ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ξέρεις Κάτι Ψηφοφόρε; Εσύ Φταις!


Όσο κι αν νυχθημερόν λυσσομανά η επικοινωνιακή καταιγίδα με επίκεντρο τη Χρυσή Αυγή, μια άγαρμπη κυβερνητική προσπάθεια ανιστόρητων παραγοντίσκων να εκδιώξουν το φασισμό και τη βία με τη λογική τηλεοπτικού πρωινάδικου σε ό,τι αφορά στο πολιτικό επίπεδο της υπόθεσης, αντιλαμβάνομαι ολοένα και περισσότερο πως η επαναλαμβανόμενη αποτυχία επιλογής αξιόλογου πολιτικού προσωπικού δεν πηγάζει καθόλου από την ένδεια ή την καθ' οδόν μετάλλαξη των πολιτικών μας, αλλά στην αδυναμία των ψηφοφόρων να πράξουν το καθήκον τους με τρόπο λελογισμένο.

Απλούστερα, αγαπητέ ψηφοφόρε, αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, εσύ είσαι ο απολύτως υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει γύρω σου.

Εσύ ψήφισες  την "αλλαγή", παρέχοντας πολιτική ισχύ σε εκείνους που απροκάλυπτα δικαιολογούσαν "δωράκια στον εαυτό τους" κι εσύ ήσουν που ψήφιζες όσους διόριζαν αφειδώς καθαρίστριες και διοικητικούς υπαλλήλους σε χιλιάδες (ναι! χιλιάδες!) Οργανισμούς τύπου "Κωπαΐδας". 
/tyxaios.blogspot.gr/
Εσύ ψήφιζες όσους σήμερα βρίσκονται ελεγχόμενοι από τη Δικαιοσύνη για μίζες, και μη μου πεις ότι το δικό σου πολιτικό αισθητήριο δεν ήξερε! Και βέβαια ήξερε! Αλλά δεν σε απασχολούσε καθόλου γιατί σου αύξαναν το μισθό με δανεικά.
Εσύ πίστεψες στην "επανίδρυση του Κράτους" όταν μονιμοποιούνταν χιλιάδες συμβασιούχοι και ψήφιζες και ξαναψήφιζες όσους καταδείκνυαν το "στρατηγό άνεμο" ως υπεύθυνο για τις καταστροφικές πυρκαγιές. Δε ενδιαφέρθηκες ποτέ σου για τους πραγματικούς πολιτικούς υπευθύνους.
Εσύ ψήφισες στο κατόπι το "λεφτά υπάρχουν" μήπως κι αρπάξεις λίγα ευρώ παραπάνω, όταν ο προηγούμενος εξαντλήθηκε πολιτικά.
Και βέβαια όταν οι "κακές αγορές" έπαψαν να σε δανείζουν απηυδησμένες από τη δική σου απίστευτη αδιαφορία απέναντι στα δικά σου σοβαρά προβλήματα (που ακούστηκε χώρα να έχει συνταξιούχο υγιή εργαζόμενο στα 38 του χρόνια;) εσύ τι έκανες;
Εσύ δεν ψήφισες εκείνον που μέσα σε μόλις τρία ή τέσσερα Ζάππεια σου υποσχέθηκε να σε απογειώσει οικονομικά;
Κι αν ήταν μόνο αυτά που έχεις καταφέρει...
Ψήφισες και Χρυσή Αυγή!
Επικαλούμενος την κρίση που εσύ με την ψήφο σου προκάλεσες, ενίσχυσες και συντηρείς, δε διστάζεις να ψηφίσεις ακόμη και την πιο ακραία έκφραση πολιτικού εξτρεμισμού.
Και τώρα πάλι, κρυπτόμενος πίσω από τα γνωστά σου τσιτάτα περί "διαφθοράς", κάνεις πως δεν τους ξέρεις!

Μα καλέ μου άνθρωπε εσύ τους ψηφίζεις!
Και ξέρεις, είμαι απολύτως βέβαιος πως δε θα διστάσεις να ψηφίσεις και τον επόμενο με τα ίδια "αλάνθαστα" κριτήρια. 
Είσαι για άλλη μια φορά έτοιμος να ψηφίσεις τον "επόμενο" που θα "διώξει τα Μνημόνια", θα "διώξει τους δανειστές" ή θα θεραπεύσει τη φαλάκρα!
Μαθημένος τόσα χρόνια από τις συνέπειες των "σοφών" επιλογών σου, σε ένα συμπέρασμα έχω καταλήξει:
Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν ούτε Χρυσαυγίτες, ούτε διεφθαρμένοι πολιτικοί, ούτε κουκουλοφόροι, ούτε ανίκανοι, ούτε δημαγωγοί.
Εσύ ψηφοφόρε κρύβεσαι πίσω από όλους αυτούς, εσύ τους φέρνεις στο προσκήνιο, εσύ τους δίνεις ισχύ κι εσύ είσαι απολύτως υπεύθυνος για όλα αυτά.
Κι ας σηκώνεις τους ώμους σου αδιάφορα, αποστασιοποιούμενος κάθε φορά από τις δικές σου επιλογές, σαν να μην τους έχεις ξαναδεί ή σαν κάποιος άλλος να επέβαλλε την παρουσία τους στο δημόσιο βίο.
Εσύ ψηφοφόρε φταις. Για όλα.
 
 
 


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ANNI DI PIOMBO


Dr. Kiriakos Tobras


Φορολογίκο…ο Σαμαράς έχει λόγο Τιμής…κι άλλα φαιδρά @PrimeMinisterGR #Samaras

symfonia_empystosinis



ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2014 – ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (αλλά δεν είναι νεα μέτρα…)
Στη Βουλή κατατίθεται τη Δευτέρα το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2014, το οποίο προβλέπει περισσότερες εισπράξεις από φόρους και μικρότερες δαπάνες. Το πρωτογενές πλεόνασμα προβλέπεται ότι θα φτάσει τα 2,8 δισ. ευρώ και το έλλειμμα θα μείνει κάτω από το 3%.

Οι πρωτογενείς δαπάνες θα συρρικνωθούν κατά 3,2 δισ. ευρώ στα 41,4 δισ. ενώ τα έσοδα θα αυξηθούν κατά 1,5 δισ. ευρώ στα 45,1 δισ. ευρώ μέσω πολλαπλών παρεμβάσεων στην φορολογία εισοδήματος και του φόρου στα ακίνητα.

Η μεγαλύτερη περικοπή στις δαπάνες θα προέλθει από την κοινωνική ασφάλιση και περίθαλψη (-2,2 δισ. ευρώ).

Από το κονδύλι των μισθών και συντάξεων το Δημόσιο αναμένεται να εξοικονομήσει περί τα 500 εκατ. ευρώ. 
Το πρωτογενές πλεόνασμα αναμένεται να φτάσει τα 2,8 δισ. ευρώ (1,5% του ΑΕΠ) από 300 εκατ. ευρώ που είναι η εκτίμηση για το 2013.
Η ύφεση της οικονομίας για το 2013 υπολογίζεται στο 4% (σύμφωνα και με την τρόικα), ενώ για το 2014 προβλέπεται ανάπτυξη 0,6%. 
Το τελικό κείμενο αναμένεται τον Νοέμβριο μετά τη νέα αξιολόγηση της τρόικας.




newsn.wordpress.com

Παραδίδονται μαθήματα στοματικού έρωτα – Γίνε κι εσύ εξπέρ με 80 ευρώ!

Παραδίδονται μαθήματα στοματικού έρωτα - Γίνε κι εσύ εξπέρ με 80 ευρώ!
Η αρκετά προοδευτική Καθρίν Λιουμπίμοβ «ανοίγει» τα μάτια στις γυναίκες και τις μαθαίνει πως να γίνουν εξπέρ στο στοματικό σεξ.
Η σεξολόγος από τη Ρωσία, σύμφωνα με το periptero.gr, εδώ και καιρό παραδίδει μαθήματα στη σχολή της στη Μόσχα, χρησιμοποιώντας μπανάνες, ομοιώματα πέους και άλλα sex toys. Τα μαθήματα διαρκούν τρεις ώρες και κοστίζουν γύρω στα 80 ευρώ.
Οι γυναίκες που συμμετέχουν μαθαίνουν πως να ερεθίζουν τις κρυφές ερωτογενείς ζώνες του άντρα, πως να κάνουν προκαταρκτικά κολπάκια, πως να τρελάνουν έναν άντρα κάνοντάς του στοματικό έρωτα, πως και που να γλείφουν και άλλα πολύ ενδιαφέροντα!
Εκτός από το πολύ δημοφιλές «blowjob lesson» ή αλλιώς «Βαθύ Λαρύγγι» όπως αποκαλεί, η Λιουμπίμοβ κάνει μαθήματα για το πρωκτικό σεξ, για τον σούπερ γυναικείο και αντρικό οργασμό και για το εξωτικό «thai sex».
Η είσοδος των αντρών στην τάξη απαγορεύεται αυστηρά όπως και η βιντεοσκόπηση των μαθημάτων χωρίς την άδεια της καθηγήτριας.

26 επίλεκτοι στα δοκιμαστικά της Sport Experte

26 επίλεκτοι στα δοκιμαστικά της Sport Experte

26 επίλεκτοι στα δοκιμαστικά της Sport Experte
26 επίλεκτοι στα δοκιμαστικά της Sport Experte
26 επίλεκτοι στα δοκιμαστικά της Sport Experte
26 επίλεκτοι στα δοκιμαστικά της Sport Experte
26 επίλεκτοι στα δοκιμαστικά της Sport Experte
26 επίλεκτοι στα δοκιμαστικά της Sport Experte
26 επίλεκτοι στα δοκιμαστικά της Sport Experte
26 επίλεκτοι στα δοκιμαστικά της Sport Experte

Με την ευθύνη των επιλογών για την Sport Experte του Oliver Wölki, πρόεδρου της εταιρίας, και του Babacar Wane επικεφαλής scout της SC Freiburg, το πρωί του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2013 στο Νέο Κεραμίδι, διεξήχθησαν οι τελικές προεπιλογές ποδοσφαιριστών για ομάδες της Γερμανίας.
Συμμετείχαν ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 1998 και 1999 από όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε, προθέρμανση, ασκήσεις και μετά αγώνας διάρκειας τριών 30΄, όπου συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν στα τελικά.
Οι 26 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην τελική επιλογή, προέκυψαν με αυστηρά κριτήρια από σειρά δοκιμαστικών που έγιναν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο με υπεύθυνο τον Kώστα Μυστακίδη (scouting/ Greece - Sport Experte).
Την τελική επιλογή θα κάνουν οι Γερμανοί εκπρόσωποι και θα ενημερώσουν για το ποιοι επίλεκτοι θα ταξιδέψουν στη Γερμανία για δοκιμαστικά στην Φράιμπουργκ καθώς και για το ποιοι θα τεθούν υπό την σκέπη της SPORT EXPERTE για να προωθηθούν σε γερμανικούς συλλόγους, σε χρόνο που θα αποφασιστεί από τους υπευθύνους της SPORT EXPERTE.
Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2013
acadimies.gr

Περισσότερα ΕΔΩ
Επιμέλεια: Δώρα Ιωακειμιδου

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ο Ρ Τ Α Σ Μ Ο Υ ΤΗΣ 101ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (16-10-1912)




Για την 101η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό, θα πραγματοποιηθούν στις 13, 15 και 16 Οκτωβρίου 2013 οι παρακάτω εκδηλώσεις:
A. ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
     Ώρα 11:00΄
     O Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης,  με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Αφετηρία του αγώνα θα είναι το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμός η κεντρική πλατεία της πόλης.

Β. ΤΡΙΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
Ώρα 16.00΄
Στο Μνημείο του πεσόντος κατά την απελευθέρωση της πόλης, αειμνήστου Συνταγματάρχη ΣΒΟΡΩΝΟΥ, στο 7ο χλμ. της 13ης Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας, θα ψαλεί Αρχιερατικό Τρισάγιο και θα καταθέσουν στεφάνια ο Δήμαρχος Κατερίνης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο Διοικητής της 24ης Τ.Θ. Ταξιαρχίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σβορώνου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοκαισάρειας, κόμματα, εκπρόσωποι Εφεδροπολεμιστικών και Αντιστασιακών Οργανώσεων, εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (2ο Δημ. Σχολείο και 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης) και πρόεδροι Συλλόγων και Σωματείων.

Γ. ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

1. Ώρα 07.30΄
Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σε όλες τις Εκκλησίες.
2.  Ώρα 11.00΄
Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Ανάληψης θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία.
Τον Πανηγυρικό θα εκφωνήσει μέσα στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως ο αναπληρωτής του
Διευθυντή Π.Ε. Πιερίας κ. Κραγιόπουλος Νικόλαος.  
3. Ώρα 11.30΄
Κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο της Πλατείας Ελευθερίας από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο της Βουλής, το Δήμαρχο Κατερίνης, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, το Δ/κτή της ΧΧΙV Τ.Θ Ταξιαρχίας, τον Αστυνομικό Δ/ντή Πιερίας, το Δ/κτή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης.
Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και η τελετή θα λήξει με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

4.  Ώρα 11.45΄
Στον καθορισμένο χώρο των οδών Ειρήνης - Χατζόγλου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Θυμάτων Πολέμου, Τραυματιών Πολεμιστών, Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, Οργανώσεων Εθν. Αντίστασης, Αδελφών Ε.Ε.Σ., των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Προσκόπων, Ναυτοπροσκόπων και Συλλόγων.
5. Ώρα 13.00΄
Ο Δήμαρχος Κατερίνης και το Δημοτικό Συμβούλιο θα δεξιωθούν τις Αρχές και το κοινό στην Αστική Σχολή Κατερίνης. Στον ίδιο χώρο θα τελεστούν τα εγκαίνια της Αίθουσας Γλυπτικής Ευθυμίου Καλεβρά από τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη. Παράλληλα, στην Αστική Σχολή θα λειτουργεί  έως τις 18 Οκτωβρίου έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ν. Πιερίας.

Δ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ – ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ

Από το πρωί της 15ης Οκτωβρίου 2013 μέχρι τη δύση του ηλίου της 16ης Οκτωβρίου 2013 θα σημαιοστολιστούν όλα τα Δημόσια, Δημοτικά κ.λ.π. καταστήματα, οι οικίες, οι δρόμοι και οι πλατείες της πόλης της Κατερίνης, της Δημοτικής Κοινότητας Σβορώνου και της Τοπικής Κοινότητας Νεοκαισάρειας.
Το βράδυ 16ης Οκτωβρίου 2013 θα φωταγωγηθούν τα Δημόσια, Δημοτικά, Κοινοτικά καταστήματα καθώς και εκείνα των Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ, Τραπεζών και Οργανισμών.

ΓΕΝΙΚΑ
Σε ό,τι αφορά τις ιεροτελεστίες, παρακαλείται να επιληφθεί η Ιερά Μητρόπολη.
Τα θέματα τα σχετικά με την παράταξη, απονομή τιμών, τάξη, κίνηση οχημάτων, παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές.
Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για τη διευθέτηση των χώρων των επισήμων, των καταθέσεων, της μικροφωνικής εγκατάστασης και της παρέλασης και να διαθέσει τη Φιλαρμονική του Δημ. Ωδείου.
Από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας τελετάρχης ορίζεται ο κ. Συμεωνίδης Μιχάλης και από το Δήμο Κατερίνης  ο κ. Μίχος Γιώργος.
Το γενικό πρόσταγμα για την παρέλαση όλων των σχολείων θα έχει ο Υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής Ν. Πιερίας, καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Παυλίδης Θεόδωρος, με βοηθούς τους καθηγητές Φ.Α. κ.κ. Παπανικολάου Ανδρέα, Κουρή Ιφιγένεια, Γκούμα Ευριπίδη, Δάμπλια Θεοχάρη, Αθανασιάδη Παναγιώτη, Λάμπρου Βασίλειο και Καπουράνη Νικόλαο.  


Το πρόγραμμα αυτό έχει τη θέση επίσημης πρόσκλησης.


                                                                                                            Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


                                                                                              ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 101ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ
ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Α. ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
     O Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης,  με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Αφετηρία του αγώνα θα είναι το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμός η κεντρική πλατεία της πόλης.

Β. ΤΡΙΤΗ 15 Οκτωβρίου 2013
1. Στο μνημείο του πεσόντος, κατά την απελευθέρωση της πόλης, αειμνήστου Συνταγματάρχη ΣΒΟΡΩΝΟΥ, από πλευράς σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στεφάνι θα καταθέσουν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και το 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης.
Τα  ορισθέντα πιο πάνω σχολεία να φροντίσουν για τα προς κατάθεση στεφάνια.
Υπεύθυνος  για τη σύνταξη των μαθητών στο χώρο του Μνημείου ορίζεται η καθηγήτρια Φυσ. Αγωγής του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης κα Κιάλα Μαρίνα.
Όσοι Σύλλογοι ή Σωματεία επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ 14-10-2013, ώρα 12.00΄ στο Γρ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας, τηλ. 2351351261.
2. Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να διαθέσει για τη μεταφορά των μαθητών το απόγευμα της Τρίτης 15-10-2013 τα παρακάτω λεωφορεία:
α. Ένα  λεωφορείο στην είσοδο του 4ου Λυκείου, για τους σημαιοφόρους και παραστάτες του 3ου, 4ου και 6ου Γυμνασίου, του 3ου και 4ου Λυκείου και 2ου, 7ου, 10ου, 12ου, 15ου Δημοτικών Σχολείων.
β. Ένα  λεωφορείο στην είσοδο του Εθνικού Σταδίου για τους σημαιοφόρους και παραστάτες του 9ου Δημ. Σχολείου, 1ου και 2ου Γυμνασίου, 1ου και 2ου Λυκείου, 5ου Λυκείου, 1ου, 2ου ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ.
γ. Ένα  λεωφορείο μπροστά στην Αστική Σχολή (Οδός Ειρήνης – πρώην 1ο Δημ. Σχολείο) για τους σημαιοφόρους και παραστάτες των 1ου, 6ου, 8ου, 11ου και 14ου Δημ. Σχολείων, του 5ου και 7ου Γυμνασίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων.
δ. Ένα  λεωφορείο στο τέλος του πεζόδρομου (Σιντριβάνι), για τους σημαιοφόρους και παραστάτες των 3ου, 4ου, 5ου, 13ου και 16ου  Δημ. Σχολείων. (Χώρος συγκέντρωσης μέχρι την αναχώρηση το 4ο Δημ. Σχολείο). Το ίδιο λεωφορείο θα παραλάβει και τον σημαιοφόρο και παραστάτες των Δημ. Σχολείων Ανδρομάχης και Σβορώνου.
ε. Ένα λεωφορείο στην είσοδο του κτιρίου Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ, 7ης Μεραρχίας) για τη Φιλαρμονική του Δημ. Ωδείου.
Ώρα αναχώρησης των λεωφορείων: 15.30΄
Η Διοίκηση του ΚΤΕΑΛ παρακαλείται να στείλει έγκαιρα τα λεωφορεία στους πιο πάνω καθορισθέντες χώρους.
Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των Σχολείων να μεριμνήσουν για την έγκαιρη συγκέντρωση των μαθητών στους χώρους αναχώρησης των λεωφορείων.

Γ. ΤΕΤΑΡΤΗ 16  Οκτωβρίου 2013
Η Φιλαρμονική και το Στρατιωτικό Τμήμα θα παραταχθούν έγκαιρα στον καθορισμένο χώρο για την απόδοση τιμών κατά την προσέλευση των επισήμων.
Οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες όλων των σχολείων της πόλης θα βρίσκονται έγκαιρα στον Καθεδρικό Ι. Ναό για τη Δοξολογία, και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν συντεταγμένοι στο χώρο του Μνημείου της Πλατείας Ελευθερίας.
Μετά την τελετή κατάθεσης στεφανιών θα μεταβούν στο σημείο εκκίνησης της παρέλασης.
Χώροι συγκέντρωσης των τμημάτων παρέλασης ορίζονται:


α) Η οδός Ειρήνης για τα Δημοτικά Σχολεία (Στο ύψος του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου),
β) Η οδός Ιωνννίνων (ΟΤΕ)  για τα Γυμνάσια,
γ) Η οδός Παναγή Τσαλδάρη για τα Λύκεια και τα ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ,
δ) Η οδός Ίωνος Δραγούμη για τους Συλλόγους και τα Σωματεία,
ε) Η οδός Περδίκα  για τους Πρόσκοπους, Ναυτοπρόσκοπους.

Οι υπεύθυνοι των σχολείων που θα οριστούν, να συνεργαστούν με τους τελετάρχες και τον Υπεύθυνο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής Ν. Πιερίας, καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Παυλίδη Θεόδωρο που θα έχει το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης με βοηθούς τους καθηγητές Φ. Α κ.κ. Παπανικολάου Ανδρέα, Κουρή Ιφιγένεια, Γκούμα Ευριπίδη, Δάμπλια Θεοχάρη, Αθανασιάδη Παναγιώτη, Λάμπρου Βασίλειο και Καπουράνη Νικόλαο.  
Οι σχηματισμοί των τμημάτων παρέλασης της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης θα συγκροτηθούν κατά ενιαίο τρόπο σε τετράδες.
Οι τελετάρχες θα καθορίσουν τις επί μέρους λεπτομέρειες σ' όλες τις εκδηλώσεις.

Πληροφορίες στο  τηλέφωνο  2351351261 (Γρ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας).


                                              ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
            Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

«ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ»


Κατερίνη 04/10/2013
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




       

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου να υποβάλλουν στην Υπηρεσία μας Δήλωση Συγκομιδής Σταφυλιών, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013.
Η Δήλωση Συγκομιδής είναι υποχρεωτική βάσει Κοινοτικής και Εθνικής Νομοθεσίας και η μη έγκαιρη υποβολή της συνεπάγεται αποκλεισμό από όλα τα Κοινοτικά ή Εθνικά προγράμματα.
Πληροφορίες στο τηλ. 2351 351 243 της Υπηρεσίας μας.



«ΑΔΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



                                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


                                  


Το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της  Διεύθυνσης  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σας γνωρίζει  ότι,   σε εκτέλεση του άρθρου 22 παράγραφος 9 του Νόμου 4049/2012 (ΦΕΚ 35/Α/23-02-2012) και του με αρ. πρωτ. οικ. 19278/22-07-2013 εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Εφαρμογή διατάξεων του άρθρου 22, παράγραφοι 8 και 9 του Νόμου 4049/2012 (ΦΕΚ 35/Α/2012), για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε αθλητικής συνάντησης απαιτείται από τον χρήστη της αθλητικής εγκατάστασης η εξασφάλιση της άδειας διεξαγωγής της αθλητικής συνάντησης.

Η άδεια διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης χορηγείται εφόσον η αθλητική εγκατάσταση διαθέτει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας και η συνάντηση διεξάγεται με την έγκριση αναγνωρισμένης αθλητικής ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (κ. Σοφία Μανουτζοπούλου, τηλ: 2351 351 255)



ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) - ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 


Με την ευθύνη των επιλογών για την Sport Experte του Oliver Wölki (δείτε εδώ!!), πρόεδρου της εταιρίας, και  του κ Babacar Wane (δείτε εδώ!!) επικεφαλή scout της SC Freiburg, το πρωί του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2013 στο Νέο Κεραμίδι, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τα....
τελικά δοκιμαστικά επιλογής ποδοσφαιριστών για ομάδες της Γερμανίας. Συμμετείχαν ποδοσφαιριστές απο όλη την Ελάδα, αλλά και πολλά ταλέντα πο την Πιερία στις ηλικίες γεννηθέντων το 1998 και 1999.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε, προθέρμανση, ασκήσεις και μετά αγώνας διάρκειας τριών τριανταλέπτων, όπου συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για τα τελικά.Οι 26 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην τελική δοκιμασία, πορήλθαν μετά απο προεπιλογή με αυστηρά ποδοσφαιρικά κριτήρια στους δύο προηγούμενους μήνες  υπεύθυνο κ Kώστα Μυστακίδη (δείτε εδώ!!, (scouting/ Greece της Sport Experte).
Την τελική επιλογή θα  αποφασίσουν οι Γερμανοί εκπρόσωποι, θα ανακοινωθούν εντός των ημερών, ποιά παιδιά θα ανέβουν στη Γερμανία για δοκιμαστικά στην Φράιμπουργκ και ποιά παιδιά θα μπούν υπο την σκέπη της SPORT EXPERTE για να προωθηθούν στην Γερμανική αγορά, σε χρόνο που θα αποφασιστεί απο τους υπέυθυνους της SPORT EXPERTE.
φωτορεπορτάζ ..


Ο  Babacar Wane με τον Κώστα Μυστακίδη




ο  Oliver Wölki


 






 και εκπρόσωποι του τεχνικού τίμ της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ παρόντες


















 Τέλος των δοκιμαστικών και οι μεζέδες απο το κυλικείο έτοιμοι....

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 2-0 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ -

Σιγά σιγά ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα ο Εθνικός Ν.Κεραμιδίου, που υπέταξε σήμερα την σκληροτράχηλη ομάδα της Αναγέννησης Σβορώνου με σκόρ 2-0.
Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Εθνικού, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων,  το.... ημίχρονο όμως κύλισε χωρίς πολλές φάσεις, με μοναδική κλασσική ευκαιρία το τέτατέτ του Τζιάτζιου απέναντι στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδος, όπου σε δυνατό γωνιακό σούτ απέκρουσε πολύ δύσκολα  και δέν πέτυχε γκόλ η τοπική ομάδα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Εθνικού, ήταν και πάλι καλύτερη, πλαγιοκόπησε, έπαιξε πολύ γρήγορα τις κάθετες μπαλιές, έχασε τρείς καλές ευκαιρίες, με την πιό κλασσική όταν σε μακρινό σούτ στο γάμα της εστίας, ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 60 λεπτό η τοπική ομάδα προηγήθηκε με σκόρερ τον Θάνο Τζιάτζιο, σε μία φάση που ξεκίνησε, απο πολύ καλή παράλληλη σέντρα του Τσιώμη, απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας, η μπάλλα έφτασε πλάγια στον Οικονόμου σούταρε δυνατά στην εστία, ξανααπέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλλα πήγε στον Τζιάτζιο που με δυνατό κοντινό σούτ άνοιξε το σκόρ 1-0.
Μετά το γκόλ η φιλοξενούμενη ομάδα, προσπα΄θησε να ισοφαρίσει, αλλά οι προσπάθειές της γινόταν με μακρινά γεμίσματα στην περιοχή της τοπικής ομάδας, που απέκρουσαν θετικά οι αμυντικοί  και ο τερματοφύλακας Μελικιάν που ήταν παρόν εκεί που χρειάστηκε με πολύ θετικές επεμβάσεις.
Στο 90, όταν ο Μαυρόπουλος έκλεισε μέσα απο δεξιά, έκανε ωραία μεταβίβαση στον Καλαϊτζή,  που απο πλάγια αριστερά με δυνατό διαγώνιο συρτό σούτ στη γωνία του τερματοφύλακα πέτυχε το 2-0.
ΕΘΝΙΚΟΣ (ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Κ): ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΤΟΣΚΑΣ , ΤΣΙΑΟΥΣΙΔΗΣ ΣΤ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (60 ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ , ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΤΣΙΩΜΗΣ (70 ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ),
 =====================================================
Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 6ης-Βαθμολογία-Επόμενη 7η αγωνιστική 
Αποτελέσματα 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  2-2
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-2
Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ- ΠΥ∆ΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ  1-3
∆ΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ -Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012  4-1
∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ -ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006  4-0
∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ -∆ΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ  0-3


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ- ΑΝΑΓ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ  2-0


ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ-∆ΙΑΣ ∆ΙΟΥ  1-0


Βαθμολογία

1.Πύδνα Κίτρους  18

2.Διαγόρας Σεβαστής 16

3.Ταύρος Ελάφου 16

4.Διόσκουροι 16

5.Γ. Ολύμπιος Λόφου 10

6.Αναγέννηση Σβορώνου 9

7.Δόξα Μοσχοχωρίου 9

8.Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 9

9.Όλυμπος Βροντούς 8

10.Δίας Δίου 6

11.ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 6

12.Μακεδονικός Ν. Εφέσσου 5

13.Ατρόμητος Κατερίνης 4

14.Όλυμπος Α. Σπυρίδωνα 3

15.Δίας Α. Δημητρίου 3

16.Ακαδημία Κατερίνης 1


Επόμενη 7η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ -Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ

ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ- ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006 -ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ -ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ