ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟ ΣΤΕ "ΤΡΙΖΕΙ" Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:
 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!
 
 ΒΛ. ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ LINK:
 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάκη Ρουσομάνη στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάκη Ρουσομάνη στη Θεσσαλονίκη"
Ο εκδοτικός οίκος «Ελληνική Πρωτοβουλία» και το art cafe theatral «Πρώτο πάτωμα», (Τσιμισκή 97 Θεσσαλονίκη,1ος όροφος, τηλ: 2310223331)Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ. το βιβλίο του Μάκη Ρουσομάνη : «Σαν να είχε δει φάντασμα»
• Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η Σοφία Γκίκα
• Θα συντονίσει η Χρύσα Σάμου, δημοσιογράφος
• Θα παρουσιάσουν οι :
Μαρία Μαυρίδου Καλούδη, λογοτέχνης
Αλεξανδρα Γωγούση, δικηγόρος
• Θα διαβάσουν αποσπάσματα οι :
Μαρία Πασχαλίδου, ραδιοφωνική παραγωγός του Ράδιο Θεσσαλονίκη
• Θα πλαισιώσουν οι καλλιτέχνες :
Κατερίνα Δούκα: τραγούδι, Γιάννης Τσέπας: βιολί, Σοφία Νάτσιου: λαούτο, Απόστολος Μαλλιάς: κλαρίνο, νέι.
Λίγα λόγια από την ιστορία…
-Ήταν 10 Δεκέμβρη, όταν γεννήθηκε εκείνη και φώτισε το φτωχό σπιτικό, στην οδό Αναπαύσεως 69, της Θεσσαλονίκης. Ήταν η Στέλλα… Ήταν 10 Δεκέμβρη, όταν εκείνου η ματιά αντίκρισε για πρώτη φορά τον ήλιο, σ’ ένα χωριουδάκι στους πρόποδες του Ολύμπου. Ήταν ο Παναγιώτης… Ήταν 10 Δεκεμβρίου 20 χρόνια μετά όταν συναντήθηκαν!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ…
Λίγα λόγια ακόμη…
-Εκείνος, σα να ζούσε σε άλλη διάσταση δε μιλούσε, στεκόταν όρθιος, παγωμένος, μπροστά του …«Σαν να είχε δει φάντασμα…». Έτσι όπως δυο χρόνια αργότερα, θα σταθεί όρθιος και παγωμένος, μπροστά στον τάφο ο Παναγιώτης… Ένας νεαρός φοιτητής, από ένα χωριό στους πρόποδες του Ολύμπου.
«Σαν να είχε δει φάντασμα…»
Σημείωμα του συγγραφέα
Ιστορίες παλιές, αστείες, τραγικές… Για αγάπες και έρωτες…
Για νεράιδες, νύφες, φαντάσματα και θανάτους, που έτυχε να ακούσω σαν παραμύθια, από μικρό παιδί από συγγενείς, κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ. Παιδάκι τότε, με αυτιά σφουγγάρια, άκουγα ιστορίες και παραμύθια, και φανταζόμουν γεγονότα, πλέκοντας στο μυαλό μου διάφορα σενάρια… Όλα αυτά τα ακούσματα, έγιναν ένα, και να σου το πρώτο μου βιβλίο. Μια πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, αγάπης...Μυστηρίου... Σύντομο, μικρό, συμπαθητικό, με λόγο απλό, αλλά γεμάτο συναισθήματα και με άψογο χειρισμό του χρόνου, με πολύ αγωνία, και ανατροπές, διαβάζεται πολύ γρήγορα.
Δεν παρουσιάζω, και δεν καυχιέμαι πως έγραψα βιβλία-έργα σαν του Κομφούκιου, του Θουκιδίδη, του Ηρόδοτου, του Πλάτωνα, του Μακιαβέλι, του Ευριπίδη, του Δάντη, του Παπαδιαμάντη, του Καζαντζάκη, του Σαίξπηρ κ.α.
Οι γνώσεις μου δεν είναι για τέτοια, και δεν φιλοδοξώ το βιβλίο μου να είναι το 101 βιβλίο στη λίστα των 100,που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας. Αυτό που γράφω και σας λέω, αυτό και είναι. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.
Ένα κείμενο γραμμένο από μένα με πολύ διάθεση, ψυχή και αλήθεια, και όπως λένε κάποιοι: Υλικό για ταινία!! Είναι σαν τις εκθέσεις που έγραφα στο σχολείο... Θυμάμαι πως πάντα τελείωνα πρώτος, και πάντα είχα τον ίδιο βαθμό, και την ίδια πάντα παρατήρηση:
"Πολύ καλά" •Περισσότερο περιγραφή και ανάλυση•
Έγραφα γρήγορα πάντα μέσα στο θέμα. Απλά ήθελα να τελειώσω και να βγω έξω και να αναμένω την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
Ποτέ δεν ήταν "Άριστα" !!! Άρα, και στο πρώτο μου αυτό πόνημα, είμαι σύντομος και δε θα σας κουράσω. Ο λόγος είναι και πάλι ο ίδιος, όπως και τότε στις εκθέσεις μου.
-Να τελειώσω γρήγορα, να βγει, για να δω την πορεία και την εξέλιξη του. Την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σας!!!
Σας περιμένω να τα πούμε από κοντά. Πολύ φιλικά και με αγάπη,
Μάκης Ρουσομάνης
Είπαν για το βιβλίο...
•Το μυστήριο της ζωής και του θανάτου όμορφα περιπλεγμένα στην πλοκή της ιστορίας αυτής, που μαζί με τις μεταφυσικές της προεκτάσεις σε οδηγούν στην ανάγνωση του βιβλίου αυτού χωρίς διακοπή, απο την εισαγωγή μέχρι την τελευταία τελεία του.
Ευχαριστούμε κύριε Ρουσομάνη.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ-Τραγουδίστρια
•Ένα αεράκι φρέσκο, δροσερό. Αυτό ακριβώς είναι τούτο το βιβλίο, αντανακλώντας πλήρως τη χάρη του δημιουργού του. Ανάγνωσμα που προσφέρεται για ανάγνωση σε πολλά επίπεδα, με το μυστήριο να εξαπλώνεται και να κατακλύζει και μια αδιόρατη σαρκαστική διάθεση να γλιστρά μέσα από τις χαραμάδες των λέξεων, αποκαλύπτοντας το δίχως άλλο μια παιχνιδιάρικη διάθεση για τη ζωή, οδηγώντας στο ονειρικό μονοπάτι μιας καλά κρυμμένης παιδιάστικης αθωότητας ακόμα και κατά την περιγραφή των πιο παράδοξων καταστάσεων.
Μεγαλειώδες, πολλά υποσχόμενο για το μέλλον.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ-Συγγραφέας
•Εξαιρετική ιστορία, με γρήγορους κινηματογραφικούς ρυθμούς. Πρώτης τάξεως υλικό για ταινία! Μπλέκονται νεορεαλισμός, μελόδραμα, μεταφυσικό θρίλερ! Με φόντο ταραγμένους καιρούς της νεότερης ιστορίας μας, χτίζει με ανατροπές και σασπένς, μια ιστορία πένθους και πάθους, Διαβάζεται απνευστί !
ΟΘΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ-Ηθοποιός
•Το διάβασα μονορούφι!
Μάκη αυτό μόνον ο Α.Χίτσκοκ θα μπορούσε να το γράψει!
Μεγάλη αγωνία μέχρι την τελευταία λέξη!
Έχεις χάρισμα. Το ξέρεις; Ούτε μια λέξη παραπανήσια.
Είσαι ταλεντάρα!
Ξεκίνα να γράφεις το επόμενο! Ούτε λεπτό μη χάνεις!!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΩΓΟΥΣΗ-Δικηγόρος
•Συναρπαστικό! Διαφορετικό!
Μέσα απ τις απέριττες σελίδες του ταξιδεύεις σε διασωθείσες μνήμες που ισορροπούν ανάμεσα σε φαντασία και πραγματικότητα, δοσμένες με μοναδικό αφηγηματικό τρόπο, προκαλώντας πληθώρα συναισθημάτων και συγκινήσεων.
Ένα δυνατό βιβλίο που θα συζητηθεί.
ΓΙΩΤΑ ΔΑΜΙΑΛΗ-Αναγνώστρια
•Με εξέπληξε ευχάριστα, όχι μονο η ενέργειά του για συγγραφή, αλλά και η ίδια η γραφή του. Με λόγο απλό, αλλά γεμάτο συναισθήματα και με τέλειο χειρισμό του χρόνου, ο Μάκης Ρουσομάνης, περιδιαβαίνει τις ψυχές των ηρώων του και μας παρουσιάζει ένα έργο που θυμίζει τις παλιές καλές δημιουργίες αγαπημένων Ελλήνων συγγραφέων, αποδεικνύοντας έτσι και την μεγάλη αγάπη του για την παράδοση. Μέσα από τα πάθη των ανθρώπων της μυθιστορίας του, ανθρώπων που άγγιξαν τα όρια της τραγωδίας και του μεταφυσικού, επέρχεται η κάθαρσις, και οδηγεί στα βαθύτερα του είναι δώματα και στα Άγια των Αγίων, του Ιερού Ναού της ψυχής του αναγνώστη.
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ-Φιλόλογος
•Ένα κείμενο που χαρακτηρίζεται από φυσικότητα, που ως γνωστόν βοηθάει στην ταύτιση του αναγνώστη με τον δημιουργό, επομένως στην κατανόηση του κειμένου του. Από σαφήνεια και σκέψεις που ρέουν αβίαστα και με ειλικρίνεια, και από φυσικότητα και συναισθηματική σφοδρότητα, χωρίς την κατάχρηση των εκφραστικών μέσων. Η ιδιότητα του ύφους του κειμένου είναι σαφώς η συντομία. Περιεκτικός, χωρίς πλατειασμούς και περιττά λόγια και όμως απόλυτος. Με αναδρομικό αφηγηματικό τρόπο, καθόλου εύκολο, για έναν χωρίς εμπειρία, συγγραφέα και αυθόρμητο χωρίς καμία επιτηδευμένη προπαρασκευή. Συγχαρητήρια Μάκη. Αναρωτιέμαι, τι θα μας παρουσιάσεις στο μέλλον, όταν από την πρώτη σου κιόλας προσπάθεια καταφέρνεις να μας ενθουσιάσεις τόσο!
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΔΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ-Λογοτέχνης"
•Art Cafe Theatral "ΠΡΩΤΟ ΠΑΤΩΜΑ"
Τσιμισκή 97 Θεσσαλονίκη,1ος όροφος, τηλ: 2310223331
•ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Αγ.Γεωργιου 42 Αχαρνές
13671 Αττική
Παραγγελίες:
Τηλ: 2105753427



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ κ. ΡΕΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ






« Η Κυριακή είναι αργία, αλλά…….. »

Αναγκαζόμαστε να συζητάμε για τη λειτουργία ή μη των επιχειρήσεών  μας τις Κυριακές, πόσες θα είναι, ποιες, σύμφωνα με το νέο Νόμο του Υπουργείου Ανάπτυξης, όταν το μόνο θέμα που δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή την αγορά είναι ο χρόνος λειτουργίας των καταστημάτων μας.
Ο τζίρος των επιχειρήσεων συνεχώς μειώνεται ενώ καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη ρευστότητας και να καλύψουμε έκτακτες εισφορές, φόρους, χαράτσια, ένα ΦΠΑ στο 23% δηλαδή περίπου στο ¼ της τιμής των προϊόντων, τη μη αποπληρωμή των επιχειρηματικών και καταναλωτικών μας δανείων αλλά και τη μη καταβολή των ασφαλιστικών μας εισφορών με επακόλουθο να είμαστε ανασφάλιστοι και χωρίς υγειονομική περίθαλψη.

Χάνουμε την ουσία των πραγμάτων.
Το πρόβλημα των ημερών δεν είναι οι μέρες και οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων αλλά το ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες.

Ακούστηκαν διάφορα αυτές τις μέρες από επίσημο φορέα της πόλης μας όπως είναι το Επιμελητήριο Πιερίας, όπου πρότεινε να ανοίξουμε όλα τα καταστήματα τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, δηλαδή συνολικά 20 Κυριακές το χρόνο γιατί έχουμε τουρίστες και γιατί έχουμε δίπλα μας τα μεγάλα πολυκαταστήματα της Θεσσαλονίκης. Μια απόφαση που βρίσκει πλήρως αντίθετη την συντριπτική πλειοψηφία του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, είναι προς τη λάθος κατεύθυνση από αυτή της διαφύλαξης των μικρών επιχειρήσεων, εξυπηρετώντας μόνο τα πολυκαταστήματα και υπεραγορές.
Είδαμε όντως φέτος αύξηση στην τουριστική κίνηση όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν αποτυπώθηκε στην αγορά μας. Είχαμε τουρίστες που έμπαιναν στα καταστήματα και μόνο κοιτούσαν. Ούτε καν τα καταστήματα της Παραλίας ή ακόμη και τα φαστφουντάδικα δεν σημείωσαν ιδιαίτερη αύξηση στους τζίρους τους.
Επίσης, η αγορά της Κατερίνης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αγορά της Θεσσαλονίκης.
Διαθέτουμε μια δομημένη και οργανωμένη αγορά, είμαστε ανταγωνιστικοί με πλούσια ποικιλία ειδών και τιμών, έχουμε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας.
Αν θέλει να πάει κάποιος Θεσσαλονίκη να ψωνίσει, μπορεί να το κάνει και μέρες – ώρες που εμείς είμαστε κλειστά, όπως απογεύματα Δευτέρας ή Τετάρτης.
Όλοι είμαστε παράλληλα και καταναλωτές και γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες και τα προνόμια της αγοράς μας αλλά και την αδυναμία πολλών να καταβάλλουν ακόμη και το κόστος μετακίνησής τους στη Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, η πλειοψηφία των εμπορικών καταστημάτων της περιοχής μας είναι αυτοαπασχολούμενοι. Δεν μπορούμε λοιπόν πλέον να ακολουθούμε το ωράριο της Θεσσαλονίκης αλλά φυσικά ούτε να επιβαρυνθούμε με επιπλέον έξοδα ενώ ήδη αδυνατούμε να καλύψουμε τις πάγιες λειτουργικές ανάγκες των επιχειρήσεών μας.
Μακάρι για όλους μας να είχαμε δουλειά και να προσλαμβάναμε προσωπικό στις επιχειρήσεις μας και να καθόμασταν και εμείς επιπλέον ώρες. Να είχε κάποιο νόημα.

Είμαστε όμως και άνθρωποι και κάποιοι το ξεχνούν αυτό.
Η δική μας γενιά έχει ισχυρούς θρησκευτικούς και οικογενειακούς δεσμούς και αυτό θέλουμε να μεταφέρουμε και στα παιδιά μας. Μόνο μέσα από τη Θρησκεία και την οικογένειά μας παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε την καθημερινότητα.
Πως θα γίνει όμως αυτό όταν ισοπεδώνονται όλα;
Πώς θα γίνει όταν οι γονείς θα λείπουν από το σπίτι όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες γιατί θα δουλεύουν και χωρίς ουσιαστικά επιπλέον όφελος;

Τα χρήματα που διαθέτουν οι καταναλωτές είναι συγκεκριμένα.
Είναι ότι περισσέψει από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του σπιτιού.

Παράλληλα, δεν παραβλέπουμε και το γεγονός ότι οι αγορές της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας είναι κοντινές και ανταγωνιστικές, οπότε μας αναγκάζουν να θυσιάσουμε και εμείς κάποιες Κυριακές σήμερα προκειμένου να διαφυλάξουμε το αύριο των επιχειρήσεών μας. Να θυσιάσουμε 5-6 Κυριακές το χρόνο για να αποφύγουμε τις 52 γιατί πραγματικά σα θυσία το βλέπουμε στο βωμό της ανταγωνιστικότητας.

Ο νέος Νόμος μας δίνει ένα πλαίσιο για τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας. Εμείς όμως θα αποφασίσουμε πόσες και ποιες θα είναι οι Κυριακές που θα ανοίξουμε. Αυτές που θεωρούμε ότι πιθανόν να έχουμε λίγη κίνηση και ίσως και κάποιο νόημα να προσπαθήσουμε για 1 χρόνο να δοκιμάσουμε.
Αυτό λοιπόν που αποφασίστηκε είναι η λειτουργία των καταστημάτων για λιγότερες από 7 Κυριακές, στοχευμένα και με ουσία. Για αρχή λοιπόν να αναφέρουμε και να ενημερώσουμε όλους ότι την πρώτη Κυριακή του δεκαημέρου της εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου, όπως και του Μαΐου, τα καταστήματα της πόλης μας θα είναι κλειστά. Θα είμαστε όμως ανοιχτά τις 2 Κυριακές πριν τα Χριστούγεννα και την ενδιάμεσα Κυριακή με την Πρωτοχρονιά, την Κυριακή των Βαΐων καθώς και τις Κυριακές κατά την έναρξη των τακτικών χειμερινών και θερινών εκπτώσεων.
Συνολικά δηλαδή 6 Κυριακές το χρόνο και αυτές αναγκαστικά καθώς θεωρούμε ότι είναι υπεραρκετές.
Σημειώνουμε επίσης ότι την Κυριακή πριν την Πρωτοχρονιά θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα μόνο έως 250 τ.μ. και όχι τα μεγάλα εμπορικά κέντρα και τα franchise καταστήματα.

Μέσα από ένα γόνιμο διάλογο, σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι συνάδελφοί μας οι οποίοι παρευρέθηκαν στη χθεσινή μας συγκέντρωση με θέμα τη λειτουργία των καταστημάτων μας τις Κυριακές και αυτό θα ανακοινώσουμε ως Εμπορικός Σύλλογος.
Αυτό θα ζητήσουμε και από την κ. Αντιπεριφερειάρχη μας να αποφασίσει.

Εδώ και 64 χρόνια ως Εμπορικός Σύλλογος βγάζουμε ωράριο για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της περιοχής μας και ποτέ δεν είχαμε παράπονα από συναδέλφους μας ή από καταναλωτές. Εξάλλου αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το ωράριο μας ακολουθείται από το σύνολο των συναδέλφων μας.
Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των συναδέλφων μας.





Σας ενημερώνουμε ότι τη χθεσινή συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία και ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Παύλος Ντούρος εκ μέρους της Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος σε τοπικό επίπεδο καθώς και ο κ. Φιλιππίδης Παντελής, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο κ. Χαντζαρίδης Κωστής, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.



16ης Οκτωβρίου 2,   Κατερίνη  601 00    Τηλέφωνο : 23510 – 27713   Fax : 23510 – 77713
e-mail :  eskat@otenet.gr
 
 

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                       

Συνεργασία με τον  Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο  Καρατάσιο, είχε  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ.  Αστέριος Κρίτογλου, ο Διευθυντής  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Γιάννης Καζταρίδης, ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Θεόδωρος Σιαμάγκας και ο  Ειδικός Συνεργάτης της Π.Ε.Πιερίας- εκπαιδευτικός, κ. Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος.

Εκπαιδευτικά ζητήματα και θέματα που αφορούν στη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος,  στην προώθηση  της εκπαιδευτικής πολιτικής και των μεταρρυθμίσεων, στην ομαλή λειτουργία και στελέχωση των σχολικών μονάδων, στην κάλυψη αναγκών,  στη σχολική στέγη,  στις προτεραιότητες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και στο πρόγραμμα για την  επίτευξη  των στόχων, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση.

Οι παριστάμενοι επεσήμαναν την ανάγκη συνεχούς και αδιάκοπτης συνεργασίας, για την επίλυση τυχόν προβλημάτων,  εξέφρασαν  προτάσεις και  αιτήματα για άμεση υλοποίηση των  στόχων,  για ένα ποιοτικότερο και ουσιαστικότερο σχολείο με γνώμονα  την υπεράσπιση του κοινωνικού αγαθού της, παιδείας.


Συγχαρητήριο μήνυμα

                                     


Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης,  που τιμήθηκαν  με το  1ο Βραβείο  στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων, με το χαρακτηρισμό της  «Καλύτερης Εφημερίδας Γυμνασίου», για την εφημερίδα που εξέδωσαν με  τίτλο «ΤΑ Μαθητικά ΝΕΑ», που διοργάνωσε η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».


Συγχαίρω τους μαθητές για τη διάκριση και  δηλώνω ότι είμαι υπερήφανη και χαρούμενη τόσο για την ποιότητα της δουλειάς τους όσο και για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν,  με αποτέλεσμα να  αποσπάσουν επάξια  το 1ο βραβείο και να αποδείξουν ότι το μέλλον αυτού του τόπου βασίζεται σε  ικανά και αξιόλογα άτομα.


Τους  ενθαρρύνω να συνεχίσουν  να δουλεύουν  με ζήλο,  μεράκι και αγάπη
αναδεικνύοντας το ταλέντο, τις δημιουργικές τους δυνάμεις και  φαντασία  αλλά και  ανησυχίες,  προβάλλοντας παράλληλα και τον όμορφο τόπο μας.


     Η  Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού
                            της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

                                                           Σοφία Μαυρίδου 

Αίτηση για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την έξαρση της νεοναζιστικής βίας, κατέθεσε ο επικεφαλής της Παράταξης «Μέτωπο Ανάπτυξης» κ. Μάρκος Μπόλαρης.


Ακολουθεί το κείμενο της αίτησης :
1 Οκτωβρίου 2013

Προς: 1) κ. Απόστολο Τζιτζικώστα
   Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας
                                                                       2) κ. Αντώνιο Μπάμιατζη
  Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου
                                                                          
ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ 21η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Κύριε Περιφερειάρχη,
Σύμφωνα με τον Κανονισμό, επιθυμούμε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης στην 21η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013, το μείζον θέμα της έξαρσης της νεοναζιστικής βίας, προκειμένου να χαράξουμε ένα πρόγραμμα δράσης ενάντια στο νεοναζιστικό φαινόμενο με πολιτικές κοινωνικής συνοχής. Η αντιμετώπισή του νεοναζισμού σήμερα δεν μπορεί να είναι απλά ποινική, αλλά απαιτεί να προτάξουμε το κοινωνικό πρόσημο της Δημοκρατίας, να προασπίσουμε τις δημοκρατικές ελευθερίες και αξίες.


Ο Αιτών



Μάρκος Μπόλαρης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΑΜ- ΠΣΕΑ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΑΜΣ “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013” ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY 1/10/2012



Από το Αυτοτελές Τμήμα ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Στο πλαίσιο της άσκησης ΤΑΜΣ “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013” θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, ως ακολούθως:

·        Τοπική ώρα 11:00: σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για  χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης)
·        Τοπική ώρα 11:05:  σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60)  δευτερολέπτων  (συνεχής  ήχος σταθερής έντασης)

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και δεν υπάρχει  λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Γραφείο Τύπου

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων του Δημητρίου Χλεμέ Προέδρου Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας Κολινδρού





   Η 1η Οκτωβρίου καθιερώθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων. Η ημέρα αυτή έχει στόχο την ελάχιστη αναγνώριση της συμβολής των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στην εθνική, κοινωνική, οικονομική ανάπτυξη κάθε κοινωνίας αλλά και στην αναγνώριση της προσφοράς των γνώσεων και των εμπειριών συνανθρώπων μας που έχουν πολλά ακόμη να προσφέρουν, αρκεί η πολιτεία και η κοινωνία να μεριμνά για την υγεία τους και να τους δίνει ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες  αξιοπρεπούς  διαβίωσης.   
   Οι ηλικιωμένοι στις μέρες μας δοκιμάζονται και αυτοί από την οικονομική  κρίση και χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά την συμπαράσταση και την φροντίδα μας.
  Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού δείχνοντας αμέριστο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας στα πλαίσια των κοινωνικών του δομών,  λειτουργεί και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο από σήμερα παρατείνεται για ακόμη ένα έτος. Το πρόγραμμα υποστηρίζει ηλικιωμένα άτομα που χρήζουν νοσηλευτικής, οικογενειακής και κοινωνικής φροντίδας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλού επιπέδου παροχές. Σε συνεργασία με κοινωνικές και υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προσπαθούμε να διαμορφώσουμε συνθήκες καλύτερης διαβίωσης και ενεργού συμμετοχής.
 Την τιμητική αυτή ημέρα της γιορτής των ηλικιωμένων εμείς, ως τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει πέρα από τις ευχές να υποσχεθούμε πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας και θα συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε όλοι μαζί ένα κοινωνικό πλαίσιο για να έχουμε μαζί με το χαμόγελο αγάπης και χαμόγελο ζωής.



Ακόμη ένα τουρνουά 3 on 3 της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σάββατο στο Β΄ ΔΑΚ

Και δεύτερο τουρνουά 3 on 3 διοργανώνει η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου.
Αυτή τη φορά θα γίνει στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Β΄ ΔΑΚ (Καταφυγιώτικα) και συγκεκριμένα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.
Στο χώρο των γηπέδων θα γίνει και παρουσίαση του τμήματος badminton.



Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Κατασκευή Εντυπωσιακής Ιστοσελίδας.




H Πληροφορική Μυστακίδη ειδικεύεται στη δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και τη φιλοξενία τους, βασισμένη στη γνώση του διαδικτυακού marketing, με όπλα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Στόχος μας η προώθηση της επιχείρησής σας και η αύξηση των πωλήσεων και υπηρεσιών σας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία που διαθέτει το διαδίκτυο.

Η άρτια εμφάνιση, το στοχευμένο περιεχόμενο των κειμένων, η εύκολη πλοήγηση για κάθε χρήστη, η οικονομικότερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη που προσφέρουμε, αποτελούν τα κυριότερα στοιχεία της επιτυχίας μας !

τηλ. 2351032440 Μυστακίδης Νίκος

Βίντεο: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου στην Σκιάθο -

Στα ύψη ανέβασε την αδρεναλίνη τουριστών μια επεισοδιακή προσγείωση αεροπλάνου στην Σκιάθο. Απαθανατίζοντας τη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι «πάγωσαν» όταν αισθάνθηκαν το τεράστιο αεροπλάνο να περνά ακριβώς επάνω από τα κεφάλια τους.
Όπως θα παρατηρήσετε και στο επίμαχο βίντεο οι πιλότοι χαιρετούν στη συνέχεια τους τουρίστες που έχουν μείνει κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό…
Οι πιλότοι προσγείωσαν το αεροπλάνο πολύ κοντά στην άκρη του αεροδιαδρόμου, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.
Δείτε το βίντεο

Πετρούλα Κωστίδου… Οι ποιό ΣΕXY φωτογραφίες της…

Η Πετρούλα Κωστίδου είναι όντως από τις ποιο ΣΕXY σελέμπριτι τις Ελλάδος και μας το επιβεβαιώνει  με τις παρακάτω φωτογραφίες τις…

Κλείνουν ΟΛΑ τα Sprider Stores – 800 εργαζόμενοι στην ανεργία -

sprider-stores

Ακόμα ένα πλήγμα δέχεται η Ελληνική οικονομία καθώς η Sprider Stores, ανακοίνωσε πως αναστέλλει από την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, τη λειτουργία των καταστημάτων της. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει πως, «βασικός λόγος αυτής της εξέλιξης ήταν η αδιάλλακτη στάση και η άρνηση των τραπεζών, να συνεχίσουν την υφιστάμενη έως τώρα χρηματοδότηση». Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «η παρατεταμένη ύφεση της ελληνικής οικονομίας η οποία έχει πλήξει σημαντικότατα και τον κλάδο μας, ο περιορισμός του διαθέσιμου εισοδήματος των καταναλωτών, η αύξηση του κόστους χρηματοδότησης, οι καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς στις κεντρικές αποθήκες και εγκαταστάσεις της εταιρείας, η άρνηση των ασφαλιστικών εταιρειών να μας αποζημιώσουν έστω και μερικώς, αλλά και η αίτηση πτώχευσης που κατέθεσε προμηθευτής της Sprider Stores, επιδείνωσαν επιπρόσθετα την κατάσταση και οδήγησαν την εταιρεία στην συγκεκριμένη απόφαση». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας η προαναφερθείσα εξέλιξη σηματοδοτεί το τέλος μιας γόνιμης και επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας 30 και πλέον ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας η εταιρεία, βασισμένη σε ένα πρότυπο μοντέλο ανάπτυξης, επεκτάθηκε σημαντικά στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες ένδυσής και υπόδησης των νοικοκυριών κάθε χώρας. «Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής της διαδρομής, η Sprider Stores υπήρξε υπεύθυνο μέλος της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και δυναμικό κομμάτι της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας. Δημιούργησε εκατοντάδες θέσεις εργασίας, επένδυσε εκατομμύρια ευρώ σε υποδομές και καταστήματα, πλήρωσε φόρους και συνεισέφερε ευρύτερα στην οικονομία τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, προχώρησαν στη διεξοδική μελέτη και διερεύνηση κάθε πιθανής λύσης που θα μπορούσε να αποτρέψει την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη. Πραγματοποιήθηκαν επαφές με επενδυτές και τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ωστόσο το ευρύτερο περιβάλλον ύφεσης, οι ασφυκτικές συνθήκες έλλειψης ρευστότητας αλλά και η ουσιαστική άρνηση στήριξης από την πλευρά των εγχώριων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, κατέστησαν όλες τις προσπάθειες άγονες» σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Έχοντας καταφέρει να αναδιαρθρώσουμε ουσιαστικά το δίκτυο πωλήσεων μας, αλλά και το κόστος λειτουργίας μας, διαθέταμε όλα τα εχέγγυα ώστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε σε ένα βιώσιμο μονοπάτι ανάπτυξης. Δυστυχώς η ταμειακή ασφυξία στην οποία καταδικαστήκαμε δεν κατέστησε δυνατή την ομαλή τροφοδότηση των καταστημάτων μας με εμπόρευμα και έθεσε τα θεμέλια για την οριστική διακοπή της λειτουργίας τους» σημειώνει η διοίκηση της εταιρείας, τονίζοντας παράλληλα ότι «σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για την ευρύτερη εταιρική οικογένεια της Sprider Stores, η εταιρεία θα εστιάσει όλες της τις προσπάθειες και θα συμπράξει με κάθε τρόπο, στην αποπληρωμή των υποχρεώσεών της προς το προσωπικό. Παρά τις αντίξοες συνθήκες από πλευράς ρευστότητας, η Sprider Stores θα παραμείνει ένας υπεύθυνος φορέας και θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται στα πρότυπα υψηλής αξιοπιστίας και επιχειρηματικής ηθικής που την χαρακτήρισαν όλα αυτά τα χρόνια, τιμώντας όσο είναι εφικτό τις υποχρεώσεις της. Προς το σκοπό αυτό, θα αξιοποιηθεί με κάθε τρόπο η καθ’ όλα σημαντική πάγια περιουσία της εταιρείας με βασικό γνώμονα την ικανοποίηση των εργαζομένων και των λοιπών πιστωτών όπως ο νόμος ορίζει. Έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας για πάνω από 3 δεκαετίες, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα ανώτατα και ανώτερα διοικητικά στελέχη αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της Sprider Stores, αισθάνονται υπερήφανοι για την πορεία της εταιρείας και για την ανάδειξή της στην μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης. Ανεξάρτητα από τους συγκυριακούς παράγοντες που στάθηκαν εμπόδιο στη λειτουργία της, τα χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά που εμπιστεύτηκαν το όνομα Sprider Stores όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν έμπρακτη επιβεβαίωση της επιτυχίας της εταιρείας», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Αντίο φίλε

FA64C7E8F007BDECAE4696D90D8C97FC.jpg
  Μπροστά σε μία σπάνια- για τα ανθρώπινα μάτια- και πολύ συγκινητική σκηνή βρέθηκε ένας ερασιτέχνης φωτογράφος στη Μποτσουάνα. Ο 63χρονος John Chaney βρισκόταν σε σαφάρι με τη σύζυγό του Diane όταν είδαν έναν νεκρό ελέφαντα περιτριγυρισμένο από όρνεα και ύαινες.
Την ώρα που ο οδηγός τους ειδοποιούσε τους υπεύθυνους του πάρκου να απομακρύνουν τον νεκρό ζώο για να μην πέσει στα χέρια λαθροκυνηγών, ένας άλλος ελέφαντας πλησίασε.
Ο θηλυκός ελέφαντας έδιωξε όλα τα ζώα που περιτριγύριζαν το νεκρό φίλο του πριν τοποθετήσει τρυφερά την προβοσκίδα του γύρω από τους χαυλιόδοντες του νεκρού ελέφαντα.
Ο Chaney περιέγραψε, στη Daily Mail, το πώς όλη η ομάδα ξέσπασε σε δάκρυα καθώς ο θηλυκός ελέφαντας έμεινε άγρυπνος φρουρός δίπλα στο νεκρό ελέφαντα για πολλές ώρες.
Ο 63χρονος είπε πως δεν είχε ποτέ ξανά βιώσει μια τέτοια εμπειρία όλα τα χρόνια που επισκέπτεται την Αφρική.
«Ο θηλυκός ελέφαντας τύλιξε τρυφερά την προβοσκίδα του γύρω από τους χαυλιόδοντες του νεκρού, μαλακά και ήσυχα, και παρέμεινε απολύτως ακίνητος σε αυτή τη θέση», περιέγραψε ο Chaney.
«Τη βλέπαμε και κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ήταν μια πολύ συγκινητική σκηνή αυτός ο αποχαιρετισμός», πρόσθεσε.
Ο Chaney και η υπόλοιπη ομάδα συνέχισαν το σαφάρι τους στο πάρκο και όταν επέστρεψαν στο σημείο, ώρες μετά, ο ελέφαντας ήταν στο ίδιο σημείο, στην ίδια στάση, με την προβοσκίδα «δεμένη» στους χαυλιόδοντες του νεκρού ζώου.
Μπορεί το περιστατικό αυτό να ξεχωρίζει, λόγω της συγκινησιακής φόρτισης, ωστόσο είναι γνωστό πως οι ελέφαντες έχουν τον τρόπο τους να αποχαιρετούν τους νεκρούς τους.
«Είναι πολλά τα ανθρώπινα συναισθήματα στα εκπληκτικά ζώα της Αφρικής», τόνισε ο Chaney, «πιστεύω πως η Αφρική είναι το τελευταίο μέρος στον κόσμο που βλέπεις άγρια ζώα στη φύση. Στο ζωολογικό κήπο είναι σε κλουβιά και δεν συμπεριφέρονται φυσιολογικά».
Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί το 2007.
ele.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ

Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Τετάρτη 2 / 10 / 2013 και ώρα 17:00 (16:30 προσέλευση) καλούνται να προσέλθουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές για την προπόνηση της ομάδας ΝΕΩΝ. Σε περίπτωση απουσίας για οποιονδήποτε λόγο να ενημερώσετε τηλεφωνικός τον προπονητή Κο Ιωάννη Μυστακίδη στο τηλέφωνο 6947627333.


Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
1
ΑΓΓΕΛΟΥ ΗΛΙΑΣ  
2
ΑΓΓΕΛΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ 
4
ΓΚΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5
ΚΟΥΖΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
6
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 
7
ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ 
8
ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 
9
ΚΟΥΚΟΔΙΜΟΣ ΝΙΚΟΣ  
10
ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 
11
ΛΙΠΙΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
12
ΜΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 
13
ΜΕΛΙΚΙΑΝ ΝΙΚΟΣ 
14
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ  
15
ΜΠΙΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
16
ΜΠΛΑΤΖΙΟΤΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
17
ΞΑΦΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
18
ΠΑΓΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ
19
ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
20
ΠΙΑΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
21
ΡΟΥΜΠΙΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
22
ΣΤΟΥΜΠΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ  
23
ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
24
ΦΩΚΑΙΔΗΣ ΘΑΝΟΣ 
25
ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
26
ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
27
ΔΑΔΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
28
ΚΑΤΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
29
ΚΥΠΑΡΙΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για την τεχνική επιτροπή
Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γ.Γραμματέας
Γεώργιος Γκοτζαμανίδης                                     Ανδρέας Παπανικολάου