ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το κορυφαίο έργο  «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ» του Μ. Μπρεχτ, από το Θέατρο ΛΑΜΠΙΟΝΙ, παρουσιάζουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολιτιστικού κέντρου Μεθώνης.
ΤΟ ΕΡΓΟ:
« Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ»  του Μ. Μπρεχτ σε διασκευή και σκηνοθεσία Αννίτας Γκαϊτατζή σας ενημερώνουμε πως με μεγάλη μας χαρά θα συμμετείχαμε στo πρόγραμμα ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ 2007 – 2013, με μία ή και περισσότερες  παραστάσεις, μετά την συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία μας στα θεατρικά δρώμενα της περιφέρειας αλλά και ολόκληρης της χώρας από το έτος 2000 που δημιουργήθηκε η εταιρία μας. Η εταιρία μας συνεργάζεται με επαγγελματίες ηθοποιούς που έχουν την ανάλογη εμπειρία. Για τις ανάγκες των παραστάσεών μας διαθέτουμε προβολείς, μικροφωνική, αυτοκίνητο για την μεταφορά ηθοποιών και σκηνικών και όλα τα  απαραίτητα παραστατικά και νόμιμα έγγραφα.
.Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ίσως το μόνο στοιχείο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι η γενναιοδωρία. Ετσι επιλέξαμε τον: «ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ» του Μ. Μπρεχτ. Μια απίστευτη περιπέτεια δοσμένη με χιούμορ και ευαισθησία για μικρούς και μεγάλους: η Γκρούσα διεκδικεί ένα παιδί που εγκαταλείπεται από την μητέρα του στην προσπάθειά της να σωθεί από έναν επερχόμενο κίνδυνο. Σε ποιόν ανήκει το παιδί όταν το ζητά η φυσική του μητέρα? Η απάντηση δίνεται με τον γνωστό κύκλο με την κιμωλία. Μια τρυφερή ιστορία μητρότητας αλλά και μια σαρκαστική κωμωδία για ορισμένους θεσμούς όπως υπηρετούνται από κάποιους ανθρώπους. Ένα λαϊκό  παραμύθι που το κωμικό εναλλάσσεται με το δραματικό. 
 Διασκευή – Σκηνοθεσία   : Αννίτα Γκαϊτατζή
 Σκηνικά –Κοστούμια       : Φωτεινή Βηχούδη
 Μουσική                           : Παναγιώτης Παπαχατζής
Χορογραφίες                     :Φωτεινή Μάντζιου
Παίζουν:  Αστέρης Αναστασιάδης, Νατάσα Παπαδοπούλου, Βαγγέλης Δημόπουλος, Σοφία Στεφανίδου, Σοφία Θωμαίδου, Σοφία Κασαπίδου, Νανά Αξιώτη, Βαρβάρα Παπαστεργίου, Νατάσα Τάραμας.


Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό.


Η παράσταση είναι ενταγμένη στη δράση «Ευριπίδεια 2011-2014» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το Μακεδονικό Αγώνα

       

Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη τιμούμε τους Μακεδονομάχους, που θυσιάστηκαν  για την απελευθέρωση της  μακεδονικής γης, για την επανένωση της Ελλάδας.


Ο Μακεδονικός Αγώνας, η ένοπλη σύγκρουση Ελλήνων και Βουλγάρων ανταρτών στο χώρο της Μακεδονίας την περίοδο 1904-1908,  που  ουσιαστικά, όμως,  άρχισε  το 1870-χρονιά ίδρυσης της βουλγαρικής Εξαρχίας- αποτέλεσε το προοίμιο και την έμπνευση των νικηφόρων πολέμων του 1912-13 και της απελευθέρωσης της Μακεδονίας  και αργότερα  των Βαλκανικών Πολέμων.


Οι Βούλγαροι  που  αποσκοπούσαν να πείσουν  τους κατοίκους της Μακεδονίας να υπαχθούν στη σχισματική βουλγαρική Εκκλησία, άρχισαν να στέλνουν αντάρτες-τους κομιτατζήδες- που πίεζαν τους κατοίκους να δηλώσουν ότι ανήκαν στην ανεξάρτητη βουλγαρική εκκλησία. Οι Μακεδονομάχοι, όμως,  είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τους Βούλγαρους κομιτατζήδες και τον τουρκικό στρατό.


Οι ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα προέρχονταν από κάθε γωνιά της χώρας και με συμμάχους την Εκκλησία και το Σχολείο,  αγωνίστηκαν  σκληρά  για τη διάσωση της Μακεδονίας. Η μνήμη των Μακεδονομάχων, του Παύλου Μελά, του Καπετάν Βαγγέλη Στρεμπενιώτη, του Καπετάν Κώτα , του Κώστα Γαρέφη, του  Κωνσταντίνου  Μαζαράκη, του Γεωργίου  Μόδη, του  Γκόνου Γιώτα και άλλων Ηρώων , που κατέφθασαν  από διάφορα μέρη της Ελλάδας ακόμη και από την Κύπρο για  να πολεμήσουν,  πρέπει να μένει  ζωντανή.


Οι ηρωικοί  αγώνες και η ακλόνητη ψυχική αντοχή του ηρωικού μακεδονικού πληθυσμού, ανάγκασαν τελικά τους Βούλγαρους κομιτατζήδες να αποσυρθούν-επίσημα τουλάχιστον- το 1908 και να επανέλθουν στην Βουλγαρία. Οι σπουδαίοι  Μακεδονομάχοι κατατάσσονται στην ίδια σειρά με τους αγωνιστές του 1821 και τους ήρωες των Βαλκανικών Πολέμων. Η διεκδίκηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας έγινε  κοινός εθνικός στόχος, που με φιλοπατρία και πίστη στο όραμα απέδειξαν  ότι η αλληλεγγύη, η ομοψυχία,  η ενότητα και η  τόλμη μπορούν ν’ αλλάξουν τη  μοίρα ενός λαού.

  Η Αντιπεριφερειάρχης   Πιερίας


                                Σοφία Μαυρίδου

Τεσσάρα οι Νέοι της Ε.Π.Σ. Πιερίας (98-99)

Νέοι ΕΠΣ Τρικάλων-Νέοι ΕΠΣ Πιερίας 2-4 
Στο ματς της πρεμιέρας οι Νέοι της Ένωσης Πιερίας αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο που έπαιξαν νωρίτερα οι παίδες με το συγκρότημα των Τρικάλων και  κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με δυο γκολ διαφορά.

Το τρικαλινό συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 2-4 από την ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πιερίας κι έτσι μπήκε με το...αριστερό στη φετινή διοργάνωση.
Οι παίκτες του Γιάννη Μυστακίδη ήταν εμφανώς καλύτεροι των αντιπάλων τους και κατέκτησαν δίκαια το εκτός έδρας τρίποντο. Παρουσίασαν μια ομάδα μοντέλο που γνωρίζει τη θέλει  
και τη κάνει  μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Κατασχέσεις σε οφειλέτες Δημοσίου μέσω τραπεζικών λογαριασμών

«Χέρι» σε περισσότερους από 50.000 τραπεζικούς λογαριασμούς φορολογουμένων έχει βάλει η εφορία από την αρχή του έτους για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο. Τα αιτήματα που έχουν δεχθεί και έχουν εκτελέσει οι τράπεζες από τις αρχές του έτους εμφανίζουν αύξηση της τάξης του 130%, γεγονός που δείχνει ότι μια καταιγίδα κατασχέσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην προσπάθεια του υπουργείου Οικονομικών να τονώσει τα δημόσια έσοδα.
ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις φορολογουμένων από μια δεξαμενή οφειλών η οποία ξεπερνά τα 60 δισ. ευρώ και το μακρύ χέρι του Δημοσίου, μέσω τραπεζών, αγγίζει από τρεχούμενους λογαριασμούς, λογαριασμούς μισθοδοσίας έως και προσθεσμιακές καταθέσεις.

Όσο για το ύψος της κατάθεσης στην οποία μπορεί να γίνει κατάσχεση, ξεκινά από λίγα ευρώ και φτάνει μέχρι χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με τα χρήματα που υπάρχουν στον λογαριασμό αλλά και τα συνολικά χρέη προς το Δημόσιο.
Πάντως δεν λείπουν και μεμονομένες περιπτώσεις όπου έχουν γίνει κατασχέσεις ακόμα και επιδομάτων ανεργίας, παρότι ο νόμος ορίζει αυστηρά ότι το επίδομα ανεργίας είναι ακατάσχετο. 
«Οταν εκδίδεται από την Εφορία μια εντολή για κατάσχεση εις χείρας τρίτων, όπως είναι οι καταθέσεις, το υπουργείο Οικονομικών δεν γνωρίζει αν ο φορολογούμενος έχει χρήματα σε κάποιον λογαριασμό ή αν αυτός ο λογαριασμός προστατεύεται από ακατάσχετο, όπως ισχύει για παράδειγμα με τα επιδόματα ανεργίας», τονίζει υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, προσθέτοντας ότι είναι δουλειά της τράπεζας να ενημερώσει αν πρόκειται για λογαριασμό μισθοδοσίας, για παράδειγμα.
Ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων ορίζει ότι δεν επιτρέπεται η επιβολή κατάσχεσης επί μισθών, συντάξεων ή ασφαλιστικών βοηθημάτων που καταβάλλονται περιοδικά εις βάρος οφειλετών του Δημοσίου, εφόσον το ποσό αυτών, αφαιρουμένων των υποχρεωτικών εισφορών, είναι μέχρι 1.000 ευρώ τον μήνα.
Αν ο μισθός, η σύνταξη ή το βοήθημα υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 1.000 ευρώ, επιτρέπεται η κατάσχεση του 25%, υπό την προϋπόθεση ότι το ποσό που απομένει δεν είναι μικρότερο από 1.000 ευρώ.  
Από την πλευρά τους, τραπεζικοί κύκλοι παραδέχονται ότι υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις όπου ενδέχεται να έχουν γίνει λάθη. 
Πάντως, όπως αναφέρουν τραπεζίτες, οι ΔΟΥ στέλνουν πλέον ομαδικά κατασχετήρια, τα οποία αφορούν 100 ή 150 περιπτώσεις σε όλες τις τράπεζες. Στη συνέχεια, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ελέγχουν ποιοι από τους φορολογουμένους που περιλαμβάνονται στο κατασχετήριο είναι πελάτες τους και προχωρούν στη δέσμευση των ποσών, ελέγχοντας παράλληλα αν υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν μπορεί να γίνει κατάσχεση. 
Τα χρήματα δεσμεύονται μέχρι το όριο που προβλέπει ο νόμος και στη συνέχεια αποδίδονται στο Δημόσιο.


ΣΟΚ! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαβασιλείου!!! Τι έπαθε η όμορφη παρουσιάστρια;


d27838f9b0d3ac1078d8309189c1d9aa
Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαβασιλείου μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της πτήσης της προς την Αθήνα από την Κύπρο, όπου παρουσιάζει το show που θα αναδείξει την Μις Κύπρος.
Η παρουσιάστρια, που ήταν ήδη λίγο άρρωστη και κρυωμένη, έσπασε το τύμπανο στο δεξί της αυτί και παρουσίασε εσωτερική αιμορραγία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.
Στο νοσοκομείο της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και μετά από λίγες ώρες γύρισε σπίτι της. Υπάρχει ωστόσο, μεγάλη πιθανότητα να μην καταφέρει να παρουσιάσει το show στην Κύπρο την ερχόμενη Κυριακή.
zappit.gr

Μπάμπη, η κούνια που σε κούναγε ήταν πάντα κυβερνητική, με πόδια σαπισμένα….


— ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ…. ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΩΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΑΛΟΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΤΕΛΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΤΣΟΥΝ «ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ» ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΓΥΦΤΟΦΕΡΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ….

— Και το λέω καλοθρεμένε μας και σοβαρέ φιλοχρυσαυγίτη, διότι έλαβα ανθύμια αθάνατα, που δεν επιδέχονται εμφισβήτηση και ένσταση καμία. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ΄ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΣΟΥ:
— ….δημοσιογράφος του Αλαφούζου και διευθυντής του ΣΚΑΙ – εξ-υπηρέτης των τραπεζών ….και στο Μαξίμου «κανοναρχών» !

— Με τόση εμπειρία σε «μεγάλες» αυλές και πόρτες ….αυτός, ρε σεις ….αυτός πρέπει να μας δουλεύει ψιλό γαζί ….αχ! βρε Αναστασία ….εσύ τα φταις!

— Τραπεζικός υπάλληλος -συνταξιούχος- είναι! Δεν είναι γραμμένος στην ΕΣΥΕΑ!

— Τα παρακάτω Μπαρμπανίκο είναι γνωστά ….αλλά ότι ο «ΜΠΆΜΠΗΣ ΉΤΑΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΦΏΝΤΑ ….ΙΔΙΑΊΤΕΡΟΣ ΕΠΊ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ» ….δεν νομίζω ότι το ήξερες. [ΦΕΚ 258 / 4 Δεκεμβρίου 1989 - πως πέρασαν τα χρόνια- υπογραφή "ΞΕΝΟΦΩΝ ΖΟΛΩΤΑΣ" ....ο Χειμερινός Κολυμπιστής!]

Έχω όμως ένα αναπάντητο -ακόμα- ερώτημα ….ψάχνω μανιωδώς ….όταν έφυγε ο BABIS από την Commercial…. -όπως κι” ο JOHN ο Skatziς και Etaira «Axthi Arouris»- ….πήρανε DAF (;) ….κι” αν ναι πληρώσανε τους φόρους(;) ….σύμφωνα με υπ” αριθ. 25/2011 γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (http://attikanea.blogspot.gr/2012/02/blog-post_7509.html) ….έτσι για να μην «βαράει» ο Μάκαρος ο νυκτόβιος μόνον τον Τραγουδιστή -το καλύτερο παιδί- και τον Δικηγόρο του ΣΥΡΙΖΑ ….αυτοί βέβαια δεν έχουν διαφημίσεις να του δώσουν!

Αν ακούει κανείς εθνοπατέρας(;) ….ας επικοινωνήσει με το Tsoutsouneros.arvanitis.eu ….να του δείξουμε κατεύθυνση ….να πλακώσει τις ερωτήσεις ….και να ζέξει ούλη η χώρα!
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

Μπαρμπανίκο ….θα σου αφιερώσω το επόμενο τραγουδάκι ….μην με παρεξηγήσεις ….και μην μελαγχολήσεις καημένε…. 
http://www.greekmidi.com/songs/souyioul/astatamalakiasou.html
Από http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/blog-post_7468.html διαβάζουμε για τον μικρό ήρωα της σοβαρής Χρυσής Αυγής:

— Ο Μπάμπης (Χαράλαμπος) Παπαδημητρίου, ο βραδινός απρόσκλητος προπαγανδιστής του ΔΝΤ, ήταν και παραμένει γνωστός με το προσωνύμιο «Χλωμό Πρόσωπο». Ο άνθρωπος παντός καιρού για κάθε αφεντικό, βασιλικότερος του βασιλέως που προκειμένου να σώσει το τομάρι του δεν διστάζει να καρφώσει, να διαστρεβλώσει, να συκοφαντήσει, να ρίξει λάσπη.

— Ο επί πολλά χρόνια κρατικοδίαιτος αλλά… ανεξάρτητος «δημοσιογράφος», που δεν έγινε ποτέ μέλος της Ενωσης Συντακτών, ξεκίνησε την καριέρα του το 1983 από το Γραφείο Τύπου του τότε αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας Κωστή Βαΐτσου, παρέμεινε για λίγο καιρό στο υπουργείο επί Κώστα Σημίτη και μετακόμισε στη συνέχεια στην Εμπορική Τράπεζα, σε οργανική θέση και επί διοικήσεως Αδαμάντιου Πεπελάση προήχθη στον βαθμό του διευθυντή. Από την Εμπορική μετατάχθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος παραμένοντας δίπλα στον Λουκά Παπαδήμο επί σειρά ετών. Εν τω μεταξύ η σχέση του με τον Αδ. Πεπελάση τον οδήγησε στο συγκρότημα Λαμπράκη και συγκεκριμένα στο «Βήμα», όπου ξεκίνησε τη «δημοσιογραφική» του καριέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας απογειώθηκαν οι πολιτικές του μεταλλάξεις, σύμφωνα πάντα με τις εκλογικές – κομματικές επιταγές, ενώ επί Βρανόπουλου πέρασε ένα φεγγάρι και από την Ενωση Ελληνικών Τραπεζών. Κάθε φορά που εναλλασσόταν η πολιτική εξουσία, ο Μπάμπης πηγαινοερχόταν από το «Βήμα» στην «Καθημερινή», από εκεί ξανά στο «Βήμα» και ξανά πίσω στην «Καθημερινή», όπου διέπρεψε κοντά στον Γιάννη Αλαφούζο. Διατηρώντας την οργανική του θέση στην Εμπορική, επί διοικήσεως Γιάννη Στουρνάρα, πιέστηκε να αρχίσει να δουλεύει για την τράπεζα όπου εξακολουθούσε να κατέχει θέση διευθυντού. Την ίδια περίοδο ήταν διευθυντής του οικονομικού τμήματος της «Καθημερινής» (στα μέσα και στα έξω δηλαδή) και προτίμησε να παραιτηθεί από την Εμπορική και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Eurobank, όπου προσελήφθη «πουλώντας» τα χρήσιμα κονέ του στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο πολιτικό σύστημα. Ούτε αυτό στάθηκε ικανό να αναχαιτίσει τις φιλοδοξίες του Μπάμπη, που τα παράτησε ξανά για να επιστρέψει στο συγκρότημα του Φαλήρου ως διευθυντής στον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Από κει και πέρα διαπρέπει, στο κάρφωμα και στο γλείψιμο, από τους ελάχιστους που διασώθηκαν σε κάθε επιχείρηση-σκούπα του συγκροτήματος. Ο πρώην συνεργάτης Σημίτη ήταν ο πρώτος που τον κατηγόρησε δημόσια. Ο δήθεν αριστερός προοδευτικός έγινε ο σκληρότερος νεοφιλελεύθερος υμνητής του νεότερου καραμανλισμού, υμνητής του συστήματος Ρουσόπουλου, του Πάκη και των προστατευόμενων του Φαλήρου. Ε, και ο Ριρής αντάμειψε το αφεντικό του. Δωρεάν άδεια του έδωσε για τον σταθμό του και άπειρες κρατικές χορηγίες. Μία εξ αυτών το 2008-2009 από τον ΟΠΑΠ, ύψους 7 εκατ. ευρώ. Το παρατσούκλι (χλωμό πρόσωπο) κατ’ ουσία αντιπροσώπευε την πολλαπλή αντιφατικότητα των ρόλων που αναλάμβανε, πάντα σε σχέση με τη δράση του στα «μέσα σκοτεινά δωμάτια» της εξουσίας αλλά και την εμπλοκή του στο κυβερνητικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό παρασκήνιο. Ο «νονός» του, ο παλαίμαχος αλλά αειθαλής Νίκος Νικολάου, όμως, ως έμπειρος παίκτης της πολιτικής και δημοσιογραφικής αγοράς αλλά και της οικονομικής «πιάτσας», είχε διακρίνει και ορισμένα άλλα πολύ αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά που συγκέντρωνε πάνω του ο «βαφτιστικός» του.

Είναι γεγονός ότι μπορούσε να κάνει δίχως ενδοιασμούς και άλλες συναισθηματικές ενστάσεις «αστικού τύπου» τη βρόμικη δουλειά για τις κάθε φορά ανάγκες ή ψυχώσεις του εκάστοτε αφεντικού του… Και όλα αυτά,με την παλιά καλή συνήθεια της «στοχοπροσήλωσης»! Παρ’ όλα αυτά το όπλο της προσωπικής του ίντριγκας τον έχει οδηγήσει σε ένα καθεστώς ιδιότυπης απομόνωσης στην εφημερίδα με την οποία συνεργάζεται και στην οποία δεν του προσφέρεται επαρκής και προβεβλημένος χώρος για να αναπτύσσει τα «επιχειρήματά» του υπέρ του ΔΝΤ, όπως το κάνει καθημερινά με τη βοήθεια της κυρίας Κοσιώνη. Κάτι προφανώς γνωρίζει ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς και φυλάει… Θερμοπύλες. Αλλωστε, όλοι οι άνθρωποι της αγοράς αναγνώρισαν και κατέγραψαν συμπεριφορές από την κοινή τους εμφάνιση με τονεπικεφαλής της MIG Ανδρέα Βγενόπουλο – ο ένας είχε συμπεριφορά δημοσιογράφου με αποστασιοποιημένη συμπεριφορά αντιμετώπισης του μονολόγου του δυναμικού επιχειρηματία, ο άλλος λειτουργούσε ως «κνίτης» σε διατεταγμένη υπηρεσία. Κάποτε το αντικείμενο του πάθους του ήταν το… Κόμμα. Μετά, τα αφεντικά και το…σεντούκι τους!


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2hyrLw0kG

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΣΟΚ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ Η Ν.Δ. !!!


 



Ταραχή έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση δημοσκόπηση της αμερικανικής πρεσβείας η οποία δείχνει αποτελέσματα τελείως διαφορετικά από τις δημοσκοπήσεις που "παραγγέλνουν" τα φιλικά προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ.
Η δημοσκόπηση που έχει διαρρεύσει σε ιστότοπο γεωστρατηγικού αναλυτή με άριστη πληροφόρηση από την πρεσβεία, δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και ... δεύτερο κόμμα τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος μετά τις συλλήψεις των στελεχών του δείχνει να έχει ... εκτοξευτεί!
Συγκεκριμένα αναφέρεται ένα ποσοστό περί το 17,5% ως πρόθεση ψήφου με την ΝΔ να ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο ...







5,5% και οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%.
Το "Plan B" του Α.Αλαβάνου κατακτά το 2,5% (καλές σχέσεις με την αμερικανική πρεσβεία, πάντως, έχει το "Plan B") και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων.
Η δημοσκόπηση έγινε με πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με την μέθοδο της κάλπης, δηλαδή, εξασφαλιζόταν το μυστικό της ψηφοφορίας και πιθανό αυτό να δικαιολογεί και το υψηλό ποσοστό της ΧΑ.
Η δημοσκόπηση αυτή, βέβαια, θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει και ως "εργαλείο συσπείρωσης" σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στους φοβικούς μικροαστούς ψηφοφόρους.
Μία δεύτερη δημοσκόπηση μεγάλης δυτικής πρεσβείας με ιδιαίτερα συμφέροντα στην Ελλάδα και καθοριστικό ρόλο στην περίοδο σταθεροποίησης της δημοκρατίας, μετά το 1974 δείχνει και αυτή τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 3 μονάδες διαφορά (22% έναντι 19% και την ΧΑ να ακολουθεί με 12% στην πρόθεση ψήφου και τέταρτο κόμμα το ΚΚΕ με 6%
Το βέβαιο είναι ότι οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απέχουν πολύ από τα πραγματικά στοιχεία και τις διαθέσεις της κοινής γνώμης για πολλού λόγους.
Πέρα από τις στημένες ερωτήσεις και τα μαγειρευμένα δείγματα, υπολογίζεται ότι 1 στους 2 ψηφοφόρους της ΧΑ δεν δηλώνει ότι θα ψηφίσει το κόμμα της ριζοσπαστικής δεξιάς. επηρεασμένοι από το κλίμα τρομοκρατίας...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ...ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ "ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ" ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΣ.. ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟ



 

 ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ: ΠΑΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ






Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2hyqf6F00

«Κλείδωσε» το νέο δάνειο ύψους 10 - 11 δισ. για την Ελλάδα - Τον Δεκέμβριο οι τελικές αποφάσεις μαζί με τα νέα σκληρά μέτρα που θα ληφθούν - Μετακύληση ομολόγων 5,6 δισ. από τις Κεντρικές τράπεζες - Αποκλείουν φόρο 10% στις καταθέσεις

«Κλείδωσε» το νέο δάνειο ύψους 10 - 11 δισ.  για την Ελλάδα - Τον Δεκέμβριο οι τελικές αποφάσεις μαζί με τα νέα σκληρά μέτρα που θα ληφθούν - Μετακύληση ομολόγων 5,6 δισ. από τις Κεντρικές τράπεζες  - Αποκλείουν φόρο 10% στις καταθέσεις Νέο δάνειο ύψους 10 με 11 δισ. ευρώ ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση από τους δανειστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό της νέας… βοήθειας που θα συνοδευτεί και από νέα σκληρά ανταλλάγματα για την χώρα, «κλείδωσε» στην διάρκεια της χθεσινής συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του Euro Working Group Τόμας Βίζερ.
Το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήρθε στην Αθήνα αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτό το λόγο. Για να προσδιορίσει τις ταμειακές ανάγκες της χώρας έως το 2016, δεδομένου ότι τον Ιούλιο του 2014 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα χρηματοδότησης από τους πιστωτές.
Στην τρίωρη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών και στην οποία παρευρέθηκε και ο ομόλογός του πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Πάνος Τσακλόγλου, βρέθηκαν όλα τα πιθανά σενάρια με τα οποία θα μπορούσε να καλυφθεί αυτό το «κενό».
Η ελληνική πλευρά έχει υπολογίσει ότι για να μπορέσουν να καλυφθούν οι συνολικές χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας τα επόμενα τρία χρόνια απαιτούνται κεφάλαια τουλάχιστον 16 με 17 δισ. ευρώ.
Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται και τα ομόλογα αξίας 5,6 δισ. ευρώ που βρίσκονται στα «χαρτοφυλάκια» των ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών, για τα οποία εφόσον δεν τηρηθεί η συμφωνία για μετακύληση των λήξεων τους θα πρέπει να τα αποπληρώσει το ελληνικό δημόσιο.
Από αυτά, τα 3,7 δισ. ευρώ βαραίνουν τον κρατικό προϋπολογισμό μέχρι το τέλος του 2014, και 1,9 δισ. ευρώ τη διετία 2015 - 2016.
Αρμόδιες πηγές θεωρούν δεδομένη την μετακύληση των θέσεων στα ελληνικά ομόλογα που διατηρούν οι 17 κεντρικές τράπεζες και μία τέτοια κίνηση θα μειώσει κατά το αντίστοιχο το ποσό του νέου δανείου που θα πάρει η χώρα.
Παράλληλα αρμόδιες πηγές αποκλείουν την επιβολή φόρου 10% επί των καταθέσεων.
Βέβαια νέο δάνειο, σημαίνει νέα δεινά για τα ελληνικά νοικοκυριά που έχουν υποστεί μεγάλη «συντριβή» από τα δύο προηγούμενα μνημόνια, ενώ έρχεται και τρίτο…
Τα μέτρα του νέου προγράμματος που θα απορρέουν από τη νέα βοήθεια των πιστωτών την οποία ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην πολιτική επιτροπή του της Ν.Δ. βρήκε «υπερβολικό τον θόρυβο τον οποίο γίνεται για τα 11 δις. ευρώ», θα αποσαφηνιστούν τον Δεκέμβριο μαζί με τις αποφάσεις για το δημοσιονομικό «κενό» και τις «τρύπες» στο υφιστάμενο πρόγραμμα.
Το μήνυμα αυτό έστειλε στην κυβέρνηση ο Αυστριακός πρόεδρος του Euro Working Group ότι «όλα τα ανοικτά ζητήματα θα έχουν κλείσει μέχρι τον Δεκέμβριο», εννοώντας ουσιαστικά πως τα νούμερα και τα νέα μέτρα που ζητούν οι δανειστές θα «κλειδώσουν» μαζί με τον Προϋπολογισμό του 2014 και το νέο Μεσοπρόθεσμο 2014-2017, τον οποίο θα συντάσσουν παράλληλα οικονομικό επιτελείο και Τρόικα.
Στην κυβέρνηση πάντως ούτε να ακούσουν δεν θέλουν για «οριζόντια» νέα μέτρα. «Ποντάρουν» πολλά σε στοιχεία που διαθέτουν και δη στην μικρότερη ύφεση (3,5%-3,8% αντί 4% για φέτος) και στο μεγαλύτερο πρωτογενές πλεόνασμα (έως 600 εκατ. αντί 344 εκατ. που με το «ζόρι» δέχτηκαν οι ελεγκτές). Αν της «βγουν» καλύτερα τα νούμερα για το 2013, θα έχει μια καλύτερη αφετηρία και για το 2014.
Ακόμη και αν η Τρόικα κάνει τελικά κάπου πίσω, στο «παζάρι» που θα διαρκέσει μέχρι και την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού τον Δεκέμβριο, εκτιμάται ότι θα βάλει νέα «ατζέντα» στον επόμενο έλεγχο του Μαρτίου του 2014, με απαιτήσεις για πρόσθετα διαρθρωτικά μέτρα, όπως απολύσεις στο δημόσιο, μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατασχέσεις σε βάρος οφειλετών του δημοσίου, ταχύτερες αποκρατικοποιήσεις κλπ.
Άλλο θέμα που βρέθηκε χθες στην ατζέντα της συνάντησης του Γιάννη Στουρνάρα με τον Τόμας Βίζερ ήταν και οι τέσσερις προαπαιτούμενες δράσεις για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ (σχέδιο αναδιάρθρωσης αμυντικών βιομηχανιών και ΛΑΡΚΟ, πρόγραμμα διαθεσιμότητας δημοσίων υπαλλήλων, Κώδικας Δικηγόρων και αποπληρωμή οφειλών του Δημοσίου προς ΕΥΔΑΠ- ΕΥΑΘ).
Το μεγάλο πρόβλημα μεταξύ των τεσσάρων προαπαιτούμενων είναι το ζήτημα των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων το οποίο θα εξετασθεί σήμερα σε τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής της τρόικας.

M. Xριστοδούλου
www.bankingnews.gr


84χρονος βίαζε και επί χρόνια κωφάλαλο κορίτσι υπό την ανοχή συζύγου και κόρης

Ilyas Ashar-570
Ένοχο έκρινε το δικαστήριο του Μάντσεστερ τον 84χρονο Βρετανό Ηλία Ασάρ ο οποίος επί σειρά ετών είχε μετατρέψει το δεκάχρονο κορίτσι που είχε φέρει από το Πακιστάν σε σκλάβα του, αναγκάζοντάς την να ζει σε ένα υπόγειο του σπιτιού μέσα σε άθλιες συνθήκες και να υπομένει κάθε είδους βία.
Αυτό που κάνει την βαρύτητα των εγκλημάτων που διαπράχθησαν εις βάρος της μεγαλύτερα είναι ότι η 20χρονη σήμερα κοπέλα είναι εκ γενετής κωφάλαλη. Με 13 αδικήματα που αφορούν απαγωγή, διακίνηση αλλοδαπών, παιδεραστία, βιασμούς κατ' επανάληψη ανήλικου, ξυλοδαρμούς και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, οι πράξεις του 84χρονου έχουν αφήσει άφωνη την κοινή γνώμη και το δικαστήριο.
ashar-spiti-vretania-570
Ο Ασάρ δεν αρκέστηκε στους βασανισμούς και την κακοποίηση στο μικρό κορίτσι. Το είχε κλειδωμένο σε ένα σκοτεινό και υγρό υπόγειο και το ξεκλείδωνε μόνο όταν ήθελε να το χρησιμοποιήσει ως σκλάβα που ήταν υποχρεωμένη να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και να υπηρετεί «με διαφόρους τρόπους», τόσο την 68χρονη γυναίκα του όσο και την 46 ετών κόρη του.
Την ίδια στιγμή, έχοντας αποσπάσει πληρεξούσια και υπογραφές του θύματός του, η σατανική οικογένεια κατάφερε να υπεξαιρέσει περισσότερες από 30.000 λίρες, εισπράττοντας επιδόματα που αφορούσαν και ανήκαν στο ίδιο το μικρό ανάπηρο κορίτσι.
Το δράμα της μικρής κοπέλας από το Πακιστάν αποκαλύφθηκε μετά από αιφνίδια έφοδο των Αρχών αλλά και της κοινωνικής υπηρεσίας στο σπίτι της συγκεκριμένης οικογένειας, καθώς στο παρελθόν, και τα τρία μέλη της είχαν καταδικαστεί -κατά περίπτωση- για σεξουαλικά εγκλήματα, διακίνηση αλλοδαπών αλλά και για οικονομικές απάτες.
Η επιμέτρηση της ποινής του Ηλίας Ασάρ αναμένεται να εκφωνηθεί από το Δικαστήριο εντός των επόμενων ημερών.

Ο Τσίπρας προαναγέλλει Εξεταστική για ναυπηγεία και υποβρύχια με στόχο τον Βενιζέλο

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-ÅÐÉÊÁÉÑÅÓ ÅÑÙÔÇÓÅÉÓ.(EUROKIISSI)
Συζήτηση για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τις ενεκτέλεστες παραγγελίες υποβρυχίων έγινε στη Βουλή, έπειτα από ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι θα ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ενώ έκανε λόγο για νόμο-σκάνδαλο.
«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας, όμως αφήστε τους υπαινιγμούς γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν φοβάται καμία Εξεταστική Επιτροπή. Είναι τόσο καθαρή η θέση της σημερινής κυβέρνησης που δεν την φοβίζει τίποτα. Ελπίζω, το μήνυμά σας να μην έχει αποδέκτη αυτή την κυβέρνηση» ήταν η απάντηση του υπουργού 'Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Η επισήμανση μάλιστα του υπουργού 'Αμυνας ότι «αν κάποτε, κάποιοι, δεν είχαν λειτουργήσει υποβρυχίως δεν θα είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με τα υποβρύχια» προκάλεσε ερωτηματικά.
Λίγο αργότερα, πάντως, ο ίδιος ο υπουργός 'Αμυνας έσπευσε να ξεκαθαρίσει προς τους δημοσιογράφους ότι αυτή η αναφορά του δεν είχε σε καμία περίπτωση σχέση για τις ενέργειες που έγιναν μετά το 2010 αλλά αφορούσε την προηγούμενη περίοδο, που ξεκινούσε από το 2000 και αφορούσαν τον κ. Τσοχατζόπουλο.
«Υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες που δεν σας βαραίνουν προσωπικά. Βαραίνουν όμως την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχετε. Το 2010 η σύμβαση που υπεγράφη από τους τότε υπουργούς Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου όχι μόνο δεν διευκόλυνε να φύγουμε από αυτόν τον βρώμικο αγωγό, αλλά αυτός ο αγωγός δεν έκλεισε, δεν αποστειρώθηκε αλλά συνέχισε να ρέει» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας.
«Στη σύμβαση του 2010 που φέρει τη σφραγίδα Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου υπάρχει οσμή σκανδάλου. Πρέπει να εξετάσουμε πλήρως την υπόθεση. Δεν είναι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος το πρόβλημα της διαπλοκής και της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος στη χώρα» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζεται από το Σύνδεσμο Θρακών η διάθεση του βιβλίου «ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ» Από το Σύνδεσμο Θρακών Κατερίνης και Ν. Πιερίας


ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           
Η αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια απασχόλησε τη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνη Παπά και τους επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε.Θεσσαλονίκης, καθώς και της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών και του Τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωροταξικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
            Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δόθηκε βαρύτητα στο ελεγκτικό έργο της Περιφέρειας και τις δράσεις που πρέπει να υλοποιηθούν, προκειμένου να μετριαστεί το φαινόμενο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. 
Όπως επεσήμανε ο κ. Παπάς «τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβουμε τη σχετική υπό έκδοση εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή και Εμπορίου, που καθορίζει τη διαδικασία και τον τρόπο δειγματοληψίας, βάσει της οποίας η αρμόδια υπηρεσία θα προχωρήσει σε ελέγχους στα μη βιομηχανικής χρήσης βιοκαύσιμα (π.χ. πέλετ). Επιπλέον, έλεγχοι εκπομπών ρύπων πρόκειται να πραγματοποιηθούν και σε λεβητοστάσια, σε αστικό επίπεδο, δηλαδή σε σπίτια και πολυκατοικίες. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ξεκινήσουν οι έλεγχοι το συντομότερο δυνατόν, να ενεργοποιηθούν οι φορείς και να έχουμε άμεσα τα αποτελέσματα των ελέγχων, για την προστασία και ενημέρωση των καταναλωτών».




Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης

Και αυτή την Κυριακή, ΓΕΛΙΟ ΜΕ... Το ΧΩΝΙ: Μαζί με την εφημερίδα, το δεύτερο ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ dvd του Διογένη Δασκάλου !

To πρώτο dvd του Διογένη Δασκάλου έκανε θραύση! Αυτήν την Κυριακή έρχεται μαζί με Το ΧΩΝΙ το δεύτερο ακυκλοφόρητο dvd για να μας... αποτελειώσει!

Τριλογία με το "Best Of" της 20χρονης πορείας του μοναδικού Διογένη Δασκάλου και των Monie Monie Conniente στη stand up comedy και την πολιτική σάτιρα, για όλους τους αναγνώστες της κυριακάτικης εφημερίδας Το ΧΩΝΙ.

Το πρώτο dvd έκανε θραύση!

Το δεύτερο dvd του Διογένη του Κυνικού με τίτλο "Αναζητώ τον Άνθρωπο" έρχεται μαζί με Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!

Και έπεται συνέχεια: η τριλογία ολοκληρώνεται με το τρίτο dvd την Κυριακή 27 Οκτωβρίου!

Ο καλλιτέχνης με το ανατρεπτικό χιούμορ έρχεται μέσα από το δεύτερο dvd της τριλογίας "Διογένης ο Κυνικός: Αναζητώ τον άνθρωπο" μαζί με Το ΧΩΝΙ στις 20 Οκτωβρίου και θέλει να σας κάνει να γελάσετε, να ξεχαστείτε αλλά και να προβληματιστείτε! Και του είναι εύκολο να τα καταφέρει ΟΛΑ αυτά! Διογένης Δασκάλου είναι αυτός...

Μετά από δεκάδες επιτυχημένες παραστάσεις και ένα cd έφτασε η στιγμή και για την πρώτη τριλογία σε dvd!

Το δεύτερο dvd θα το βρείτε αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου Στο ΧΩΝΙ! Σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΕΔΩ >>> http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/6899-xwni-deytero-dvd-diogenis-daskalou 

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 7.30 το βράδυ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με τον Γιάννη Τσιμπονίδη Θέμα: «Ο Ελληνικός Μαύρος Χοίρος»




Η  εκπομπή «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, στις 19.30, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση(diontv.gr) Κεντρικής Μακεδονίας,  θέμα της έχει : «Ο Ελληνικός Μαύρος Χοίρος». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Πιερία 12 και 13 Οκτωβρίου, από την επιχείρηση «Φάρμα Φωτιάδη» και αφορούσε τον Μαύρο Χοίρο.




Το διαδίκτυο έδωσε άμεση απάντηση στα αμόρφωτα γερμανοτσογλάνια της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: "Στ' @ρχίƍι@ μας κι εμάς"!