ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Όταν παύεις ν' αγωνίζεσαι, καταλήγεις να παρακαλάς... * When you stop fighting you end up begging..

Από: "padapiomenoss"

Καταδικάζουμε την βία από όποια "υπηρεσία", παρακράτος, παράλληλο "κράτος" και αν προέρχεται... Αρκεί να εξυπηρετεί την μνημονιακή πολιτική, να τρομοκρατεί τον λαό κι εμείς να διαχειριζόμαστε αυτή την πολιτική, αφού είμαστε η "ομαλότητα"


* Μοντάζ "Το Γρέκι"

Φωτογραφία- ΣΟΚ λίγο μετά τη δολοφονία… κάνει τον γύρο του διαδικτύου


foto-sok-paradrasi

Μια φωτογραφία-σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου την τελευταία ώρα από τον τόπο της δολοφονίας, με τον ένα τραυματία, λίγο μετά την δολοφονική επίθεση, όταν έφτασε το ασθενοφόρο…



Άρθρο Βόμβα- Τι κρύβεται πίσω από το Δολοφονικό χτύπημα

  ΣΧΕΤΙΚΟ:Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ" Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ" VIDEO


 
Και οι πολιτικά αδαείς αντιλαμβάνονται πλέον ότι οι νέες δολοφονίες, αυτή τη φορά εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής, αποτελούν προβοκατόρικα επεισόδια, σκηνοθετημένα από τις μυστικές υπηρεσίες για να μας οδηγήσουν σε συνθήκες «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ», στην άβυσσο των ανοικτών πολιτικών ανωμαλιών και φυσικά στη συκοφάντηση, ποινικοποίηση και δίωξη των αγωνιστικών αντιστάσεων: Το «άλλο άκρο»!!!
[φωτογραφία των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, των δύο θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο]

Από την ψυχρή δολοφονία του Φύσσα είχαμε επισημάνει ότι το παιχνίδι των δολοφονικών προβοκατσιών αρχίζει να χοντραίνει…
Υπογραμμίζαμε ιδιαίτερα τούτο:
«ΕΔΩ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αιματηρό τρομοκρατικό παιχνίδι, διαρκώς κλιμακούμενο, παιχνίδι ΑΝΟΙΚΤΩΝ πολιτικών ανωμαλιών, παιχνίδι για να μπουν στο γύψο οι εκρηκτικές κινηματικές διαδικασίες που και αυτές κλιμακώνονται, παιχνίδι με άμεσο στόχο το «κλείδωμα» ή το καναλιζάρισμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ. ΚΑΙ η «αριστερά» πρωτοστατεί σ’ αυτό το παιχνίδι, το επικεντρώνει στο «φασιστικό κίνδυνο» των δολοφονικών συμμοριών του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών…».
ΤΩΡΑ έχουμε τη νέα προβοκάτσια που σκηνοθετείται πάνω στο έδαφος της «αριστερής» «αντιφασιστικής» φόρτιση, ιδιαίτερα αυτής των επιδοτούμενων «αντιφασιστών»: ΤΩΡΑ έχουμε την ψυχρή δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής…
Και ο αιματηρός, προβοκατόρικος φαύλος κύκλος των σκηνοθετημένων δολοφονιών θα συνεχίζεται, σαν πινγκ-πονγκ, παρέχοντας το άλλοθι στο καθεστώς, την κυβέρνηση και κυρίως τα ξένα κέντρα ΕΞΟΥΣΙΑΣ να παίξουν τα εφιαλτικά τους παιχνίδια και να προωθήσουν τους μακάβριους σχεδιασμούς τους:
Των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΕΚΤΡΟΠΩΝ, του ΓΥΨΟΥ στα κινήματα και της ΟΛΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ…

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αντιλαμβάνεται πλέον ότι και οι νέες δολοφονίες, μετά τη δολοφονία του Φύσα, είναι και αυτές ενταγμένες στο ίδιο προβοκατόρικο σχέδιο, με τους ίδιους σκηνοθέτες: τις μυστικές υπηρεσίες, το κράτος και το παρακράτος.
Σε εποχές κατάρρευσης των καθεστώτων, έντονων και εκρηκτικών κοινωνικών διεργασιών, σε εποχές βαθύτατης κρίσης και σήψης, η «πολιτική» της προβοκάτσιας αποκτάει ολοκληρωτικό χαρακτήρα.
Σε τέτοιες εποχές οι μηχανισμοί του κεφαλαίου (κράτος – παρακράτος – μυστικές και άλλες υπηρεσίες) ασκούν την «πολιτική» τους αχαλίνωτα, προωθώντας τους στρατηγικούς και ταχτικούς πολιτικούς σχεδιασμούς των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας.
Σε μια τέτοια εποχή ζούμε: Της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, των σκηνοθετημένων δολοφονιών και των αιματηρών διχασμών, της ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ συνθηκών για την προώθηση εκτρωματικών πολιτικών ανωμαλιών…
Αυτά τα λίγα και θα επανέλθουμε…


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2jTSYwYQJ

Τί θέλουν.



     Θέλουν να κατάσχουν όλη την χώρα!
     Κυριολεκτικά.
     Όλη!

     Όχι μόνον τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, όχι μόνον τις μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, αλλά τα πάντα.
     Ακόμα και το τελευταίο σπιτάκι στο τελευταίο χωριό. Και την παραμικρή ιδιοκτησία.
     Οι ''ιθαγενείς'' δεν θα πρέπει να κατέχουν καμία περιουσία.

     Πρέπει ο λαός κι η χώρα να γίνουν οι νέες ''Φιλιππίνες'' ή η Κίνα του 19ου αιώνα: Μία τριτοκοσμική-τεταρτοκοσμική αποικία, όπου και η παραμικρή ιδιοκτησία θα ανήκει σε αλλοεθνείς, και όπου οι ντόπιοι θα υπάρχουν ως είλωτες, έχοντας ως μόνο δικαίωμα την εργασία-μεροκάματο-μεροφάϊ εφ' όρου ζωής!

     Δεν είναι φαντασία, ούτε σενάριο συνομωσιολογίας. Είναι η στυγνή πραγματικότητα.
     Γι αυτό και αυξάνουν συνεχώς τους φόρους. Γι αυτό και εφευρίσκουν κάθε μέρα καινούργιους:
     Δεν τους ενδιαφέρει αν τελικά τους εισπράξουν!
     Άλλωστε γνωρίζουν ότι έχοντας απορροφήσει από την αγορά και τις καταθέσεις όλη σχεδόν την ρευστότητα, δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής από τους πολίτες.
     Αποσκοπούν να μας καταστήσουν όλους οφειλέτες του Δημοσίου ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣτάχα παράνομους, μελλοντικούς καταζητούμενους για δύο λόγους:

     Πρώτον για να μας φοβίσουν.
     Ένας μελλοντικός και ''εν δυνάμει'' κρατούμενος για χρέη προς το δημόσιο, φοβάται να μιλήσει. Φοβάται να προβάλλει αντίσταση. Φοβάται να αντιδράσει στην προδοσία που γίνεται μπροστά στα μάτια του!
     Ελπίζει ότι αν μείνει άφωνος και άβουλος θα τον ''ξεχάσουν'', θα τον αφήσουν να ζεί έστω έτσι, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, πάντα οιονεί υπόδικος, πάντα με την απειλή πάνω απ' το κεφάλι του..

     Και δεύτερον για να μπορούν όταν κρίνουν ότι ήρθε η ώρα ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, χωρίς καμία εξαίρεση, χωρίς όρους, χωρίς κανένα κοινωνικό ή άλλο κριτήριο!

     Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ των μνημονίων, και ο μονόδρομος των απολύτως ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ !

     Θέλουν φόβο και θέλουν τις περιουσίες μας..
     Η απάντηση πρέπει να είναι μία:

     Ὦ παῖδες Ἑλλήνων ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ', ἐλευθεροῦτε δὲ παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τέ πατρῴων ἕδη, θήκας τε προγόνων. Νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2jTSKTMII

Απίστευτο βίντεο: Γυναίκες τρώνε αισθησιακά μπανάνες μπροστά σε αμέριμνους άνδρες

Απίστευτο βίντεο: Γυναίκες τρώνε αισθησιακά μπανάνες μπροστά σε αμέριμνους άνδρες
Άλλοι ήρθαν σε αμηχανία και γύρισαν το βλέμμα τους αλλού και άλλοι απλά το απόλαυσαν. Ο λόγος για άνδρες όλων των ηλικιών και πώς αντέδρασαν στην θέα γυναικών που έτρωγαν μπανάνα μπροστά τους.
Ένα είναι σίγουρο ότι θα ευγνωμονούν για πολύ καιρό το γευστικό αυτό φρούτο...

Ματιές στο παρελθόν – Η Γωγώ Μαστροκώστα θα είναι για πάντα η αγαπημένη μας ξανθιά

mastrokosta11-570
Η Γωγώ Μαστροκώστα κουβαλάει στο κορμί της μια ολόκληρη ιστορία εμφανίσεων στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Μέχρι σήμερα κρατάει τον τίτλο μιας από τις εντυπωσιακότερες ξανθιές που έκαναν το πέρασμα τους από εκπομπές, περιοδικά αλλά και από πάνελς.
Ήταν το 1995 όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως γυμνάστρια σε πρωινή εκπομπή του MEGA και έκανε συνεργάτες και τηλεθεατές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό , στη πρώτη τους επαφή με κάτι θείο. Δεν ξεχάστηκε και στη συνέχεια βρέθηκε ως guest star σε σειρές, αλλά και ως το δεύτερο κορίτσι του Θέμου στο ΟΛΑ.
Η επαφή της μαζί μας ήταν καρμική. Πρωταγωνίστησε άμεσα στα εξώφυλλα των αντρικών περιοδικών, δίνοντας μια νέα αίσθηση στις απόλυτα σέξι φωτογραφήσεις. Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν πάντα άνθρωπος που δεν μασούσε τα λόγια της και αυτόν ακριβώς τον τσαμπουκά ήξερε να τον βγάλει και στις φωτογραφήσεις της. Ένα τολμηρό κορίτσι γεμάτο ερωτισμό, με κάθε της φωτογραφία να κρύβει ένα καινούργιο ερωτικό επεισόδιο στη φαντασία του κάθε άντρα.
Πέρασε από το πλευρό διάσημων αντρών (Κώστα Σόμμερ, Απόστολος Γκλέτσος), αλλά τελικά κατέληξε με έναν από τους Βασιλιάδες του 2004. Τον Τραϊανό Δέλλα, που μαζί του πανηγυρίσαμε την πρόκριση ύστερα από το γκολ του.
Ωστόσο παρόλο που οι περισσότεροι Έλληνες θα νόμιζαν ότι η Γωγώ είναι ένα κορίτσι που θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες κάθε άντρα, εκείνη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. ‘‘Δεν κάνω φοβερά πράγματα στο κρεβάτι αλλά αυτά που κάνω τα γουστάρω’’, είπε η Γωγώ και μας έλυσε κάθε απορία.
Τα χρόνια πέρασαν αλλά ο ερωτισμός δεν έφυγε. Και αν η Γωγώ δείχνει μακριά λόγω των ετών που έχουν περάσει, οι φωτογραφίες θα τη φέρουν ένα βήμα πιο κοντά…

Πρώτο θέμα στα διεθνή Μέσα η εν ψυχρώ δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής

astynomia-xrysi aygi-dolofonia-570
Η Wall Street Journal αναφέρει το συμβάν, επισημαίνοντας ότι η αστυνομία αναζητεί δύο υπόπτους που έφυγαν με μοτοσυκλέτα από την περιοχή, χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.
Τονίζει ότι οι δολοφονίες έρχονται σε συνέχεια της δολοφονίας ενός μουσικού τον Σεπτέμβριο -του Παύλου Φύσσα- από υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.
Το Associated Press από την πλευρά του αναφέρει ότι δύο μέλη της Χρυσής Αυγής δολοφονήθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε έξω από τα γραφεία τοπικής οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, «σε μια επίθεση που αξιωματούχοι εκτιμούν πως είναι μια τρομοκρατική επίθεση από την ακροαριστερά».
Αναφέρει ακόμα πως η αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις και η αντιτρομοκρατική ομάδα έχει αναλάβει τις έρευνες. Δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης «αλλά η Ελλάδα έχει ακόμη ενεργές ακροαριστερές και αναρχικές ομάδες που έχουν αναλάβει την ευθύνη για σειρά πυροβολισμών και βομβαρδισμών που προκάλεσαν το θάνατο σε δύο αστυνομικούς και έναν δημοσιογράφο».
Μάλιστα, επικαλούμενο αξιωματούχο της αστυνομίας χωρίς να τον κατονομάζει, το Associated Press αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος δήλωσε πως «εξετάζουμε κάθε ενδεχόμενο, αλλά οι ενδείξεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση».
Μάλιστα, επισημαίνει ότι οι επιθέσεις έλαβαν χώρα ύστερα από την δολοφονία με μαχαίρι ενός αντί-φασίστα μουσικού στην Αθήνα, στις 17 Σεπτεμβρίου, επισημαίνοντας ότι έχει συλληφθεί για αυτό ένας υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για φόνο.
Στο ρεπορτάζ που έχει αναρτήσει το BBC αναφέρει: «Δύο μέλη της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα σκοτώθηκαν και ένας τρίτος τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία του κόμματος σε ένα προάστιο της Αθήνας, σύμφωνα με την αστυνομία».
Το άρθρο της Daily Telegraph έχει τίτλο: «Μέλη της Χρυσής Αυγής δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία του κόμματος». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα μέλη της ΧΑ πυροβολήθηκαν από κοντινή απόσταση, με τους δράστες να επιβαίνουν σε μηχανή, ενώ η επίθεση χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική.
Οι New York Times κάνουν λόγο για τα εξής: «Ένοπλοι σε μια μοτοσικλέτα σκότωσαν δύο ανθρώπους και τραυμάτισαν ένα τρίτο την Παρασκευή το βράδυ έξω από τα γραφεία του νεο-φασιστικό κόμματος Χρυσή Αυγή, σε βόρειο προάστιο της Αθήνας, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ το κόμμα κάνει λόγο για υποκινούμενη επίθεση με πολιτικά χαρακτηριστικά».
Το Reuters τονίζει ότι η επίθεση έλαβε χώρα σε μια περίοδο που η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, μετά από τη δολοφονία ενός αντί-φασίστα μουσικού από μέλος της, το Σεπτέμβριο.
Ακόμη, επικαλείται την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής μετά από το περιστατικό, στην οποία ανέφερε ότι «η αντί-ελληνική κυβέρνηση ευθύνεται για τη δολοφονία, καθώς επέτρεψε τους εκτός ελέγχου τρομοκράτες να δολοφονήσουν νέα παιδιά εν ψυχρώ».

Κοτόπουλο με σάλτσα γιαουρτιού και χυμό λάιμ από τον σέφ Βασίλη Παναγόπουλο

CAM01212
Το κοτόπουλο όπως δεν το ξανάφαγες ποτέ!
Θα χρειαστούμε για 4 άτομα:
2 φιλέτα κοτόπουλο,από μία πρέζα αλάτι,φρέσκο πιπέρι,1 κτσ ψιλοκομμένο κρεμμύδι,1 ποτηράκι λευκό κρασί.
Για τη σάλτσα γιαουρτιού:1 κεσέ γιαούρτι αγελαδινό,2 κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα ,1 κουτ. γλυκού χυμό από lime,80 ml ελαιόλαδο,αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Διαδικασία για την σάλτσα γιαουρτιού:
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε με ένα πιρούνι το γιαούρτι, το ψιλοκομμένο δυόσμο, το χυμό λεμονιού(lime), το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ και διατηρούμε τη σάλτσα στο ψυγείο, μέχρι να τη σερβίρουμε.
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο κ σοτάρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου τα οποία έχουμε κόψει σε κομμάτια η λεπτές λωρίδες και το κρεμμυδάκι μας!στην συνέχεια εφόσον έχουν πάρει ροδοκόκκινο χρώμα,με προσοχή πάντα να μην μας ξεραθούν βάζουμε αλάτι-πιπέρι,και σβήνουμε με το λευκό κρασάκι μας!συνεχίζουμε το σοτάρισμα ωσότου εξατμιστεί το κρασί κ λίγο πριν το σερβίρισμα ρίχνουμε την σάλτσα γιαουρτιού,που έχουμε ήδη ετοιμάσει!τα αφήνουμε όλα στο τηγάνι για περίπου ένα με δύο λεπτά ανακατεύοντας καλά και στην συνέχεια ήμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!ένα πιάτο υγιεινό light και συγχρόνως πολύ γευστικό!