ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους σημερινούς «αεροψεκασμούς»!!!

Είμαστε πειραματόζωα ή όχι; Τι είναι τα τεχνητά νέφη που βλέπουμε στους ουρανούς; Πώς δημιουργούνται οι λευκές χημικές ουρές στους ελληνικούς ουρανούς; Τι λένε πιλότοι για το φαινόμενο;
Την βεβαιότητα ότι μας… ψεκάζουν εκφράζουν πολλοί από το πρωί της Πέμπτης βλέποντας τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη που πετούν στους ελληνικούς ουρανούς.
Γίνονται μυστικές πτήσεις… αεροψεκασμών από άγνωστα αεροσκάφη; Τι ακριβώς είναι οι λευκές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη που πετούν στους ουρανούς και πώς δημιουργούνται; Γιατί αυτά τα ίχνη δεν διαλύονται αλλά απλώνονται σαν να πρόκειται για τεχνητά νέφη;
Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από τις συνωμοσιολογικές και επιστημονικά αβάσιμες απόψεις που κατά καιρούς διακινούνται και εξαπλώνονται στην κοινή γνώμη.
azsxdcvfvfg
Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, «τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας».
Οπως επισημαίνουν οι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας «η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά».
Ιπτάμενος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έλεγε στο protothema.gr πως αναλόγως των καιρικών συνθηκών τα λεγόμενα contrails εμφανίζονται σε συγκεκριμένο ύψος. Μάλιστα, στα δελτία καιρού που λαμβάνουν οι πιλότοι πριν από τις εκπαιδευτικές αποστολές τους -ή τις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν- η ΕΜΥ ενημερώνει τους ιπταμένους σε ποιο ύψος σχηματίζονται τα contrails για να αποφεύγουν τη διέλευση από ύψη αυτά ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί.
«Το χαρακτηριστικό ενός άπειρου πιλότου (σσ. αναφέρεται στις πτήσεις στρατιωτικού χαρακτήρα) είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται το γεγονός και πετά στο ύψος που δημιουργούνται τα contrails με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτός διά γυμνού οφθαλμού από δεκάδες μίλια μακριά», λέει στο protothema.gr ο ίδιος αξιωματικός που αντέδρασε γελώντας όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει αν πράγματι μας… ψεκάζουν.
Αυτό βεβαίως αφορά τις στρατιωτικές πτήσεις. Διότι στις πολιτικές πτήσεις, οι πιλότοι των αεροσκαφών δεν έχουν λόγο να αποφεύγουν τη διέλευση από τα ύψη όπου τα contrails που δημιουργούνται γίνονται αντιληπτά στο έδαφος.
Μπορεί να μην ενισχύει τις… δημιουργικές συνωμοσιολογικές απόψεις, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μας ψεκάζουν ούτε και διεξάγονται επιχειρήσεις με αεροσκάφη να αφήνουν λευκές χημικές ουρές πάνω από τα… κεφάλια μας.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Άγιοι Θεόδωροι
psekasmos-2
psekasmos-3
Θεσσαλονίκη
psekasmos-thess
Σούνιο
sounio
Δυτική Θεσσαλία
dytiki-thessalia
Πάτρα
4
Ηλεία
pyrgos-ilieias
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ξεγελώντας το θάνατο! – Άνθρωποι που γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια [βίντεο]

Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την τύχη, δεν εξηγείται αλλιώς!
Ένα απίστευτο βίντεο, παρουσιάζει περιπτώσεις ανθρώπων που κυριολεκτικά στο παρά πέντε ξεγέλασαν το θάνατο, γλιτώνοντας θα λέγαμε από του… χάρου τα δόντια.
Αξίζει να δείτε ολόκληρο το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! Είναι δυνατόν;;;

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! Είναι δυνατόν;;;
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους... αφέθηκε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την απολογία του στον εφέτη Θεόδωρο Κανελλόπουλο για "ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες" του έτους 2010 (χρήση 2009.

Παράλληλα, διατάχθηκε η δέσμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο φέρεται πως δεν είχε δηλώσει, όπως προέκυψε μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής.

Μετά την απολογία του, ο κ. Τσοχατζόπουλος υποχρεώθηκε να καταβάλλει εγγυοδοσία 150.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Το επίμαχο πόθεν έσχες κρίθηκε ως ανειλικρινές μετά το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο, ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει συνολικό εισόδημα 250.955,87 ευρώ, εκ των οποίων τα 150.000 ευρώ δικαιολογεί ως λήψη δύο δανείων. Δεν έχει δηλώσει, όμως, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώ παλιότερα περιουσιακά του στοιχεία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το σπίτι δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2011 καθώς αποκτήθηκε το 2010 και ότι έστειλε πολλές φορές συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή της Βουλής που, κατά την άποψή του, δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία...

Το καυστικό σχόλιο του Χάρρυ Κλυνν για τους χρυσαυγίτες έξω από τη ΓΑΔΑ [εικόνα]

xarry-klynn
Το δικό του σχόλιο μέσω των social media για την καταιγιστική επικαιρότητα των τελευταίων ωρών έδωσε ο Χάρρυ Κλυνν.
«Καλά ρε, τα χρυσαύγουλα έξω από τη ΓΑΔΑ ξεχάσανε τα μπλουζάκια τους στο σπίτι;» ήταν τα λόγια του διάσημου ηθοποιού.
harry

Μια ακόμα απίστευτη αγγελία πώλησης αυτοκινήτου....

Ένας απελπισμένος Έλληνας πουλάει το αυτοκίνητο του και δείτε τί γράφει...

Δείτε παρακάτω την περιγραφή στην αγγελία...




Περιγραφή

ΚΑΠΟΥ.. ΚΑΠΩΣ.. ΚΑΠΟΤΕ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ ΟΛΟΟΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ... ΠΑΡΑΜΙΛΩ... ΜΟΝΟΛΟΓΩ... ΚΑΙ ΛΕΩ: ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ? ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ? ΡΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ???
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ 4000€ ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ (ΚΡΙΣΗ-ΜΕΡΚΕΛ-ΔΝΤ).
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ?
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕΝΩ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ Γ..... ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ. ΑΣΕΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ.
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΙΣΗ? ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ < ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΑΒΙΑ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ? > Εεε ΔΕΣ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ.
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΖΩΗ... ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΟΛΩΣΣΟ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΣΕΠΗ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΠΡΑΣΙΝΑ,ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΩΒ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΚΑΤΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ. ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΔΕ,ΗΤΑΝ ΣΚΟΡΠΙΑ ΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑ,ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΑΥΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.
ΠΗΡΑ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ,ΕΝΑ JET SKI,ΤΡΙΑ ΑΜΑΞΙΑ (ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΑ.ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΔΕΝ ΠΑΕΙΙΙιι..) ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ,ΕΝΑ ΓΙΑ ΣΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΒΟΥΝΟ.
ΕΚΑΝΑ ΖΩΑΡΑ ΔΕΝ ΛΕΩ,ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΞΥΠΝΑΓΑ,ΧΑΜΟΣ,ΚΟΛΑΣΗ...
ΩΣΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΩΙΝΟ,ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙ Ο ΚΟΛΩΣΣΟΣ.
ΠΩΣ ΠΕΣΑΝΕ Η ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ??? ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ. ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ.
ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΠΛΕΟΝ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΙ.
ΕΧΩ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ.
ΕΔΙΩΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΤΙΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ,ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ.
ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΑΦΙΛΤΡΑ ΤΣΙΓΑΡΑ.
ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ.
ΕΚΟΨΑ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΕ,ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΠΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.
ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ CD ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ.
ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΥΛΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ CARRERA ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΙΓΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΦΟΡΑΓΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ,ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ,ΑΝΑΠΟΔΑ.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΚΑΤΑΝΤΙΑ..
ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ?
< ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ? >
ΕΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.
ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ,ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΤΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
ΝΑΙ,ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ. ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ,ΠΟΥ ΚΟΡΟΙ'ΔΕΥΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΓΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΡΕΝΑΝ. ΤΑ ΨΙΛΑ,ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ.
ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ.
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΑΟΥΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: < ΑΝΑΣΤΑΣΗΗΗηη ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ,ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ??? >
ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ? ( ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ). ΠΟΥΛΑ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΜΑΞΙ.
ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ,ΦΥΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ,ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΩ.
( ΦΟΥΟΥΟΥουου.. ) ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ,ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ ΛΙΓΟ.
ΕΜΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.-
Υ.Γ TΙΜΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ 6000€

Η Νίνα Άγκνταλ στο εξώφυλλο του επόμενου Sports Illustrated

Beautiful-Nina-Agdal-Wallpaper-1
Είναι αυτή η στιγμή που όλοι περιμέναμε;
Είναι ένα από τα πιο καυτά κορίτσια του modeling, με το πιστό κοινό της να την θεωρεί αντάξια αντικαταστάτρια της Κέιτ Άπτον.
Η Νίνα Άγκνταλ δεν έχει κερδίσει μόνο  τις καρδιές μας, αλλά από ότι φαίνεται θα κερδίσει και μια θέση στο επόμενο τεύχος του Sports Illustrated.
Οι φήμες την θέλουν ως το φαβορί του επόμενου τεύχους, καθότι η νεαρή Δανέζα έκλεισε φέτος τις πιο κερδοφόρες συμφωνίες στις φωτογραφήσεις της.
Το βίντεο μας θυμίζει πόσο πολύ θα θέλαμε να τη δούμε στο τεύχος...

Ελαιοτεχνία 2014 - Οινόραμα 2014, …είναι ΜΑΖΙ!!



6η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου
12ο ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014, έκθεση οίνων και αποσταγμάτων

7 έως 10 Μαρτίου, στο κτίριο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό αεροδρόμιο) Ελληνικό-Αθήνα




Η Νέα Ελλάδα που ανατέλλει μέσα από την κρίση, θα είναι η Ελλάδα της αυθεντικότητας και της δημιουργίας, της σκληρής δουλειάς και της επιτυχίας. Όμως, τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι η στιγμή που το ελληνικό ελαιόλαδο και κρασί πρέπει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αποφασίσαμε την διοργάνωση των δυο εκθέσεων για να συμβάλλουμε με αυτήν την κίνηση στην τόνωση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας, στην ανάδειξη των συνεργασιών με περεταίρω κέρδος για επιχειρήσεις και επαγγελματίες των κλάδων του ελαιολάδου και του κρασιού.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος το σύνολο των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την τυποποίηση ελαιολάδου, την παραγωγή κρασιού, την συσκευασία, τα ελαιοκομικά και ελαιουργικά μηχανήματα, τα οινοποιητικά μηχανήματα. Για φέτος έχει προγραμματιστεί δυναμική επικοινωνία με όλες τις περιφέρειες και τα επιμελητήρια για συμμετοχή των μικροπαραγωγών του κάθε νομού.

Ίδια ημερομηνία, ίδιο εκθεσιακό κέντρο.
Οι κλάδοι ελαιολάδου και κρασιού τώρα μαζί.


Ο διαγωνισμός 6ο ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014 θα εξελιχθεί σε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος  θα αφορά τον διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους), ενώ το δεύτερο σκέλος θα αφορά τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα).

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 210 7568888 info@eleotexnia.gr

                                                                                   

 

ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ -Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ
 


















 
   Διάλεξη με θέμα τη διατροφή στη βρεφική και νηπιακή ηλικία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κολινδρού για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στις δομές κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Πύδνας Κολινδρού. Στην εκδήλωση προσκεκλημένη ήταν η κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος Αναστασία Κόκκαλη η οποία με ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασε στους παρευρισκόμενους στοιχεία και συμβουλές για μια ισορροπημένη διατροφή των μικρών παιδιών ηλικίας 8 μηνών μέχρι και 5 ετών. Η κ. Κόκκαλη  τόνισε πως η υγιεινή διατροφή και οι σωστές διατροφικές συνήθειες αποτελούν το θεμέλιο λίθο του ανθρώπου και συμβάλλουν στην σωστή ανάπτυξη των παιδιών  αλλά και στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας. Σημαντικό ρόλο στην ομαλή ανάπτυξη του ανθρώπου επιτελούν τα πρώτα χρόνια της ζωής του και ιδιαίτερα οι 1000  πρώτες ημέρες της ζωής του (από τη σύλληψη μέχρι και την ηλικία των δύο ετών). Στην ευαίσθητη προσχολική ηλικία τα παιδιά υιοθετούν τις διατροφικές συνήθειες των γονέων τους, οπότε ο ρόλος της οικογένειας είναι καθοριστικός καθώς και του σχολείου (βρεφικού, παιδικού σταθμού) όπου τα μικρά παιδιά περνούν αρκετό χρόνο της ζωής τους.
 Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας Κολινδρού κ. Δημήτριος Χλεμές αφού ευχαρίστησε την κ. Αναστασία Κόκκαλη για την ανταπόκριση στην πρόσκληση καθώς και τους συνεργάτες του που συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση τόνισε πως ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού προσφέρει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες προσχολικής αγωγής στους δημότες  με τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κολινδρού και των Παιδικών Σταθμών Αιγινίου και Κολινδρού και θα συνεχίσει,  παρόλη  τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να ενδιαφέρεται για την ευαίσθητη αυτή ηλικία του ανθρώπου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ    Γεώργιος Καλύβας, εργαζόμενοι στις δομές  του Δήμου καθώς και αρκετές μητέρες παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας.   

Photo Hasapetis

Γευστικό κοτόπουλο με μαρινάτα από χυμό λεμόνι και πορτοκάλι

kotopoulo-marinata-570
Πειραματιστείτε  με το κοτόπουλο και δοκιμάστε το με μαρινάτα από λεμόνι και πορτοκάλι. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα ικανοποιήσει και εσάς, και τον ουρανίσκο σας.
Τι θα χρειαστείτε:
• 1 κοτόπουλο
• 1 πορτοκάλι
• 1 λεμόνι
• Αλάτι και πιπέρι
Πως θα το ετοιμάσετε:
Αρχικά, στύψτε τον χυμό από το λεμόνι και το πορτοκάλι και περιλούστε το κοτόπουλό σας. Επίσης, τοποθετείστε το μείγμα των χυμών μέσα σε ένα μπολ, βάλτε μέσα το κοτόπουλο και αφήστε το στο ψυγείο (καλυμμένο) για περίπου 8 ώρες.
Από τη στιγμή που είναι έτοιμο, ψήστε το στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα. Είστε έτοιμοι!

Φοβισμένοι νοικοκυραίοι, Χρυσή Αυγή και εκλογές “για την ομαλότητα”.

    Κατά τον Φώτη Κουβέλη ο Αντώνης Σαμαράς μεθόδευε εκλογές μέσω του θέματος της ΕΡΤ. Κανείς απο την κυβέρνηση δεν απάντησε επαρκώς στην επώνυμη αυτή αρχηγική πολιτική καταγγελία. Μόνο κάτι μισόλογα και απόπειρες διαψεύσεων ακούστηκαν πως όχι δεν είναι έτσι, είναι εκτιμήσεις του κ. Κουβέλη, όχι ακριβώς, υπήρξε παρανόηση για το θέμα, και τέτοια ακατάληπτα.
Απο την άλλη πλευρά πρέπει να δεχτούμε ότι δεν είναι εύκολο για την κυβέρνηση να βγάλει διάψευση σε βάρος πολιτικού αρχηγού που ήταν μέχρι πριν απο λίγο εταίρος της και το κόμμα του μετείχε ισότιμα στην κυβέρνηση. Τώρα, με αφορμή το θέμα της Χρυσής Αυγής, ο Α. Σαμαράς έχει άλλη μια ευκαιρία να πάει σε εκλογές με στόχο την πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά (έτσι πιστεύουν στη ΝΔ) απο το δεύτερο κόμμα.
Προφανώς αναμένουν να υπερισχύσει η συνταγή του «φοβισμένου νοικοκυραίου» (δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιείται η λέξη στον ενικό αλλά το κάνουμε καταχρηστικά)που θα επιστρέψει στη ΝΔ θορυβημένος απο τη δολοφονία στο Κερατσίνι αλλά και την συνολική εκστρατεία κατά της Χρυσής Αυγής. Οι «νοικοκυραίοι» δεν θέλουν ούτε να ξεχωρίζουν ούτε να ταυτίζονται με ακρότητες. Μπορεί να έκαναν «το γούστο τους», να εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τα άθλια χαράτσια, τις συνεχείς περικοπές, τις απολύσεις, την ανεργία, τη φτωχοποίηση ψηφίζοντας δύο φορές Χρυσή Αυγή αλλά τώρα που τα πράγματα μπερδεύονται καιρός είναι να επιστρέψουν εκεί που «ανήκουν». Και σύμφωνα με τις σχετικές δημοσκοπικές αναλύσεις, το 60% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής έχουν πολιτική καταγωγή τη Νέα Δημοκρατία.
Στα τεχνάσματα (που πάντως κινούνται μέσα στις διατάξεις του Συντάγματος) περί παραίτησης μέρους ή όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ώστε να προκληθούν εκλογές εκεί που «αδειάζει» η βουλευτική έδρα ή ακόμα και η σταδιακή παραίτηση βουλευτών ανα περιφέρεια (σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία, σε δέκα μέρες στη Β΄Αθηνών κ.λ.π.) η κυβέρνηση όπως σχετικά (και αρμοδίως) διαρρέεται είναι έτοιμη να απαντήσει με γενικές εκλογές.
Αν και θεωρητικά θα την εξυπηρετούσε να προσθέσει λίγους ακόμα βουλευτές στην σημερινή κοινοβουλευτική της δύναμη (127 έχει σήμερα) με την περιορισμένη εκλογική διαδικασία των ανά περιφέρεια εκλογών, φαίνεται να προτιμά τις γενικές εκλογές έτσι ώστε «να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα». Γιατί όμως θα την ωφελούσε η περιορισμένη εκλογική διαδικασία; Αν υποθέσουμε ότι παραιτούντο 8 βουλευτές της Χρυσής Αυγής (από τους 18 που έχει σήμερα) και θα έμεναν οι δέκα προκειμένου να διατηρεί το δικαίωμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (κατά τον κανονισμό της Βουλής πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον δέκα βουλευτές για να είναι Κ.Ο.) θα είχαμε εκλογές σε οκτώ περιφέρειες.
 Σε τέτοιες εκλογές ισχύει το πλειοψηφικό σύστημα και το πρώτο κόμμα σε ψήφους παίρνει την έδρα. Το πιο πιθανό είναι τα δύο πρώτα κόμματα σε ψήφους να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ οπότε θα κερδίσουν και τις διεκδικούμενες έδρες. ΄Ετσι, εύλογα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι απο τις 8 διεκδικούμενες σε διαφορετικές περιφέρειες έδρες η ΝΔ θα πάρει τις μισές ή έστω κάποιες απο αυτές. Εκτός αν άλλο κόμμα πάρει την πρώτη θέση σε κάποιες περιφέρειες, οπότε θα έχουμε ισχνές αριθμητικά αλλά ισχυρές πολιτικά ανακατατάξεις. Η ΝΔ λοιπόν φυσιολογικά θα πήγαινε απο τις 127 στις 130-133 έδρες, άρα θα ισχυροποιούσε την κυβερνητική της θέση που σήμερα μαζί με το ΠΑΣΟΚ αριθμεί 155 βουλευτές.
Γενικές εκλογές φόβου και αποσταθεροποίησης
Τότε γιατί φέρεται να προτιμάει τις γενικές εκλογές; Διότι είναι η μεγάλη της ευκαιρία καλλιεργώντας μέσω των ΜΜΕ κλίμα φόβου και εκτροπής απο την ομαλότητα (έστω κι απ΄αυτήν που υπάρχει) να πάει σε θεματικές εκλογές με αυτό το περιεχόμενο. Οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν σε αυτή τη βάση και όχι στην έγκριση ή απόρριψη της πολιτικής που ακολουθείται απο τον Ιούνιο του 2012 και στην πραγματικότητα απο τις αρχές του 2010 και μετά.
Προφανής στόχος της κυβέρνησης μέσω του ιδιότυπου αυτού μαξιμαλισμού είναι να πάει στην άκρη το μνημόνιο και η άθλια καθημερινότητα, ο φόβος των απολύσεων, η ανέχεια, οι απλήρωτοι λογαριασμοί, τα χρωστούμενα δάνεια στις τράπεζες. Στο σχηματιζόμενο σκηνικό ήδη μετέχουν αναγκαστικά (θέλοντας και μη διότι όποιος δεν «πολυμετέχει» ή τολμήσει να πει κάτι διαφορετικό θα θεωρηθεί ακούσιος σύμμαχος του νεοφασισμού στην Ελλάδα!) κόμματα και οργανώσεις διαμορφώνοντας συνθήκες πλειοδοσίας σε αντιφασιστικές θέσεις.
Βεβαίως, κάθε σκηνικό πρέπει να περιέχει και στοιχεία πραγματικότητας για να είναι αληθοφανές και πειστικό. Εδώ «βοηθάει» η Χρυσή Αυγή με την κοινωνική της αγριότητα και την πολιτική της ανεπάρκεια, προσφέροντας στο σύστημα και στα κανάλια από δολοφονία μέχρι οργανωμένες ομάδες μαχητών με ρόπαλα, στυλιάρια, ηλεκτρικούς εκκενωτές, μαχαίρια, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, παλιά ή υπό εγκατάλειψη στρατόπεδα, νταμάρια, ασκήσεις εν είδει καταδρομών, πυρσούς, δάδες, φασιστικούς και ναζιστικούς χαιρετισμούς, εκδρομές σε τόπους προσκυνήματος, φωτογραφίες στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Και κυρίως βοηθάει με τα περίεργα αυτά παραστρατιωτικά ντυσίματα, τις επιθετικές φορεσιές, τη στρατιωτική διάταξη με το ανάλογο βήμα στις αυτοσχέδιες παρελάσεις που συχνά παρουσιάζουν.
 Βοηθούν και οι διάφοροι απόστρατοι με τις ανακοινώσεις τους σε μπλογκ και σάϊτ ακόμα κι αν δεν ταυτίζονται ή δεν συγγενεύουν με τη Χρυσή Αυγή. Πριν ένα χρόνο, μήνα Σεπτέμβριο, το Βήμα είχε κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο «το πραξικόπημα που δεν έγινε» με αφιέρωμα αρκετών σελίδων απο το οποίο δεν προέκυπτε σχεδόν τίποτα. Εκ των υστέρων το δημοσίευμα φαντάζει σαν προειδοποίηση προς κύκλους που κάτι ετοίμαζαν (ένα μήνυμα που θα μπορούσε να είναι «ξέρω αλλά δεν το γράφω»… «αλλά αν χρειαστεί μπορεί και να το γράψω…») αλλά δεν προχώρησαν.
 Η σημερινή κινητικότητα σε κύκλους αποστράτων και η ανησυχία για το «που πάει το πράγμα» όταν εκφράζεται με θέσεις καταδίκης της πολιτικής και των εκπροσώπων της, δίνει το δικαίωμα στους εκπροσώπους της πολιτικής να μιλήσουν για απειλή κατά της δημοκρατίας. ΄Ετσι το σκηνικό αποσταθεροποίησης που θέλει να στήσει η κυβέρνηση προκειμένου να παρουσιαστεί ως μοναδικός (ή πάντως ο κύριος) παράγων ομαλότητας, οικοδομείται με ταχύτητα στο βαθμό που εκουσίως ή όχι συμμετέχουν όλοι.
 Τόσο αυτοί που όντως κινούνται εχθρικά και αποσταθεροποιητικά προς το σύστημα και τη δημοκρατία, όσο και οι άλλοι (κόμματα και ΜΜΕ) που καλούνται να τους αποκαλύψουν και να τους καταγγείλουν : Εδώ δεν μπορεί να μην εκφράσει κανείς μια απορία για το που βρήκαν ταυτοχρόνως τα κανάλια τόσο μαζεμένο φιλμογραφημένο και τηλεοπτικό υλικό απο δράσεις και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Το είχαν άραγε αποθηκευμένο για ώρα ανάγκης; Μπα, μάλλον όχι. Τότε ίσως όλα τα στελέχη όλων των καναλιών είχαν συγχρόνως την ίδια έμπνευση. Ή βρήκαν τυχαία όλοι το ίδιο ή παραπλήσιο υλικό.
Σημασία έχει ότι το σκηνικό απειλής για τη δημοκρατία στήνεται με γοργούς ρυθμούς και θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν όλα δείχνουν ότι οι εγγυητές της (καθ΄έξιν και κατ΄εξακολούθηση κυβερνώντες) θα πάνε καλά εκλογικά. Το πρόβλημα για τη χώρα και την πολιτική είναι ότι αν οι εκλογές διεξαχθούν σε αυτή τη βάση θα έχουν γίνει για λάθος λόγο. Δεν θα κρίνονται πολιτικές, προγράμματα, συνεργασίες, αυτονομία της χώρας απέναντι στους δανειστές και τους εταίρους αλλά φόβοι και πιθανότητες περί κατάλυσης της δημοκρατίας και ανάγκη απομόνωσης της ναζιστικής ακροδεξιάς.
Αλλά αυτή μπορεί να απομονωθεί, να αντιμετωπιστεί και με άλλους τρόπους! Όσο για τη δημοκρατία, αυτή περισσότερο απο τις προθέσεις επίδοξων πραξικοπηματιών, κινδυνεύει από τις διαρκείς καταφάσεις σε δανειστές, την ογκούμενη εξάρτηση και τη μετατροπή της χώρας σε πειραματική αποικία χρέους.

Ποιος και γιατί πανηγυρίζει σήμερα;

Η εγκληματική συμμορία του 1,20 και των 25 ευρώ, πότε θα συλληφθεί;

Σταθης
Ναι, η Κυβέρνηση ξύπνησε εδώ και μία εβδομάδα, οι δημοσιογράφοι ξύπνησαν εδώ και μία εβδομάδα, η κοινή γνώμη ξύπνησε εδώ και μια εβδομάδα και αποφάσισε να κυνηγήσει τη Χ.Α, λέγοντας πως κυνηγάει το φασισμό.
Οικτρό ψέμα και θα εξηγήσω επακριβώς γιατί. 
Η κυβέρνηση αποφάσισε να κυνηγήσει τη Χ.Α γιατί αποφάσισε πως δεν τη χρειάζεται άλλο, αποφάσισε πως 2 ακροδεξιά κόμματα είναι υπερβολή για τη χώρα (μιας και η ίδια σαν τέτοιο συμπεριφέρεται), αποφάσισε πως θα της κάνει καλό δημοσκοπικά και επιπλέον θα βουτήξει ένα μεγάλο κομμάτι από τη δεξαμενή των 426.000 χιλιάδων ψηφοφόρων της Χ.Α (και ίσως ακόμα περισσότερων δυνητικά αν λάβουμε υπόψη μας διάφορες φήμες), αποφάσισε πως δε μπορεί να δέχεται συνέχεια επικρίσεις από την Ευρώπη που είναι πια πλέον και η μόνη κάνουλα εισροής χρήματος στη χώρα (έστω και με αυτούς τους απάνθρωπους τοκογλυφικούς όρους), αποφάσισε πως δε μπορεί να αντέξει την πίεση, αποφάσισε στην τελική ότι είναι βολικό από πάρα πολλές απόψεις.
Εδώ να σταματήσουμε, να πάρουμε μια ανάσα και να πάψουμε να πανηγυρίζουμε σαν ηλίθιοι. Τι σημαίνει ακριβώς η διάλυση της Χ.Α ; Μήπως σημαίνει πως το 50% των αντρών (και γυναικών) των σωμάτων ασφαλείας που ψήφισαν σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές Χ.Α θα πάψουν να είναι νεοναζί ή να συμπεριφέρονται σαν τέτοιοι; Μήπως σημαίνει πως οι 426.000 και πλέον ψηφοφόροι της Χ.Α θα πάψουν να συμπεριφέρονται σαν πολιτικά νήπια και θα ωριμάσουν; Μήπως σημαίνει πως οι μετανάστες, οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, οι αριστεροί ακόμα ακόμα θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς να φοβούνται μην έχουν την τύχη του Φύσσα; Μήπως στην τελική αντιμετωπίστηκε με κανέναν τρόπο ο φασισμός; Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ΟΧΙ.
Τα 2 κόμματα της αριστεράς από τη μεριά τους κάθονται αμέτοχα στη γωνιά τους λουφαγμένα και κοιτάζουν τους Βάρβαρους του Καβάφη να έρχονται να φεύγουν, να το χουν κάνει κέντρο διερχομένων φοβούμενα να ανοίξουν οποιαδήποτε κουβέντα περί Φασισμού για να μην εξισωθεί με κανέναν τρόπο η αντιμνημονιακή Χ.Α με τα αντιμνημονιακά κόμματα της Αριστεράς. Μικροί άνθρωποι σε θέσεις που χρειάζονταν μεγάλο ανάστημα. Αυτό που ξεχνάμε και είναι το μόνο που θα έπρεπε να τονίζεται είναι πως με τη δολοφονία του Φύσσα και το κυνήγι των μαγισσών που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, ένα τεράστιο κομμάτι του κόσμου που βράζει, που βγήκε την προηγούμενη Τετάρτη στο δρόμο, που είναι δυσαρεστημένο με όλους, που θέλει μια πραγματική αλλαγή στη ζωή του, χωρίς να ξέρει πως – άλλωστε ποιος ξέρει, επέστρεψε σπίτι του, στην πίεση της καθημερινότητας και ολόκληρη η χώρα τελικά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα καζάνι που βράζει, χωρίς καμία βαλβίδα ασφαλείας.

Η β φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. - Αναλγησία, απανθρωπιά και ανικανότητα


d.mpratis@gmail.com                             
http://www.mpratis.gr                            
τηλ. 6974750402 – 2103312790
2103442884                                        
fax: 2103246893        
β΄  φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε.
Αναλγησία, απανθρωπιά και ανικανότητα
            Συναδέλφισσες , συνάδελφοι
            Η αναλγησία , η απανθρωπιά , η έλλειψη στοιχειώδους οργάνωσης και η ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Παιδείας ξεπέρασαν χθες κάθε όριο στην εξέταση των αιτήσεων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ   των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων της Π.Ε.
            Με απόφαση του ίδιου του Υπουργού αποφασίστηκε να δοθούν αποσπάσεις, όχι με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά, αλλά μόνο από πλεονασματικές προς ελλειμματικές περιοχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποσπασθούν συνάδελφοι σε μια Δ/νση με λιγότερα μόρια επειδή προέρχονταν από πλεονασματική περιοχή, τη στιγμή που τη Διεύθυνση αυτή τη ζητούσαν άλλοι συνάδελφοι με πολύ περισσότερα μόρια,  αλλά προέρχονταν από ελλειμματική περιοχή.
            Επί δώδεκα ώρες χθες η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας δεν μπορούσε ούτε η ίδια να βγάλει άκρη, με  τις προϋποθέσεις που έθετε, προκειμένου να γίνουν οι αποσπάσεις. Τελικά κατέληξε στο να ικανοποιήσει μόνο 159 !!! αιτήσεις απόσπασης συναδέλφων μας όλων των ειδικοτήτων και 69 στην Ειδική Αγωγή. Φυσικά,  αν  οι αποσπάσεις γίνονταν με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά που απέστειλαν οι Δ/νσεις Π.Ε. θα ικανοποιούνταν  χιλιάδες αιτήσεις.
            Το "έγκλημα"   σε βάρος των συναδέλφων μας, που ζητούσαν απόσπαση,   ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ,  αφού το Υπουργείο αυτοδιαψεύστηκε με προσλήψεις αναπληρωτών  σε περιοχές που πριν λίγο ισχυριζόταν ότι δεν υπάρχουν λειτουργικά κενά και δεν ικανοποίησε καμιά απόσπαση. Πρακτικές πέρα και έξω από κάθε λογική.
            Η στάση και οι αλχημείες της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Παιδείας έχουν πλημμυρίσει με οργή και αγανάκτηση χιλιάδες εκπαιδευτικούς της Π.Ε., που αντιμετωπίζουν τεράστια  προβλήματα (υγείας, οικογενειακά, οικονομικά) και βλέπουν τις οικογένειές τους και τις προσωπικές τους ζωές να διαλύονται.
            Καλώ όλους τους συναδέλφους, των οποίων η αίτηση δεν ικανοποιήθηκε, να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης και το Δ.Σ. της ΔΟΕ να παρέμβει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και να απαιτήσει την εξέταση των αιτήσεων απόσπασης όλων των εκπαιδευτικών της Π.Ε., με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά.    

Ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ
Δημήτρης Μπράτης


ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ" ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ????



 ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ!ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ!

ΣΧΕΤΙΚΟ:


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/09/blog-post_4310.html#ixzz2gG4TL5LZ

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΙ "ΒΡΩΜΑΕΙ"!!! "ΚΟΒΟΥΝ" ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ : " ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ"

Δείτε πως κόβεται στον αέρα από τον ANTENA ο γνωστός ποινικολόγος ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  επειδή έλεγε ότι δεν στοιχειοθετείται ποινική δίωξη κατά του Μιχαλολιάκου με την κατηγορία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και την σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης..Δείτε το video



Κάποιοι μας σπρώχνουν σε νέα, επικίνδυνη ατραπό



Τα όσα συμβαίνουν ενισχύουν ή διαλύουν το υπάρχον πολιτικό σύστημα;
Αν το ενισχύουν, τότε θα συνεχιστεί ακόμη πιό βίαιη η κατοχή της χώρας.
Αν το διαλύουν, τότε μήπως οδηγούμαστε σε απαξίωσή του και προετοιμαζόμαστε (από το ίδιο το σύστημα) για μία "αναγκαία λύση" που θα μας εμφανιστεί ως "μοναδική σωτήρια λύση";
 
Το πολιτικό σύστημα μεταβάλλεται για μία ακόμη φορά. Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε ποιά θα είναι η επόμενη ημέρα αυτού του σάπιου, του διεφθαρμένου και του ελληνόφωνου εθελόδουλου συστήματος και τι ακριβώς θα σημαίνει αυτό για εμάς;
Ποιά είναι η λύση που προωθούν;
Τι ετοιμάζουν για εμάς, χωρίς εμάς;
Πού οδηγεί η απαξίωση της πολιτικής και τι ακριβώς σημαίνει αυτό για την περίπτωση εξεύρεσης μίας υγιούς δύναμης που θα εκφράσει τους πολίτες;
Μήπως δημιουργούνται νέα αδιέξοδα;
Μήπως ο πραγματικός στόχος είναι η πλήρης απώλειας της εμπιστοσύνης προς όλους, έτσι ώστε να μην μπορέσει να υλοποιηθεί η ανατροπή των μνημονιακών κυβερνώντων;
Μήπως χειροκροτούμε σήμερα εκείνους που μας κλείνουν -για μία ακόμη φορά- την πόρτα εξόδου από τον εφιάλτη που ζούμε;

Ακούω τους δημοσιογράφους που μέχρι χθες μου έλεγαν ψέματα, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της τρόικας και των κατοχικών δυνάμεων που κυβερνούν τη χώρα, και αναρωτιέμαι: 
 
Για ποιόν λόγο, άραγε, σήμερα μου λένε αλήθεια; Ή μήπως ούτε σήμερα μου λένε την αλήθεια, αλλά συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα που καταστρέφυν την Ελλάδα και δολοφονούν όλους εμάς τους απλούς πολίτες;

Τα μνημόνια και οι εντολές ξένων κρατών έχουν καταλύσει την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία. Αυτό αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ εις βάρος του Συντάγματος και έχει συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.
 
Η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με την εγκληματική οργάνωση που κατέστησε την Ελλάδα χώρα υπό κατοχή;
Να υποθέσουμε πως και η Δικαιοσύνη τελεί υπό κατοχή;
Να υποθέσουμε πως τα εγκλήματα και οι εγκληματικές συμμορίες που λειτουργούν κατά των συμφερόντων της χώρας, παραμένουν στο απυρόβλητο λόγω... "ανωτέρω εντολών";

Κι ενώ γίνονται συλλήψεις μελών και στελεχών της "Χρυσής Αυγής", μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει τι γίνεται με την Τρόικα που είναι στην Ελλάδα;
Τι νέες απαιτήσεις έχουν οι τροϊκανοί;
Σε τι ΝΕΑ μέτρα οδηγούν αυτές οι "λύσεις";
Ποιός είναι ο πραγματικός σκοπός της μετάβασης του Σαμαρά στις ΗΠΑ;
Ποιός θα μας ενημερώσει για όλα αυτά, αλλά και για ένα πλήθος άλλων συμβαινόντων που αφορούν ΟΛΗ την Ελλάδα και όλους τους έλληνες πολίτες και όχι μόνο τα κόμματα και τον τυχόν διαμοιρασμό των ψήφων της Χρυσής Αυγής;
 
Γιατί με όλα όσα συμβαίνουν, έχω την εντύπωση πως χαμένοι είμαστε εμείς οι πολίτες και η Δημοκρατία, ενώ άλλοι "ψήνουν" κάτι που δεν θα μας αρέσει καθόλου;

Κωνσταντίνος