ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Υποσχέθηκε να πει γυμνή τον καιρό αν προκρινόταν η Γαλλία και δεν αθέτησε την υπόσχεση [βίντεο]

parousiastria-doria-570
Η παρουσιάστρια του καιρού στο κανάλι Canal+, Ντοριά Τιγιέρ, είχε υποσχεθεί, μετά την ήττα της Εθνικής Γαλλίας από την Ουκρανία με 2-0 στο Κίεβο, ότι αν οι τρικολόρ προκριθούν θα έλεγε ολόγυμνη τον καιρό. Και με τέτοια προσόντα δεν είναι να μην προσεύχεσαι να σκοράρει ο Ριμπερί!Η 27χρονη πρώην μοντέλο και ηθοποιός παρουσιάζει τον καιρό στο διάσημο τοκ-σόου "Le Grand Journal" του τηλεοπτικού σταθμού Canal+ από τον Αύγουστο του 2012 και πλέον όλοι στη Γαλλία περιμένουν με ανυπομονησία για το αν θα τηρήσει την υπόσχεσή της μετά τον θρίαμβο (3-0) της ομάδας του Ντεσάμπ.
Μάλιστα, όταν το σκορ έγινε 2-0 έγραψε στο Twitter της:  «Γ***. 2-0 για τη Γαλλία. Αρχίζω να στρεσάρομαι»

Έτσι, δεν αθέτησε την υπόσχεσή της, αλλά έπαιξε αρκετά βρώμικα, αφού ήταν μεν γυμνή, το πλάνο δε μακρινό. Ολόγυμνη (φορούσε μόνο τις μπότες της) έτρεχε με φόντο ένα γραφικό τοπίο της γαλλικής υπαίθρου, όμως ήταν δύσκολο να διακρίνει κανείς τα κάλλη της. 




Το άγριο έγκλημα στην Ομόνοια που συγκλόνισε την Ελλάδα – Όλο το χρονικό

Αυτός είναι ο 28χρονος που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου στην Ομόνοια
Η άγρια δολοφονία του 28χρονου Τάσου Ντούπη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου προχθές στην Ομόνοια, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ο 28χρονος ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος Πηνείας Ηλείας, βρισκόταν στην Αθήνα
Το άγριο έγκλημα που συνέβη προχθές το βράδυ στην Ομόνοια έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Το ιστορικό της δολοφονίας
Ο άτυχος Τάσος Ντούπης ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, βρισκόταν στην Αθήνα από την περασμένη Τρίτη καθώς επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο πεθερός του και η σύζυγος του βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα.
Ο 28χρονος το απόγευμα της Τρίτης, συνόδευσε μία γυναίκα στο εστιατόριο που δούλευε στην Ομόνοια, στην οδό Γερανίου, για να ζητήσει τα δεδουλευμένα της από τον ιδιοκτήτη. Οι δύο άντρες λογομάχησαν επειδή ο 39χρονος εστιάτορας αρνούνταν να πληρώσει τα δεδουλευμένα στην πρώην εργαζόμενή του με αποτέλεσμα εκείνος και ο 28χρονος να έρθουν στα χέρια.
Όταν ο 28χρονος έπεσε στο πάτωμα από τα χτυπήματα ο 39χρονος συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Παρόλο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν πλέον αργά καθώς είχε υποκύψει στα τραύματά του.
Ο 39χρονος εστιάτορας συνελήφθη και μαζί του οδηγήθηκε στις Αρχές και ο 43χρονος υπάλληλος του μαγαζιού ο οποίος ήταν παρών την ώρα της επίθεσης.
Ποιος ήταν ο άτυχος 28χρονος
Ο Τάσος Ντούπης έμενε μόνιμα στην Πηνελια Ηλίας μαζί με τη γυναίκα και τη μόλις 2,5 ετών κόρη του.
Ο ίδιος εργαζόταν σε αποθήκη της ΕΑΣ Αμαλιάδας με ζωοτροφές στην και διέμενε μόνιμα με την οικογένειά του στο Μαζαράκι.

Πρόσκληση σε συνάντηση ανταλλαγής απόψεων με τους Ζοζέ Μποβέ και Νίκο Χρυσόγελο για την αναζωογόνηση και μεταρρύθμιση της γεωργικής πολιτικής


Ο Ζοζέ Μποβέ, γνωστός ακτιβιστής σε θέματα γεωργίας, πράσινος ευρωβουλευτής (Γαλλία), και υποψήφιος  συν-επικεφαλής της κοινής εκλογικής καμπάνιας των Πρασίνων για τις ευρωεκλογές, και ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, σας προσκαλούν σε συνάντηση ανταλλαγής απόψεων σε θέματα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και Ανάπτυξης της Υπαίθρου, το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 14:00, στην Τεχνόπολη, Γκάζι.
Στην συνάντηση έχουν προσκληθεί νέοι αγρότες, οργανώσεις των αγροτών, βιοκαλλιεργητές, δίκτυα παραγωγών – καταναλωτών και καλά παραδείγματα συνεταιρισμών για ανταλλαγή εμπειριών και ανάπτυξη συνεργασίας σε καμπάνιες για καλή γεωργία και καλή διατροφή, για τα δικαιώματα των αγροτών, τη βιώσιμη, -οικολογική ανάπτυξη της υπαίθρου, την ενδυνάμωση της πράσινης, δημοκρατικής και κοινωνικής μεταρρύθμισης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.
Ο Ζοζέ Μποβέ θα βρίσκεται στην Αθήνα για να συμμετάσχει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου σε εκδηλώσεις και συζητήσεις για την αγροτική παραγωγή και τους συνεταιρισμούς παραγωγών και καταναλωτών, στο πλαίσιο του τριήμερου συνέδριου κοινωνικής οικονομίας και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων που οργανώνεται 22-24/11 με πρωτοβουλία του Νίκου Χρυσόγελου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ και το Πράσινο Ινστιτούτο, στην Τεχνόπολη, Γκάζι.
Επίσης, ο Ζοζέ Μποβέ θα συμμετάσχει στη δημόσια συζήτηση – πολιτικό διάλογο των 4 υποψηφίων για επικεφαλής της κοινής καμπάνιας των Ευρωπαίων Πράσινων για τις ευρωεκλογές που οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα και τους Οικολόγους Πράσινους, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ώρα 17.00, στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα). Με ηλεκτρονική ψηφοφορία μεταξύ μελών και φίλων των Πράσινων σε όλη την Ευρώπη που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2014 θα εκλεγούν οι δυο επικεφαλής της  εκλογικής καμπάνιας των ευρωπαίων πράσινων.
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: τηλ: 2103709705, 2103223867,  e-mail: europarl.op@gmail.com

 


Click here to unsubscribe


Αυτοδιοικητική κίνηση Οικολογία-Αλληλεγγύη Κεντρ. Μακεδονίας με τη συμμετοχή των Ομάδων Αλληλεγγύης και Δράσης Αλεξάνδρειας και Βέροιας




Αυτοδιοικητική κίνηση Οικολογία-Αλληλεγγύη Κεντρ. Μακεδονίας
με τη συμμετοχή των Ομάδων Αλληλεγγύης και Δράσης Αλεξάνδρειας και Βέροιας

                                                Βέροια, 19-11- 2013

Πρόσκληση σε προβολή ντοκιμαντέρ και συζήτηση
για την Κοινωνική Οικονομία
                                  
" Κοινωνική Οικονομία-Μια εναλλακτική λύση δημιουργίας θέσεων εργασίας για νέους και ανέργους"


Ενημερωτική εκδήλωση και δημόσια συζήτηση διοργανώνουν η αυτοδιοικητική κίνηση Οικολογία Αλληλεγγύη Κ. Μακεδονίας και οι Ομάδες Αλληλεγγύης και Δράσης Αλεξάνδρειας και Βέροιας, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 5.30, στην Κεντρική Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, με θέμα: «Κοινωνική Οικονομία - Μια εναλλακτική λύση δημιουργίας θέσεων εργασίας για νέους και ανέργους».

Στην εκδήλωση, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Σοφίας Παπαχρήστου «Κοινωνική Οικονομία-μια εναλλακτική λύση» παρουσιάζοντας Συνεταιριστικές Κοινωνικές Επιχειρήσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας έτσι δυνατότητες βιώσιμης ανάπτυξης και απασχόλησης μέσα από ένα διαφορετικό μοντέλο οικονομίας, ένα μοντέλο που μπορεί να συμβάλει στη διέξοδο από την κρίση που βιώνουμε σήμερα. Είναι ενδεικτικό ότι το 10% των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, με 11.000.000 θέσεις εργασίας και 5,9% εργαζόμενους συνολικά απασχολούνται στην Κοινωνική Οικονομία. Την ταινία θα προλογίσει ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της  Οικολογίας Αλληλεγγύης Κ. Μακεδονίας, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για τα οφέλη και τις διεξόδους που η Κοινωνική Οικονομία και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις προτείνουν, από το χώρο της Υγείας μέχρι τον Τραπεζικό τομέα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τον αγροτουρισμό, την επαναχρησιμοποίηση κ.ά. Φορείς που είναι ενεργοί σε πρακτικό επίπεδο θα παρουσιάσουν καλά παραδείγματα και εμπειρίες.

Το θέμα θα αναπτύξουν οι:
Μπλιώνης Γιώργος, Δρ Βιολογίας/Οικολογίας
Αποστολίδης Γιάννης, Πρόεδρος Συν/κής Τράπεζας Δυτ. Μακεδονίας
Σιδηρόπουλος Αριστοτέλης, Πρόεδρος Σωματείου « Πρωτοβουλία για το παιδί»
Χιλιτίδης Οδυσσέας, Εκπρόσωπος Κοινωνικού Καταναλωτικού Συν/σμού «Bioscoop»


Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Χάρης Κουρουζίδης, εκπαιδευτικός


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 7.30 το βράδυ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με τον Γιάννη Τσιμπονίδη


Θέμα: «Χρήση του Ατταπουλγίτη
στην γεωργία και κτηνοτροφία»



Η  εκπομπή «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται το Σάββατο 23  Νοεμβρίου 2013, στις 19.30, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση(diontv.gr) Κεντρικής Μακεδονίας,  θέμα της έχει: «Χρήση του Ατταπουλγίτη στην γεωργία και κτηνοτροφία».


Ονόματα  προσκεκλημένων:


Δρ ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
Διευθυντής Ανάπτυξης Αγροτικών Εφαρμογών
GEOHELLAS


ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ
Ειδικός Σύμβουλος Ενεργών Μικροοργανισμών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
Πρόεδρος Διοικούσης Επιτροπής Ομάδας Παραγωγών
 Γκότζι Μπέρι Δυτικής Μακεδονίας



ΓΙΩΡΓΟΣ  ΚΟΛΟΝΑΣ

Γεωπόνος, Μακρυχώρι Λάρισας

Πιερικός Αρχέλαος – Ηρακλής Κοζάνης

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ
Με ενδιαφέρον αναμένεται και αυτό το παιχνίδι με τον Ηρακλή Κοζάνης που θα γίνει την Κυριακή στις 5 μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού, στην Κατερίνη.
Είναι για την έκτη αγωνιστική και με έναν βαθμό διαφορά, οπότε το παιχνίδι προμηνύεται συναρπαστικό.
Στο διάστημα αυτό, μιας και δεν είχε αγώνα την περασμένη Κυριακή, ο Πιερικός Αρχέλαος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το επικείμενο παιχνίδι, έδωσε δύο φιλικούς αγώνες και η αγωνιστική του κατάσταση είναι σε πολύ καλό βαθμό.
Για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Ασημάκης και Μάριος Σακελλαρίου, δήλωσαν:
Γιώργος Ασημάκης: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας και ο Ηρακλής Κοζάνης είναι  μια άκρως επιθετική ομάδα με έμπειρους παίκτες στην κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις απαιτήσεις του αγώνα, θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας, θα δούμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και ευελπιστούμε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε ανοδική πορεία και  δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Επίσης εγώ και οι συμπαίκτες μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Κατερίνης για την παρουσία του στο γήπεδο».
Μάριος Σακελλαρίου: «Το κενό που μεσολάβησε είμαι σίγουρος ότι το εκμεταλλευτήκαμε στα μέγιστα. Δουλέψαμε κυρίως πάνω στις αδυναμίες μας και στους στόχους που έχουμε θέσει για ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού. Όσο για την Κοζάνη, είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που χρειάζεται προσοχή και θα πρέπει να προβάλλουμε, όπως και σε κάθε ματς βέβαια, τον καλό μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και με επιμονή γι αυτό. Ο κόσμος θα παίξει και αυτός τον δικό του ρόλο και θα χαρούμε να αγωνιστούμε ακόμη μια Κυριακή με γεμάτη κερκίδα».

Στη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης, θα τιμηθεί η ομάδα των νεανίδων του Πιερικού Αρχελάου για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Και στον αγώνα αυτό θα υπάρχουν δέκα διακεκριμένες θέσεις, κοντά στον αγωνιστικό χώρο, για τους δέκα πρώτους που έκαναν like στο facebook του συλλόγου μετά την ανάρτηση για το θέμα αυτό.
Και διαγνωστικά παιχνίδια θα γίνουν στο ημίχρονο όπου θα συμμετέχουν και οι φίλαθλοι.

Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης. Στους αγώνες που γίνονται στην Κατερίνη, κάθε φορά θα προσκαλούνται και διαφορετικά σχολεία.

O Πιερικός Αρχέλαος στο χορηγό «delight»

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το κατάστημα «delight» με μπουγάτσα επί της οδού Χατζόγλου 51, απέναντι από την Οικονομική Εφορία στην Κατερίνη, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία καλαθοσφαιριστών του Πιερικού Αρχελάου.

Στην επιχείρηση που είναι και φετινή χορηγός του συλλόγου, η ιδιοκτήτρια κ. Σοφία Μπαλαούρα φιλοξένησε τους αθλητές και πρόσφερε το νόστιμα προϊόντα της τα οποία τιμήθηκαν δεόντως.


Οι αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος την προσεχή Κυριακή

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου, αυτή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

-          Ανδρών – Β΄ Εθνική - Β΄ όμιλος, Α΄ γύρος, 6η αγωνιστική. Κυριακή 24.11.2013, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 17,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης.
-          Εφήβων - Β΄ όμιλος, Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 24.11.2013, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΣΦΚ Κατερίνη 2008.
-          Παίδων - Β΄ όμιλος, Α΄ γύρος, 7η αγωνιστική. Κυριακή 24.11.2013, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 10,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΓΕ Πιερίας και  
-          Παίδων - Β΄ όμιλος, Α΄ γύρος, 7η αγωνιστική. Κυριακή 24.11.2013, Κλειστό γυμναστήριο Κολινδρού, ώρα 13,00 / ΑΣ Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.

Ο αγώνας ενάντια στην εξόρυξη μας αφορά - όλοι στην πλατεία Ελευθερίας στις 23/11/2013

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, οι Επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Οι φορείς που έχουν αναλάβει την υποδοχή τους απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της Πιερίας να προσέλθει, να ενημερωθεί και να στηρίξει, καθώς ο αγώνας ενάντια στην εξόρυξη μας αφορά όλους.
Τις επόμενες μέρες θα ενταθεί η ενημέρωση, με δημοσιεύσεις αλλά και με την παρουσία μελών της επιτροπής στην πλατεία Ελευθερίας. Ο αγώνας κατά των εξορύξεων χρυσού στη Χαλκιδική, είναι και δικός μας αγώνας. Βλέπουμε ήδη την απειλή που ορθώνεται και για μας ως ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα, της ατμόσφαιρας, του εδάφους και της θάλασσας.
Και ενώ καταδικάζεται και υποθηκεύεται το μέλλον των τωρινών και επερχόμενων γενεών, στην περιοχή συντελείται αστυνομική βία, ποινικοποίηση, φίμωση σε μια δίωξη χωρίς προηγούμενο. Η αγάπη μας για τον τόπο μας είναι κοινή και αυτή γεννά την αλληλεγγύη. Θα πρέπει να δείξουμε ενότητα σε έναν αγώνα που προασπίζεται ζωές, δικαιώματα και το φυσικό περιβάλλον.
Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής: Το Καραβάνι θα κατευθυνθεί από τον Κορινό, όπου θα το υποδεχθεί αντιπροσωπεία των φορέων,  προς την πλατεία Ελευθερίας στις 11π.μ.. Εκεί θα πραγματοποιηθεί κεντρική ενημερωτική ομιλία στις 11:30π.μ. και αμέσως μετά θα υπάρχει ζωντανή μουσική, ενώ θα συζητηθούν επί μέρους θέματα και οι όποιες απορίες έχουν δημιουργηθεί από την ομιλία.
Στις 1μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ στο Στέκι Πολιτών. Μετά το πέρας της και προς το τέλος των συζητήσεων που θα γίνονται στην πλατεία, οι φορείς υποδοχείς θα παραθέσουν γεύμα στα μέλη του Καραβανιού, στο πλαίσιο αλληλεγγύης προς τις Επιτροπές Αγώνα. Η αναχώρηση του Καραβανιού για την Λάρισα είναι προγραμματισμένη για τις 4μ.μ.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το Καραβάνι Αλληλεγγύης έχει ως εξής:

Σάββατο 23/11, 11:00 π.μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Σάββατο 23/11, 06:00 μ.μ. ΛΑΡΙΣΑ
Κυριακή 24/11, 11:00 π.μ. ΒΟΛΟΣ
Κυριακή 24/11, 06:00 μ.μ. ΛΑΜΙΑ
Δευτέρα 25/11, 05:00 μ.μ. ΑΘΗΝΑ (Σύνταγμα)

Οι φορείς που συμμετέχουν είναι οι:

-                 Antipoverty.gr
-                 Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας
-                 ΕΛΜΕ Πιερίας
-                 Κοινωνική Κουζίνα Αλληλεγγύης
-                 Μητέρα Γη
-                 Μούσες Πιερίων
-                 Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης
-                 Σπείρα Γη
-                 Στέκι Πολιτών

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6932459822, 6977404637, 6974078194

--
Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, που συμπίπτει με τα Εισόδια της Θεοτόκου.
Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Δεξιάς χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου, ενώ την πανηγυρική ομιλία της ημέρας εκφώνησε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής. 
«Εσείς που υπηρετείτε στις Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζετε πολύ καλά τι θα πει καθήκον, δίνοντας μαθήματα πατριωτισμού σε όλους μας. Είστε εσείς που βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα για να προστατέψετε τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας και να διασφαλίσετε την εθνική της ανεξαρτησία. Χάρη σε εσάς έχουμε τη σιγουριά ότι ζούμε σε ένα περιβάλλον ασφαλές, σταθερό και ειρηνικό», τόνισε κατά την ομιλία του ο κ. Τσαμασλής.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσαμασλής υπογράμμισε ότι «στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, οφείλουμε να είμαστε υπερήφανοι που ο Στρατός, το Ναυτικό και η Αεροπορία μας κατορθώνουν να κρατούν την ελληνική σημαία ψηλά. Το υψηλό αυτό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων παραμένει πηγή ηρωισμού και αυτοθυσίας, ειδικά στις μέρες μας, που έχει ιδιαίτερη σημασία ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται ασφαλής».
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού από εκπροσώπους των πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών και λιμενικών αρχών της Θεσσαλονίκης.




Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το DeltaNews.gr διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση
την Πέμπτη
21/11/13 και ώρα 19.00

στο Συνεδριακό κεντρο της Σινδου


με θεμα:
«Πολιτικές Ευρωπαϊκής Ενωσης για την αντιμετώπιση της κρίσης - 
Τοπική ανάπτυξη με απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ».

Οι αλλαγές στην Τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να περιορίζονται σε εκλογικούς νόμους. Οι αλλαγές αφορούν το μοντέλο διακυβέρνησης και τον συνολικό εκμοντερνισμό του θεσμού.

Η συνταγή της επιτυχίας είναι η δύναμη της ψυχής, ο εθελοντισμός και το πάθος των ανθρώπων για προσφορά στην περιοχή που μεγάλωσαν και ζουν.
 
Με όχημα τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας.
 
Η παρουσία σας και οι απόψεις σας θα συμβάλουν χρήσιμα στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
Ομιλητές:
 
• Δ. Σκιαδας : Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονία
 
• Γ. Βοσκοπουλος : Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονία
 
• Αλ. Διαμαντοπουλος : Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας







This email was sent to edopieria@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Alexandros Diamantopoulos · Vasilissis Olgas 198 · Thessaloniki, Thessaloniki 54110 · Greece

Email Marketing Powered by MailChimp