ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Θα γίνουμε εμείς οι προδότες του Έθνους ή θα αντιδράσουμε;

Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας φίλος και μου επισήμανε κάτι που με πάγωσε. Κάτι που δεν το είχα σκεφτεί με αυτόν τον τρόπο.

Όταν, πάνω στη συζήτηση του είπα ότι η επιτήρηση στη χώρα μας προβλέπεται να συνεχιστεί μέχρι το 2064 και βλέπουμε, δηλαδή μέχρι τότε που...
θα εξοφλείται περίπου η τελευταία δόση της τρόϊκας και όταν τα παιδιά μας θα είναι παππούδες και θα έχουν τα δικά τους παιδιά και εγγόνια, μου επισήμανε το εξής:

«Το πρόβλημα για το σύστημα είμαστε εμείς σήμερα και όχι οι επόμενες γενιές. Εμείς είμαστε ο σημαντικός ιστορικός κρίκος που θέλουν να σπάσουν. Γιατί εμείς είμαστε εκείνοι που ξέραμε πως ήταν τα πράγματα πριν και αντιδρούμε. Αν καταφέρουν να σπάσουν εμάς, το παιχνίδι τελείωσε. Μετά από εμάς, οι επόμενες γενιές θα βρίσκουν ως κάτι το φυσιολογικό αυτό που θα τους συμβαίνει. Επομένως δεν πρόκειται να αντιδράσουν».

Όταν το συνειδητοποίησα αυτό πάγωσα.
Το συμπέρασμα:

Αν εμείς σήμερα φίλοι μου, εμείς που ξέρουμε τι παίζεται και προβλέπουμε όλοι αυτό που έρχεται, δεν αντιδράσουμε και δεν πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας και την πατρίδα μας πίσω, τελειώνει οριστικά και η υπόθεση που λέγεται ελληνική ιστορική πορεία. Όλο το βάρος πέφτει στις δικές μας πλάτες. Άλλωστε εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι για την κατοχή που έχει επιβληθεί στη χώρα μας, για την κατάσταση στην οποία περιήλθε το γένος μας.
Συνηθίσαμε να είμαστε υπερήφανοι για την αρχαία Αθήνα, για τις Θερμοπύλες, για τον Μ. Αλέξανδρο, για το 1821, για το 1940 κ.λ.π. Όμως, όλα αυτά τα βλέπαμε από κάποια απόσταση ασφαλείας. Δεν έχουμε μάλλον συνειδητοποιήσει ότι σήμερα, είμαστε εμείς και κανένας άλλος, ο τελευταίος κρίκος αυτής της ιστορικής πορείας. Στα δικά μας αποκλειστικά χέρια είναι αυτή τη στιγμή η τύχη ολόκληρου του Έθνους, που έφτασε ως εδώ στην μακραίωνη πορεία του.
Θα είμαστε άραγε εμείς αυτοί που θα λιποψυχίσουμε  και θα προδώσουμε; Θα είμαστε άραγε εμείς ο αδύναμος κρίκος που θα σπάσει αυτή την υπέροχη ιστορική αλυσίδα του Ελληνισμού ή επιτέλους θα αντιδράσουμε; Όλοι αυτοί στο παρελθόν που μας έφεραν μέχρι εδώ, δεν υπολόγισαν τις θυσίες και την προσωπική τους βολή, όταν χρειάστηκε. Εμείς τώρα τι θα κάνουμε;


Νοικοκυρές μεταναστεύουν στην Ελβετία για να γίνουν ιερόδουλες!

ierodoules-noikokures-570
Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους καθώς το από το 2010 μέχρι σήμερα ο αριθμός έχει των ιερόδουλων έχει τετραπλασιαστεί σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας. «Πρόκειται κυρίως για μητέρες που έρχονται να εργαστούν για να θρέψουν τις οικογένειές τους», αναφέρει η Μαριάν Σεγέιζερ που εργάζεται σε μια οργάνωση για τα δικαιώματα των ιερόδουλων. Ιδιαίτερη αύξηση παρατηρείται στις Ισπανίδες, το 2010 υπήρχαν 80 γυναίκες που εργάζονταν στη βιομηχανία του σεξ ενώ σήμερα αριθμούν τουλάχιστον στις 320 οι οποίες είναι νόμιμες, ενώ στην Γενεύη εργάζονται οι διπλάσιες παράνομες πόρνες.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πολλές από τις ιερόδουλες είναι Βουλγάρικης και Ρουμάνικης καταγωγής.

O Mπεν είναι ζωντανός! – Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ μετά από ντοκουμέντο

Θλίψη στην οικογένεια του Μπεν: Ο «ξανθός» Ρομά του καταυλισμού δεν είναι τελικά παιδί τους
Είκοσι δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή του από την Κω φαίνεται πως η ιστορία του θα έχει αίσιο τέλος καθώς ο Μπεν Νίνταμ είναι ζωντανός.
Αυτή τη συγκλονιστική πληροφορία, που εξετάζει η ΕΛΑΣ, αποκαλύπτει ο Τύπος της Κυριακής και αυτή την ώρα ίσως να γράφεται το αίσιο τέλος σε μια από τις πιο πολύκροτες ιστορίες που διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα.
Αυτό που άλλαξε όλα τα δεδομένα στην υπόθεση του Μπεν, ο οποίος είναι σήμερα 24 ετών,
Ένα ντοκουμέντο που έφτασε στην αστυνομία τις τελευταίες 48 ώρες τάραξε την ΕΛΑΣ καθώς διαπιστώθηκε η εκπληκτική ομοιότητα του νεαρού ξανθού αγοριού που απεικονίζεται με το σκίτσο του Μπεν σε σημερινή ηλικία που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιαρντ.
Την ώρα που στη διάθεση της εφημερίδας, πάντως, είναι το ακριβές σημείο και η περιοχή όπου βρίσκονται ο 24χρονος και η "οικογένειά" του, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη γιγαντιαία ελληνική και διεθνής αστυνομική επιχείρηση.

Πάρ΄ το αλλιώς θα βρεις – Το αλφαβητάρι του σεξ σε 841 λέξεις

Eidh-sex-570
Το σεξ είναι το «Α» και το «Ω» μέσα σε μία σχέση, αλλά αν σου λείπουν τα άλλα 22 γράμματα δεν βρίσκεις ποτέ την ευτυχία όπως επίσης και αν λείπει το πρώτο και το τελευταίο.
Όταν κάνεις τα ίδια και τα ίδια βαριέσαι σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου. Έτσι και στο σεξ, η δοκιμασία διαφορετικών ειδών σεξουαλικού περιεχομένου βοηθάει στο να αποφύγουμε τη ρουτίνα και διεγείρει το σώμα φτάνοντας το στο ζενίθ.
Υπάρχει πολύ ποικιλία στη συνταγή της σεξουαλικής ικανοποίησης αλλά με βασικό συστατικό το συναίσθημα και τη φαντασία.
Σύμφωνα με το shape.gr υπάρχουν κάποια είδη σεξ αλλά δεν είναι απαραίτητο οι άνθρωποι να κάνουν μόνο ένα είδος, μπορεί να κάνουν και πολλά. Σημασία έχει να ανακαλύψετε οι ίδιοι ποιο έχετε στην κορυφή της σεξουαλικής πυραμίδας και να ανακαλύψετε την δική σας ηδονή έτσι ώστε να είστε πάντα ευτυχισμένοι.
Για αρχή, το πρώτο είδος που θα παρατεθεί είναι το οικείο σεξ. Δηλαδή η αργή εξερεύνηση των σωμάτων των εκάστοτε συντρόφων που επιτρέπει να εδραιωθεί εκ νέου ο δεσμός τους. Πάντως δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνει τη συνουσία, μπορεί να γίνει απλά εγκεφαλικά.
Τα οφέλη του οικείου σεξ είναι ότι ο οργασμός μπορεί να προσφέρει υπέρμετρη ηδονή αλλά και η συγκρατημένη σεξουαλική επαφή ικανοποιεί την εσώτερη ανάγκη για συναισθηματική επαφή. Συνήθως, το οικείο σεξ βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας για τις γυναίκες «Το να νιώθετε συνδεδεμένοι και να μεταδίδεται τη στοργή ο ένας στον άλλο απαιτεί να επιβραδύνετε και να συγχρονιστείτε πραγματικά μεταξύ σας» σημειώνει η Τρίνα Ριντ, συγγραφέας του Till Sex Do Us Part: Make Your Married Sex Irresistible (Μέχρι να μας χωρίσει το σεξ: Κάνε το σεξ του έγγαμου βίου ακαταμάχητο). «Όταν τρέχεις για να φτάσεις στη γραμμή τερματισμού, είναι εύκολο να χάσεις τη θέα των σωματικών και συναισθηματικών αναγκών του συντρόφου σου» γράφει η ίδια.
Όποιος θέλει να το κάνει πρέπει να εξωτερικεύει τα συναισθήματα του στον εκάστοτε σύντροφο του γιατί το συγκεκριμένο είδος έχει άμεση σχέση με το συναίσθημα.
Επίσης υπάρχει και το περιπετειώδες σεξ το οποίο σας βγάζει από τη σφαίρα της ρουτίνας σας, όπως πχ μία νέα στάση ή να φορέσετε μία στολή. Το όφελος από την σεξουαλική περιπέτεια είναι ότι ενισχύεται τη σεξουαλική σας αυτοεκτίμηση και συνήθως το συγκεκριμένο είδος βρίσκεται στη μέση της σεξουαλικής πυραμίδας.
Όσοι θελήσετε να το κάνετε πρέπει να ξέρετε ότι και πάλι ισχύουν τα ίδια, καθώς απαραίτητο είναι να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σας στον σύντροφό σας. Το σεξ και η ζωή δεν θέλουν ταμπού καθώς μόνο έτσι θα βρεθεί η ευτυχία και στο κάτω κάτω όποιος κατηγορήσει κάποιον για τις επιθυμίες του απλά δεν του ταιριάζει.
Το παράφορο, γνωστό και ως γρήγορο, μπορεί να ωφελήσει έναν άνθρωπο με φορτωμένο πρόγραμμα αλλά είναι και διασκεδαστικό όπως επίσης είναι και ένας τρόπος για να δείξετε στο σύντροφό σας ότι η σχέση σας είναι ακόμα ζωντανή.  Πάντως, το συγκεκριμένο είδος σεξ, δεν είναι τόσο σημαντικό για όλους καθώς μπορεί να νιώθετε ότι σας προσφέρει έξαψη και να το έχετε ψηλά στη σεξουαλική πυραμίδα όπως επίσης να το έχετε και χαμηλότερα.
Η ομορφιά του γρήγορου σεξ είναι ότι δεν απαιτεί πολύ σκέψη, απλά είναι ότι βγει εκείνη την στιγμή και μπορεί να φτιάξει μία μονότονη μέρα.
Μόλις καβγαδίσατε και το μόνο πού θέλετε είναι να γδύσετε ο ένας τον άλλον; Δηλαδή να κάνετε απολογητικό σεξ. Η ορμόνη που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ είναι η ωκυτοκίνη, γνωστή και ως «ορμόνη της αγκαλιάς» η οποία βοηθά στη συμφιλίωση. Σύμφωνα με τον κ. Βυνάκο κλινικό ψυχολόγο και σεξοθεραπευτή: «το να κάνετε έρωτα έπειτα από έναν τσακωμό δημιουργεί μεγαλύτερη διάθεση προς συγχώρεση. Μπορεί να δημιουργήσει την προθυμία να λύσετε τα μεταξύ σας ζητήματα».
Πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι απαραίτητο ο σύντροφος σας να κάνει μετάνοιες για να κάνετε σεξ, «το σεξ είναι μια μορφή απολογίας από μόνο του», λέει ο κ. Βυνάκος και συνεχίζει:  «είναι ένας σωματικός τρόπος για να εκφράσετε ότι αγαπιέστε και θέλετε να τα βρείτε μεταξύ σας».
Επίσης υπάρχει και το ηγετικό σεξ, όπου δεν σταματάει κάποιος μέχρι να πάρει αυτό που θέλει ενώ συνήθως στο παιχνίδι περιλαμβάνονται τα μαστίγια και οι χειροπέδες.
Το όφελος του ανθρώπου που αναλαμβάνει το ρόλο του ηγέτη, σύμφωνα με τον κ. Βυνάκο, είναι ότι παίρνει την ευκαιρία να εκφράσει τις επιθυμίες του και εξηγεί ότι η άνοδος στο «θρόνο» του πάθους μπορεί να μεταφραστεί σε αίσθημα σιγουριάς και εκτός κρεβατιού.
Για να το πετύχετε, πρέπει να φανταστείτε πως θα ικανοποιήσετε το ταίρι σας με λεπτομέρειες και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί του.
Τέλος, το μοναχικό σεξ, δηλαδή χωρίς σύντροφο μόνο με τον εαυτό σας και τη ζωηρή σας φαντασία.
Ο αυνανισμός μπορεί να μειώσει το στρες, να καλυτερέψει τον ύπνο αλλά και να ανακαλύψετε κάποια πράγματα που σας διεγείρουν έτσι ώστε να τα πείτε στο σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του σεξ. Επιπλέον, «όσο περισσότερο καιρό μένει η γυναίκα χωρίς οργασμό τόσο λιγότερο τον αποζητά και τον χρειάζεται με τον καιρό», λέει ο κ. Βυνάκος, εξηγώντας ότι ο οργασμός παράγει τεστοστερόνη, την ίδια ορμόνη που μας κάνει πρωτίστως να θέλουμε σεξ.
Με άλλα λόγια, όσο περισσότερους οργασμούς έχετε τόσο περισσότερους θέλετε.

Τόσο κοστίζει μια ζωή – Διαμεσολαβητές υπόσχονται… άμεσα παιδιά με 20.000 ευρώ

Τόσο κοστίζει μια ζωή; - Διαμεσολαβητές υπόσχονται... άμεσα παιδιά με 20.000 ευρώ
Εγκλωβισμένα στην πολύχρονη αναμονή για να προσφέρουν αγάπη σε ένα παιδί που τη στερήθηκε νιώθουν τα άτεκνα ζευγάρια που βιώνουν την σκληρή, ελληνική πραγματικότητα. Ακόμη όμως και αν τα καταφέρουν έχουν περάσει από έναν Γολγοθά και μια διαδικασία ψυχοφθόρα και από όλους τελικά αποτρεπτική.
Σε δημοσίευμα της εφημερίδας Τύπος της Κυριακής, μιλάει ένας υποψήφιος γονιός - που όμως θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Αποθαρρύνθηκε από την πρώτη από την πρώτη κιόλας ημέρα που επισκέφτηκε το Κέντρο Βρεφών «Η μητέρα» πριν από τρία χρόνια. «Δεν υπάρχουν πολλά παιδιά υγιή που να είναι ελεύθερα. Εκτός από αυτό όμως, μόλις ακούς «θα περιμένετε πέντε χρόνια» και βλέπεις μια αίτηση δεκάδων σελίδων σε αποτρέπει αυτόματα».
Μια άλλη περίπτωση, η κα Μαρία-Δέσποινα Αϊβατζίδου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά στην προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί. «Δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω πέντε χρόνια το κράτος. Θα ψάξω για να προχωρήσω σε ιδιωτική υιοθεσία», λέει κατηγορηματικά.
Υιοθετημένη και η ίδια, προσπαθούσε επί μια πενταετία να αποκτήσει παιδί με τον σύζυγο της. «Μετά από σωρεία εξετάσεων ανακάλυψα πως έχω πρόβλημα υπογονιμότητας και δεν μπορώ να κάνω δικό μου παιδί. Μια εξωσωματική που έκανα κατέληξε σε αποβολή», εξομολογείται.
Από το καλοκαίρι άρχισε να ψάχνει για υιοθεσία. «Δεν ασχολήθηκα καν με την Ελλάδα. Άκουγα από όλους ότι θα περάσουν δέκα χρόνια για να πάρω το παιδί», είπε μεταξύ άλλων και αποφάσισε με τον σύζυγο της να προσανατολιστεί στη Σερβία και τη Βουλγαρία. Ωστόσο το τεράστιο κόστος στάθηκε εμπόδιο. «Μας είπαν ότι η αναμονή είναι στα 2,5 με χρόνια αλλά το κόστος αγγίζει τις 7.000 ευρώ, όσο δηλαδή και μια εξωσωματική».
Το ζευγάρι όμως δεν το βάζει κάτω. Απευθύνθηκε πρόσφατα στο «Αναρρωτήριο Πεντέλης» και ταυτόχρονα ψάχνει ζευγάρι και ιδιωτική υιοθεσία. «Μέχρι να εγκριθεί η αίτηση μου ελπίζω να έχω βρει ζευγάρι για ιδιωτική υιοθεσία χωρίς χρήματα όμως γιατί δεν σκοπεύω να συντελέσω σε εμπόριο παιδιών. Είμαι διατεθειμένη να πληρώσω τα έξοδα της γέννας μιας γυναίκας που θα θέλει να μου δώσει το παιδί της».
Η Δέσποινα – Μαρία δεν διστάζει να καταγγείλει πως έχει λάβει τηλεφώνημα για να «αγοράσει» μωρό. «Αναλαμβάνει διαμεσολαβητής και μου είπε ότι μπορώ να έχω άμεσα παιδί έναντι 20.000 ευρώ. Είναι τραγικό».

Δημοσίευμα «καίει» τη Μέρκελ: Από το 2002 ο κοριός στο κινητό τηλέφωνο της Kαγκελαρίου

Δημοσίευμα «καίει» Μέρκελ - Από το 2002 ο κοριός στο κινητό τηλέφωνο της καγκελαρίου
Οι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενδέχεται να παρακολουθούσαν το κινητό τηλέφωνο της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελας Μέρκελ για πάνω από 10 χρόνια, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται επίσης πως ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα της είπε ότι θα σταματούσε την παρακολούθηση εάν γνώριζε πως γινόταν.
Η οργή στη Γερμανία μετά την αποκάλυψη ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ υπέκλεπτε τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις της Μέρκελ ώθησε το Βερολίνο να καλέσει τον Αμερικανό πρεσβευτή για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, ενώ εκφράζονται φόβοι για ρήξη χωρίς προηγούμενο μεταπολεμικά.
Το περιοδικό Der Spiegel έγραψε ότι το κινητό της Μέρκελ βρισκόταν στον κατάλογο αυτών που παρακολουθούνταν από το 2002 και βρισκόταν ακόμη στον κατάλογο αυτό μερικές εβδομάδες πριν ο Ομπάμα επισκεφτεί το Βερολίνο τον Ιούνιο. Σε έγγραφο της NSA που επικαλείται το περιοδικό, η υπηρεσία αυτή ανέφερε ότι έχει έναν «βραχίονα κατασκοπείας που δεν έχει καταγραφεί νόμιμα» στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βερολίνο, γεγονός το οποίο εάν αποκαλυπτόταν θα μπορούσε να οδηγήσει σε «σοβαρή ζημία στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με μα άλλη κυβέρνηση». Μέσω της πρεσβείας, η NSA και η CIA παρακολουθούσαν με τη χρήση προηγμένων τεχνολογικών μέσων τις κυβερνητικές επικοινωνίες στο Βερολίνο.
Επικαλούμενο ένα απόρρητο έγγραφο του 2010 το Σπίγκελ αναφέρει ότι τέτοιοι επιχειρησιακοί βραχίονες δρουν σε περίπου 80 τοποθεσίες διεθνώς—στο Παρίσι, στην Μαδρίτη, στη Ρώμη, στην Πράγα, στη Γενεύη, στην Φραγκφούρτη και αλλού. Σύμφωνα με το περιοδικό, δεν είναι ξεκάθαρο εάν η NSA υπέκλεπτε συνομιλίες ή απλώς κατέγραφε δεδομένα κλήσεων.
Ο Ομπάμα ζήτησε συγγνώμη από την Μέρκελ όταν του τηλεφώνησε την Τετάρτη για να του ζητήσει εξηγήσεις για το ζήτημα, έγραψε το Σπίγκελ επικαλούμενο μια πηγή στην καγκελαρία. Η Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ανέφερε εξάλλου ότι ο Ομπάμα είπε στην Μέρκελ πως δεν γνώριζε ότι παρακολουθείτο.
Ο εκπρόσωπος της Μέρκελ και ο Λευκός Οίκος απέφυγαν να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα αυτά.
«Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τις λεπτομέρειες των διπλωματικών μας συζητήσεων», ανέφερε η Κέιτλιν Χέιντεν, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στον Λευκό Οίκο.

Πούλησε τη μικρή Μαρία για 100 ευρώ – Εξετάζεται ενδεχόμενη συμμετοχή της σε εμπόριο βρεφών

h-mhtera-ths-mikrhs-marias-thn-poulhse-gia-100-eyrw-570
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη μητέρα της μικρής Μαρίας, Σάσα Ρούσεβα καθώς σύμφωνα με δηλώσεις της προγιαγιάς της 4χρονης, η Ρούσεβα πούλησε το παιδί για 100 ευρώ και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα χρήματα για να πάρει εισιτήρια και να πάει στη Βουλγαρία.
Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CBS, η 65χρονη Ζεϊνέπ, προγιαγιά της Μαρίας, δήλωσε ότι «η Σάσα άφησε το παιδί της στους Έλληνες Ρομά και πήρε μόλις 100 ευρώ για να αγοράσει εισιτήρια και να γυρίσει στην πατρίδα της στα άλλα παιδιά της που είχε αφήσει πίσω», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ποιος έδωσε τα χρήματα στη Σάσα. «Η Σάσα έκλαιγε όλη την ώρα για το παιδί. Αργότερα δεν μπορούσε να βρει τα χρήματα για να γυρίσει πίσω. Η Σάσα πρέπει να αγοράσει φάρμακα και τρόφιμα για τα παιδιά, και τα χρήματα δεν είναι αρκετά» συμπλήρωσε η προγιαγιά της μικρής.
Παράλληλα, η 14χρονη αδερφή της Μαρίας είπε ότι θέλει την αδερφή της πίσω: «μου αρέσει πάρα πολύ που μοιάζει πολύ με μένα, και θέλω να γυρίσει πίσω στο σπίτι της. Θα αναλάβουμε τη φροντίδα της και μπορώ να βοηθήσω τη μητέρα μου».
Όσον αφορά το μέλλον της μικρής Μαρίας, σύμφωνα με το βουλγαρικό δίκτυο BGNES και την Γιάννα Κάνεβα, ο ξανθός άγγελος θα μεταφερθεί σε κέντρο υποδοχής της Βουλγαρίας και στη συνέχεια θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.
Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες σχετικά με το εάν η μητέρα Σάσα πούλησε το παιδί. Πιο συγκεκριμένα, από την εισαγγελία της πόλης Καζανλάκ, διενεργείται έρευνα έτσι ώστε να αποκαλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα της μητέρας όπως επίσης και η ενδεχόμενη συμμετοχή της σε εμπορία βρεφών. Αν τελικά αποδειχθεί η τελευταία υποψία των Αρχών, η Ρούσεβα απειλείται ακόμα και με ποινή φυλάκισης.

Μάθε την αλήθεια! Το χώμα που πατάς, λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ-ΕΠΟΝ-ΕΛΑΣ!


600 δις τοκίζονται στην Ελβετία και στην Ελλάδα κλείνουν τα νοσοκομεία...


Έρχονται πλειστηριασμοί για 62.000 ακίνητα! Οι τραπεζίτες έχουν στο τσεπάκι τους τα γερμανοτσογλάνια της κυβέρνησης Μερκελιστών και τη λεγόμενη δικαιοσύνη... αλλά μολών λαβέ!


Έρχονται πλειστηριασμοί για 62.000 ακίνητα!!
50.000 δανειολήπτες, των οποίων τα δάνεια βρίσκονται στο «κόκκινο» και περίπου 62.000 ακίνητα αναμένεται να βγουν στο «σφυρί», εφόσον ψηφιστεί η λήξη της απαγόρευσης για διενέργεια πλειστηριασμών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος».....
http://vathiprasino.blogspot.gr/2013/10/62000.html
 
info by sibilla


Δεν υπάρχει η Ευρώπη χωρίς την ελληνική γλώσσα

8 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ρίχνουν την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ???


Πώς 8 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ρίχνουν την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Πολύπειρο στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, έκανε την πρόβλεψη: «αυτήν την κυβέρνηση θα την ρίξουν βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ».


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2itdG9uAr

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

twitter: @egerssi
 Απευθύνομαι σε σένα νεαρέ Έλληνα! Εσένα, που γεννήθηκες την εποχή του μεγάλου μεταρρυθμιστή, του Χαρίλαου Τρικούπη. Εσένα, που η δημαγωγία του Δεληγιάννη σε βρήκε μαθητή του Γυμνασίου ή του Σχολαρχείου. Εσένα, που η εφηβεία σου σημαδεύτηκε από την ήττα του 1897. Εσένα, που έμελλε στην καρδιά της νιότης σου να περάσεις σ΄ έναν άλλο αιώνα, τον 20ο αιώνα. Εσύ, μεγάλωσες δύσκολα, σε αντίξοες συνθήκες, με πολλές ελλείψεις, χωρίς μέσα, χωρίς πολυτέλειες. Ο κόσμος σου ίσα που έφτανε μέχρι την Πρωτεύουσα του Νομού και αυτό ήταν ένα μακρύ ταξίδι επί ώρες με το άλογο. Πως να πας στην Αθήνα, την Πρωτεύουσα; Πώς να έλθεις από την Καλαμάτα, με τον μουτζούρη (τρένο της εποχής); Ήθελες μια ολάκερη μέρα. Πως να έλθεις από την Κρήτη με τα καράβια «θαλασσοπνίχτρες». Πώς να έλθεις από την Άρτα;  Πολύ πιο δύσκολα ήταν να έλθεις από τα σκλαβωμένα Δωδεκάνησα. Δυο μέρες ήθελες να έλθεις από την Κατερίνη.  Πώς να κατέβεις; Παντού Τουρκιά. Τρέχα να περάσεις τα σύνορα. Και αν το μπορέσεις, πώς να γυρίζεις μετά να ξαναδείς τη φαμίλια σου; Σε δύσκολα χρόνια γεννήθηκες Έλληνα του 1880, του 85, του 90.΄ Τα δυσκολότερα όμως δεν έχουν έλθει ακόμα. Τώρα που ετοιμάζεσαι να ανοίξεις σπίτι, κάποιοι ζωηροί συνομήλικοί σου, άντε ίσως καμιά δεκαριά χρόνια πιο μεγάλοι, με έναν κάποιο, Παύλο Μελά πάνε να ξεσηκώσουν τη Μακεδονία. Είναι πράγματι άμυαλοι. Δεν κάθονται στα αυγά τους. Πάνε να τα βάλουνε με την Αυτοκρατορία των Οθωμανών. Ο Σουλτάνος δεν τα σηκώνει αυτά. Άσε που από την εποχή του Ντισραέλι, του Άγγλου Πρωθυπουργού, εδώ και 20 χρόνια οι Τούρκοι έχουν την αβάντα της Μεγάλης Αυτοκρατορίας. Δεν θυμούνται τη ζημιά του ΄97; Που πάνε; Και έχουν ανέβει και κάποιοι κουζουλοί από την Κρήτη που φαίνεται έχουν φουσκωμένα τα μυαλά από έναν επαναστάτη, ονόματι Βενιζέλο. Αυτόν θα τον μάθεις σύντομα. Ώσπου να σου κάνει η κυρά το δεύτερο κουτσούβελο, θα τον φέρουν οι στρατιωτικοί Πρωθυπουργό. Και μαζί με τον Γεροβασιλιά, όταν θα πλησιάζει αυτός, μισό αιώνα Βασιλείας, θα σε καλέσουν να ελευθερώσεις την υπόλοιπη Ελλάδα. Αρχιστράτηγος θα είναι ο Διάδοχος. Δέκα χρόνια θα πολεμάς. Με χιόνια, χαλάζι, βροχές και λιοπύρι. Εσύ, θα τρέχεις σε βουνά και σε λαγκάδια να διώξεις τον Τούρκο. Θα πάρεις φόρα. Θα φτάσεις μακριά. Μια ανάσα από την Αγιά Σοφιά. Θα μπεις στη Σμύρνη Ελευθερωτής. Δέκα χρόνια νεαρέ  Έλληνα έχεις το όπλο, εφ΄ όπλου λόγχη. Δέκα χρόνια πόλεμος, κακουχίες. Θα τριπλασιάσεις την Ελλάδα. Θα ανταμώσεις τον Φίλιππο στη Μακεδονία, τον Αχιλλέα στην Τροία. Ίσως εκεί κοντά στο  Γρανικό να ανταμώσεις και τον Αλέξανδρο. Ο Γέρος του Μοριά θα σε καμαρώνει, μέχρι … μέχρι η φαγωμάρα από τον ξένο δάκτυλο που τον έκλεισε φυλακή στο Ναύπλιο να ξαναφωλιάσει στους πολιτικούς της, σχεδόν εκατό χρόνια μετά, για να ξαναπάρει ο τόπος την κάτω βόλτα. Θα ζήσεις τη σφαγή της Μικράς Ασίας και  θα ακολουθήσει ο ξεριζωμός του γένους. Θα σηκώσεις το βαρύ φορτίο της προσφυγιάς. Τα παιδιά σου θα είναι μεγάλα πια και εσύ  θα είσαι γέρος! Τις προάλλες, έγραφαν θαρρώ οι εφημερίδες «Εστία» και  «Ακρόπολις» για μια άμαξα που παρέσυρε γέροντα 40 ετών στην Κηφισιά. Τα βάσανα σου δεν έχουν τελειωμό. Ενός κακού μύρια έπονται. Ζεις, εκτελέσεις στο Γουδί, κινήματα, αντικινήματα, για να φτάσει το ΄36 ο ήρωας του ΄12-΄13, ο Μεταξάς, να κάνει με τη σειρά του το δικό του κίνημα, όπως πριν από αυτόν ο Βενιζέλος, ο Κονδύλης, ο Πάγκαλος, ο Πλαστήρας και άλλοι. Αν και δικτατορία, κάτι αρχίζει να ροδίζει. Καλύτερες συνθήκες για δουλειά, κοινωνική ασφάλιση, αλλά και οργάνωση του Στρατού. Μετά από δέκα χρόνια στο Μέτωπο, έχει φοβηθεί το μάτι σου. Είναι και τα παιδιά σου πλέον σε ηλικία επιστράτευσης. Δεν θα το αποφύγεις και αυτό το ποτήρι Νεαρέ Γέροντα. Ο φασισμός κτυπά πισώπλατα την Ελλάδα. Από το ΄12 έως το ΄22 πολεμούσες κοιτάζοντας Ανατολικά. Τώρα το παιδί σου θα πολεμήσει κοιτάζοντας Δυτικά. Άλλα 10 χρόνια, απέναντι σε δύο φασισμούς. Πρώτα τον Μαύρο και μετά τον Ερυθρό. Θα ξεκινήσει από την Πίνδο στις 28 Οκτώβρη του 40, για να ξαποστάσει το ΄49 μετά τον Γράμμο και το Βίτσι. Είσαι πια στα εβδομήντα. Οι Βασιλιάδες θα έχουν φύγει και θα έχουν ξαναγυρίσει πολλές φορές. Είδες πολλούς, από τον Γεώργιο που δολοφονήθηκε μετά την απελευθέρωση της Μακεδονίας μέχρι τον Αρχιστράτηγο της Νίκης, τον Κωνσταντίνο. Τον αδικοχαμένο από δάγκωμα πιθήκου Αλέξανδρο, τον αυταρχικό Γεώργιο και τον πράο Παύλο. Έζησες όλους τους Βασιλιάδες εκτός από τον τελευταίο. Έζησες Δημοκρατίες, δικτατορίες, εξορίες, πείνες, εφευρέσεις. Είδες το άλογο να παραχωρεί τη θέση του στο αυτοκίνητο. Είδες τον άνθρωπο να πετάει. Είδες τη λάμπα πετρελαίου να παραχωρεί τη θέση της στον ηλεκτρισμό. Πολλά νέα πράγματα που το καθήκον για την Ελλάδα δεν σου επέτρεψε να τα απολαύσεις όσο ήθελες. Ίσως εκεί στα τριάντα χρόνια σου, να πρόλαβες να χορέψεις τσάρλεστον, να είδες την Παξινού ή την Κοτοπούλη σε κάποιο θέατρο. Όμως μέχρι εκεί. Τα χρόνια τρέχουν, νεαρέ Γέροντα. Ο Αρχάγγελος έχει ανοίξει το παρουσιολόγιο στον παράδεισο και έχει φθάσει στο όνομά σου. Τα παιδιά σου γεννήθηκαν στην πρώτη δεκαετία του Αιώνα, τα εγγόνια σου γεννημένα στα δύσκολα χρόνια του πολέμου έχουν ήδη αναρτήσει την εικόνα σου στο διαμερισματάκι τους στην Κυψέλη ή στο Παγκράτι. Εκεί γύρω, που έναν αιώνα μετά θα γεννηθεί το δισέγγονό σου. Όλοι μέχρι τότε προσπάθησαν και κατάφεραν να μεγαλώσουν την Ελλάδα σου και εσύ το δέχθηκες με χαρά, παρότι θυσίασες νιάτα και απολαύσεις. Φθάσαμε όμως παππού, στην εποχή του Σοσιαλισμού και του «μεγάλου επαναστάτη», του Ανδρέα Παπανδρέου που ήταν κάτι σαν τον Δεληγιάννη, την εποχή που εσύ γεννιόσουν. Κουβέντες ωραίες, παραμύθια, πολλά «θα» και στο τέλος ο ηθικός και κοινωνικός εξευτελισμός. Η σοσιαλιστική λαίλαπα, των πρασινοφρουρών και των «αυριανιστών», μέσα σε λίγα χρόνια μετέτρεψαν, το καφενείο του Στρατή σε pub, τα λαϊκά ταβερνεία, σε disco. Το τσιγάρο το έκαναν κοκαΐνη. Τον ελληνικό καφέ, «φραπέ». Οι σκελέες έγιναν σλιπάκια. Ο θούριος έγινε hits. Το πρόσωπο σπαθί έγινε face control. Το φρόνημα έγινε «ωχ αδελφέ». Η πατρίδα μας έγινε πολυπολιτισμική. Το αίμα που έχυσες τόσα χρόνια για το καλό της έγινε Εθνικισμός. Τα ιερά και τα όσια είναι γι΄αυτούς παλιομοδίτικα. Ο ξένος δάκτυλος των Άγγλων και των Γάλλων έγινε τώρα Αμερικανικός, παρά την συνθηματολογία του «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και του «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Με την μεθοδολογία της άκρατης και αλόγιστης δανειοδότησης της χώρας, υποθηκεύσαμε το μέλλον σου. Ξένος δάκτυλος υπήρχε πάντα νέε του προηγούμενου αιώνα, αλλά με μια μικρή διαφορά από τους σημερινούς. Εσένα σε ενοχλούσε, αυτοί δείχνουν να το απολαμβάνουν. Μετά ήλθε ο Μητσοτάκης, ο σοσιαλίσταρος εκσυγχρονιστής Σημίτης, ο νεώτερος Καραμανλής και ο υιός Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτός ήλθε για να ξαναφέρει να σύνορα της πατρίδας μας από εκεί που τα πήρες εσύ, τον προηγούμενο αιώνα με το αίμα σου και τα έφθασες εδώ που είναι σήμερα. Ψήφισε μια Ευρωπαϊκή συνθήκη λεγόμενη Μνημόνιο που εξαθλιώνει τους Έλληνες και υποθηκεύει τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος, παραιτούμενος ταυτόχρονα κάθε ασυλίας που πηγάζει από νόμους ή διεθνείς συνθήκες. Εσύ, για ότι πολέμησες σήμερα θεωρείται  ταμπού. Οι Τούρκοι ξαναβρήκαν 560 χρόνια μετά ανοιχτή την κερκόπορτα. Βολτάρουν στο Αιγαίο όποτε γουστάρουν, όπου γουστάρουν και όσο γουστάρουν. Βλέπεις ο «Αβέρωφ» είναι χρόνια παροπλισμένος στο Φαληρικό Όρμο. Μαζί του και ο «Κουντουριώτης».  Τώρα στέλνουμε στην πόλη γιουσουφάκια που τραγουδάνε καλά, χορεύουν καλύτερα και δόξα τον Αλλάχ. Από την άλλη, αυτούς που πολέμησαν στο πλευρό των Ιταλών το ‘40 εσένα και τα παιδιά σου, τους Αλβανούς, τους μπάσανε μέσα. Τόσο μέσα, Έλληνα, που σου πήραν τις δουλειές, τα σπίτια, τα μαγαζιά, ακόμη και τις γυναίκες. Όμως δεν μας έφταναν αυτοί, βάλαμε μέσα και όλους τους Ασιάτες και δείχνουμε να το απολαμβάνουμε.
Ερωτώ, λοιπόν, την Ιστορία που τα ‘δε όλα μέσα στους αιώνες. Αυτή που πολλές φορές σου χάιδευε το πονεμένο μέτωπο ανταλλάσοντας τον πόνο σου με ρυτίδες. Ποιος έπραξε το σωστό; Εσύ, που δεν γεύτηκες τις χαρές της νιότης σου για να ανδρωθεί η Ελλάδα και τα εγγόνια σου ή αυτοί που ακολουθούν το δικό τους story και το ’74 διαμέλισαν την Κύπρο παραχωρώντας την Κυρήνεια και την Αμμόχωστο; Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς πως Πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν θα  αντιδρά, όταν οι Αλβανοί δημιουργούν θέμα Τσαμουριάς στη Θεσπρωτία; Θα μπορούσες να φανταστείς  πως Πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν θα αντιδρούσε, όταν αμφισβητείται η κυριαρχία μας στα νησιά μας και το Αιγαίο μας; Όταν οι ξυπόλητοι Σκοπιανοί μας παίρνουν το όνομα της Μακεδονίας μας και τα Εθνικά μας Σύμβολα με την συμμετοχή αυτού του Πρωθυπουργού; Όταν οι Τούρκοι αλωνίζουν την Θράκη μας και το Τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, προετοιμάζει ανενόχλητο το έδαφος για την προσάρτησή της στην Τουρκία; Όταν προετοιμάζεται το νέο σχέδιο Ανάν 2 στην Μεγαλόνησο; Με τον σημερινό λοιπόν, Πρωθυπουργό, άντε παιδιά κουράγιο. Λίγο δεβαριεδισμό, λίγο ακόμα παχυδερμισμό και θα φέρουμε πάλι τα σύνορα εκεί που ήταν το 1897.
Εσύ νεαρέ Έλληνα του 1904, του ΄12-΄13, του ΄19-΄22, του ΄40-΄41, του ΄74, ξύπνα και σήκω. Αρκετά ξαπόστασες στο μνήμα σου. Σήκω γιατί αν αρνηθείς αυτό το νέο προσκλητήριο κάποιοι απόγονοί σου είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν ακόμη και το μνήμα σου. Για την Ελλάδα που εσύ στερήθηκες νιάτα και ομορφιά, πολεμώντας με το καριοφίλι στο χέρι και την εικόνα του Χριστού στο στήθος. Ξύπνα αγόρι μου, φόρεσε τα καλά σου, η Ελλάδα σε περιμένει. Εσένα και τη γενιά σου να σώσεις τη φαμίλια σου. Λίγο ακόμη παλικάρι μου γιατί η Ελλάδα δεν πρέπει να πεθάνει. Το ‘λεγες στα βουνά. Στην στρατώνα. Στις μάχες. Όλοι μαζί Λεβέντες μου. Αφύπνισε και συμπαρέσυρε τους σημερινούς Έλληνες και κυρίως τους νέους με το φρόνημά σου και την αγωνιστικότητά σου, σε πανεθνικό ξεσηκωμό. Μαζί με σένα, όλοι οι Έλληνες, όλοι μια φωνή, μια καρδιά. Τώρα ξανά, σαν πρώτα.

Στείλε το μήνυμά σου, σε εκείνους τους επιλήσμονες πολιτικούς-βουλευτές που καθημερινά με τις αποφάσεις τους τοποθετούν την ταφόπλακα των ονείρων σου, της επιβίωσης της οικογένειάς σου και της ακεραιότητας της πατρίδος σου. Εδώ και τώρα βροντοφώναξέ τους πως δεν θα ξεχάσεις τα ονόματα όσων ψήφισαν τα προδοτικά μνημόνια και θύμισέ τους πως έχει ο καιρός γυρίσματα και πως η Ιστορία επαναλαμβάνεται και εκδικείται.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2itclIk53

Τσάμπα καίει η λάμπα; – Τι θέλει τελικά το γυναικείο σώμα

sexy-gynaika-570
Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες είχαν φτάσει στο συμπέρασμα ότι η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα συναισθήματα που μπορεί να έχει αναπτύξει για τον σύντροφό της, την ασφάλεια που νιώθει όταν βρίσκεται στην αγκαλιά του και την οικειότητα που έχει μαζί του. Όλα αυτά, ωστόσο, έρχεται να καταρρίψει ένα νέο βιβλίο, γραμμένο όχι από κάποιον επιστημονικό ερευνητή αλλά από δημοσιογράφο.
Στο «Τι θέλουν οι γυναίκες; Περιπέτειες στην επιστήμη της γυναικείας επιθυμίας» ο Αμερικανός Ντάνιελ Μπέργκνερ ασχολείται με το ωραίο φύλο, τα γυναικεία γεννητικά όργανα και τα θηλυκά ερωτικά ένστικτα τα οποία υποστηρίζει ότι τελικά δε είναι τόσο απλά όσο των ανδρών.
Μέσα στις 200 σελίδες του βιβλίου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, ο συγγραφέας στρίμωξε συνεντεύξεις με ψυχιάτρους, ψυχολόγους, γυναικολόγους ακόμη και ειδικούς κτηνιάτρους που κατέθεσαν την εμπειρία τους στην μελέτη της γυναικείας σεξουαλικότητας από την εποχή της Παλαιάς Διαθήκης μέχρι σήμερα. Ανάμεσα στα άλλα θέματα με τα οποία καταπιάστηκαν οι ειδικοί ήταν οι διαφορετικοί τύποι οργασμών που μπορεί να έχει μια γυναίκα, η ύπαρξη ή όχι ενός ικανοποιητικού διεγερτικού χαπιού τύπου Viagra και κατά πόσο μπορεί να κάνει απλώς και μόνο σεξ χωρίς να θεωρεία αναγκαία προϋπόθεση τον συναισθηματικό δεσμό με τον ερωτικό της σύντροφο.
Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία των ανδρών για την συχνή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων μέχρι τώρα ήταν πως είναι έτσι προγραμματισμένοι από την φύση τους. Για όποιο αρσενικό μάλιστα θέλει να χρησιμοποιήσει και ανθρωπολογικές αναφορές μοιράζουν εδώ και εκεί το γεννητικό τους υλικό προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες αναπαραγωγής του είδους και άρα εξασφάλιση της παρουσίας του ανθρώπου επί της Γης. Με βάση ωστόσο, τα νέα δεδομένα του Μπέργκνερ η επιστημονική αυτή εξήγηση καταρρίπτεται και μένει απλώς ως μια πρόφαση για να αποφεύγουν τα αγοράκια τις μόνιμες δεσμεύσεις.
Όλα τα πειράματα και οι έρευνες που παρουσιάζονται στα κεφάλαια του βιβλίου αποδεικνύουν τελικά πώς η μειωμένη σεξουαλική διάθεση του κάθε θηλυκού συσχετίζεται άμεσα με τα χρόνια που η ίδια βρίσκεται σε μια μονογαμική σχέση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, το ερωτικό ενδιαφέρον μιας κυρίας προς τον εραστή της μπορεί να σβήσει πολύ πιο γρήγορα από του συντρόφου της για εκείνη.
Σύμφωνα μάλιστα με ψυχολόγους που βοηθούν ζευγάρια να ανακτήσουν την χαμένη τους ερωτική ζωή, τις περισσότερες φορές η διαταραχή στην επιθυμία της γυναίκας για συνουσία είναι το αποτέλεσμα της μονογαμίας. Μάλιστα, παραθέτουν και παραδείγματα όπου πελάτισσες που περνούσαν την δύσκολη περίοδο της εμμηνόπαυσης κατάφεραν να παρακάμψουν τα ορμονικά τους προβλήματα βρίσκοντας νέο σύντροφο.
Εκτός από την ψυχολογία, την μονογαμία φαίνεται πως απορρίπτει και η ανατομία του αδύναμου φύλου που κάθε άλλο παρά ανίσχυρο αποδεικνύεται στις σεξουαλικές συνευρέσεις. Η Σάρα Μπλάφερ Χρντι ειδική ζωολόγος και καθηγήτρια της Ανθρωπολογίας έπειτα από την μελέτη θηλυκών πιθηκών λανγκούρ στην Ινδία διαφώνησε με τις θεωρίες του σεξολόγου Άλφρεντ Κίνσεϊ που το 1953 στο βιβλίο του «Η σεξουαλική συμπεριφορά στο ανθρώπινο θηλυκό» ανέφερε ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο δραστήριες σεξουαλικά από τους άνδρες σε όλες τις πτυχές της ερωτικής ζωής τους.
Από την πλευρά της η Χρντι ισχυρίζεται ότι η γυναικεία λίμπιντο δεν είναι λιγότερο υψηλή από την αντίστοιχη των ανδρών και μάλιστα ωθεί τις απογόνους της Εύας να κάνουν σεξ απλά και μόνο για την απόλαυση.
Άλλωστε ακόμα και τα γεννητικά όργανά τους είναι σχεδιασμένα για να υποδέχονται πολλούς ερωτικούς συντρόφους όχι μόνο κατά την διάρκεια ολόκληρης της ερωτικής ζωής αλλά και σε μία μόνο συνεύρεση.
Στο θέμα του οργασμού, ωστόσο, εμπλέκεται και ο παράγων αναπαραγωγή. Η ερευνήτρια δηλώνει πως ο διαφορετικός χρόνος ολοκλήρωσης μιας γυναίκας μπορεί να δικαιολογηθεί από την ανατομία της, αφού είναι κατασκευασμένη για να μπορεί να κάνει σεξ με διαφορετικούς συντρόφους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε οι πιθανότητες να μείνει έγκυος να είναι περισσότερες. Εάν όμως συμβαίνει αυτό, τότε ο γυναικείος οργασμός δεν είναι απλώς θέμα για ανταλλαγή απόψεων στα γυναικεία περιοδικά ούτε για κινηματογραφικές σκηνές αφού παίζει σημαντικό ρόλο στην διαιώνιση του είδους μας.
Τσάμπα καίει η λάμπα
Η ψυχολόγος Μέριντιθ Τσάιβερς προκειμένου να μελετήσει την σεξουαλική διέγερση των γυναικών και το κατά πόσο αυτή διαφέρει από των ανδρών, αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό πείραμα. Έτσι τροποθέτησε στον κόλπο των γυναικών που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν στην έρευνα έναν γλόμπο μήκους 5 εκατοστών και έναν αισθητήρα με φώς. Παράλληλα, έδειχναν στις κυρίες μια σειρά από ταινίες πορνό. Ο γλόμπος έριχνε φώς στα τοιχώματα του κόλπου που καταγράφονταν  έτσι τα επίπεδα της υγρασίας του. Με την βοήθεια του αισθητήρα, η γιατρός μπορούσε να καταγράψει την ροή του αίματος στην περιοχή και να παρακολουθήσει πότε η κάθε γυναίκα ερεθιζόταν.
Το ενδιαφέρον στο πείραμα, εκτός φυσικά από την διαδικασία, είναι και τα ευρήματά του. Κι αυτό γιατί οι γυναίκες φάνηκε να είναι συνεχώς ερεθισμένες. Και μετά λέμε για τους άνδρες που έχουν το σεξ συνεχώς στο μυαλό την συνεύρεση μεταξύ ανδρών, πλάνα από σεξ μεταξύ γυναικών ή και την αναπαραγωγή πιθήκων, ο ερεθισμός τους παρέμενε υψηλός ανεξαρτήτως του σεξουαλικού προσανατολισμού της κάθε συμμετέχουσας.
Τα πράγματα στο αντίπαλο στρατόπεδο, ωστόσο ήταν κάπως πιο απλά. Όταν ομοφυλόφιλοι και ετεροφυλόφιλοι άνδρες υποβλήθηκαν στο ίδιο πείραμα, αντέδρασαν στις αντίστοιχες σκηνές με διαφορετικό τρόπο. Οι κύριοι αναστατώθηκαν ελαφρώς βλέποντας κυρία να αυνανίζεται αλλά η πλήρης στύση ήρθε ενώ η λίμπιντό τους χτύπησε κόκκινο όταν το σεξ αφορούσε αποκλειστικά και μόνο γυναίκες, ακόμα και αν όσοι παρακολουθούσαν ήταν γκέι. Αντίθετα, η όρεξή τους χάθηκε όταν οι ταινίες περιείχαν σκηνές με τον αυνανισμό ανδρών, ενώ η στύση τους, είχε άδοξο τέλος στις τρυφερές στιγμές των πιθήκων.

«Μαχαίρι» 20% στις πρόωρες συντάξεις βάζει το υπουργείο Οικονομικών

«Μαχαίρι» 20% στις συντάξεις των πρόωρα συνταξιοδοτηθέντων βάζει το Οικονομικών
Μαχαίρι έως και 20% στις συντάξεις των πρόωρα συνταξιοδοτηθέντων βάζει το υπουργείο οικονομικών, σύμφωνα με σχέδιο που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο και μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η εξαγγελία για την κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.
Mε τον τρόπο αυτό «θα αποκατασταθούν όλες οι τυχόν αδικίες»αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι. Ειδικότερα η εισφορά που ήδη παρακρατείται (20% για το τμήμα πάνω από τα 1.200 ευρώ και 40% για το τμήμα πάνω από τα 1.000 ευρώ) αφορά σήμερα σε όσους είναι κάτω των 55.
Το νέο σχέδιο προβλέπει οι περικοπές να επεκταθούν και στους συνταξιούχους 55-60 ετών και σε όσους κάνουν αίτηση για πρόωρη συνταξιοδότηση από εδώ και στο εξής.
Ωστόσο ο υπουργός Οικονομικών ήταν κατηγορηματικός στο γεγονός ότι το δημοσιονομικό κενό προέρχεται κυρίως από τα ασφαλιστικά ταμεία και από αυτά πρέπει να αναζητηθούν ι πόροι. Ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το μέτρο της πλήρους κατάργησης των πρόωρων συντάξεων να επανέλθει στο προσκήνιο εάν δεν καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό. Ο ίδιος επισημαίνει πως το δημοσιονομικό κενό εντείνεται λόγω της κατάστασης στα ασφαλιστικά ταμεία.
Συγκεκριμένα , η «τρύπα» από τη μείωση των εισφορών υπολογίζεται στα 600 εκατ. ευρώ και θα επιμεριστεί τα επόμενα χρόνια με μικρές μειώσεις στις συντάξεις από 8 έως 35 ευρώ ως εξής:
  • Οι συνταξιούχοι των τραπεζών θα έχουν κατά μέσω όρο μείωση 1%
  • Οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ, ΟΣΕ και ΕΛΤΑ θα έχουν μείωση 1,4%
  •  Οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ θα έχουν μείωση κατά μέσω όρο 1,9%

Βίβα Μέξικο! – Πως να φτιάξεις τα νοστιμότερα μπουρίτο με κιμά

burrito-570
Τώρα τα σορμπρέρο κρεμάστε τα ψηλά. Όλη η γεύση της Μεξικανικής κουζίνας στο πιάτο σου!

Για μερίδα 4 ατόμων θα χρειαστούμε:
400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς άπαχος
Τορτίγιες
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
1 ποτήρι του νερού τομάτα τριμμένη
1 φύλλο δάφνης
2-3 γαρύφαλλα
αλάτι, πιπέρι, κανέλα

Για τη σάλτσα ντομάτας:
3 μεγάλες τομάτες ψιλοκομμένες και στραγγισμένες καλά
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
½ ποτήρι μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι. Μετά από λίγο σοτάρετε καλά και τον κιμά, χαμηλώνετε τη φωτιά και κλείνετε για λίγο την κατσαρόλα έτσι ώστε να ψηθεί καλύτερα ο κιμάς. Μετά από περίπου 10 λεπτά προσθέτετε την τριμμένη τομάτα, λίγο νεράκι, τα μπαχαρικά και αφήνετε να σιγοβράσουν όλα μαζί για άλλα 10 λεπτά, μέχρι η σάλτσα κιμά να «πιεί» τα υγρά.
Για να ετοιμάσετε τη σάλτσα ντομάτας, βάζετε σε ένα μπολ τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τη ζάχαρη, τον μαϊντανό και το κρεμμύδι σε ροδέλες, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε για τουλάχιστον 20 λεπτά μέσα στο ψυγείο να ενωθούν οι γεύσεις.
Λίγο πριν σερβίρετε βάζετε τις τορτίγιες μία-μία σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για να ζεσταθούν (λίγα δευτερόλεπτα από την κάθε πλευρά είναι αρκετά, προσοχή μην τις κάψετε!). Γεμίζετε τις τορτίγιες με τον κιμά, τυλίγοντάς τις σαν κρέπες. Μπορείτε προαιρετικά να προσθέσετε στα burritos σας τριμμένο τυρί cheddar και μαύρα φασόλια.