ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ! Πως είναι σήμερα ο 9χρονος bodybuilder που έχει μπει 2 φορές στο βιβλίο Guinness; [video]

Ο Giuliano Stroe (γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου, 2004) και γυμνάζεται από 2 χρονών…

Το 2009, μπήκε στο βιβλίο Guinness World Records κάνοντας τον λιγότερο χρόνο που έχει καταγραφεί ποτέ σε απόσταση δέκα μέτρων με τα χέρια και μια μπάλα ανάμεσα στα πόδια του.

Ο Stroe έκανε το κόλπο ζωντανά μπροστά σε ζωντανό κοινό σε μια ιταλική εκπομπή, και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το βίντεο του στο YouTube.


Στις 24 Φεβρουαρίου 2010 έσπασε ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τον αριθμό των 90 μοιρών push-ups (η οποία είναι μια άσκηση όπου τα push-ups εκτελούνται χωρίς να αφήσει τα πόδια του να αγγίξουν το έδαφος). Ο Stroe κατάφερε να κάνει 20 push-ups των 90 μοιρών, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 12.


Ο πατέρας του Giuliano, Ιουλιανός, είναι 33 ετών, και δήλωσε πως αυτός έπαιρνε τον Giuliano μαζί του στο γυμναστήριο από τότε που γεννήθηκε, αλλά ήταν πάντα προσεκτικός και να μην τον πιέσει πάρα πολύ και επιμένει πως το πρόγραμμα του γιου του δεν είναι υπερβολικό. «Ποτέ δεν του επέτρεψα να κάνει πρακτική μόνος του, είναι μόνο ένα παιδί και όταν δείχνει κουρασμένος του λέω να πάει και να παίξει,» δήλωσε ο Ιουλιανός.


Καρχαρίας κατασπάραξε σέρφερ στη δυτική Αυστραλία – Τον επικήρυξαν οι Αρχές

Πτερύγια καρχαρία ...γιοκ! - Τα ...σαγόνια των Κινέζων «αφάνισαν» το ...εκλεκτό έδεσμα
Οι αρχές της Δυτικής Αυστραλίας έκλεισαν προσωρινά όλες τις παραλίες κοντά στην περιοχή Γκρέσταουν, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία σε δημοφιλή παραλία για σέρφινγκ .
Ο 35χρονος άνδρας από την περιοχή Μάργκαρετ Ρίβερ έκανε σερφ όταν του επιτέθηκε ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας. Όπως έγινε γνωστό του έλειπε ένα χέρι όταν ανασύρθηκε νεκρός από το νερό. Το σώμα του μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την περιοχή. Νωρίτερα ο ίδιος καρχαρίας φέρεται να επιτέθηκε και σε άλλον σέρφερ.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Δυτικής Αυστραλίας έχουν κινητοποιηθεί και έχουν εκδώσει ειδική διαταγή που επιτρέπει στις αρχές να πιάσουν και να σκοτώσουν τον καρχαρία όταν τον εντοπίσουν.
Αυτή είναι η τρίτη επίθεση καρχαρία που σημειώνεται κοντά στην πόλη Γκρέσταουν τα τελευταία δέκα χρόνια.

Σεξουαλιστείτε ωραία μωρά – Παρά ένα τεσσαράκοντα πράγματα που οφείλεις να δοκιμάσεις στο σεξ

39-pragmata-pou-prepei-na-dokimasete-sto-sex-prin-pethanete-570
Το σεξ βρίσκεται στη ζωή όλων των ανθρώπων. Από κει και πέρα το πως, το πόσο και με ποιόν επιλέγει να το κάνει ο καθένας είναι προσωπική του επιλογή, σημασία έχει να το θέλει και να σέβεται τον εαυτό του και τον παρτενέρ του, σωματικά και ψυχικά.
Όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν μία διαφορετική νότα στην σεξουαλική τους ζωή και να ξεφύγουν από την ρουτίνα που μπορεί να έχουν, μπορούν να διαβάσουν παρακάτω και να πάρουν ιδέες. Για να ξεκαθαρίσουμε, πολλές από αυτές τις επιλογές – αν όχι οι περισσότερες – δεν χρειάζονται την εναλλαγή πολλών παρτενέρ και το ασύστολο σεξ καθώς μπορούν να γίνουν στη διάρκεια μίας σχέσης ή και κάποιου γάμου. Όσον αφορά τις υπόλοιπες, ελεύθεροι και ελεύθερες που πιστεύετε ότι σας αντιπροσωπεύουν και θα σας ικανοποιήσουν, μπορείτε να τις δοκιμάσετε.
1. Η«πίσω πόρτα» δεν είναι έγκλημα : Όσες γυναίκες κομπλάρετε, δεν είπαμε να το κάνετε συνέχεια. Μπορείτε απλά να το δοκιμάσετε και μην ανησυχείτε, ζητήστε το και θα χαρεί. Εδώ έρχεται να συμπληρωθεί και η θεωρία ότι πρέπει να ζητάτε αυτό που θέλετε. Δείξτε αυτοπεποίθηση και θα σας ικανοποιήσει.
2. Δοκιμάστε το τρίο: Αν σας ικανοποιεί και είστε σε κάποια σχέση και συμφωνείτε γιατί να μην το δοκιμάσετε; Τώρα αν είναι με δύο άνδρες ή δύο γυναίκες, θα τα βρείτε μεταξύ σας! Όχι, ψέμματα. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΤΡΙΟ
3. Όργιο
4. Κάντε τηλεφωνικό σεξ: Η φαντασία κάνει θαύματα, ειδικά αν έχετε να συναντηθείτε καιρό. Plus tip: Cyber sex
5. Κορίτσια χρησιμοποιείστε ερωτικό βοήθημα: Αν συμφωνεί και ο παρτενέρ δεν είναι κακό, αφήστε τις αναστολές και τα ναζάκια γιατί μπορεί να ικανοποιηθείτε παραπάνω απ΄ όσο φαντάζεστε.
6. Χρησιμοποιείστε σεξουαλικά βοηθήματα σε κάποιον άλλον
7. Αφήστε τον άλλον να σας δέσει: με χειροπέδες, κορδέλες, ζώνες και ότι τραβάει η όρεξη σας. Μη το κάνετε σε one night stand γιατί μπορεί ο άλλος/η να σας σουφρώσει και να ψάχνεστε από που σας ήρθε
8. Δέστε κάποιον άλλον: ισχύουν τα ίδια με το προηγούμενο.
9. Σεξ σε δημόσιο χώρο: παρκάκια, γκαράζ, στενά και πολλά άλλα μέρη υπάρχουν.
10.Κάντε λίγο μπανιστήρι
11. Σεξ στο αμάξι: Προσοχή στο λεβιέ ταχυτήτων και στα sex spots που θα επιλέξετε να παρκάρετε το όχημα
12. Μπαλαμούτι στο σινεμά: Βρείτε μια μεταμεσονύχτια προβολή, σε μια άκυρη ταινία και πηγαίνετε επί τούτου
13. Σεξ στο μπαρ: Η κίνηση είναι γνωστή: ένα ραβασακί που να λέει «σε 5΄λεπτά στην τουαλέτα». Το κλαμπ δεν είναι το πιο εύκολο γιατί έχουν καθαρίστριες που δε θα σε αφήσει να λοξοδρομήσεις.
14. Δοκιμάστε να βρεθείτε ερωτικά με έναν ξένο: Ποτέ δεν ξέρετε το πως θα εξελιχθεί, μπορεί να είναι το καλύτερο της ζωής σας
15. Παράνομο σεξ
16. Σεξ σε μία βάρκα: Βασικός κανόνας, αν ανακατεύεστε μην το επιχειρήσετε θα υπάρξουν δράματα.
17. Μέσα στη θάλασσα: όχι αν έχει κύματα, μην πνιγείτε κιόλας.
18. Στριπ Πόκερ, Μονόπολη και οποιοδήποτε παιχνίδι με κάρτες: Μπορεί να χάσετε στα χαρτιά αλλά θα κερδίσετε στην ηδονή.
19. Κάντε ντου στο ντους
20. «Κολλήστε» κάποιον στον τοίχο ή να σας «κολλήσουν»: Η σκηνή από το Βασικό Ένστικτο με το Μάικλ Ντάγκλας να πετάει σαν ψάρι στον τοίχο τη Τζιν Τρίπλχορν θα σας δείξει το δρόμο
21. Σεξ στο γήπεδο: Βρείτε έναν αγώνα Γ΄Έθνικής (ψέμματα, τώρα με την ΑΕΚ όλα τα ματς έχουν κόσμο), τοπικού πρωταθλήματος και πιάστε δουλειά. Φροντίστε να σας τραβήξει καμιά κάμερα για να γεμίσουμε τη στήλη με τα παράξενα.
22. Σεξ τα ξημερώματα: Μια πρωινή είναι πάντα το καλύτερο ξεκίνημα, όταν και όλο το σύστημα βρίσκεται το πρωί πάντα σε πλήρη λειτουργία.
23. Στη σκηνή σε μία έρημο: Τολμηρή επιλογή: ή θα «λιώσετε» από τη ζέστη ή θα παγώσετε από το κρύο. Αλλά θα είστε μόνοι σας, τα υπόλοιπα στη φαντασία σας...
24. Δείτε πορνό μαζί: Μπορείτε να πάρετε καινούριες ιδέες και να τις κάνετε. Όχι, μη δοκιμάσετε το κάθετο 69 αν δεν είστε μπόντιμπίλντερ
25. Μάθετε να προσφέρετε στον εαυτό σας πολλαπλούς οργασμούς: Αν δεν ξέρετε εσείς τι σας ικανοποιεί πως θα σας ικανοποιήσει ο άλλος;
26. Στην ακροθαλασσιά: Προσοχή στην άμμο!
27. Φορέστε μάσκες: Θυμηθείτε τη σκηνή από το Μάτια Ερμητικά Κλειστά.
28. Αφήστε ένα παγάκι να λιώσει πάνω στην κοιλιά του/της συντρόφου σας
29. Roleplaying: Καθαρίστρια – αφεντικό, Μαθήτρια – Δάσκαλος, Υδραυλικός – Νοικοκυρά και ότι άλλο θέλετε
30. Σαντιγί, σιρόπια και γενικώς αφροδισιακές γεύσεις γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι.
31. Σεξ με κάποιον μεγαλύτερο.
32. Σεξ με κάποιον μικρότερο: Όχι ανήλικο 16χρονο είναι παράνομο!
33. Σεξ σε μία ξένη χώρα με κάποιον ντόπιο
34. Ένα στα γρήγορα: Πριν πάτε για δουλειά, στο δρόμο και οπουδήποτε αλλού. Εξ' άλλου γι αυτό λέγεται και γρήγορο γιατί είναι τσακ μπαμ.
35. I'm screaming in the rain λαλαλα. Μπορεί και να κρυώσετε όσοι τολμηροί το επιχειρήσετε.
36. Χρησιμοποιείστε φτερά. Ανατριχιάστε μέχρι να «λιποθυμήσετε» και δεν θα χάσετε.
37. Σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ: Εύκολο να το λες αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να σηκωθεί ο Μικρός Στρατηγός αν έχεις πιει πολύ.
38. Ψάξτε τον εαυτό σας και βρείτε το πως μπορείτε να έρθετε σε οργασμό σε λιγότερο από πέντε λεπτά: ισχύει το ίδιο με το 25.
39. Σεξ στο μουγκωτό, με σιγαστήρα σε ένα σπίτι με κόσμο στα γύρω δωμάτια.

Φταίνε οι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες Έλληνες; Διαβάστε λοιπόν τώρα και την αλήθεια.

 

Στη 15ετία 1994 έως 2008, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, ως ποσοστό του ΑΕΠ (αυτό που έχει πραγματική αξία) παρέμενε σταθερό και περιστρεφόταν γύρω από το 110%. 
Σε απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει ότι σ’ αυτά τα 15 χρόνια ξοδεύαμε όσα παράγαμε και η χώρα μας είχε πιστοληπτική ικανότητα ΑΑΑ. Τι συνέβη λοιπόν ξαφνικά το 2009; 
Τι ξαφνικό και εγκληματικό έκανε η κυβέρνηση Καραμανλή ώστε να στείλει τη χώρα στην χρεοκοπία; Γιατί δεν βγαίνει ο ίδιος να μας εξηγήσει;
Πρέπει ακόμα να μας προβληματίσει το γεγονός ότι αυτό που ονομάζεται πρόβλημα δημοσίου χρέους δεν εμφανίστηκε μόνο στην Ελλάδα το 2009, αλλά σε όλες της χώρες της ΕΕ ταυτόχρονα. 
Μέχρι τότε τόσο η Ελλάδα όσο και τα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης εξυπηρετούσαν κανονικότατα τα
χρέη τους.
Δυστυχώς, υπάρχει ένα φοβερό κοινό μυστικό μεταξύ των ευρωπαϊκών ελίτ που τώρα κάνουν κοινώς την «πάπια» σε βάρος των λαών τους και το οποίο μυστικό άρχισαν να το υποψιάζονται αλλά δεν το γνωρίζουν επακριβώς οι λαοί της Ευρώπης.
Όπως ξέρουμε πλέον όλοι (και όσοι δεν το ήξεραν τους ανάγκασε η κρίση να το μάθουν), το χρήμα παράγεται από το χρέος που δημιουργούν οι ιδιωτικές τράπεζες, μέσω της χορήγησης των δανείων. Αυτό το πράγμα, μαζί με κάποια άλλα παράγωγα χρηματοπιστωτικά προϊόντα, δημιούργησαν μια δυσθεώρητη φούσκα χρέους, στα χέρια των ευρωπαϊκών τραπεζών που οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια σε κατάρρευση ολόκληρου του χρηματοπιστωτικού συστήματος στην ΕΕ και όχι μόνο.
Όπως διαβάζουμε σε άρθρο του δημοσιογράφου Γ. Δελαστίκ στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», το έτος 2009 οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και η ΕΚΤ (προφανώς έπειτα από απαίτηση των ευρωπαϊκών ελίτ και κυρίως των τραπεζιτών), ξόδεψαν από 5 έως 8 τρισεκατομμύρια ευρώ (οι σχετικές μελέτες ποικίλουν για το ακριβές ποσό), προκειμένου να σώσουν τις γερμανικές, τις γαλλικές, τις αγγλικές κ.λ.π. τράπεζες της Ευρώπης. 
Τι έκαναν λοιπόν; Έκαναν το εξής απλό. Κρατικοποίησαν τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών. Και τούτο γιατί δεν κυβερνούν οι λαοί στην Ευρώπη αλλά οι ευρωπαϊκές ελίτ. Επειδή η ΕΕ έχει περίπου 500 εκατομμύρια πληθυσμό, αποφάσισαν να επιβαρύνουν με 1000 ευρώ κάθε ευρωπαίο επί 10 χρόνια, για να βγουν 5 τρισεκατομμύρια ευρώ. Στην ουσία δηλαδή, αποφάσισαν να σκάσουν τη χρηματοπιστωτική φούσκα στα κεφάλια των απλών ανθρώπων. Αυτό ακριβώς γίνεται αυτή τη στιγμή σε όλη την ΕΕ και γι’ αυτό όλα ξεκίνησαν ξαφνικά το 2009. Η εφαρμογή του προγράμματος άρχισε από τους πιο αδύναμους κρίκους και κυρίως την Ελλάδα, χωρίς προς το παρόν να μπορεί να εξηγηθεί γιατί το δέχτηκε αυτό η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Η Ελλάδα λοιπόν συνεχίζει να χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο προκειμένου να τρομοκρατηθούν και να "συνετιστούν" οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί, ώστε να δεχτούν χωρίς πολλές διαμαρτυρίες αυτή την επιβάρυνση. Τα υπόλοιπα περί τεμπέληδων και διεφθαρμένων Ελλήνων είναι εντελώς παραμύθια και χρησιμοποιούνται για να μας ακυρώσουν. Επειδή «ουδείς αναμάρτητος» ανάμεσά μας, κατάφεραν με την προπαγάνδα να μας κάνουν να αισθανόμαστε όλοι ένοχοι, ενώ δεν είμαστε περισσότερο ένοχοι από τους Γερμανούς, Ιταλούς κ.λ.π.. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι, αλλά ο ίδιος λαός και με την ίδια νοοτροπία ήμασταν και στην 15ετία 1994 – 2008. Τι άλλαξε λοιπόν ξαφνικά και γίναμε τόσο εξευτελισμένοι σε όλη την Υδρόγειο;

Όσο όμως και αν υποφέρουν οι ευρωπαϊκοί λαοί για να διασώσουν το ιδιωτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, επειδή αυτό το σύστημα είναι αδιέξοδο, σε λίγα χρόνια θα καταλήξουμε στα ίδια. Γι’ αυτό, από εδώ από την Ελλάδα, από το κέντρο διεξαγωγής του πειράματος, θα πρέπει να τους εκπλήξουμε. Θα πρέπει να πρωτοστατήσουμε ώστε να ξεσηκωθούν οι λαοί της Ευρώπης από τα κάτω (η θέση των ελίτ είναι δεδομένη), ώστε να αλλάξουμε μοντέλο οικονομικής ζωής.

Βιβλική καταστροφή στη Ρόδο – Ψάχνουν ακόμη τους δύο αγνοούμενους από την Παρασκευή [εικόνες]

Βιβλική καταστροφή στη Ρόδο – Ψάχνουν ακόμη τους δύο αγνοούμενους από την Παρασκευή [εικόνες]
Σοκ προκαλεί η κατάσταση ενός από τους πιο γνωστούς τουριστικούς παραδείσους της Ελλάδας. Η Ρόδος μετράει ανεπανόρθωτες ζημιές, δεκάδες καταστήματα και εκατοντάδες σπίτια πλημμυρισμένα και 140 κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Κυρίως όμως μετράει δύο νεκρούς και δύο αγνοούμενους. Το νησί έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την πρωτόγνωρη καταιγίδα της Παρασκευής, η οποία δεν άφησε τίποτα όρθιο.
Οι πυροσβέστες δεν σταμάτησαν λεπτό να προσπαθούν να εντοπίσουν τους δύο αγνοούμενους ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τις προσπάθειές τους δυσκολεύει το γεγονός ότι υπάρχουν σημεία που το ύψος του νερού είναι πολύ μεγάλο. Την ίδια ώρα, δυνάμεις και μέσα του στρατού συνδράμουν στο έργο των σωστικών συνεργείων.
Η φονική θεομηνία κράτησε μόλις για δύο ώρες την Παρασκευή το μεσημέρι, ωστόσο ήταν αρκετή ώστε να μετατρέψει σε ποτάμια κεντρικούς δρόμους της Ρόδου. Στην οδό Ηρακλειδών στην Ιαλυσσό το ύψος του νερού έφτασε το μισό μέτρο, ενώ αντίστοιχη ήταν η κατάσταση στους δρόμους από το Φαληράκι μέχρι και την Κρεμαστή.
Το πρωί του Σαββάτου το νησί έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο, με τους κάτοικος να καταγγέλλουν ότι τα ρέματα δεν είχαν καθαριστεί, με αποτέλεσμα να χαθούν δύο ζωές. Πρόκειται για μια 30χρονη δασκάλα που ήταν από την Παρασκευή αγνοούμενη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με έναν 50χρονο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά βρέθηκε νεκρή νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου από τα σωστικά συνεργεία στην παραλία Κρεμαστή. Ο 50χρονος αγνοείται ακόμη. Μία ακόμη γυναίκα που δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα της βρέθηκε νεκρή αργά χθες το βράδυ στο ποτάμι της Παστίδας προς Κρεμαστή. Ο δεύτερος αγνοούμενος είναι ένας 63χρονος που φέρεται να είναι σύζυγός της.
Μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο έπεσαν στη Ρόδο 174 χιλιοστά βροχής, μέσα σε δώδεκα ώρες 137 χιλιοστά, ενώ οι επιστήμονες αναφέρουν ότι ο μέσος όρος της μηνιαίας βροχόπτωσης είναι 94 χιλιοστά. Πλέον, έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα από τη βροχόπτωση στο κεντρικό οδικό δίκτυο του νησιού, ενώ υπάρχουν ακόμη προβλήματα σε δρόμους οικισμών.
Φωτογραφία: Eurokinissi

ΤΟΣΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ… ΤΟΣΗ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ…

ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ -ΜΕΡΚΕΛ  

— Αφήνιασαν τα «παπαγαλάκια» και όλοι οι γενίτσαρου του καθεστωτικού δωσιλογισμού κράζοντας: «Η Μέρκελ στήριξε την κυβέρνηση και δεσμεύτηκε…»…

  — Τι είπε η Μέρκελ και σε τι «δεσμεύτηκε»;

  — Είπε ότι η «συνταγή» μας, αυτή της ολοκληρωτικής γερμανικής αποικιοκρατικοποίησης της Ελλάδας …αρίστευσε(!) και «δεσμεύτηκε» στη διατήρηση αυτής της «συνταγής». Ουσιαστικά η Μέρκελ κινήθηκε πάνω στις «ράγες» του πλεονάσματος …θανάτου (Δείτε ΕΔΩ) και του κυβερνητικού Προϋπολογισμού που κατατέθηκε και ο οποίος αποτελεί υλοποίηση των εντολών του Γερμανικού Ράιχ… 

  — Αν αφαιρέσει κανείς το διπλωματικό λίπος των δηλώσεων της Μέρκελ και του Σαμαρά, αυτό που μένει είναι αυτό που θα εκτελεστεί μέσω του νέου Προϋπολογισμού, με «αναδιαρθρώσεις» που θα αποτελούν νέες δολοφονικές σφαίρες εναντίον της Ελλάδας και του λαού της. 

  — Η Μέρκελ εξήρε την «επιτυχή εφαρμογή» του γερμανικού προγράμματος ΚΑΤΟΧΗΣ στην Ελλάδα: Εξήρε το πιλοτικό, αποικιοκρατικό πρόγραμμα για όλη την Ευρώπη. 

  — Η Μέρκελ εξήρε τους «άθλους» των κυβερνητικών διαχειριστών της στην Ελλάδα και ιδιαίτερα του γερμανοτσολιά πρωθυπουργού της: Τους «άθλους» καταλήστευσης και κατασπάραξης του ελληνικού λαού, τους «άθλους» της αποτέφρωσης της ελληνικής κοινωνίας… 

  — Και τα παπαγαλάκια, σε διατεταγμένη υπηρεσία, χορεύουν ενθουσιασμένα πάνω στις ιαχές των νέων αποικιοκρατών, ιαχές που εμφανίζουν την αποικία-Ελλάς σε «πορεία ανάκαμψης» και το ΘΑΝΑΤΟ του ελληνικού λαού σε «πορεία ανάστασης»!!! 

  — Τόση δωσίλογη αχρειότητα και ξετσιπωσιά…

SIBILLA-GR


ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ

ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ

Υποκατάστατο του αλκοόλ, χωρίς τα αρνητικά της μέθης

Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος είχε πει κάποτε πως «η μπίρα είναι απόδειξη ότι ο Θεός μας αγαπάει και θέλει να είμαστε ευτυχισμένοι».
Δυστυχώς βέβαια για τους απανταχού πότες, η εν λόγω «ευτυχία» («οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου» διαβάζει κανείς στην Παλαιά Διαθήκη), αν και «θεόσταλτη» («ο Θεός έφτιαξε το κρασί» σύμφωνα με τον Λούθηρο), συνοδεύεται νομοτελειακά από διάφορες μεθεόρτιες δυστυχίες όπως πονοκεφάλους, τάσεις για εμετό, ζαλάδες, ξηροστομία κ.ά., ειδικά όταν τα ποτηράκια είναι πολλά.
Τα δεδομένα ωστόσο ενδέχεται να αλλάξουν στο μέλλον εάν οι επιστήμονες καταφέρουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα (hangover) στην πηγή του.
Ο 63χρονος Ντέιβιντ Νατ, διακεκριμένος καθηγητής νευροψυχοφαρμακολογίας στο Imperial College του Λονδίνου και πρώην σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης, δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πως έχει δημιουργήσει μια συνθετική ουσία που προσφέρει όλα τα θετικά της κατανάλωσης αλκοόλ (ευχάριστη διάθεση, χαλάρωση, μερικώς απενεργοποιημένες αναστολές) αλλά χωρίς κανένα από τα αρνητικά (πονοκέφαλος, απώλεια μνήμης, εμετός, ζαλάδα, προβλήματα στο συκώτι). Η εν λόγω ουσία «χτυπάει» απευθείας στους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου, γεγονός που καθιστά πιο ανώδυνο το μεθύσι. Αυτό που μένει είναι να υπάρξει ενδιαφέρον από τη βιομηχανία και να πέσουν χρήματα (για τις δοκιμές, τη μαζική παραγωγή κ.ά.). Η επιστημονική κοινότητα έχει αρχίσει να αναζητά υποκατάστατα του αλκοόλ από το 2004.

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη στάση του Καραβανιού Αλληλεγγύης στην Κατερίνη

Image
Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη στάση του Καραβανιού Αλληλεγγύης και ενημέρωσης κατά της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική, τόσο στους σκοπούς του όσο και στην υποδοχή του από τους φορείς της πόλης. Το Γαλατικό χωριό, όπως αυτοαποκαλούνται όσοι συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα, αναμίχθηκε με την τοπική κοινωνία και τα οφέλη ήταν αμοιβαία.
Image 
Τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα δεν ήρθαν μόνο με αγωνιστικό πνεύμα, αλλά και με τη διάθεση να πραγματοποιήσουν μια επίθεση χαράς. Σίγουρα με την παρουσία τους ακύρωσαν την εικόνα τρομοκράτη και εγκληματία που κάποιοι προσπαθούν να τους προσάψουν, ενώ και η φιλοξενία που τους παρασχέθηκε τους έδωσε τη δυνατότητα να εκφραστούν ακόμα καλύτερα.
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, στην πλατεία Ελευθερίας δεν πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αλλά γιορτή για μια εξόρυξη που δεν θα γίνει ποτέ, κατά τα πρότυπα της μεγαλειώδους συναυλίας που είχε δοθεί στη Θεσσαλονίκη για τον ίδιο σκοπό. Μάλιστα, το Καραβάνι δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά πραγματοποίησε και πορεία στο κέντρο της πόλης, μεταδίδοντας παντού το μήνυμά του.
Το πρόγραμμα της ημέρας είχε επίσης την κεντρική ομιλία που έδωσαν μέλη του Καραβανιού, καθώς και συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ, ενώ ανάμεσα σε αυτά την ατμόσφαιρά δονούσαν συνθήματα αντίστασης. Η φιλοξενία ολοκληρώθηκε με γεύμα αλληλεγγύης που προσφέρθηκε επί τόπου, ενώ σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στην πλατεία, έλαβαν χώρα ζωηρές συζητήσεις για την σημασία του αγώνα και το τι πρόκειται να επακολουθήσει, αν επιτύχει το «πείραμα» της εξόρυξης στις Σκουριές.
Προτού αναχωρήσουν, τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα κατά της εξόρυξης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υποδοχή που τους έγινε και ανανέωσαν το ραντεβού με τους εδώ συναγωνιστές τους είτε στην Χαλκιδική είτε στην Κατερίνη.
Για την Επιτροπή Υποδοχής, αποτελούμενη από τους φορείς: Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας, Κοινωνική Κουζίνα Αλληλεγγύης, Μητέρα Γη, Μούσες Πιερίων, Σπείρα Γης, Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης, Στέκι Πολιτών, Antipoverty.gr και ΕΛΜΕ Πιερίας.ρθ
Δείτε επίσης:

--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΟΨΙΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ (Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ )

Αφού «λούφαξαν» για πολλά χρόνια - ενώ η καταστροφή της μικρομεσαίας αγροτιάς προχω-ρούσε με γοργούς ρυθμούς.
Αφού βολεύτηκαν στην αγωνιστική τους απραξία – ενώ κάθε χρόνο το  αγροτοκτηνοτροφικό εισόδημα, ανεξάρτητα από περιοχή & προϊόν, δεν μπορούσε να ζήσει χιλιάδες αγροτικές οικογένειες.
Αφού ανέχτηκαν, εξωράϊσαν και διαφήμισαν με μια σειρά από ακριβά πληρωμένες εκδηλώ-σεις-ημερίδες όλες τις αντιαγροτικές προβλέψεις & Κανονισμούς της ΚΑΠ της ΕΕ – ενώ αυτοί μιλού-σαν & κατάφερναν να σταματήσουν τις πιο δυναμικές καλλιέργειες της χώρας μας, έβαζαν πλαφόν & πρόστιμα συνυπευθυνότητας, αύξαιναν καθημερινά το κόστος παραγωγής,κατάκλυζαν με ομοειδή εισαγόμενα και αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα τη ντόπια παραγωγή.
Αφού διέλυσαν το Συνεταιριστικό & Συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας – ενώ οι μικρομε-σαίοι αγρότες είχαν την ανάγκη συντονισμού, συνεργασίας και οργανωμένης αντίδρασης στις πολι-τικές που υλοποιούσαν την εξαφάνισή τους.
Έρχονται με περίσσιο θράσος και ξαναεμφανίζονται σαν τους «υπερασπιστές της αγροτιάς», που οργανώνουν συσκέψεις στα γραφεία τους στην Αθήνα για «συντονισμό συσπείρωσης και ανα-τροπής της πολιτικής φορολόγησης των αγροτών με αγωνιστικές συγκεντρώσεις».
Βγήκαν από το καβούκι της ανυπαρξίας τους οι «όψιμοι αγωνιστές της αγροτιάς» !
Ορισμένοι αυτοδιαλύθηκαν ( ΣΥΔΑΣΕ ) φοβούμενοι οικονομικό έλεγχο, οι άλλοι όμως επιμέ-νουν να θέλουν να εκπροσωπούν το αγροτικό κίνημα βάζοντας το «σε νέες σύγχρονες βάσεις», προ-σπαθώντας να σώσουν το τομάρι τους & τις άνετες καρέκλες τους ( ΠΑΣΕΓΕΣ – ΓΕΣΑΣΕ ), «καθοδη-γώντας» μάλιστα στα βήματά τους την Πανελλ.Ένωση Νέων Αγροτών ( ΠΕΝΑ ) & την Πρωτοβουλία ανασυγκρότησης του αγροτικού κινήματος.
           Είναι οι ξεπουλημένοι αγροτοπατέρες, που στέκονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια εχθρικά απέναντι στις αγροτικές κινητοποιήσεις. Το μόνο που έκαναν, ήταν  να ξεκοκαλίζουν  τα χρήματα με τα οποία τους πριμοδοτούσε η εκάστοτε Κυβέρνηση και  τα οποία προέρχονται από εισφορές των  αγροτών για την ασφάλιση στον ΕΛΓΑ. Τους αμείβουν οι κυβερνήσεις για να συκοφαντούν τους αγροτικούς αγώνες και να στέκονται κυματοθραύστες της αγανάκτησης, ώστε να μην γίνονται τέτοιοι αγώνες.
Ο μονόδρομος όμως για την αγροτιά σηματοδοτήθηκε και από τις δεκάδες δυναμικές κινητοποιήσεις του περασμένου χειμώνα, με τον αγωνιστικό πανελλαδικό συντονισμό των μπλόκων όλης της χώρας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.
Η ΠΑΣΥ καλεί την μικρομεσαία αγροτιά - μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα που πλήττο-νται από αυτή την ίδια βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική - τους χιλιάδες αγρότες που  συμμετείχαν στις προηγούμενες κινητοποιήσεις, αλλά και νέους αγωνιστές, να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να αντι-σταθούν στην νέα λαίλαπα των άγριων μέτρων που έρχονται ( άγρια φορολόγηση των αγροτών, χαράτσωμα των χωραφιών, νέα αυξημένα χαράτσια σε ΕΛΓΑ-ΟΓΑ-ΔΕΗ, πετρέλαιο, γεωτρήσεις, σταυλικές εγκαταστάσεις, κλπ).
         Με αφετηρία την πανελλαδική σύσκεψη Ομοσπονδιών, Αγρ.Συλλόγων, Συντονιστικών Επι-τροπών των μπλόκων, μεμονωμένων αγροτών στις 24 Νοέμβρη στη Λάρισα, να προχωρήσουνε σε Συσκέψεις-Συζητήσεις ενημέρωσης-Τοπικές Συγκεντρώσεις & Αγωνιστικό Συντονισμό αντίδρασης στη λαίλαπα των νέων αντιαγροτικών μέτρων, που επιβάλει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με εντολή της τρόϊκας και τις προβλέψεις της νέας ΚΑΠ 2014 – 2020 της ΕΕ.

                                                                                                          Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ                                                                                                       

Γεύμα για τους συνεργάτες του αιρετούς και δημοτικούς υπαλλήλους.

Με αφορμή την υπηρεσιακή του συνταξιοδότηση ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς Κων/νος Νικολόπουλος διοργάνωσε γεύμα για τους συνεργάτες του αιρετούς και δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Πύδνας Κολινδρού. Η πρωτοβουλία συμπεριελάμβανε και μια ευχάριστη έκπληξη αφού συμμετείχε ένα μουσικό συγκρότημα των χάλκινων της Γουμένισσας. Στο γλέντι αυτό συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Κ. Κακάνης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. του Δήμου Δημ. Χλεμές, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χ. Μαστοροτάσιος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Κολινδρού Ηλίας Πελάγος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ρυακίων Δημ. Κακάνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Χρ. Κομπατσιάρης και πολλοί διοικητικοί υπάλληλοι και υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου. Η εκδήλωση έγινε την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 στον υπαίθριο χώρο του αμαξοστασίου του Κολινδρού και χάρισε στιγμές χαράς και κεφιού σε όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία και ευτυχία στον προσφάτως συνταξιοδοτηθέντα Πρόεδρο.  

Photo Hasapetis



































Ελπίς Ανδρομάχης: Πραγματοποιήθηκε η Λαχειοφόρος Αγορά


 Έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Γ.Α.Μ.Σ. «ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ»
Τυχερός αριθμός ο 308

Με ανακοίνωσή της η «Ελπίς Ανδρομάχης» γνωστοποιεί ότι έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και ο αριθμός που κερδίζει είναι ο 308.

Τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Γιώργος Μακρίδης.