Paula Fettback, του κέντρου αναπαραγωγής Huntington Medicina Reproductiva στη Βραζιλία δήλωσε: «Η ηλικία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Οι άνδρες έχουν επίσης βιολογικό ρολόι. Δεν είναι το ίδιο με των γυναικών αλλά δεν μπορούν να περιμένουν για πάντα για να γίνουν πατεράδες. Όσοι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά πρέπει να το σκεφτούν πολύ σοβαρά, ειδικά μετά τα 45 τους».

Πώς να συνδυάσω το παντελόνι με prints;


Το πιο fashion statement της φετινής σεζόν είναι τα παντελόνια με prints. Με λουλούδια, λεοπάρ, ρίγες, γεωμετρικά σχέδια, αφηρημένα πάτερν και οτιδήποτε θα... μπορούσατε να φανταστείτε, έχει τυπωθεί πάνω στα υφάσματα των παντελονιών.

Οι τολμηρές μπορούν να τα συνδυάσουν με πουκάμισα ή μπλούζες με prints για total look ή με τοπ με έντονο χρώμα, που μπορούν όμως να υποστηρίξουν το look.

Οι πιο κλασικές μπορούν να επιλέξουν prints σε πιο αχνά ή παστέλ χρώματα, όπου συνδυάζονται άνετα με μονόχρωμες μπλούζες, με το μαύρο να αναδεικνύει περισσότερο το στυλ τους. Προσοχή στις juicy σιλουέτες, οι οποίες πρέπει να επιλέξουν όσο πιο διακριτικά σχέδια και ποτέ έντονα.
myself.gr

Οι γελοιογραφίες της ημέρας!

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Αγώνες-Διαιτητές Σαββατοκύριακου



  21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                B’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                            ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  09-02-2013 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ Α΄
ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ
ΛΑΦΑΤΖΗΣ
ΒΡΟΥΖΟΣ
ΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ
ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Α.ΑΓΙΑΝΝΗ
ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣ
ΑΛΜΑΝΙΔΗΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Δ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ (ΠΑΝΩ)
ΤΟΛΙΟΣ
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΜΕΓΑΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΡΥΑΚΙΩΝ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΠΕΤΡΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ
Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΜΗΝΟΥΔΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ
ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΕΞΟΧΗΣ
ΝΙΚΟΛΙΤΣ
ΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
ΝΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
Α.Ο. ΣΚΟΤΙΝΑΣ
ΔΗΜ. Ν. ΖΩΗΣ
ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ
ΚΑΤΑΝΑΣ
ΣΑΜΛΙΔΗΣ
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ
ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ
ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ
ΔΡΑΓΑΣΙΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ
ΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΛΟΦΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ
ΑΓΓΕΛΗΣ



 16η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  10-02-2013
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ Α΄
ΒΟΗΘΟΣ Β΄
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ
Α.Ε. ΚΟΥΚΟΥ
ΤΡΙΛΟΦΟΥ
ΝΙΚΟΛΙΤΣ
ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ
ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ
ΣΑΡΙΣΣΑ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ
Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΓΚΙΚΑ
ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ
ΑΡΩΝΑ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΑΝΗΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
ΒΡΟΥΖΟΣ
ΜΕΓΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ
ΕΞΟΧΗΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΤΕΡΜΑΝΛΗΣ
ΡΕΓΓΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΣΕΒΑΣΤΗΣ
ΚΑΤΑΝΑΣ
ΣΑΚΑΡΟΣ
ΚΟΡΙΝΙΩΤΗ
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΙΟΥ
ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Δ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ
Κ. ΜΗΛΙΑΣ
ΑΛΜΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ
ΓΑΤΣΙΟΣ
Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Β
ΜΗΝΟΥΔΗΣ
21η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                  A’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                         ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  10-02-2013
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ Α΄
ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΚΑΤΑΧΑ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΣΑΜΛΙΔΗΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ
ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΚΑΤΑΝΑΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΓΚΙΚΑ
Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ
Γ. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΥΛ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
Θ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
ΤΣΑΡΤΣΑΜΠΑΛΙΔΗΣ
ΒΡΟΥΖΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ
ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΤΟΛΙΟΣ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ
ΝΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
Β  Δ.Α.Κ.
ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΛΙΤΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
Ι. ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗ
ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ – ΚΡΕΤΣΙΜΟΣ – ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΥΛ – ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Β – ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ – ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ – ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ – ΤΣΙΚΑΚΟΛΙΑΣ – ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ – ΜΠΟΥΛΟΥΣΗΣ – ΜΠΟΥΝΤΟΛΑ – ΧΑΤΖΗΣ – ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΚΟΥΓΙΟΥΝΤΖΙΤΣ – ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ – ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ – ΓΑΤΣΙΟΣ – ΜΗΝΟΥΔΗΣ - ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ