ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Κάθε εποχή έχει τους μαλάκες της, κι εγώ διαχρονικό τους θύμα...

Ευαγγελάτε, μια 30 χρόνια μετά και θυμήθηκες εποχές με ψόφια κοτόπουλα και βλαβερές ακτινοβολίες πομπών, βάλε και το τάμα του εθνικοπαράφρονα Γιώργη στα Τουρκοβούνια μαζί. 
Κάθε εποχή έχει τους μαλάκες της, κι εγώ διαχρονικό τους θύμα. Μαλάκα

Ντροπή οι κατασχέσεις! Αλλά όταν βρεθεί ο πρώτος που θα τα πάρει στο κρανίο... τότε θα δουν πολλοί τα ραδίκια ανάποδα! Το είπε κι η κυρία Βούλτεψη...

Hευρηματικότητα του Δημοσίου στην Ελλάδα δεν έχει, πραγματικά, όρια. Ειδικά όταν πρόκειται για εισπράξεις χρεών από τους πολίτες. Τότε κάνει τα πάντα, γίνεται πραγματικό αρπακτικό, προκειμένου να ξεπεράσει τις απαγορεύσεις του νόμου και να φέρει σε δύσκολη θέση τους οφειλέτες.
Στην προσπάθειά του αυτή έχει ως σύμμαχο την τραπεζική πρακτική, που οδηγεί σε άμεση κατάσχεση μισθών και συντάξεων για χρέη προς το Δημόσιο. Η κατάσχεση γίνεται αυτόματα, 24 ώρες μετά την κατάθεση των μισθών και των επιδομάτων στο λογαριασμό του υπόχρεου, χωρίς κανέναν περιορισμό στο... ποσόν.
Και όλα αυτά συμβαίνουν μάλιστα κόντρα στις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, που συμπεριελήφθησαν σε νόμο, ότι ο μισθός των εργαζομένων έως το ποσόν των 1.000 ευρώ είναι ακατάσχετος για οποιαδήποτε οφειλή και έναντι οποιουδήποτε οφειλέτη.
Η δικαιολογία που χρησιμοποιείται γι' αυτή την καραμπινάτη παρανομία είναι εξωφρενική. Στηρίζεται στην αυθαίρετη ερμηνεία, πως αν ο δικαιούχος του συγκεκριμένου τραπεζικού-μισθολογικού λογαριασμού, στον οποίο κατατίθεται ο μισθός ή η σύνταξη, δεν τρέξει μέσα σε 24 ώρες να τον «σηκώσει» από την τράπεζα, τότε το ποσόν που περιέχεται σ' αυτόν θεωρείται αυτοδικαίως απλή τραπεζική κατάθεση!
Με αυτή την ερμηνευτική αλχημεία, ο δικαιούχος παύει να προστατεύεται από το ακατάσχετο, για ολόκληρο πλέον το ποσόν του λογαριασμού, αφού αυτός δεν αναγνωρίζεται ως μισθολογικός. Το αδιανόητο είναι πως, με τον τρόπο αυτό, είναι πολύ πιθανό να κατασχεθούν μαζί με τους μισθούς και επιδόματα ανεργίας, το επίδομα θέρμανσης, καθώς και πάσης φύσεως βοηθήματα που είναι εκ του νόμου ακατάσχετα.
Την ευθύνη για την κατάσταση αυτή έχει ακέραιη η κυβέρνηση. Πιεζόμενη από την τραγική υστέρηση εσόδων (τα ληξιπρόθεσμα από την αρχή του χρόνου έφθασαν ήδη τα 5,3 δισ. ευρώ), έχει δώσει εντολές στους εφόρους να πιέσουν ασφυκτικά τους πολίτες, τους οποίους απειλούν πλέον ανοικτά και χωρίς περιστροφές με κατασχέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
Βέβαια, ο πολίτης μπορεί να αντιδράσει και να προστατευθεί. Είτε σηκώνοντας όλο το ποσόν την ημέρα της κατάθεσης (αυτό προφανώς δεν γίνεται πάντα μέσω ΑΤΜ) είτε προσκομίζοντας δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι ο λογαριασμός περιέχει μόνο τις αποδοχές του. Και οι δύο περιπτώσεις δείχνουν έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού. Αντί να εφαρμόσει τη νομιμότητα, η εξουσία συνεχίζει να εξαπατά και παιδεύει τους πολίτες. Είναι ντροπή, που η κυβέρνηση οφείλει αμέσως να απαλείψει.
Από enet, μέσω "Το Γρέκι"

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ




ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2012:
98 ΔΙΣ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ,5,1 ΔΙΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΗΤΑΝ 6,8 ΔΙΣ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2013:
82,7 ΔΙΣ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ,2,49 ΔΙΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΗΤΑΝ 3,65 ΔΙΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΡΟΪΚΑ,ΔΝΤ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.....ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (900 ΕΚΑΤ. ΤΟ 2012,700 ΕΚΑΤ.ΤΟ 2013) ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ:
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΦΟΡΕΙΣ,
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ;



πηγη 


ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΓΕΝ ΛΟΓ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 
ΕΓΓΡΑΦΟ. Έκθεση Γεν.Λογ.Κράτους.Ο Βενιζέλος είχε υπογράψει παραίτηση απο κάθε αποζημίωση των Γερμανών για τα υποβρύχια.
 
Τον Οκτώβριο του 2012, είχαμε αναρτήσει Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η οποία παρουσίαζε το “αμαρτωλό” νομοσχέδιο, για υποβρύχια και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, πριν ψηφιστεί, με υπογραφές Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου.
Μην ξεχνάμε ακόμη ότι τον Σεπτέμβριο του 2013, σύμφωνα με το BLOOMBERG και το Πρακτορείο UPI, είχαμε έφοδο των γερμανικών Αρχών σε γραφεία εταιρειών για δωροδοκίες στην Ελλάδα, για εξοπλιστικά προγράμματα και υποβρύχια
 
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012
Έκθεση ΓΛΚ.Ο Βενιζέλος είχε υπογράψει παραίτηση απο κάθε αποζημίωση των Γερμανών για τα υποβρύχια.
Ο Βενιζέλος ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, με υφυπουργό τον Μπεγλίτη και ενώ υπουργός Οικονομικών ήταν ο Παπακωνσταντίνου, πέρασε την “Συμφωνία Παραίτησης” του 3885/2010 (ΦΕΚ 171). Σύμφωνα με το συγκεκριμένο κεφάλαιο, στην συμφωνία για την πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην Abu Dhabi Mar,η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει παραίτησ η απο οποιοδήποτε δικαίωμα για αποζημιωση σχετικά με τις ζημιογόνες συμβάσεις 214 και 209, των 8 υποβρυχίων.
Η Συμφωνία Παραίτησης αφορά και τις 2 γερμανικές εταιρίες, HDW, Thyssen/Krupp Marine, απο τις οποίες, βάσει της Συμφωνίας, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε καμία αποζημίωση σχετικά με την καθυστέρηση αλλά και την κατάσταση των προβληματικών υποβρυχίων.
 
 Το LEFTeria-news, αναρτεί απόσπασμα από την Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου Του Κράτους, το οποίο παρουσίαζε το εν λόγω νομοσχέδιο, πριν ψηφιστεί.
Ολόκληρη την Έκθεση ,μπορείτε να την βρείτε εδω:
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/EKTHESEIS_1.pdf
 Στην ίδια Έκθεση και συγκεκριμένα στην ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ,σελ. 18, αναγράφεται ότι απο τις διατάξεις του προτεινόμενου νομοσχεδίου,προκαλείται,επι του Κρατικού Προυπολογισμού, δαπάνη 1.321.000.000 η οποία κατανέμεται μέχρι το 2018.
Μετά την ανάλυση των δαπανών,ακολουθούν οι υπογραφές των υπουργών.
Στις 5 Ιουλίου 2011,το Δίκτυο Σπάρτακος,δημοσίευσε την επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων “ΤΡΙΑΙΝΑ” των ΕΝΑΕ προς την ΓΣΕΕ,η οποία επικεντρώνει την κριτική της στις απίστευτες κυβερνητικές δεσμεύσεις που είχαν αναληφθεί παρασκηνιακά,στο πλήθος των φορολογικών παραβάσεων και στην μη τήρηση της ισχύουσας εργατικής νομοθεσίας.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Σκαραμαγκάς 26/05/2011
ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
«Η ΤΡΙΑΙΝΑ»
Προς: Πρόεδρο της ΓΣΕΕ
Κύριε Πρόεδρε,
Σε πρόσφατη συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου με τον «ιδιοκτήτη» του Ναυπηγείου κ. Σαφά, μετά από πρόσκληση του ιδίου, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας, ο κ. Σαφά προέβει στις παρακάτω δηλώσεις, παρατηρήσεις και αιτήματα για τα Ναυπηγεία προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης και την Κυβέρνηση.
1. Το Ναυπηγείο δεν μπορεί να εκτελέσει παραγγελίες πέραν της Ελληνικής Πολεμικής Βιομηχανίας.
2. Υπάρχει πρόστιμο 320 εκ. Ευρώ (+ τόκοι) από τον ΟΣΕ προς το Ναυπηγείο. Το ποσόν αυτό δεν το αναγνωρίζει, δεν το ήξερε, ζητά να πληρωθεί από τους Γερμανούς ή να διαγραφεί.
3. Επιθυμεί να δουλέψει ο ίδιος την επισκευαστική δραστηριότητα, που έχει τώρα σταματήσει και να περιέλθει η Νο 5 δεξαμενή στην κυριότητα του Ναυπηγείου για άμεση χρήση.
4. Δεν φαίνεται διατεθειμένος να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από πρωτόδικες αποφάσεις και αφορούν τους εργαζομένους του Τροχαίου Υλικού. Σε πιθανή περίπτωση τελεσίδικης απόφασης υπέρ των εργαζομένων υπολογίζεται το ποσόν των 15 εκ. ευρώ. Δεν το ήξερε, Δεν το αναγνωρίζει. Θεωρεί ηθικούς αυτουργούς τους Γερμανούς. Ζητά να πληρωθεί από τους Γερμανούς ή το Ελληνικό Δημόσιο.
5. Σχετικά με το δάνειο των 20 εκ. ευρώ που εκταμιεύτηκε τον Απρίλιο του 2010, επιθυμεί να δοθεί λύση από το Υπουργείο Οικονομικών.
6. Τον Δεκέμβριο του 2010 το Υπουργείο Οικονομικών επέβαλλε έκτακτη εισφορά (προφανώς για φορολογικές εκκρεμότητες της εταιρείας) ποσόν 20 εκ. ευρώ. Δεν επιθυμεί να το πληρώσει, να διαγραφεί.
7. Ζητά να αλλάξει η συμμετοχή του στο εκτελεστικό πρόγραμμα του εξοπλιστικού προγράμματος (Υ/Β 214) σε 50-50.
8. Όταν ήρθε να αγοράσει τα Ναυπηγεία ήθελε την παραμονή 750 εργαζομένων. (σημειωτέον ότι το σύνολο των εργαζομένων τότε ήταν 1200). Ο κ. Βενιζέλος τον έπεισε να μην προβεί σε απολύσεις με αντιστάθμισμα θα έπαιρνε 2 κανονιοφόρους και τον εκσυγχρονισμό των Φρεγατών MECO. Πράγμα που δεν έγινε.
9. Ζητά να οριστεί επιτροπή από το Π.Ν. να ελέγξει τις Συμβάσεις τις παλαιές και τις νέες.
Από όλα τα παραπάνω τα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τις ανακοινώσεις του ΥΕΘΑ και της δηλώσεις του Υπουργού αλλά και με τα όσα περιγράφει η Σύμβαση κύρωσης από τη Βουλή το 2010 δημιουργείται μέγα θέμα για την επιβίωση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Ο άκομψος τρόπος που έθεσε τα θέματα ο κ. Σαφά δημιουργεί κατά την γνώμη μας άλλοθι και για την περαιτέρω παραμονή του εδώ, αλλά εμμέσως πλην σαφώς δημιουργεί και προϋποθέσεις εκβιασμών.
Πιστεύουμε τέλος ότι πρέπει να συζητηθεί σοβαρά πλέον η ομόφωνη πρόταση των φορέων για ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Για το Σωματείο
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Καρακίτσιος Βασίλης Μπαλογιάννης Ευάγγελος
 


ΣΟΚ! «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» για την Ελλάδα!

Με πολύ θόρυβο θα αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα το ΔΝΤ, σηματοδοτώντας τη σταδιακή αποχώρησή του συνολικά από τα ευρωπαϊκά προγράμματα προσαρμογής, ενώ η προοπτική της αποχώρησής του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στις σχέσεις στο «τρίγωνο» με Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Βρυξέλλες – Γερμανία.
Για να αποφευχθούν αναταράξεις μείζονος κλίμακας, οι ευρωπαϊκοί πυλώνες της τρόικας έχουν αποδυθεί σε αγωνιώδεις προσπάθειες για μια συναινετική αποχώρηση του Ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί.
Η έκθεση του Ταμείου την προηγούμενη βδομάδα ήταν απλώς η «πρόγευση» αυτών που θα ακολουθήσουν τους αμέσως επόμενους μήνες, καθώς οι πληροφορίες θέλουν
το ΔΝΤ αποφασισμένο να αποχωρήσει κάνοντας μεγάλο «θόρυβο».
Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ταμείο είναι η «εξέγερση» των κρατών-μετόχων του από το χώρο των αναπτυσσόμενων χωρών, που «γκρινιάζουν» για το γεγονός ότι τα ρευστά διαθέσιμα του Ταμείου έχουν σχεδόν εξαντληθεί από τη συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά προγράμματα, αναγκάζοντάς το να προβαίνει σε πωλήσεις χρυσού για να τα ενισχύσει.
Δεν μπορεί για να σωθούν ευρωπαϊκές χώρες να… χρεοκοπήσει το ΔΝΤ, γκρινιάζουν οι «αντιφρονούντες» μέτοχοι του Ταμείου, τη στιγμή μάλιστα που οι αναπτυσσόμενες οικονομίες μπαίνουν σε φάση επιβράδυνσης και φοβούνται ότι κάποιες εξ αυτών μπορεί να χρειαστούν βοήθεια. Με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση της Βραζιλίας, οι χώρες αυτές απαιτούν πλέον την «ευλαβική» προσήλωση στις καταστατικές δεσμεύσεις του Ταμείου προκειμένου να εκταμιεύεται στο εξής έστω και ένα δολάριο για προγράμματα διάσωσης.
Και ως γνωστόν, η βιωσιμότητα του χρέους είναι το υπ’ αριθμόν ένα κριτήριο. Πέρα από αυτό όμως, η πιο σημαντική αιτία είναι η οικονομική και γεωπολιτική «κόντρα» μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ, που δεν λέει να κοπάσει.
Ιδιαίτερα η «ιδέα» του ΔΝΤ να γίνει «κούρεμα» των καταθέσεων στις τράπεζες της Ευρωζώνης για να αποκατασταθεί η βιωσιμότητα του χρέους συνολικά στην Ευρωζώνη, θεωρήθηκε «χτύπημα κάτω από τη ζώνη» που αποσκοπεί στην «εκτροπή» της παγκόσμιας ροής του χρήματος από την Ευρώπη προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Η αποχώρηση του ΔΝΤ από τα ευρωπαϊκά προγράμματα είναι σχέδιο του πρώην Γερμανού υπουργού Οικονομικών κ. Σόιμπλε, αλλά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), από τη μεριά της, δεν θέλει μια τέτοια αποχώρηση. Η ΕΚΤ θεωρεί πολύτιμη την τεχνογνωσία του ΔΝΤ για τα προγράμματα προσαρμογής και φοβάται την αρνητική επίπτωση που μπορεί να έχει η αποχώρησή του στις διαθέσεις των αγορών απέναντι στην Ευρωζώνη.
Όσο για την ελληνική κυβέρνηση, καλείται να σταθμίσει καλά τις συνέπειες αυτής της «κόντρας». Σε αυτό το ζήτημα, στην κυβέρνηση υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις: Οι μεν θεωρούν ότι η «ανταρσία» του ΔΝΤ είναι ευκαιρία να βρει στήριγμα η Ελλάδα στην απαίτηση να μην επιβληθούν νέα μέτρα, οι δε φοβούνται ότι αν η Ελλάδα ταυτιστεί με το ΔΝΤ, θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση όταν αυτό αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα…
Σε κάθε περίπτωση, ένα παγκόσμιο «γαϊτανάκι» αντιπαραθέσεων, στις οποίες θα πέσουν πολλά «βεγγαλικά» το επόμενο τρίμηνο, έχει για μια ακόμη φορά σαν επίκεντρο ή αφορμή την Ελλάδα…

Η ΕΛΙΤ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ~ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ?

ΟΣΟΙ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ...
ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ...

''ΝΕΦΕΛΙΜ''!!!ΒΙΝΤΕΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ!!!!ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!!


Για να αντιμετωπισεις τον εχθρο πρωτα πρεπει να επιβιωσεις... Η αντιμετωπιση ενος ''ΝΕΦΕΛΙΜ'', ενος απλου κιολας κι οχι καποιου μαχητη, απο τον καλυτερα εκπαιδευμενο κομαντο των συγχρονων στρατων των Ανθρωπων, ειναι σχεδον ΑΔΥΝΑΤΗ...(Δυστυχως αυτη ειναι η Σκληρη ΑΛΗΘΕΙΑ...)
Η αντιμετωπιση ενος μαχητη των στρατων των Νεφελιμ, ακομη και αν αυτος δεν χρησιμοποιησει καποιο απο τα υπεροπλα τους που των "Εικονικων Κρυσταλλων" και ειναι εστω αοπλος, ακουγεται σχεδον αστειο...
Η ανθεκτικοτητα των σωματων τους, οι τηλεπαθητικες και τηλεκινητικες ικανοτητες των περισσοτερων, η δυνατοτητα να αλλαζουν μορφη, η τεραστια (υπερ-ανθρωπη) σωματικη τους δυναμη, η απιστευτη ταχυτητα τους και οι τεχνικες μαχης εκ του συσταδην, τους κανουν ανισους αντιπαλους για τους Ανθρωπους...
Μην ξεχναμε οτι οι αρχικοι Νεφελιμ ηταν οι Ναχ-Σχραμόν και οι Μπαχομεχ (Οι γνωστοι Βρυκολακες,που στα τωρινα εργα Ερωτευωνται και συναστρεφωνται με τοση "ΑΓΑΠΗ" τους ανθρωπους...Κατα την γνωμη μου μας "ΑΓΑΠΑΝΕ" οσο εμεις τα γουρουνακια που παμε για σφαξιμο...),που τρεφοντουσαν με την "Ζωική" ενεργεια των ανθρωπων (Αρχικα),Γιοι της Λίλιθ και των Ελοχίμ-Μπλε Γίγαντες , γιοι των γυναικων των ανθρωπων και των Ελοχίμ.που τρεφωνταν με Νέκταρ και Αμβροσια...
Ολλα τα αλλα Γένη,δημιουργήθηκαν με την βοηθεια της Γενετικής Βιοδυναμικής Τεχνολογίας σαν πολεμικες μηχανες για τους πολεμους που εκαναν μεταξυ τους τα δυο πρωταρχικα γενη που τρεφωνταν με Αιμα και σαρκα ανθρωπων...(Εκτος της Ενεργειας μας του Ενεργειακού Σώματός μας.Κοινος την Βιο-Ενέργεια του ανθρωπινου σωματος..)
Μιλαμε επομενος για Οντα,δημιουργήματα Υψηλής "Τεχνολογίας",φτιαγμενα με ανθεκτικο Βιολογικο "Σασί" (Σκελετο),και μεγαλη δυναμη-Ταχυτητα,ικανα να πολεμουν τους αρχικους "ΘΕΟΥΣ",ποσο μαλλον τους Ανθρωπους...
Τα δημιουργηματα λοιπον των αρχικων "ΘΕΩΝ",με την σειρα τους,υιοθετωντας τις επιστημονικες γνωσεις των δημιουργων τους,δημιουργησαν πληθωρα "Μοντέλων Βιορομπότ",για καθε χρηση.Ο σοφος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαος βεβαια εχει και την αντιστοιχη παροιμια."Ο θεος ΑΓΑΠΑΕΙ τον κλεφτη,αλλα αγαπαει και τον Νοικοκυρη"..Στην περιπτωση μαλιστα των συγκεκριμενων ''Κλεφτων'' που στερουνται ΨΥΧΗΣ,μπορει και να μην τους αγαπαει καθολου... Έτσι λοιπον ολοι αυτοι οι αντιπαλοι εχουν και τα τρωτα τους σημεια,οπως και τις αδυναμιες τους... Σε πρωτη φαση ομως παμε να δουμε πως μπορουμε να τους αποφυγουμε πρωτα εμεις....


ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ:
Το να θελει κανεις να εχει ενα μονιμο καταυλισμο μετα το ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ειναι κατι μαλλον ουτοπικο.Πρεπει δηλαδη οι ομαδες των Ανθρωπων,μικρες ή μεγαλες να μετακινουνται συνεχως.Το σιγουρο ειναι οτι οι περισσοτεροι θα θελησουν να ζησουν σε μεγαλους εως τεραστιους καταυλισμους,κινηση που θα αποδειχθει λαθος καθως μωλις εντοπιστουν (Μαντεψτε απο ποιους),θα εξοντωθουν ΜΑΖΙΚΑ...(Δυστυχως ο εχθρος ειναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ).Οι καταυλισμοι αυτοι,δεν θα εχουν καμια σχεση με τις Πρωην Μεγαλουπολεις,που θα εχουν γινει "παραγκες",(Βλεπε προφητεια Κοσμα του Αιτωλου).Θα βρισκωνται κοντα σε σχηματισμους φρεσκου τρεχουμενου Νερου,ακομη και μολυσμενου,και οι θανατοι απο μολυσματικες ασθενειες του Υδατος θα ειναι λογικα μαζικες.Αν θελετε να μεινετε ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
Χρησιμοποιωντας τις παρακατω τεχνικες θα καταφερετε την επιβιωση σας μονοι ή ακομα και με μικρες ομαδες φιλων-Αδερφων ανθρωπων εχοντας βοηθεια στην οποιαδηποτε πιθανη περιπτωση καποιας ασθενειας ή μικροτραυματισμου σας..Γιατι να πουμε την αληθεια σε περιπτωση σοβαρου τραυματισμου ή ασθενειας αυτο θα σημαινει συγουρο θανατο,ελείψη Γιατρων εξειδικευμενων φαρμακων και φυσικα Νοσοκομειων...

TA KΡΥΣΦΗΓΕΤΑ ΣΑΣ:
Κατ' αρχην δεν πρεπει να εχετε μονο ενα κρυσφηγετο αλλα αρκετα.Η διαρκης κινηση,θα σας εμποδισει απο το να παρασυρθειτε απο την εφεση που εχετε για να δημιουργησετε καποιες στοιχειωδεις υποδομες οποιασδηποτε μορφης (Με αποτελεσμα να γινετε "Μεζες" καποιου Λαμογιου,σε καποιον καταυλισμο για παραδειγμα,οπως προ-ανεφερα...).Τα κρυσφηγετα,ενοειται οτι δεν μπορουνε να βρισκωνται σε ανοιχτα μερη ή πεδιαδες.(Οπως κανουμε τωρα Πικ-Νικ για παραδειγμα.Γιατι τοτε το "Μενου" θα ειμαστε εμεις...Γι αυτο σας φωναζω απο τωρα οτι πρεπει να συμπεριφερωμαστε μεταξυ μας ως αδερφια.Ο ΕΧΘΡΟΣ φιλοι μου καταλαβετε το δεν ειναι ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ...).

Οι Βραχωδεις περιοχες και τα δασωδη κομματια ειναι οτι πρεπει για αυτη την δουλεια.Πρεπει να εκμεταλλευθειτε το γεγονος δεν θα χρησιμοποιουν την τεχολογια των εικονικων κρυσταλλων που διαθετουν (οπωσ και εμεις το σημερινα γνωστα οπλα που διαθετουμε),αλλα θα εχουν μονο τις φυσικες τους ικανοτητες,(που και αυτες και μονο φτανουν συγκριτηκα με τις δικες μας.).Οποτε αυτο που θα πρεπει να κρυψετε,ειναι ουσιαστικα το ΘΕΡΜΙΚΟ ΣΑΣ ΙΧΝΟΣ,αλλα και να περιορισετε την γρηγορη μετακινηση σας,αφου εντοπιζουν,εκτος απο το θερμικο ιχνος,και τις μεταβολες στην πυκνοτητα του Αερα.Φρονιστε λοιπον το κρυσφηγετο σας να ειναι απλο,να μοιαζει φυσικο δηλαδη,και να μην δειχνει ανθρωπινη παρεμβαση στην κατασκευη του (Εν ολιγης να μην αφηνετε ιχνη που προδωσουν την υπαρξη σας στο συγκεκριμενο σημειο.Θα καταλαβετε ποιο κατω το γιατι).Και εφ οσον προκειται περι καποιου κοιλωματος ή σπηλιας να εχει δευτερη εξοδο διαφυγης.Ενα επισης μεγαλο προβλημα ειναι και η Φωτια.
Ειδικα τα βραδια,θα πρεπει να την ξεχασετε.Την ημερα,οταν ο Ήλιος ειναι εντονος με αρκετη τυχη δοκιμαστε να αναψετε μια εφ οσον την χρειαζεστε αλλα με μεγαλη προσοχη.(Η μεγαλυτερη προσοχη σας θα πρεπει να ειναι στο να μην εχει πολυ καπνο.Ρωτηστε καποιον απο τωρα τι ξυλα ειναι ιδανικα για τετοιες φωτιες..).Εφ οσον λοιπον δεν θα τρωτε ψητα κρεατα,φροντιστε για αποξηρανση,ή ψησιμο στον Ήλιο (Οδηγιες σε προσεχες αρθρο.).Όταν λοιπον εγκαταλειπετε ενα κρυσφηγετο για ενα αλλο θα πρεπει να εχετε κανει τα εξης:1ον>Να το αδειαζετε εντελως.
2ον>Να εξαφανιζετε οποιοδηποτε ιχνος παραμονης σας εκει,ωστε να μην σας ''περιμενει'' κανενα λαμογιο οταν επιστρεψετε.(Αυτο που προανεφερα πριν για τα ιχνη του εκαστοτε τοπου παραμονη σας για οσο...).3ον>Να καλυπτετε την εισοδο ή τις εισοδους του,ωστε μονο απο τυχη να μπορει να εντοπιστει.4ον>Να βαζετε καποιο σημαδι στην καλυψη αυτη,ωστε να καταλαβαινετε αν καποιος την ανοιξε και στην συνεχεια την ξανακλεισε.Επισης ενα τελευταιο ειναι οτι τα κρυσφηγετα σας θα πρεπει να απεχουν αρκετη αποσταση μεταξυ τους.(Αυτο φυσικα προηποθετει καλη φυσικη κατασταση γιατι προβλεπεται πολυς ποδαροδρομος...).Προτιμηστε τα Βουνα της Μακεδονιας μας και της Ειπηρου,ή φυγετε ακομη Βορειοτερα που το κλιμα θα ειναι ποιο δροσερο. (Συμβουλη του Συγγραφεα.Προσωπικα πιστευω οτι οποιοδηποτε Βουνο-Δασος θα ειναι καλο).Ενοειται οτι ολα οσα εχουμε πει για την προετοιμασια καταυλισμων,επ ουδενι ισχυουν για την εποχη μετα το 'Φλας'...Γι αυτο φιλοι μου παρτε το αποφαση απο τωρα,μεχρι να καταπολεμηθουν τα λαμογια θα ειστε-ειμαστε σε διαρκη κινηση...


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ:
Τα κρυσφηγετα διανυκτερευσης ή αναπαυσης,δεν θα πρεπει να εχουν προμηθειες.Οι προμηθειες θα πρεπει να βρισκωνται στο καλυτερο απο τα κρυσφυγετα σας,το οποιο σπανια θα επισκεπτεστε.Αυτο σημαινει οτι παντοτε θα πρεπει να κουβαλατε τα απαραιτητα,ωστε να συντηριστε χωρις την εξαρτηση σας απο τα κρυσφηγετα-προμηθειες σας.Θα πρεπει να συνηθισετε το βαρος του σακιδιου σας,σαν βαρος του ιδιου του σωματος σας.Στις διαδρομες σας αναμεσα στα κρυσφηγετα,που θα πρεπει να ειναι διασπαρτα σε μια περιοχη ακομη και 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ,θα πρεπει να εχετε κρυμμενο νερο,αποξηραμενη τροφη και οπλα...Χρησιμοποιηστε την Δημιοργηκοτητα - φαντασια σας, κρυβωντας τα καλα ετσι ωστε να μην εντοπιστουν απο τον εχθρο (και σας προδωσουν),αλλα να ειναι και σχετικα ευκολα και γρηγορα προσβασιμα.Γιατι αλλιως δεν θα επιβιωσετε.Αυτος ειναι και ο λογος που στις ημερες μας προσπαθουν να εξαφανισουν καθε ιχνος δημιουργικοτητας και φαντασιας απο τους ανθρωπους.(Σκευτητε το λιγο..).Κανοντας τους περισσοτερους να ονειρευονται μονο πως θα προσληφθουν στο Δημοσιο ή σε καποια "Μεγαλη" και "Συγουρη" πολυεθνικη ωστε να "Ξενοιασουν",λυνοντας δηθεν το "Προβλημα τους"...(Α ρε κουνια που σας κουναγε...)...


ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ-ΑΝΑΠΝΕΥΣΙΜΟΣ ΑΕΡΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ:
Συμφωνα με τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ,μεσα οκτω λεπτα και μετα,την 'αφιξη' του ΗΜΠ (Ηλεκτρομαγνητικου Παλμου),ολοκληρη η ατμοσφαιρα θα ιονιστει και τρομερα ''Μπαραζ" κεραυνων θα χτυπησουν ολοκληρο τον Πλανητη.Οκτω λεπτα θα χρειαστει για να φτασει στην Γη ο παλμος και μεσα στα επομενα λεπτα συνεχιζει για αρκετη ωρα ο Ιονισμος της Ατμοσφαιρας.(Το βασικοτερο που θα πρεπει να προσεξουν οι ανθρωποι εκεινη την συγκεκριμενη ωρα ειναι τα ματια τους,γιατι σε κατ' ευθειαν οπτικη επαφη τους θα χαθει η οραση τους,καταστρεφωντας τον αμφηλφιστροειδη).Μετα απο το Φλας και τον Ιονισμο της ατμοσφαιρας λοιπον ο Ήλιος θα χασει το 1/3 της ακτινοβολιας του.(Θα μειωθει το φεγγος του).Το πραγματικο προβλημα ομως ειναι οτι μετα απο μερικες ημερες θα χτυπησει την Γη ενα θερμικο κυμα που θα εχει εκπεμφθει απο τον Ηλιο μαζι με το Φλας αλλα δεν θα φτασει στον ιδιο χρονο.(Θα αργησει 1 με 2 ημερες...).Οσοι το δεχθουν εκεινη την ωρα θα νιωσουν ενα εντονο καψιμο,απο την αποτομη αυξηση της θερμοκρασιας,και αλλα πολλα που δεν χρειαζεται να αναφερω... Τα βασικα απο αυτα θα ειναι τα εξης:1ον>Μειωση του Ηλιακου φωτος κατα περιπου 33% κατα την διαρκεια της ημερας...(Οσοι ειναι αγροτες καταλαβαινουν τι σημαινει αυτο για τα νεα φυτα που θα μεγαλωνουν εκεινη την περιοδο...).2ον>Η αποτομη αυξηση της θερμωκρασιας θα εχει προκαλεσει αυξηση των Νεφων (Λογο εξατμισης των υδατων),και την νυχτα η Σεληνη θα φαινεται κοκκινοπη.3ον>Ο αερας θα ειναι πνιγηρος και η ατμοσφαιρα γενικα αποπνικτικη...(Οι εχωντες αναπνευστικα προβληματα εκεινες τις μερες θα εχουν επειδηνωση και πραγματικο προβλημα στην αναπνοη τους..).4ον>Παρα την αυξημενη υγρασια στην ατμοσφαιρα (λογο των εξατμισμενων υδατων),θα επικρατησει ανομβρια και οι βροχες θα ειναι σπανιες για αρκετο καιρο.και...5ον>Τεραστιες θαλασσιες περιοχες θα γινουν βουρκοι.Το ιδιο θα παθουν και πολλες λιμνες..Ενω πολλα ποταμια θα ξεραθουν...


ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ:
Το κακο μετα το Φλας του Ηλιου θα ειναι η αυξημενη σε σχεση με το Νορμαλ ζεστη για καποια περιοδο.Το καλο της καταστασης θα ειναι μονο η επισης αυξημενη Υγρασια στην Ατμοσφαιρα.Μπορει οι βροχες να ειναι σπανιες στις αρχες,αλλα μετα τους πρωτους μηνες θα αρχισει να βρεχει.Και πολυ μαλιστα διοτι η Ατμοσφαιρα θα προσπαθει να επανελθει στην αρχικη της κατασταση και να μειωσει την υγρασια της.Γενικα,αυτο ειναι καλο.Γιατι αν οι Νεφελιμ εχουν βγει,αυτο θα τους εμποδισει να σας-μας εντοπιζουν ευκολα.Γι αυτο οι μετακινησεις μας θα πρεπει να γινωνται ημερα με εντονο φως (οσο θα γινετε μετα την μειωση του φεγγους οπως ειπαμε),και σε απολυτη υσηχια.Προσοχη στα δεντρα με το ξερο φυλλωμα (Θορυβος),οπως και το τρεξιμο.(Απαξ και σας εντοπισουν δεν την γλυτωνετε οσο γρηγορα και να τρεχετε).Αυτο που βοηθαει ειναι τα δεντρα με υγρο φυλλωμα και η αργη και σταθερη μας κινηση σε απολυτη υσηχια.Σε περιπτωσεις που θα πρεπει να μετακινηθειτε οπωσδηποτε θα πρεπει να εχετε ολοσωμα καλυμματα που θα καλυπτουν και το κεφαλι σας ντυμενα με βρυα (οπως η στολη καλυψης-αποκρυψης των κομαντο που γινωνται ενα με το δασος),οπως και αλλα ποωδη φυτα που θα μπορουν να διατηρησουν την εντονη υγρασια του περιβαλλοντος ή καππες επενδυμενες με φυλλα ΧΑΛΚΟΥ.(Οδηγιες σε μελλοντικο σχετικο αρθρο...)


TI ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ:
Εφ οσον βρεθειτε σε μια τετοια κατασταση μην ξεχνατε,οτι δεν ειστε καποιοι ανθρωποι (οι περισσοτεροι τουλαχιστον,ειδικα τα τελευταια 60 χρονια),που γεννηθηκαν σε παρομοιο περιβαλλον,στο οποιο τους ''κυνηγουσαν'' ανεκαθεν οι Νεφελιμ,(με γνωστη την υπαρξη τους εν ολιγης).Συμφωνα παντα με τα Χαλκινα Βιβλια οι Νεφελιμ οπως και τα υπολοιπα "Γενη" της Γενετικης Βιοδυναμικης (αλλα και ολη αυτη η Παλιο-Κατασταση),θα ερθει μετα τα τριαμιση χρονια μετα την εναρξη του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου.Ξαναλεω οτι αυτα τα γραφω για την περιπτωση που που γινουν οπως τα λενε οι γραφες που εχουμε στα χερια μας και υποτιθεται οτι ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ...Εκεινοι λοιπον που θα βρεθουν σε αυτη την θεση,λιγα χρονια πριν,μπορει τα απογευματα να ποτιζαν το γκαζον τους και να ετρωγαν τα βραδια πιτσα βλεπωντας στην τηλεωραση τα PLAY OFF........Ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινετε να δεχτει καποιος αυτη την ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ...(Επειδη η γνωση ομως ειναι δυναμη και σωζει καλο ειναι να τα γνωριζουμε εστω ''εγκυκλοπαιδικα'' και μακαρι να μην χρειαστουν ποτε...!).Γι αυτο προσπαθειστε να ΜΗΝ βελτειωσετε (Προς το παρον τουλαχιστον) τις συνθηκες της διαβιωσης σας δημιουργωντας υποδομες που θα κανουν την Σωη σας-μας ποιο ανετη.Γιατι οι υποδομες αυτες θα ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ την υπαρξη και την θεση σας-μας με αποτελεσμα να βρειτε-με ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ...


ΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ:
Οι Νεφελιμ δεν ειναι Δαιμονες,ουτε "Δαιμονισμενοι".Ο Αγιασμος και ο Σταυρος επομενως δεν τους ενοχλουν.Αντιθετος αυτο που δεν αντεχουν (βαση παντα των Χαλκινων Βιβλιων),ειναι η μυρωδια του ΣΚΟΡΔΟΥ,(οσο αστειο και αν ακουγετε).Επισης ειναι μεγα ψεμα οτι τους 'Βρυκολακες' (δηλαδη τους Μπαχομεχ),τους σκοτωνει το φως του Ηλιου.(Μονο στις ταινιες υσχιει αυτο...).Απλα το βρισκουν ενοχλητικο.Νερο με αποσταγμα σκορδου μεσα του αν πεταχτει ή ψεκαστει στα ρουθουνια ενος Νεφελιμ,θα σας δωσει λιγο χρονο και την ευκαιρια κερδισετε λιγο χρονο για να απομακρυνθειτε απο αυτον,λογο της αδρανειας που θα του προκαλεσει...(Και το καλο που σας θελω γρηγορα γιατι θα τον εχετε "Τσαντισει"...).Μια χουφτα ομως σκονης Χαλκου μπορει να τον ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ πραγματικα...(Αναλογιστειτε τωρα γιατι ομαδες "εξαφανιζουν" στην κυριολεξια απο τωρα οτι χαλκο βρισκουν απο καλωδια της Δεη και του Οσε,με προσχημα την πωληση του σε μαντρες ανακυκλωσης...)


ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ:
Αρκετοι απο εσας-εμας μπορει να σκευτομαστε πως θα αντιμετωπισουμε τους Νεφελιμ στα Δυομιση χρονια της Κυριαρχια τους επανω στην Γη.Τα Χαλκινα Σπαθια,βελη με μυτες απο Χαλκο ειναι απλα μικρα μεσα προστασιας.Τιποτα περισσοτερο.Ολλα τα αλλα ειναι ανεκδοτα με τον Τσακ Νορρις...Μην ξεχνατε οτι θα δυσκολευομασταν να επιβιωσουμε ακομη και χωρις τον κινδυνο των Νεφελιμ,γι αυτο δεν πρεπει ποτε μα ΠΟΤΕ να επιδιωξετε αντιπαραθεση με καποιον απο αυτους..Δεν μπορειτε να τον αντιμετωπισετε ενας προς εναν..Ακομη ομως και αν τον παγιδευατε,ας πουμε 20 ατομα μαζι,ο οποιος τραυματισμος μελους της ομαδας θα ητανε-ειναι μοιραιος...


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ:
Oi στατιστικες λενε οτι το 95% των ανθρωπων που τους αντικριζει,παγωνει.Οχι τοσο απο τον ΦΟΒΟ του,αλλα επειδη προσπαθει να συνειδητοποιησει τι βλεπει...(Πιστεψτε το ειναι αληθεια.Σας το βεβαιωνω κι εγω προσωπικα..Και υσχιει ακομη και εξ αποστασεως...).Ουτος ή αλλος δεν ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ...Αν σε αντιληφθει, θα σε προσεγγισει αστραπιαια και μετα.....Ντασφιντανια...(Ή αλλιως χαιρετισματα στον Αγιο Πετρο...). Άλλο να γνωριζεις με τι μοιαζει το καθε ΓΕΝΟΣ και αλλο να τους δεις μπροστα σου.Μεσα στο DNA των ανθρωπων,υπαρχει ''ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ'' ο Αρχαιος ΦΟΒΟΣ,εξ αιτιας ολων οσων υποστει οι ανθρωποι απο τους "ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ".Με δυο λογια,αν δειτε καποιον (οποιουδηποτε γενους) ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ...Στο κατω κατω,(συμφωνα παντα με τα χαλκινα βιβλια),μετα απο 30 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Εκεινος θα σας πει τι πρεπει να κανετε.Και μιας και τον αναφεραμε,αν θελετε να ενταχθειτε στο στρατευμα του θα πρεπει να ειστε πειθαρχημενοι και υπακουοι..Ειναι πολυ λιγοτερο ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ σε σχεση ακομα και με τους ΝΕΦΕΛΙΜ...(Με λιγα λογια την Φωτια την πολεμας μονο με Φωτια...!)
Αυτα τα λιγα φιλοι (σε αυτο το αρθρο),θα ακολουθησουν και αλλα με περισσοτερες ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,για οσους παντα τους αρεσουν τα ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ....

Υ.Γ> Με καθε τροπο προσπαθηστε να βρεθειτε στην περιοχη της Θεσσαλονικης (Αρχαιο Αραντις μετα το "Φλας" παντα),διοτι εκει οι "Ανομοι" δεν θα εχουν εξουσια να μπουν.Ωστοσο ΠΡΟΣΟΧΗ,γιατι εκει ο τοπος θα ειναι γεματος απο "Συμμοριες" ανθρωπων που θα ψαχνουν ασφαλεια απο τους ΝΕΦΕΛΙΜ,και τα τροφιμα με το Νερο θα σπανιζουν....
Υ.Γ 2ο >Οσοι βρεθουν στην ΣΤΡΑΤΙΑ του ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ και θα θελουν να συμμετεχουν στην μεγαλη ΜΑΧΗ,θα πρεπει να εχουν ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ και να του πουν τα εξης λογια:
Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψι του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι ποὺ μὲ βία μετράει τὴν γῆ.Ἀπ’ τὰ κόκκαλα βγαλμένοι, τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά, καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένοι,χαῖρε, ὦ χαῖρε, Ἐλευθεριά!!!
Το τι θα ακολουθησει μετα δεν λεγεται...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... (ΕΠΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ...!!!!!!)
Πηγη:Δελφικος οδηγος επιβιωσης.
Τα περίεργα όντα του Νεπάλ.
Μαρτυρεί ο Γέρων Νίκων.

Ποιες είναι οι γυναικείες συμπεριφορές που ξενερώνουν τους άντρες;

Ποιες είναι οι γυναικείες συμπεριφορές που ξενερώνουν τους άντρες;
H γυναίκα είναι το ωραίο φύλο ή έτσι τουλάχιστον έχει επικρατήσει να είναι. Αν μας ρωτάτε βέβαια, πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι άντρες είναι πολύ πιο γοητευτικοί, διότι δε νομίζουμε ότι πολλές γυναίκες θα κατάφερναν με άλουστα μαλλιά, φαρδιά μπλούζα και φόρμα να δείχνουν σέξι! Το θέμα βέβαια δεν είναι αυτό στην προκειμένη! Εφόσον λοιπόν η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο, ή έστω το πιο εύθραυστο και... σικ, οφείλει να έχει και μία πιο καθωσπρέπει συμπεριφορά γενικότερα! Πριν πέσετε να μας... φάτε, σας ξεκαθαρίζουμε ότι δεν εννoούμε να μην ξεσαλώσει και η γυναίκα ή να μην κάνει τις... τρέλες της, αλλά να υπάρχουν και κάποιες στιγμές, η πλειοψηφία κατά τη γνώμη μας, όπου κρατάει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια! Είναι βέβαια και οι φορές, που καταφέρνουμε να γινόμαστε το λιγότερο αστείες, εκνευριστικές και αντισεξουαλικές, σύμφωνα πάντα με τη γνώμη των αντρών! Ας πάμε να δούμε τις βασικότερες περιπτώσεις...

1. Όταν είμαστε... τύφλα: Άνθρωποι είμεθα, και λάθη κάνουμε. Εκτός από λάθη βέβαια, πίνουμε και ένα ποτηράκι παραπάνω, έτσι για το καλό! Το θέμα είναι βέβαια, αυτό να είναι εξαίρεση και όχι κανόνας. Δηλαδή αν σας βλέπει μονίμως με μάτια θολά και βήμα... ασταθές, τότε ακόμα και υπερκαλλονή να είστε, σίγουρα δεν θα τον γοητεύσετε! Ακόμα χειρότερα δε, αν ανοίγετε το στόμα σας και δεν ξέρετε τι λέτε! Θέλετε κι άλλο; Να φοράτε σούπερ κοντό φορεματάκι, και να φάτε τούμπα μπροστά του. Και μετά να μην μπορείτε να σηκωθείτε. Και απλά να γελάτε. Και να φαίνεται και η... κιλότα σας! Δράμα...
2. Όταν είμαστε... θορυβώδεις: Φέρτε στο μυαλό σας την Τζάνις του Τσάντλερ και θα καταλάβετε τι εννοούμε! Υψηλά ντεσιμπέλ άνευ λόγου και αιτίας, τσιρίδα που σοκάρει ακόμα και... μανδραγόρα και γέλιο εκνευριστικό και ενοχλητικό, που σίγουρα είναι ψεύτικο! Σας το λέμε να το ξέρετε: Οι άντρες σιχαίνονται τις γυναίκες με τσιριχτές φωνές. Όχι λεπτές... Αυτό είναι φυσιολογικό. Τσιριχτές! Καλύτερα δηλαδή να μιλάτε σαν... νταλικέρης, πολύ καλύτερα βασικά, παρά να ακούγεστε σαν τη θεία σας από το χωριό που μαλώνει τον ευτραφή ξάδερφό σας για να φάει. Τσιρίζετε; Σταματήστε το! Οι άντρες έχουν πιο ευαίσθητα τύμπανα από εμάς!
3. Όταν τα... ξέρουμε όλα: Καλά αυτό είναι εκνευριστικό σε οποιοδήποτε φύλο, αλλά τώρα αναλύουμε τις γυναίκες. Παρατηρημένα, αυτοί που τα ξέρουν όλα, ή έστω το 99%, ναι υπάρχουν κάποιοι, ούτε το παίζουν ιστορία, ούτε και μειώνουν το συνομιλητή. Όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή οι ημιμαθείς οι οποίοι θεωρούν ότι αγγίζουν επίπεδα φιλοσόφου, δεν είναι μόνο ενοχλητικοί αλλά και... επικίνδυνοι! Το χαρακτηριστικό αυτό σε μία γυναίκα, είναι ακόμα χειρότερο, γιατί όχι μόνο δεν της ταιριάζει, αλλά μειώνει και τους άντρες συνομιλητές οι οποίοι δεν το έχουν και σε πολύ να την αποκαλέσουν... κότα! Θέλετε να το παίξετε έξυπνες και ξερόλες; Στο 5χρονο ανιψάκι σας καλύτερα. Αλλιώς να μάθετε να ακούτε γιατί στο τέλος θα σας αποφεύγουν όλοι!
4. Όταν είμαστε... καλομαθημένες: Οι πριγκίπισσες όπως αντιλαμβάνεστε, δεν υπάρχουν πια, ή τουλάχιστον όχι έτσι όπως τις ξέραμε στα παραμύθια. Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι μία γυναίκα η οποία δεν κάνει καμία προσπάθεια στη ζωή της και τα περιμένει όλα έτοιμα, δεν πρόκειται να λάβει περισσότερη σημασία από αυτή που της αξίζει, δηλαδή καθόλου! Δεν είπαμε να είστε πολυεργαλείο, αλλά μία δουλειά μπορείτε να τη βρείτε, ένα φαγητό να μαγειρέψετε, και ένα λογαριασμό να τον πληρώσετε! Είναι πολύ πιο σέξι μία γυναίκα η οποία αναλαμβάνει ευθύνες, παρά μία που τα έχει όλα στο πιάτο!
5. Όταν... αλλάζουμε μαλλιά: Αυτό μπορεί να σας φανεί λίγο αστείο, αλλά τον άντρα τον κάνει κυριολεκτικά έξαλλο! Δεν σας λέμε να μην κάνετε ποτέ καμία αλλαγή, γιατί και η ανανέωση χρειάζεται, αλλά αν ο χριστιανός σας βλέπει κάθε βδομάδα και με διαφορετική κουπ, μία σύγχυση θα την πάθει! Στο κάτω κάτω θα θέλει να σας φέρει στο μυαλό του, να σας φαντασιωθεί βρε αδερφέ, και να μην ξέρει με τι... εμφάνιση! Εντάξει, αν έχετε μέσα σας μία μικρή trend setter ας μην το... καταπνίγετε, αλλά εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Δεν αρέσει αυτό στους άντρες!


Πηγή: http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX-KAI-SChESEIS/item/83772-poies-einai-oi-gynaikeies-symperifores-poy-xeneronoyn-toys-antres#ixzz2iFk07k9A

Β΄ ΕΠΣ Πιερίας: Αγώνες-Διαιτητές-Παρατηρητές 8ης αγωνιστικής


Α΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013-148Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 Β’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ
 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ
 ΚΥΡΙΑΚΗ 20-10-2013 ΩΡΑ 16:00

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΕΛΑΦΟΥ
ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ ΜΠΛΕΤΣΙΟΥ ΑΜΠΑΤΖΙ∆ΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ- ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ
ΑΓ. ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ  
ΚΑΤΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆ΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Β ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ- ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ
ΛΟΦΟΥ  
ΑΣΛΑΝΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆ΗΣ ΓΑΤΣΙΟΣ ΑΝ∆ΡΕΟΥ


∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ -ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ ΚΟΝΤΕΛΙ∆ΟΥ ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ ∆ ΣΑΜΑΛΗΣ

∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ -ΠΥ∆ΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ
ΑΓ. ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΑΡΑΙΣΑΡΙ∆ΗΣ ΝΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

∆ΙΑΣ ∆ΙΟΥ -Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
∆ΙΟΥ
ΣΚΑΜΠΑΡ∆ΩΝΗΣ ΓΚΙΚΑ ΑΒΡΑΜΙ∆ΗΣ ΠΑΥΛ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006 -∆ΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ
ΠΑΝΤΕΡΜΑΝΛΗΣ ΑΤΜΑΤΖΙ∆ΗΣ ΑΛΜΑΝΙ∆ΗΣ ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥ

∆ΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΣΕΒΑΣΤΗΣ
ΦΩΤΙΑ∆ΗΣ ΠΑΤΣΑΣ ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ ∆ΑΝΑΝΑΣ


Ραγδαίες είναι πολιτικές εξελίξεις και αναμένεται να επισπευθούν τα επόμενα 24ωρα - «Κλειδώνουν» οι πρόωρες εκλογές


Το Newsbomb πρώτο μετέδωσε εδώ και βδομάδες την είδηση ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν πέσει επί τάπητος τα σενάρια πρόωρων εκλογών. Πλέον όμως ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb λένε ότι τα σενάρια τείνουν πλέον να μετεξελιχθούν σε ειλημμένες αποφάσεις, στον απόηχο δύο γεγονότων που έχουν σπρώξει την «ζυγαριά των αποφάσεων» στο μυαλό του Πρωθυπουργού προς την μεριά του να πει τελικά «ναι» στον πειρασμό να στήσει κάλπες, και μάλιστα μέχρι τα τέλη Νοέμβρη! 


Σε αυτήν την απόφαση συνηγορούν πλέον δύο γεγονότα: 

Πρώτον οι συλλήψεις των Χρυσαυγιτών. Στο Μέγαρο Μαξίμου ξέρουν ότι η υπόθεση είναι «δεμένη», όχι όμως τόσο ώστε να «βάζουν και το κεφάλι τους στη φωτιά» ότι θα παραμείνει «δεμένη» μέχρι τέλους. Με άλλα λόγια, στο Μαξίμου θέλουν εκλογές όσο τα μεγάλα «κεφάλια» της Χ.Α. είναι μέσα στη φυλακή, έστω και προφυλακισμένοι, έστω κι αν δεν έχει τελεσιδικήσει η δίκη τους. 
Στους κυβερνητικούς κύκλους υπάρχει διάχυτος ο φόβος ότι αν οι εκλογές καθυστερήσουν και ενδεχομένως έχει μεσολαβήσει η δίκη των Χρυσαυγιτών, όσο δίκαιη κι αν είναι αυτή η δίκη, υπάρχει ο κίνδυνος της αποφυλάκισης και συνεπώς ηρωοποίησης κάποιων εκ των Χρυσαυγιτών βουλευτών. Και όπως και να έχει, αν κάτι τέτοιο συμπέσει κοντά σε προεκλογική περίοδο δεν θα ήταν ό,τι καλύτερο για την κυβέρνηση. 



Θέλουν λοιπόν στο Μέγαρο Μαξίμου εκλογές με τους Χρυσαυγίτες προφυλακιστέους. Το γεγονός επίσης ότι εντείνεται η φημολογία και για νέες συλλήψεις- κάτι για το οποίο ενημέρωσε σήμερα ο Δένδιας τον Σαμαράς στο Μαξίμου- εντείνει την φημολογία περί πρόωρων εκλογών. 
Δεύτερον τα νέα μέτρα για τα οποία πιέζει η Τρόικα. Χθες στο Newsbomb γράφαμε ότι δημιουργείται σκηνικό έντασης ανάμεσα σε κυβέρνηση και Τρόικα ώστε ο Σαμαράς να διευκολυνθεί για να κάνει την ηρωική έξοδο με πρόωρες εκλογές ποντάροντας στο προφίλ του «σκληρού διαπραγματευτή». Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα αν το σκηνικό αυτό στήνεται με τη σύμφωνη γνώμη της Τρόικας, πράγμα που είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει. 



Πληροφορίες από το Βερολίνο λένε με ασφάλεια ότι η Μέρκελ έχει ενημερωθεί για τις σκέψεις περί διενέργειες πρόωρων εκλογών από τον Σαμαρά και ότι η ίδια δεν έχει εναντιωθεί σε αυτές δεδομένων των εγγυήσεων που έχει λάβει ότι οι πιθανότητες νίκης του Σαμαρά είναι μεγάλες αλλά και με δεδομένο τον χρονικό ορίζοντα της ακυβερνησίας και στην ίδια την Γερμανία. «Ό,τι είναι να κάνετε, να το κάνετε μέχρι να σχηματιστεί κυβέρνηση στη Γερμανία», δηλαδή μέχρι τέλη Νοέμβρη, φέρεται πως είναι το μήνυμα που έχει στείλει το Βερολίνο προς την Αθήνα. 



Σε όλα αυτά που αναφέραμε, έχουμε να προσθέσουμε και κάτι ακόμα που είναι ίσως δηλωτικό του προεκλογικού κλίματος που μαγειρεύεται από το Μαξίμου: πρόκειται για την εντατικοποίηση των δημόσιων εμφανίσεων του Σαμαρά, τόσο μέσω συνεντεύξεών του σε εφημερίδες και κανάλια- όπως στο διαπλεκόμενο MEGA την ερχόμενη Δευτέρα- όσο και μέσα από επισκέψεις που πραγματοποιεί. Η μυρωδιά των εκλογών έγινε μάλιστα πιο έντονη όταν μάθαμε ότι είναι πολύ πιθανόν αύριο (Παρασκευή) ο Σαμαράς να επισκεφθεί την… λαχαναγορά του Ρέντη! 
Αν όλα αυτά δεν συγκλίνουν σε σκηνικό εκλογών, τότε σε τι ακριβώς συντείνουν; 
newsbomb




Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2iF1RK4PP

Ο νηστικός...εκλογές ονειρεύεται..


     Κι ο αντιμνημονιακός επίσης..
     Γι αυτό και δεν θα γίνουν! 

     Άλλωστε τούτη η κυβέρνηση δεν είναι εδώ για να εξυπηρετεί τις ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού, αλλά για το ακριβώς αντίθετο:
     Ό,τι θα μπορούσε να ωφελήσει τον λαό, παρακάμπτεται και αποφεύγεται..

     ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ !

     Και φυσικά η τρόϊκα δεν θέλει εκλογές.
     Δεν θέλουν οι τοκογλύφοι που εξουσιάζουν πραγματικά την χώρα, να ρισκάρουν να βρεθούν προ εκπλήξεως!
     Τους βολεύει απόλυτα αυτή η κυβέρνηση των εξωνημένων υποχειρίων τους.
     Η κυβέρνηση ενός απολύτως σκυφτού, πολιτικά αγράμματου πρωθυπουργού, κι ενός εν δυνάμει υπόδικου αντιπροέδρου!

     Και προφανώς ούτε ο ''πρωθυπουργός'', ούτε πολύ περισσότερο ο αντιπρόεδρος θα ήθελαν να προσφύγουν στην κρίση του λαού..
     ..γνωρίζοντας πως θα' ναι γι αυτούς ο δρόμος προς την χωματερή της Ιστορίας, όπου και ανήκουν!

     Αν κάτι έχουν αναπτυγμένο αυτές οι απίθανες πολιτικές λάμιες δεν είναι βεβαίως ούτε η αξιοπρέπεια, ούτε η τσίπα, ούτε η αγάπη για την πατρίδα τους, παρά μόνον το αίσθημα αυτοσυντήρησης!

     Γι αυτό ας μην  ελπίζουμε σε μία οικειοθελή ''πτώση'' τους και προσφυγή σε αυτοκτονικές γι αυτούς εκλογές.

     Μόνον ο ίδιος ο λαός με δυναμική και συνεχή αντίδραση μπορεί να τους εξαναγκάσει!
     Να τους εξαναγκάσουμε λοιπόν!

     Έτσι κι αλλοιώς η κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στον γκρεμό!
     Ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι..
     ..να τους πετάξουμε μέσα!..



ουδεν σχολιο

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ??...ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ...ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία η δικαιοσύνη καθορίζει το μέλλον της πατρίδας σε τέτοιον βαθμό. Για πρώτη φορά ένα παντοδύναμο πολιτικό κάθαρμα οδηγήθηκε ενώπιον της, παρά τις “φιλότιμες” προσπάθειες “συμβούλων δικηγόρων” και εμπλεκομένων βουλευτών να φυγαδευθεί.


παρον παραγραφηΕάν η δικαιοσύνη αποφανθεί υπέρ της παραγραφής, ανοίγει τις πύλες της κολάσεως για ολόκληρο τον Ελληνισμό.

Εάν η δικαιοσύνη τον φυγαδεύσει, δίνει το πράσινο φως για τον εμφύλιο και τον νέο εθνικό ακρωτηριασμό.

Δεν είναι υποκειμενική άποψη, η ιστορία διδάσκει και για το γένος μας είναι αμείλικτη. Όποτε η Ελλάδα γνώρισε τις μεγάλες τραγωδίες, είχε προηγηθεί η απόλυτη κατάρρευση των θεσμών. Έπειτα ο εμφύλιος και τέλος ο όλεθρος.

 

 olympia



ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!! ΜΕΤΑ ΤΟ 24ΩΡΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ Ή Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ





Οι καταθέτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το ακατάσχετο της μισθοδοσίας και της σύνταξης ισχύει μόνο για οφειλές προς το Δημόσιο και όχι για άλλους φορείς στους οποίους μπορεί κάποιος να έχει οφειλές. Αν ο λογαριασμός χαρακτηριστεί «αμιγώς» μισθοδοσίας δεν μπορεί να κατασχεθεί ποσό ως 1.000 ευρώ ή δεν θα κατασχεθεί ποσό 1.500 ευρώ, όταν το χρέος αφορά ιδιώτη (2.000 ευρώ για κοινό λογαριασμό). Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να κατασχεθεί το ποσό πάνω από το ελάχιστο όριο.
ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 24ΩΡΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ!!!!!!!!!!!


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2iF0ce1Pp