ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

3 πράγματα που ξενερώνουν αμέσως τις γυναίκες!


 3 πράγματα που ξενερώνουν αμέσως τις γυναίκες!
Mπορείς να ρίξεις μια γυναίκα με ένα ωραίο χαμόγελο, ή με ένα επιτυχημένο αστείο, όμως πολύ εύκολα μπορείς και να την ξενερώσεις με μερικά πράγματα
Κάποια από αυτά μπορείς να τα διορθώσεις με λίγη προσοχή, ενώ κάποια άλλα χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια…
Λαδωμένα μαλλιά
Καμιά γυναίκα δεν θέλει να βλέπει μπροστά της λιγδωμένα μαλλιά, ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι προσπάθεια αρκετής ώρας και μεγάλης ποσότητας προϊόντων. Το μόνο πράγμα που σκέφτεται όταν τα βλέπει είναι το πόσο αηδιαστικό θα είναι να τα πιάσει ή το λεκέ που θα αφήσεις στην μαξιλαροθήκη της.
Άσχημες μυρωδιές
Από όπου και αν προέρχονται, δεν είναι καλοδεχούμενες. Αυτό ισχύει για όλα, από την αναπνοή σας και τα ρούχα σας, μέχρι το πώς μυρίζει το σπίτι σας. Αν μάλιστα η άσχημη μυρωδιά βγαίνει από το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, δεν θα σκεφτεί μόνο ότι είστε βρωμιάρηδες, αλλά ότι κρύβετε και ένα πτώμα εκεί μέσα.
Η συμπεριφορά του Καζανόβα
Ακόμη και αν είστε πιο καuτoς και από τις καυτερές πιπεριές, δεν θέλουμε να βλέπουμε ότι το ξέρετε. Οι γυναίκες προτιμούν πιο προσγειωμένους τύπους. Και σίγουρα δεν μας ενδιαφέρει με πόσες έχετε πάεi, ούτε θέλουμε να βάλουμε στοίχημα για τη σερβιτόρα που «πεθαiνει» για εσάς.

Έγινε του Σουλεϊμάν: Στο νοσοκομείο 5 Ελληνίδες μετά από Bachelor πάρτι με 12 Τούρκους Επιβήτορες!


 Έγινε του Σουλεϊμάν: Στο νοσοκομείο 5 Ελληνίδες μετά από Bachelor πάρτι με 12 Τούρκους Επιβήτορες!
Ρε τι τρελά κορίτσια βγάζει ο τόπος μου. Το διάβασα και το μεταφέρω από blog καθώς μου έκανε μεγάλη εντύπωση…όχι τόσο το ομαδικό αλλά οι λεπτομέρειες του ρεπορτάζ.
Εκτιμώ πώς πρόκειται για πραγματικό γεγονός το οποίο συνιστά μέγα σκάνδαλο σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.
Πρωταγωνίστριες; Πέντε γυναίκες οι οποίες αντί για bachelor party, πήραν μέρος σε όργιο στην Ανδριανούπολη δύο ημέρες πριν από το γάμο.
Προσκεκλημένοι 12 γεροδεμένοι νεαροί Τούρκοι, σε ρόλο επιβήτορα.
Η ιστορία εκτυλίχθηκε σε χαμάμ της Ανδριανούπολης όπου οι πέντε Ελληνίδες γδύθηκαν  χαλάρωσαν, εξομολογήθηκαν τα ερωτικά τους μυστικά και ομόφωνα αποφάσισαν να δοκιμάσουν το μασάζ του γεροδεμένου νεαρού που εργαζόταν εκεί. Ήταν το «καλό» δώρο της νύφης προς τις φίλες της.
«Έσκασε», λοιπόν, η νύφη τα χρήματα, πήρε η καθεμία το δωματιάκι της και η περιποίηση από τον μελαψό 23χρονο επαγγελματία ξεκίνησε… Οι υπηρεσίες του Τούρκου μασέρ, ο οποίος πριν περάσει στη διαδικασία της περιποίησης τις έτριψε δυνατά με τζίβα για χαλάρωση και υπεραιμία και τις σαπούνισε αμέτρητες φορές, ήταν τόσο καλές, ώστε αποφάσισαν να τις «ξαναγευτούν» το ίδιο βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.
Το πρότειναν, λοιπόν, στο νεαρό άντρα, που με τα ίδια χρήματα θα έφερνε μερικούς φίλους του επαγγελματίες, για να τις προλάβει όλες. Οι νεαρές κοπέλες, των οποίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ηλικίες είναι μεταξύ 25 και 38, στο άκουσμα της πρότασης «πέταξαν» στα σύννεφα. Νεαροί Τούρκοι θα τις έτριβαν μέχρι να «λιώσουν»! Το ραντεβού δόθηκε για τις 8 το βράδυ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Όταν χτύπησε η πόρτα της σουίτας, δώδεκα γεροδεμένοι νέοι στέκονταν μπροστά τους, για να τις ικανοποιήσουν ποικιλοτρόπως, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. Οι κυρίες, οι οποίες φορούσαν μόνο πετσέτες γύρω από το γuμνό τους σώμα, έμειναν σε δευτερόλεπτα ολόγυμνες και οι νεαροί μόνο με το εσώρουχό τους.
Ορισμένες κυρίες ξάπλωσαν στον καναπέ, άλλες σε κρεβάτι και οι υπόλοιπες στο πάτωμα, ενώ οι «ορεξάτοι» μασέρ επιδόθηκαν στο «έργο» τους! Κάτι οι σαμπάνιες που ανοίχτηκαν, λίγο οι δυνατές μαλάξεις των Τούρκων «επαγγελματιών», άλλο τόσο τα μισοβογκητά πόνου (τάχα!) από τις νεαρές κυρίες, δεν άργησαν να πυρακτώσουν την ατμόσφαιρα, οδηγώντας σε ένα πανηγύρι ακολασίας και αχαλίνωτου σεx.
Το όργιo που ακολούθησε δεν περιγράφεται, σύμφωνα πάντα με τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που ακούγονται υπό μορφή κουτσομπολιού εδώ και μία εβδομάδα στην πόλη. Οι κυρίες, τελικά, έχασαν κάθε έλεγχο και συμμετείχαν σε ένα όργιo που θα ζήλευε ακόμα και ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης πορνoταινιών του κόσμου. Διπλά, τριπλά και ομαδικά συμπλέγματα και συνευρέσεις έδωσαν και πήραν. Μόνο που από ένα σημείο και πέρα χάθηκε το μέτρο!
Οι ατίθασοι και ξαναμμένοι «καβαλάρηδες», παρασυρόμενοι από το πάθος των Ελληνίδων «σειρήνων», «ξεκίνησαν» και τελειωμό δεν είχαν. Φωνές, ουρλιαχτά λαγνείας και πάθους ξεσήκωσαν όλο το ξενοδοχείο. Μάταια ο υπάλληλος της υποδοχής προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους, εγκαλώντας τους στην τάξη. Όχι μόνο δεν ζητούσαν από τους «επιβήτορες» να σταματήσουν, αλλά τους προέτρεπαν και για κάτι παραπάνω. Λίγα ελληνικά μισόλογα, λίγα τουρκικά και αρκετά αγγλικά και η συνεννόηση έγινε μια χαρά, με το έργο να συνεχίζεται για πολλή ώρα.
Το πάθος και η ορμή των Τούρκων αντρών, οι οποίοι είχαν σταματήσει από νωρίς το μασάζ και είχαν αρχίσει τη διασκέδαση διά στάσεων Κάμα Σούτρα, οδήγησαν σε σοβαρούς τραυματισμούς ευαίσθητων περιοχών των πέντε γυναικών, οι οποίες, μην μπορώντας ούτε να περπατήσουν, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.
Με δυνατούς πόνους και με την υποχρέωση να αναφέρουν το συμβάν στο κέντρο άμεσης βοήθειας διεκομίστηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο από την πόλη της Τουρκίας σε νοσοκομείο του Έβρου. Σε άθλια κατάσταση, εξετάστηκαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ με πλήρη μυστικότητα εισήχθησαν κατεπειγόντως για νοσηλεία. Η είδηση, ως το πιο μεγάλο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μέχρι σήμερα στο νομό, διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, ενώ ο γάμος, φυσικά, δεν έγινε ποτέ.
Το παραπάνω συμβάν είναι καταγεγραμμένο μέσα από ένα λεπτομερές ρεπορτάζ και οδοιπορικό στο σημείο της «δράσης» των πέντε γυναικών (τα ονόματά τους δεν αναφέρονται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων) και σας το μεταφέρουμε όπως ακριβώς κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα στην ευρύτερη περιοχή των δύο ακριτικών πόλεων.

Και τις ωοθήκες θα αφαιρέσει η Αντζελίνα Τζολί



Τέλος δεν έχουν τα ιατρικά προβλήματα για τη διάσημη ηθοποιό, Αντζελίνα Τζολί. Μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία και υποβλήθηκε, σειρά έχει η αφαίρεση των ωοθηκών της.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, η πανέμορφη ηθοποιός είχε πάνω από 87% πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού, αλλά και 50%  στις ωοθήκες, αντίστοιχα. Αυτό το γεγονός, την ώθησε στη μαστεκτομή, μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης της νόσου, στο 5%. Αντίστοιχη, φαίνεται πως θα είναι και η στάση της, όμως, όπως αναφέρει το περιοδικό People, καθώς θα προχωρήσει σε επέμβαση αφαίρεσης των ωοθηκών της, πριν κλείσει τα 40 της χρόνια. Φυσικά, κάτι τέτοιο σημαίνει πως η Τζολί, δεν θα μπορεί από εδώ και πέρα να γίνει βιολογικά μητέρα.
Πηγή: koolnews.gr

8ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ Β.Κ. ΕΛΛΑΔΟΣ 2013 στον Κολινδρό( pieria icons)




























Την Κυριακή 26 Μαϊου γιορτάζουμε την άνοιξη στο παρατηρητήριο της Νέας Αγαθούπολης!


Την Κυριακή 26 Μαΐου στις 10:00 το πρωί σας προσκαλούμε στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης, στην Πιερία, για να γιορτάσουμε τη "Γιορτή της Άνοιξης". Θα δούμε πως λειτουργεί ο ηλιακός φούρνος, θα δοκιμάσουμε τοπικά βιολογικά κρασιά και τσάι από τον Όλυμπο, θα συμμετέχουμε σε εργαστήρια όπως παρασκευής οικολογικών απορρυπαντικών και θα γνωρίσουμε πολλά άλλα προϊόντα βιοκαλλιεργητών και οικοτεχνών από την Πιερία, αλλά και από άλλες περιοχές της Μακεδονίας.
Φυσικά θα παρατηρήσουμε τα πουλιά στον εξαιρετικό υγρότοπο της Νέας Αγαθούπολης, βόλτες στον ποδηλατόδρομομε τα ποδήλατα που διαθέτει ο Φορέας Διαχείρισης, ενώ θα οργανωθούν περιβαλλοντικά παιχνίδια για τα παιδιά.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα και την οικολογική ομάδα της Πιερίας Μητέρα Γη, ενώ συμμετέχουν το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και οι «Φίλοι του Περιβάλλοντος – Πιερία 2008».
Για περισσότερες πληροφορίες www.axiosdelta.gr, 2310 794811.


--
Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"

Οι επιλογές του καθενός μας επηρεάζουν την εξέλιξη του πλανήτη μας! 

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με μήνυμά σας αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από το ιστολόγιό μας.
«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) και την οδηγία 2002/31/CE της ΕΕ, το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!!!
Αν θελήσεις να προωθήσεις ένα μήνυμα ΔΙΑΓΡΑΨΕ όλες τις διευθύνσεις που φανερώνουν από ποιον το έλαβες και ποιοι ήταν οι άλλοι παραλήπτες του.
ΕΠΙΣΗΣ: αν έχεις πολλούς παραλήπτες, βάλε τις διευθύνσεις των παραληπτών στο πεδίο "Ιδιαίτερη Κοινοποίηση"  (bcc) και όχι στα πεδία "Προς" (to) ή "Κοινοποίηση" (cc) έτσι ώστε να μην φαίνεται η διεύθυνση κανενός από τους παραλήπτες.

8ο ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΡΑΤΕ Β.Κ. ΕΛΛΑΔΟΣ 2013