ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Η τραγική ιστορία του Αχιλλέα απο το «Μπρούσκο» που είχε συγκλονίσει την Κύπρο

kamikazi (1) (1)O Ανδρέας Γεωργίου παίζει σήμερα στην γνωστή τηλεοπτική σειρά Μπρούσκο. Το 2005 ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αναφερθεί στην οικογενειακή ιστορία του Ανδρέα Γεωργίου, που είχε συγκλονίσει την Κύπρο πριν κάποια χρόνια.
Επειδή, ξέρουμε τον Μικρούτσικο και την τάση του να κάνει…την τρίχα τριχιά στα πλαίσια της τηλεθέασης, που κακά
τα ψέματα το παιγνίδι ακόμη τη χρειάζεται, είπαμε «o.k. πόσο δράμα να είναι η ιστορία του; Χειρότερη και από του Γιακουμή, μια ρωμαίικη καρδιά;».
Πίστεψε με, η ιστορία του Ανδρέα ούτε σενάριο σε δακρύβρεχτη ελληνική ταινία δεν θα μπορούσε να ήταν. Θέλει, πολύ φαντασία για να γράψεις κάτι τέτοιο.
Ο Ανδρέας μίλησε για την ιστορία του στο Down Town και συγκλόνισε.
Η μητέρα του, λοιπόν, πέθανε από AIDS που της κόλλησε ο πατέρας του, ενώ όσο έπασχε από την ασθένεια έφερε στον κόσμο ένα παιδί (τότε ήταν 13 χρονών), που επίσης ήταν φορέας του AIDS.
Ο Ανδρέας έχει άλλα δύο αδέλφια και ουσιαστικά αυτός και η γιαγιά του φροντίζουν την οικογένεια.
Όσον αφορά τον πατέρα του είναι φορέας του AIDS κι εξαιτίας αυτού μία πρώην φιλενάδα του τον έκλεισε στη φυλακή επειδή της μετέδωσε την ασθένεια.
Εκεί, έμεινε δεκαπέντε μήνες και χρειάστηκε να την παρακαλέσει ο Ανδρέας να αποσύρει τις κατηγορίες, προκειμένου να βγει ο πατέρας του έξω και να γυρίσει σπίτι, που τον ζητούσε ο μικρός γιος.
Γενικά, η ιστορία αυτή είχε συγκλονίσει την Κύπρο και για ένα διάστημα, η οικογένεια ήταν στην απομόνωση.
Ειδικά, ο 13χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο, όπου κανείς δεν τον ήθελε.
Εκεί, και πάλι βρέθηκε ο Ανδρέας όπου έπιασε τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που ήταν γιατρός και τον έπεισε να βοηθήσει τον μικρό.
Μην το ψάχνεις…σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι η ιστορία τους!
kamikaze.gr

Νέα έρευνα: Οι χορτοφάγοι ζουν σημαντικά περισσότερο

tromaktiko (1)Οι άνθρωποι που περιορίζουν την ποσότητα του κρέατος που καταναλώνουν και βασίζουν τη διατροφή τους σε φρούτα και λαχανικά είναι λιγότερο πιθανό να πεθάνουν… σε μικρή ηλικία, αναφέρει νέα έρευνα.
Ο ερευνητής Dr. Michael Orlich, από το Loma Linda University στην Καλιφόρνια πιστεύει πως το πόρισμα αυτό ενισχύει σημαντικά όλες τις υπόλοιπες ενδείξεις που δείχνουν την πιθανή ωφέλιμη επίδραση της χορτοφαγικής δίαιτας στην πρόληψη των χρόνιων νόσων και τη βελτίωση της μακροβιότητας.
Για τη νέα έρευνα, ο επικεφαλής ζήτησε από τους συμμετέχοντες να αναφέρουν τις διατροφικές τους συνήθειες και χωρίστηκαν σε κατηγορίες με βάση πόσο συχνά κατανάλωναν γαλακτοκομικά, αυγά, ψάρι και κρέας.
Από το σύνολο, 8% ήταν χορτοφάγοι, ενώ 29% ήταν χορτοφάγοι που δεν κατανάλωναν ψάρι ή κρέας αλλά κατανάλωναν γαλακτοκομικά και αυγά. Ποσοστό 15% περιστασιακά κατανάλωνε κρέας, περιλαμβανομένου του ψαριού.
Στη συνέχεια οι ερευνητές εξέτασαν πόσοι από τους συμμετέχοντες πέθαναν μέσα σε ένα διάστημα 1 έτους.
Ανακάλυψαν ότι περίπου 7 άνθρωποι πέθαναν ανά 1.000 κρεοφάγους σε ένα χρόνο. Σε σύγκριση, σημειώθηκαν περίπου 5 ή 6 θάνατοι ανά 1.000 χορτοφάγους το χρόνο.
Μάλιστα οι άντρες φάνηκε να ωφελούνται περισσότερο από τη χορτοφαγική διατροφή.

ΦΩΤΙΑ και ΛΑΥΡΑ! Βγήκε στην πίστα με τα ΕΣΩPOYΧΑ…

Είναι σύνηθες οι τραγουδίστριες να κάνουν σeξι εμφανίσεις στη πίστα αλλά είναι καλό αυτές να περιλαμβάνουν κάτι περισσότερο απo τα εσώρouχα τους και μια δαντέλα. Μόνο αυτά φόρεσε η Χριστίνα Κολέτσα και βγήκε στην πρεμιέρα της στο Frangelico
Το σώμα της βέβαια, που κόβει την ανάσα, της επιτρέπει να φορέσει ό,τι θέλει και να το αναδεικνύει με τις καμπύλες της. Αλλά διατυπώνεται ο προβληματισμός μήπως η ελαφριά ενδυμασία αποπροσανατολίζει τους παριστάμενους και στρέφει την προσοχή τους στη σeξι εμφάνιση και όχι στην απόλαυση των τραγουδιών της…
Δείτε τις φωτογραφίες…

Τρανσέξουαλ αποκαλύπτει την αμαρτωλή σχέση της με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ! [εικόνα]

Τρανσέξουαλ αποκαλύπτει την αμαρτωλή σχέση της με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ!
Σαν «βόμβα» έσκασε η αποκάλυψη γνωστής τρανσέξουαλ που εξομολογήθηκε ότι διατηρούσε συχνές ερωτικές επαφές με κορυφαίο πρώην υπουργό και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Η απίστευτη αυτή ερωτική ιστορία, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Newsbomb, είχε διάρκεια τουλάχιστον 7 μήνες και την εξομολόγηση έκανε η ίδια η τρανσέξουαλ, Μαρκέλλα Μαλτέζου.
Η γνωριμία τους -σύμφωνα με την καταγγέλλουσα- έγινε στο Κολωνάκι, σε γνωστό μπαρ της οδού Μηλιώνη, ενίοτε στέκι δημοσιογράφων και πολιτικών, σε κοινή παρέα.
Ο πολιτικός δεν αντιλήφθηκε αρχικά ότι η Μαρκέλλα είναι τρανσέξουαλ και μάλιστα από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε το ερωτικό του ενδιαφέρον για εκείνη, αφού το βλέμμα του έπεφτε συνεχώς επάνω της, όπως περιγράφει η ίδια.
«Με έγδυνε με τα μάτια του… όμως κι εγώ γοητεύθηκα από την παρουσία του. Εξέπεμπε αυτό που λέμε, τη γοητεία της εξουσίας και της δύναμης».
Αφού αντάλλαξαν τηλέφωνα ο υπουργός και η τρανσέξουαλ, δεν άργησαν να ξαναβρεθούν. Το πρώτο βήμα το έκανε ο πολιτικός όταν μετά από δύο εβδομάδες της τηλεφώνησε από αριθμό με απόκρυψη και της ζήτησε να βρεθούν για φαγητό.
Η έλξη μεταξύ τους ήταν τόσο μεγάλη που η πρώτη τους συνεύρεση έγινε κιόλας το ίδιο βράδυ. Στη συνέχεια, και για ευνόητους λόγους, τα παθιασμένα ερωτικά ραντεβού του ζευγαριού κλείνονταν σε νοικιασμένο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, αρκετά κοντά στο γραφείο του εν λόγω υπουργού.
Η αμαρτωλή «φωλιά» είχε νοικιαστεί από άνθρωπο της ασφάλειας του υπουργού και κάθε νύχτα ζούσαν τον απόλυτο έρωτα. Οι περιπτύξεις ήταν, όπως αποκαλύπτει η ίδια, τόσο φλογερές που δεν ήθελαν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον.
«Του άρεσε πολύ μετά την ερωτική πράξη να του τρίβω την κοιλιά και να του κάνω μασάζ στην πλάτη. Πολλές φορές εγκατέλειπε τις συσκέψεις στο υπουργείο και ερχόταν σαν τρελός να με δει», εκμυστηρεύεται, ενώ η καψούρα του υπουργού ήταν τόσο μεγάλη που της υποσχέθηκε μέχρι και διορισμό στο Δημόσιο.

Μερικές το προτιμούν…επικίνδυνο – Έρευνα-σοκ: H μέση Ελληνίδα προτιμά το σεξ χωρίς προφύλαξη!

Μερικές το προτιμούν... επικίνδυνο - Έρευνα-σοκ: H μέση Ελληνίδα προτιμά το σεξ χωρίς προφύλαξη!
Απαντήσεις που θα ταίριαζαν περισσότερο στον ανδρικό πληθυσμό, δίνουν οι μέσες Ελληνίδες σε έρευνα που διεξήγε γνωστή εταιρία προφυλακτικών!
Σύμφωνα με έρευνα της Durex, οι Έλληνες μπορεί είναι πιο «γυρισμένοι», καθώς δηλώνουν ότι έχουν «μοιραστεί το κρεβάτι» τους με 30 γυναίκες, οι γυναίκες ωστόσο, πιο συνεσταλμένες, το προτιμούν... καυτό.
Οκτώ τις εκατό των ερωτηθέντων ανδρών δήλωσαν ότι είχαν παράλληλες επαφές με τρεις ή περισσότερες συντρόφους, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιούν προφύλαξη. Οι Ελληνίδες εμφανίζονται, όμως, πιο απερίσκεπτες (ή ειλικρινείς) καθώς το 38% δήλωσε ότι έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό, ενώ ένα 33% δεν χρησιμοποίησε προφύλαξη ούτε καν την πρώτη της φορά.
Οι κυρίες εμφανίζονται πιο συνεσταλμένες έχοντας αλλάξει κατά μέσο όρο δέκα συντρόφους. Τώρα, πόσοι από αυτούς τους συντρόφους είναι «νόμιμοι» είναι...άλλο ζητούμενο. Η έρευνα έδειξε πως το 22% των ανδρών έχουν απατήσει, με τις γυναίκες να εμφανίζονται πιο πιστές, με ποσοστό απιστίας μόλις 9%.

Πανδαισία χρωμάτων στο πιάτο σας: Πεντανόστιμη σαλάτα «Ουράνιο Τόξο»!

Πανδαισία χρωμάτων στο πιάτο σας: Πεντανόστιμη σαλάτα «Ουράνιο Τόξο»!
Νιώθεις να το έχεις παρακάνει με το φαγητό το τελευταίο διάστημα και θέλεις μια μίνι αποτοξίνωση;
Η σαλάτα ουράνιο τόξο αποτελεί μια γρήγορη, εύκολη και γευστική λύση. Θέλεις μόλις 30 λεπτά για να την ετοιμάσεις και το τελικό αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.
Τι θα χρειαστείτε
Για τη σως:
¼ φλιτζάνι ξίδι
1 ½ κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
½ κουταλιά της σούπας μέλι
¼ φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο
Για τη σαλάτα:
6 φλιτζάνια ψιλοκομμένες καρδιές μαρουλιού
4 φλιτζάνια κόκκινο λάχανο κομμένο σε φέτες
1 μεγάλο κόκκινο μήλο κομμένο σε κύβους
1 αχλάδι κομμένο σε κύβους
1 μάνγκο ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
¾ του φλιτζανιού ψημένα φουντούκια ψιλοκομμένα
½ φλιτζάνι σπόρους ροδιού
½ φλιτζάνι τριμμένο blue cheese (προαιρετικά)
Πώς να την κάνετε
Tη σως
Χτυπάμε το ξύδι, το κρεμμύδι και το μέλι σε ένα μικρό μπολ για να ενωθούν όλα μαζί τα υλικά. Βαθμιαία χτυπήστε ελαφρά προσθέτοντας λάδι. Ρίξτε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι αν επιθυμείτε.
Tη σαλάτα
Ρίξτε το μαρούλι και τα υπόλοιπα υλικά σε ένα πολύ μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε για να ενωθούν όλα μαζί δημιουργώντας ένα πολύχρωμο πιάτο. Προσθέστε τη σάλτσα από πάνω. Πασπαλίστε με blue cheese, αν θέλετε, και σερβίρετε.

Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων


Προσοχή: Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική μεταβολή από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ξεκινώντας από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Συγκεκριμένα για την Τετάρτη προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά.
Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σταδιακά μέχρι το βράδυ στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βορείου και του Ανατολικού Αιγαίου.
Για την Πέμπτη έντονα φαινόμενα προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ στα Δωδεκάνησα αναμένονται πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι.
Πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν αρχικά στα δυτικά και βόρεια και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα.
Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων (ισχυρών βροχών και καταιγίδων).
Ειδικότερα:
-Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου κατά την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.
-Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
-Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.
-Αν κατά τη διάρκεια της καταιγίδας βρίσκονται στο αυτοκίνητο, να το ακινητοποιήσουν στην άκρη του δρόμου και μακριά από δέντρα που ενδέχεται να πέσουν πάνω του. Επίσης να μείνουν μέσα σε αυτό με αναμμένα τα προειδοποιητικά φώτα στάσης, μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα.
-Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.
-Να αποφεύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/358098/prosohi-ektakto-deltio-kairikon-fainomenon#ixzz2hr4MqRF8

ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ...



 
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ TV
  • ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ.

Δικαστής έντιμος;