ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Γελούν μαζί μας! Θέλετε κοινωνική πολιτική; Φτιάξτε καταλύματα για αστέγους! Και... κυκλοφορούν ελεύθεροι, τόσο οι τροϊκανοί αφέντες, όσο κι δωσίλογοι υπάλληλοί τους της ακροδεξιάς κυβέρνησης γερμανοτσόγλανων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ


Μ
ε αυτή την απίστευτη πρόστυχη συμβουλή η τριμερής επιτροπή των υπαλληλάκων της ΤΡΟΙΚΑ που όλη η κυβέρνηση πέφτει στα τέσσερα μόλις τους βλέπει, έδωσε το στίγμα του τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.
Το πότε θα γυρίσει η ΤΡΟΙΚΑ άγνωστο και φυσικά μόλις γυρίσουν θα πρέπει η κυβέρνηση να έχει απελευθερώσει τους πλειστηριασμούς και να έχει προνοήσει για καταλύματα αστέγων όπως παροτρύνει η αθλιότητα των τίποτα που κάνουν κουμάντο στους ανίκανους τίποτα και την πληρώνει μια χώρα και οι πολίτες της. Η σκιά των επερχόμενων πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και των ομαδικών απολύσεων κάνει την πλειοψηφία των κυβερνητικών βουλευτών να ανησυχεί περισσότερο για το μέλλον που θα έχουν οι ίδιοι πάρα για την... ολική καταστροφή που θα υποστούν οικογένειες μέσα στις γιορτές.
Το περίεργο και το ανησυχητικό είναι ότι τέτοιες δηλώσεις από φλεγματικούς υπαλλήλους βόρειων χωρών (που τα νέα που έρχονται από τα βόρεια είναι η νομιμοποίηση του κόμματος των παιδόφιλων, η νομιμοποίηση της κτηνοβασίας κτλπ) μένουν αναπάντητες δυστυχώς και δεν περιμένω φυσικά τον Στουρνάρα να μιλήσει αυτός είναι αποτυχημένος και υποταγμένος και σίγουρα δεν περιμένει ο πολίτης τον Άδωνι να μιλήσει γιατί η βλακεία δεν έχει όρια, αλλά περιμένει σίγουρα να ακούσει κάποια φωνή σοβαρού κυβερνητικού βουλευτή εάν έχει μείνει κανένας μετά την Αδωνιοποίηση της πολιτικής.
Η πολιτική που ακολούθησαν η Νέα Δημοκρατία και το Πασοκ όλα αυτά τα χρόνια μας έφερε σε αυτό το σημείο και το δυστύχημα είναι ότι σήμερα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και οι δύο μαζί για να κάνουν τι; Να μας βγάλουν από την κρίση, εάν είναι δυνατόν οι ανεπαρκείς και ανίκανοι που διαχειρίστηκαν με αποτυχία τις τύχες μας όλα αυτά τα χρόνια ήθελαν να μας βγάλουν από την κρίση και μας έσπρωξαν χειρότερα μέσα στην λάσπη. Πώς να μην ακούγονται τέτοιες δηλώσεις τύπου «φτιάξτε καταλύματα για αστέγους» από ξένους υπαλλήλους όταν η πολιτική ζωή της χώρας και η ποιότητα των σημερινών βουλευτών το επιτρέπει, όταν επιτρέπει να βλέπει εξαθλιωμένους τους έλληνες και να κάνει τα πάντα για να τους εξαθλιώσει περισσότερο. Ένα τσίρκο είναι η βουλή με κυβέρνηση που αναγκάζεται να διορίζει υπουργούς σαν των Άδωνι, συμμαχίες με ένα αποτυχημένο κόμμα το Πασοκ με τελειωμένα στελέχη που για να γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς το ανέχονται οι πολίτες και το χειρότερο μια αντιπολίτευση επικίνδυνη σε ότι κάνει και ότι λέει και βοήθεια μας έτσι και κυβερνήσει.
Πότε βλέπαμε σκηνές απείρου κάλους βουλευτές και εκλεγμένους στην τοπική αυτοδιοίκηση; Να πετάνε νερά, να αλλάζουν μπουνιές και χαστούκια να βρίζονται στις πρωινές εκπομπές να τσιρίζουν και να αποχωρούν στα δύσκολα.
Κόμματα όπως η Χ.Α. με τους μισούς βουλευτές στην φυλακή και τους άλλους μισούς υπόδικους, η ΑΝΕΛ μας ψεκάζουν και στην γραμμή εκκίνησης οι περισσότεροι για να φύγουν και να πάνε αλλού, το ανύπαρκτο ΚΚΕ που τουλάχιστον κρατάει ιδεολογικά γιατί ιδεολογίες τέλος και όποιος πολιτικός λέει ότι είναι ιδεολόγος προσθέτει απλά άλλο ένα ψέμα στα όσα έχει πει. Πολιτικός υπόκοσμος, ανεπάρκεια και ανικανότητα δυστυχώς. Και γιατί να πρέπει να γινόμαστε όλοι οι έλληνες ξεφτίλα επειδή δίνεται η εικόνα σε όλο τον πλανήτη και σωστά ότι αυτοί που εκπροσωπούν την Ελλάδα είναι καραγκιόζηδες και ανίκανοι.
Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες δηλώσεις ξένων από χώρες όπου η ανωμαλία νομιμοποιείται και οι πολιτικές μας δυνάμεις τους ακούν χωρίς απάντηση με σταυρωμένα τα χέρια, όταν δεν είναι στα τέσσερα. Γιατί δεν βγαίνουν οι σοβαροί βουλευτές όσοι υπάρχουν και πιστεύω δεν είναι λίγοι να αρχίσουν να μιλάνε και να απαντούν ανεξάρτητα από την γραμμή των παρατάξεων τους γιατί δυστυχώς τους έχουν πάρει και τους ίδιους τα απόνερα της ξεφτίλας των άλλων ανίκανων που παρουσιάζονται στην πρώτη γραμμή. Δεν ξέρω ποιο θα είναι άμεσο μέλλον μας με τέτοιο άθλιο υλικό πολιτικών, δεν ξέρω εάν θα έχουμε, υγεία, παιδεία αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι το μέλλον όλων αυτών που μας ξεφτιλίζουν καθημερινά θα είναι η πλήρη εξαφάνιση τους και η απομόνωση τους από την πολιτική ζωή της χώρας για το καλό των παιδιών μας.
Του Κώστα Βουκελάτου από freepen, μέσω "Το Γρέκι

Ελλάδα των γερμανοτσολιάδων, των δωσίλογων Σαμαρά-Βενιζέλου: Στο ένα του χέρι ο δάσκαλος κρατάει το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, στο άλλο χέρι κρατά το ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ...


Oλoκληρωτικά με την τρόικα και το Δ' Ράιχ η δήθεν "αδέκαστη δικαιοσύνη"! Αντί να συλλάβουν τη διοίκηση της ΔΕΗ, τον προϊστάμενο υπουργό της δημόσιας (αφού ακόμη δεν την πούλησαν) υπηρεσίας (ΔΕΗ), τους Σαμαρά-Βενιζέλο και τα τσογλάνια βολευτές που ψήφισαν μνημόνια... Συνέλαβαν τη μητέρα του νεκρού κοριτσιού που προσπάθησε να ζεστάνει το παιδί της! Ντροπή σας δικαστές κι εισαγγελείς! Αφήστε τουλάχιστον την μητέρα να θρηνήσει το παιδί της ελεύθερη...

Συνέλαβαν τη μητέρα του νεκρού κοριτσιού! Μην το τερματίζετε εκεί στην φαύλη χαζοκυβέρνηση. Η φτώχεια δεν συλλαμβάνεται. Φροντίζεται.

Ημητέρα του παιδιού που απεβίωσε από το μαγκάλι προσπαθώντας να ζεσταθεί, θα συλληφθεί. Στο σπίτι δεν είχαν ούτε ρεύμα αλλά οι κρατικές αρχές αποφάσισαν την σύλληψη της! 
Δεν ξέρω αν πρόκειται για απλή βλακεία ή αναλγησία ενός κράτους που θέλει να δείχνει ότι όλα είναι φυσιολογικά και έφταιγε η μητέρα για τον θάνατο του 13χρονου παιδιού της. Η πείνα όμως και το κρύο, η ανάγκη για επιβίωση είναι καταστάσεις ανυπόφορες. Καλά θα κάνουν λοιπόν αυτοί που έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους και μας οδηγούν σταθερά σε ένα κοινωνικό μεσαίωνα να ασχοληθούν υποτυπωδώς με την... κατάσταση της χώρας και τα προβλήματα , αφήνοντας τουλάχιστον την μητέρα να θρηνήσει το παιδί της ελεύθερη. 
Μην το τερματίζετε εκεί στην φαύλη χαζοκυβέρνηση. Η φτώχεια δεν συλλαμβάνεται. Φροντίζεται.

Η λεγόμενη "δικαιοσύνη" γίνεται καθημερινά ένας μνημονιακός κατασταλτικός μηχανισμός χειρότερος από τα ΜΑΤ! Δαγκώνει τους ξυπόλητους, τους αδύναμους... υπερασπίζεται απροκάλυπτα τους τραπεζίτες και τη μνημονιακή ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!


Ημητέρα του παιδιού που απεβίωσε από το μαγκάλι προσπαθώντας να ζεσταθεί, θα συλληφθεί...

Αρση ασυλίας στον Πάνο Καμμένο, γιατί κινδυνεύει ο έντιμος Πάχτας, ενώ τα παιδιά στις Σκουριές πίνουν δημητήριο...
Οτέ όταν η αμερικανοκίνητη δικτατορία χρησιμοποίησε τον "δικαστή" Κόλλια, δεν είχαμε τέτοια απροκάλυπτη επίθεση εναντίον του λαού από δικαστές κι εισαγγελείς...
Μήπως είναι ώρα τα αντιμνημονιακά κόμματα να στείλουν σαφές μήνυμα: Λαϊκά Δικαστήρια με λαϊκή σύνθεση θα εξετάσουν όλα τα εγκλήματα της μνημονιακής πολιτικής και θα ασχοληθούν και με τις αποφάσεις των σημερινών δικαστών!
Ηρθε η ώρα να παραμερίσουν ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές τα αντιμνημονιακά κόμματα και να σχηματίσουν ΤΩΡΑ ένα νέο ΕΑΜ... να σωθεί η χώρα, ο λαός από το λιμό και να φύγουν άμεσα οι Μερκελιστές, αφού βέβαια ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ κι αυτοί από Λαϊκά Δικαστήρια!

"ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!! ΝΕΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ!!!

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!! ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΝΕΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ. 


ΣΧΕΤΙΚΑ: Γιατί η Τρόικα ενδιαφέρεται για τη γη και τα ακίνητα; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!!

ΒΟΜΒΑ!!!! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: " ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Αιχμάλωτες οι τράπεζες, αναγκαίοι οι πλειστηριασμοί


Αιχμάλωτες οι τράπεζες, αναγκαίοι οι πλειστηριασμοί
Ενώ στο παρασκήνιο οι διαβουλεύσεις με την Κομισιόν προχωρούν στη κεντρική πολιτική σκηνή στήνονται γραμμές Μαζινό, δηλαδή αυτές που είναι καταδικασμένες να πέσουν χωρίς μάχη. Στο παρασκήνιο, η επιτακτική στήριξης των τραπεζών για την αποφυγή της δεύτερης ανακεφαλαιοποίησης, που θα είχε τρομακτικέςσυνέπειες (ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΩΡΑ... "ΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ") , σε συνδυασμό με την λειψυδρία στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία, υπαγορεύουν τις λύσεις, ενώ κυβέρνηση και τρόικα αρκούνται στη διαμόρφωση των σεναρίων.
Πληροφορίες από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο οι οποίες επιβεβαιώνονται από υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον αναφέρουν ότι η συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας αναμένεται να ανακοινωθεί έως τις 20 Δεκεμβρίου. Εν συνεχεία θα διεξαχθεί έκτακτο Eurogroup δια ζώσης ή μέσω teleconference, το οποίο θα εγκρίνει τη συμφωνία και θα αποφασίσει την εκταμίευση των δόσεων.
Σύμφωνα με προσχέδια της συμφωνίας, η Ελλάδα παίρνει παράταση για την υλοποίηση δεσμεύσεων που αφορούν το χρηματοδοτικό και δημοσιονομικό κενό, ολοκληρώνει τα προαπαιτούμενα για τη δόση του 1 δισ. μέχρι το τέλος του έτους και η Κομισιόν εκταμιεύει το ποσό.
Εν συνεχεία η δόση των 4,9 δισ. θα κατατμηθεί και θα αντιστοιχιστεί με τις αντίστοιχες δράσεις που θα κληθεί να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση. Αυτό πρακτικά συμβαίνει ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει μέχρι τον Απρίλιο να υλοποιεί. 
Ετσι μετατίθεται χρονικά και συζήτηση για τη βιωσιμότητα-διαχειρισιμότητα του χρέους, ενώ οι αρχιτέκτονες του deal υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί επίσημη σύγκρουση με το ΔΝΤ.
Στο Μέγαρο Μαξίμου  γνωρίζουν το διακύβευμα της συμφωνίας για τους πλειστηριασμούς και έχουν στη διάθεσή τους τα σενάρια για τα αποτελέσματα των stress tests καθώς και τη νότα της ΕΚΤ για τη διαχείριση του ενεργητικού των τραπεζών.
Οι κόκκινες γραμμές και τα αναχώματα δεν έχουν σε αυτή τη φάση καμία απολύτως διαπραγματευτική αξία καθώς όλα υπαγορεύονται από τεχνικές και χρηματοοικονομικές αναγκαιότητες ( ΩΣ "ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ" ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ) τις οποίες δεν μπορεί να υπερβεί καμία πολιτική (ΤΟ "ΚΕΡΑΣΑΚΙ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ("ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ...ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ).
Πλειστηριασμοί ή κούρεμα καταθέσεων (ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΑΜΕΣΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ)
Χαρακτηριστική είναι φράση που αποδίδεται σε αξιωματούχο της ΕΚΤ: "Πλειστηριασμοί τώρα ή κούρεμα καταθέσεων το καλοκαίρι".  Η ρήση αυτή καθιστά σαφές το πρόβλημα που έχουν οι τράπεζες, το οποίο αν και δεν είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού είναι γνωστό στους γνωρίζοντες και την τρόικα.
Κάτω από τα σενάρια που επεξεργάζεται η τρόικα και η ΕΚΤ το κεφαλαιακό κενό των τραπεζών, αν υπολογιστούν τα κόκκινα δάνεια σήμερα, υπερβαίνει τα 10 δισ., που έχει ως μαξιλάρι το ΤΧΣ.
Αν η Ελλάδα όμως ζητήσει νέα κεφάλαια για στήριξη των τραπεζών, που είναι πλέον κρατικές, τότε θα αναγκαστεί να το πράξει υπό τη νέα συμφωνία του Eurogroup που προβλέπει ότι πριν τη διάσωση με κεφάλαια του μηχανισμού στήριξης θα έχει προηγηθεί κούρεμα ομολογιούων μειωμένης εξασφάλισης, μετόχων (δλδ του Δημοσίου) και των καταθετών, αναλογικά.
Υπ αυτό το πρίσμα η μείωση των κόκκινων δανείων και η προοπτική αύξησης της τιμής μεταπώλησης δανειακών χαρτοφυλακίων από το 20-25% που βρίσκεται σήμερα στο 30-35% της ονομαστικής τους αξίας είναι μονόδρομος.
Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν τα υποθηκευμένα ακίνητα καταστούν εμπορικά. Αν δηλαδή ο κάτοχος του δανείου μπορέσει να το χρησιμοποιήσει για να εξασφαλίσει ρευστότητα.
Γι αυτό το λόγο διατηρήθηκαν σε υψηλά επίπεδα οι αντικειμενικές αξίες, ενώ οι εμπορικές έχουν σημειώσει κατακόρυφη πτώση. 
 Πολιτικό παιχνίδι για εσωτερική κατανάλωση
Οι κκ. Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος δεν έχουν καμία διάθεση υποχωρητικότητας και προτάσσουν το στέρεο επιχείρημα, ότι η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όριά της και δεν αντέχει άλλο. Παράλληλα, οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠαΣοΚ δεν είναι διατεθειμένες να στηρίξουν διατάξεις που θα επιδεινώνουν την ήδη πολύ κακή κατάσταση που βρίσκεται η κοινωνία.
 Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που θα συναντηθούν εκ νέου σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, αναμένεται να επαναξιολογήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά και την απόφαση της ηγεσίας της τρόικας να αναβάλει την επίσκεψή της στην Αθήνα.
 Η συνάντηση των κκ. Σαμαρά και Βενιζέλου έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι γίνεται δυο ημέρες πριν μεταβεί ο Πρωθυπουργός στο Κολέγιο των Επιτρόπων στις Βρυξέλλες, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες έχουν εκφράσει σε ανώτατο επίπεδο, τον κίνδυνο πολιτικής αποσταθεροποίησης και ζήτησαν να μην συνεχιστεί η πίεση. «Δεν περνάνε αυτά που ζητάει η τρόικα από τη Βουλή» φέρεται να έχουν πει…


πληροφοριες απο sofokleousin


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/12/blog-post_4099.html#ixzz2mLTJIA2K

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΫΛΑΝΔΗ - Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ - ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ - ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ



Χάος επικρατεί στην Ταϊλάνδη από τις συνεχείς δυναμικές κινητοποιήσεις οπαδών του εξόριστου πρώην πρωθυπουργού. Για δυο νεκρούς και 45 τραυματίες κάνουν λόγο τα ΜΜΕ - (ΒΙΝΤΕΟ)...

Aντικυβερνητικοί διαδηλωτές εισέβαλαν σε αθλητικό κέντρο της αστυνομίας, όπου βρισκόταν η πρωθυπουργός, Γινγκλάκ Σιναουάτρα την οποία φυγάδεψαν οι αστυνομικοί. Αξιωματούχοι του καθεστώτος διαψεύδουν τις πληροφορίες ότι η πρωθυπουργός έφυγε από τη χώρα.

Οι επικεφαλής των αντικυβερνητικών διαδηλωτών έχουν καλέσει τους οπαδούς τους να καταλάβουν...
10 υπουργεία, έξι τηλεοπτικούς σταθμούς, το αρχηγείο της αστυνομίας και την έδρα της κυβέρνησης.

 Τα γραφεία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης Thai PBS έχουν ήδη καταληφθεί από τους διαδηλωτές, σύμφωνα με ανακοίνωση του PBS και της αστυνομίας.

Τουλάχιστον 3.000 διαδηλωτές είναι συγκεντρωμένοι έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας, σύμφωνα με το Reuters.
Ο επικεφαλής των διαδηλώσεων, πολιτικός της αντιπολίτευσης, καλεί όλους τους εργαζόμενους στην κυβέρνηση σε γενική απεργία από αύριο, Δευτέρα μέχρι να λήξει η πολιτική κρίση.



http://tsak-giorgis.blogspot.gr


Ορμάτε μωρέ!!!




                                                                                                    
«Θα ‘ρθει μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσους λίγους κατέχοντες, που οι πολλοί μη έχοντες θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση…» Αριστοτέλης Ωνάσης

Δεκέμβρης μήνας σήμερα!! Δεκέμβρης του δύο χιλιάδες τίποτα! Ένας Δεκέμβρης παγωμένος, που διαισθάνομαι ότι δεν θα είναι σαν τους αλλοτινούς. Φέτος τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά! Νοιώθω την ανάσα του θανάτου να ακινητοποιεί τα όνειρά μου για το αύριο του Έθνους μουΒλέπω τον Λαό μου να τον έχει αγκαλιάσει ο φόβος και τούτη η αίσθηση με κατατρέχει και από αυτό το συναίσθημα, που βιώνω, δεν υπάρχει χειρότερο.
Το πολυπλόκαμο χταπόδι του Διεθνούς Σιωνισμού έχει γραπώσει το Έθνος μου για τα καλά και του ρουφάει το μεδούλι. Βρισκόμαστε σε κατάσταση αποπροσωποποίησης ενός Λαού ως να έχουμε καταληφθεί ομαδικά από το «σύμπλεγμα της Μέδουσας» ενώ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (SS), τραπεζίτες, οικονομολόγοι, διευθυντές, μάνατζερ, άρτια εξοπλισμένοι, εκπαιδευμένοι και φανατισμένοι, ανέλαβαν όλες τις δύσκολες και «βρώμικες» δουλειές (έως και την πρωθυπουργία), ευαγγελιζόμενοι την εξαφάνιση του ελληνικού Έθνους.
Τα ύπουλα Μέσα Μαζικής Υστερίας των «κακοποιών» της ενημέρωσης, οι διανοούμενες πόρνες που υποδύονται τους δημοσιογράφους  και οι διάφοροι αναλυτές του απευθυσμένου, τα ξόανα της τηλεοπτικής χούντας μιάς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα, συμπεριφερόμενα με απόλυτη βαρβαρότητα, δημιουργούν ζώνη αποκλεισμού από την ενημέρωση, τορπιλίζοντας κάθε σκέψη αντίστασης και σκορπούν τον οργουελικό τρόμο και η ευνουχισμένη ελληνική κοινωνία ευρισκόμενη σε ψυχική αποσύνδεση στέκεται απαθής μπροστά στην γενοκτονία της δεχόμενη την επέλαση του βαρβαρισμού, της χυδαιότητας και την ανοίκεια επιδρομή από τα άδεια κρανία μιάς λυκοσυμμαχίας.
Εδώ και χρόνια οι Έλληνες βρισκόμαστε σε έναν συνεχή και εντεινόμενο διωγμό εντός και εκτός των τειχών ενώ η πατρίδα μας είναι στο πραιτόριο. Η άλλοτε κραταιά Ελλάς σήμερα χλευάζεται, κατασυκοφαντείται, επισύρει την διεθνή κατακραυγή και αναίσχυντοι αργυραμοιβοί την παίζουν στα ζάριαΠροσβάλλουν τους ανθρώπους της, αμφισβητούν την ιστορία της και τον πολιτισμό της και όποια  ξένη εφημερίδα και να ανοίξεις, μας έχουν κατατάξει στα  «σκουπίδια»Μας θεωρούν ένα περιττό βάρος, από το οποίο όλοι θέλουν να απαλλαγούν, αλλά δεν ξέρουν ακόμα πώς; Η εθνική μας αξιοπρέπεια έχει συνθλιβεί. Βρισκόμαστε καθημερινώς κάτω από το βλέμμα της επιτήρησης τυλιγμένοι στην αγωνία του αύριο. Μας κατάντησαν να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας και αυτό μας πνίγει! Στους κόλπους της κοινωνίας όλα είναι στενάχωρα καθώς και μέσα στη ψυχή μας. Μέσα μας, γύρω μας, παντού το αδιέξοδο της χώρας αντηχεί στις ψυχές των κατοίκων της. Πατρίδα υποτελής και υπόχρεη. Πατρίδα έρμαιο των ισχυρών του χρήματος, των δανειστών που γυρεύουν εδώ και τώρα πίσω τα λεφτά τους.
Σε υποτιμούν σήμερα, δύστυχη πατρίδα μου, για να σε αγοράσουν αύριο σε τιμή ευκαιρίας. Πώς επέτρεψες Ελλάδα μου αλήθεια, να αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα; Πώς επέτρεψες πατρίδα μου στους σταυρωτές, στα όρνεα, στους λεηλάτες, στους λαφυραγωγούς, στους κλεπταποδόχους να διαμοιράζουν τα ιμάτιά σου, τα εδάφη σου, τις θάλασσές σου, τον αέρα σου, τις σάρκες σου; Πώς επέτρεψες μάννα Ελλάδα στους εθνοπροδότες υποτελείς πολιτικούς, σε αυτά τα παρδαλά ελληνόφωνα ανδράποδα, σε αυτούς τους υποτακτικούς δωσίλογους μιάς Εξ-ουσίας προδοτικής των συμφερόντων του λαού; Πώς επέτρεψες στα απόβλητα της Ιστορίας, στην αγέλη των υαινών, στην συμμορία των φαύλων να ακονίζει τα νύχια της οργανώνοντας σιωπηλά και μεθοδικά τη μεγάλη σφαγή του ελληνισμού; Πώς επέτρεψες στα αρπακτικά της άρχουσας τάξης να προετοιμάσουν το πλιάτσικο για να ξεκοκάλισαν όσο το δυνατόν περισσότερα από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του πλούτου σου; Αυτόν βλέπουν και ξερογλείφονταιΑλλά εσύ πώς το επέτρεψες;
Χρόνια τώρα, από την «Μεταπολίτευση» και δώθε, ένας φτωχός λαός που πίστεψε στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» κάποιων αδίστακτων ελληνόφωνων πολιτικάντηδων, και στα διάφορα φληναφήματα και συνθήματα, που έγιναν θούρια των δοσίλογων πολιτικών, του τύπου: «Καραμανλής ή Τανκς» ενός ανερμάτιστου δήθεν κομμουνιστή, «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και της «Αλλαγής» του ακατονόμαστου ολετήρα του έθνους, «της ισχυρής Ελλάδας» και του «Ευχαριστώ τους Αμερικάνους» του αρχιερέα της διαπλοκής, του «Σεμνά και ταπεινά» και της «Επανίδρυσης του κράτους» του νταβατζιδοφάγου του Μπαϊρακτάρη, του «Λεφτά υπάρχουν» ενός πολιτικού απατεώνα που έπρεπε ήδη να έχει κρεμαστεί στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό, άγεται και φέρεται κυβερνημένος από τέτοιες φαιδρότητες. Οι διεφθαρμένοι ηγέτες διέφθειραν τον λαό, που έχει παραιτηθεί από κάθε αγωνιστική διεκδίκηση των δικαίων του. Κι αν οι λέξεις άδειασαν με τα χρόνια, δεν φταίνε οι λέξειςΟι ζωές μας άδειασαν. Και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού.
Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί, σπουδαγμένοι σε γνωστές και άγνωστες σχολές παραγωγής «ηγετών», ως υποτελείς του εχθρού, προσφέροντας Γη και Ύδωρ έγιναν υπηρέτες του, εστράφησαν κατά της πατρίδος μας και του Λαού της ικανοποιώντας ξένα συμφέροντα, τα συμφέροντα του εχθρού που λέγεται Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση ή άλλως της Διακυβέρνησης του «Σιωνιστικού Τόξου» της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η χώρα μας, με τη συνεργασία ντόπιων ραγιάδων πολιτικών προδοτών, βυθίζεται πλέον στον απεχθή δανεισμό, στην ανεργία, στις αυτοκτονίες και στην λαθρομετανάστευση. Στις ψυχές των Ελλήνων επικρατεί η απαισιοδοξία βλέποντας ότι δεν αλλάζει κάτι σε ορίζοντα εικοσαετίας. Η νεολαία μας φεύγει, η Ελλάδα ερημώνει, οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εγκαθίστανται εδώ στην ιερή μας γη, η Ελλάδα πεθαίνει και οι εφιάλτες πολιτικοί περί άλλων τυρβάζουνΤην ίδια, δυστυχώς, αντεθνική πολιτική ακολουθούσαν όλες οι εθνοπροδοτικές κυβερνήσεις 39 χρόνια τώρα και αυτός ο άλλοτε υπερήφανος Λαός, αισθάνεται βαθειά προδομένος εκ των έσω!!!
Όλα ισοπεδώθηκαν από τον καιρό που ο κύριος Τούρκογλου με νόμο, που τον ψήφισαν όμως όλα τα κόμματα, έδωσε ασυλία στις πομπές των πολιτικών ώστε να παραμένουν ατιμώρητοι οι δειλοί και άπληστοι πολιτικοί εγκληματίεςΚατ’ αυτόν τον τρόπο, το σαράκι της διαφθοράς, της εξαχρείωσης, της πνευματικής, ηθικής και υλικής εξαθλίωσης του Λαού, διακόρευσε τον υμένα της κοινωνικής του συνοχής και ο Λαός, σπρώχθηκε έντεχνα στην επίπλαστη οικονομική ανέλιξη με σκοπό την κάλυψη του οιουδήποτε εσωτερικού του κενού και της οιασδήποτε ανεπάρκειάς του. Και αυτή την ανωριμότητα και αποκοτιά του Λαού καπηλεύτηκαν ασύστολα οι Ελλαδέμποροι και Εθνοκάπηλοι που εκτρέφονται στους κόλπους της Κυβέρνησης, της Βουλής, της Δικαιοσύνης, της Εκκλησίας και του Στρατού χωρίς κανείς να τολμά ή να μην επιθυμεί να ενεργήσει για να ανακόψει την κατολίσθηση των αξιών και των θεσμών. Αυτά τα μισάνθρωπα δουλικά ανήθικα καθάρματα γνωρίζουν την αλήθεια και είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και για πολλά άλλα εγκλήματα κατά του Λαού.
Μία κυβέρνηση ολετήρων, συνεπής στις ανθρωποκτόνες μνημονιακές υποχρεώσεις των  ορνέων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των υπόλοιπων αρπακτικών της οικονομίας, τις οποίες υπηρετεί με υπερβάλλοντα ζήλο, γνωρίζει ότι τα χρέη που δημιουργήθηκαν από τους εγκληματίες-τραπεζίτες δεν αποτελούν ευθύνη του λαού μαςΓνωρίζει ότι αυτοί οι ποταποί άνθρωποι χρεοκόπησαν την οικονομία της χώρας και το γνωρίζει διότι η ίδια είναι η παλλακίδα τους που τους υπηρετεί.
Τα κόμματα της Εθνικής προδοσίας, κατάστρεψαν την Ελλάδα και εξαθλίωσαν το Λαό της, ενώ με δημοσιονομικούς νόμους μεθοδεύτηκε το δέσιμο της χώρας στα δεσμά των Μνημονίων, κατά σαφή παρέκκλιση από το Σύνταγμα, μας βάλανε στο Αγγλικό Δίκαιο και μας έστειλαν στα Δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου, επειδή αυτό συνέφερε στη Σιωνιστική Δικτατορία που εφάρμοσε στον Ελληνικό Λαό τους κανόνες «ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ του ΣΟΚ». Τα πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή του «Σιωνιστικού Τόξου», οι πολιτικοί μας, βύθισαν τον Ελληνικό Λαό σε οικονομική εξαθλίωση και την πατρίδα σε μέγιστους κινδύνους, κατόπιν εντολών και σχεδίων των Ολιγαρχών Παντοκρατόρων της Οικουμένης και ούτε καν ελικόπτερο χρειάστηκαν για την ασφαλή διαφυγή τουςΑκόμα εδώ είναι και μας κυβερνάνεΑκόμα μας εμπαίζουν χωρίς ντροπήΜιλάνε για «σαξές στόρυ» [ιστορία επιτυχίας], την ίδια ώρα που οι συμπολίτες μας αυτοκτονούν ομαδικώς. Ονειρεύονται μια «Νέα Ελλάδα» στην οποία θεωρούν και πάλι ότι δικαιούνται να μας εξουσιάζουν. «Χτίζουν» μια Ελλάδα «προτεκτοράτο» με τους εαυτούς τους μάνατζερ των ξένων ιμπεριαλιστών με αποτέλεσμα σήμερα την Ελλάδα να κυβερνάει πλέον μια Σιωνιστική Τρόϊκα.
Οι Σάϋλοκ της Νέας Τάξης Πραγμάτων βρήκαν την πόρτα ορθάνοικτη, τους πολιτικούς μας ηγέτες ευάλωτους και δεκτικούς και μας έπεισαν εκβιαστικά ότι η μόνη λύση για να μη γίνουμε Τρίτος Κόσμος έξω από το Ευρώ θα ήταν να πάρουμε μέτρα που καταλύουν κάθε δικαίωμα που έχουμε ως πολίτες: εργασία, ασφάλεια, περίθαλψη, μόρφωση και πάνω απ' όλα την ίδια μας την αξιοπρέπεια. Κι έτσι βρεθήκαμε πιασμένοι στο δόκανο, αλλά όλα αυτά είναι παραμύθια για νεοφιλελεύθερους χαρτογιακάδες αφού πλέον οι επιχειρήσεις µας πέφτουν έξω, οι δουλειές µας πάνε κατά διαόλου, η ύπαιθρός µας ασφυκτιά, τα νοσοκομεία µας καταρρέουν, τα σπίτια µας κατάσχονται, τα κορµιά µας δηλητηριάζονται, τα µυαλά µας φρακάρουν και το πνεύµα αυτής της χώρας έχει συνθλιβεί και δεν µπορεί να πάρει ανάσα. Η οργή θολώνει τα μάτια μου και γίνεται αίμα που με πνίγει για εκείνους που άνοιξαν την πόρτα στους κατακτητές για άλλη μιά φοράΓι’ αυτό τους µισώ!!! Ναι, τους µισώ!!! Τους µισώ αφάνταστα, για όσα έχουν κάνει εις βάρος του Έθνους μου!!!
Σήμερα οι Έλληνες, υπό τα χειροκροτήματα των Ούννων Γερμανών πατρώνων, ζούμε το δικό μας δεύτερο ολοκαύτωμα, από τους ίδιους εχθρούς, όπως το ολοκαύτωμα του Βου παγκοσμίου πολέμουΟι ορδές των βαρβάρων του 20ού αιώνα του Γου Ράϊχ έχουν αντικατασταθεί από τους μισθοφόρους της Μπλάκ Γουώτερ, της διαβόητης για τις δραστηριότητές της στο Ιράκ αμερικανικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας και της Νατοϊκής Μεραρχίας Τιρνάβου και η ώρα που η χώρα θα ζήσει νύχτες των Κρυστάλλων είναι κοντά.
Είμαστε στην αρχή ενός δύσβατου δρόμου. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν δρόμος, μόλις αρχίζουμε να κατανοούμε προς τα πού πρέπει να πάμε, αλλά χρειάζεται να ανοίξουμε το μονοπάτι βήμα βήμαΤο δικό μας αύριο θα είναι μια περίοδος μακροχρόνιων αναταραχών, ένας αγώνας για τον επανακαθορισμό της δημοκρατίας η οποία στην Ελλάδα έχει ηττηθεί. Υπήρξε σύγκρουση ανάμεσα στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία και τον καπιταλισμό και νίκησε το κεφάλαιο. Όμως έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να συντελείται ένας δημοκρατικός μετασχηματισμός από όλους όσους έχουν πληγεί από την κρίση: συνταξιούχοι, νέοι, επιστήμονες, επαγγελματίες, οι οποίοι αποτελούν μια καινούρια συλλογικότητα που διαπερνά όλες τις γενιέςΑυτή δεν υπήρχε στο παρελθόν, σήμερα όμως καλείται να πραγματοποιήσει μια δημοκρατική συνειδησιακή επανάσταση.
 Οι δυσκολίες βέβαια είναι προφανείς και οι δυνάμεις μας παραμένουν ασύντακτες. Αλλά οι μεγάλες ανατροπές, οι εξεγέρσεις, οι επαναστάσεις δεν είναι έργο ξεχωριστών ανθρώπων, αλλά των συνηθισμένων ανθρώπων του μόχθου, οι οποίοι, σε εντελώς ασυνήθιστες εποχές, γίνονται ικανοί για εντελώς ασυνήθιστα πράγματα. Είναι η εποχή όπου οι καταναλωτές τηλεοπτικών ειδήσεων γίνονται παραγωγοί ιστορικών γεγονότων, βγαίνοντας από τα ατομικά καταφύγια, στο δημόσιο χώρο της αλληλεγγύης και της συλλογικής ελπίδαςΕίναι η εποχή όπου τα αδύνατα γίνονται δυνατά, όπου οι νικημένοι του χθες γίνονται οι νικητές του αύριο, όπου ο ψύλλος τρελαίνει το παχύδερμο και το «ποτέ» γίνεται «τώρα». Και τώρα είναι η δική μας εποχή. Είναι μια δύσκολη ώρα, αλλά δεν ήρθε το τέλος.Ε, λοιπόν, η Ελλάδα δεν είναι για τα σκουπίδια! Δεν είμαστε οι Έλληνες διεφθαρμένοι και τεμπέληδες.
Οι Αμερικανοί λένε«Το Ευρώ σκοτώνει τους Έλληνες, αλλά αυτοί είναι δειλοί, δεν τολμούν». Και εμείς απαντάμε: «Όχι, οι Έλληνες δεν είμαστε δειλοί και τολμούμε!!!»  
Η Ελλάδα έχει ακόμα μέλλον και η ελπίδα δεν χάθηκεΥπάρχει ακόμα το μέταλλο του νικητή. Υπάρχει η μικρή και φτωχή Ελλάδα που δεν ήταν απούσα από καμιά μεγάλη μάχη για την ελευθερία. Και έδινε το είναι της, όταν οι άλλοι είχαν ήδη παραδώσει και την ψυχή και το πνεύμα. Η Ελλάδα έχει μέλλον, γιατί στη μακραίωνα ιστορία της κάθε μεγάλη ήττα και καταστροφή, αντί να την  αφανίσει, την ανάσταινε!
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ λοιπόν τα τετελεσμένα γεγονότα και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, μόνοι και μετά πολλών, για να ανατρέψουμε την πραξικοπηματική εκχώρηση της πατρώας γης και της ελευθερίας μας. Θα δώσουμε έναν αγώνα ενάντια στην λαίλαπα του αφελληνισμού, του πολιτιστικού και πνευματικού εκφυλισμού και της καταρράκωσης της εθνικής μας αξιοπρέπειας!
Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, όχι μόνο να απαιτήσουμε επιτακτικά την καταδίκη και φυλάκιση των κλεφταράδων των περιουσιών μας αλλά να  αναγκάσουμε με δυναμικό τρόπο κυβέρνηση, κομματικό κατεστημένο και τον υπόκοσμο με τον οποίο συνεργάζονται να επιστρέψει πίσω τα κλεμμένα. Αυτά τα καρκινώματα εμείς έχουμε την δύναμη να τα ξεριζώσουμε από τα σωθικά του Έθνους μας, τώρα!!!
Ο Μπέρτολτ Μπρεχτ υποστήριζε ότι«Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον». Τούτη η ρήσης πληροί τις προϋποθέσεις της έναρξης του δικού μας αγώνα και υπό την επίκληση του υπερσυνταγματικής δυνάμεως αξιώματος«Υπέρ πάντων Νόμος είναι η σωτηρία του Έθνους και του Λαού», διεκδικώντας και υπερασπιζόμενοι τα Συνταγματικά μας δικαιώματα,ενστερνιζόμαστε τις διατάξεις του ακροτελεύτιου  Άρθρου 120 παράγραφο 4 του Συντάγματος, που οι εξουσιαστές το έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο, το οποίο επιτάσσει«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», η έννοια δε της βίας δεν αφορά μόνον τη σωματική και φυσική βία, αλλά και την ψυχολογική.
Κανείς δεν θα μας διώξει από τον τόπο που μας γέννησε. Κανείς δεν θα βγάλει την Ελλάδα από τις σελίδες της ΙστορίαςΕτούτη η χώρα είναι δική μαςΕτούτο το ιερό χώμα των προγόνων μας το ποτισμένο με τίμιο μόχθο και ιδρώτα, είναι καταδικό μας και δεν μπορεί κανείς να μας το πάρειΘα νικήσουμε και αυτή την φορά γιατί πάντα νικάει το δίκαιο. Μιά μέρα θα νικήσουμε για πάντα! Ενωμένοι, αδερφωμένοι, ψύχραιμοι και δυνατοί σε τούτη την δύσκολη στιγμή που έλαχε σ’ εμάς να σηκώσουμε στους ώμους μας την Ιστορία του Έθνους μας.
Κομουνιστές, δεξιοί και αριστεροί πατριώτες, ανεξάρτητοι πολίτες που ανήκουν στις παραγωγικές δυνάμεις του λαού, πρέπει να στρέψουμε τα πυρά μας προς τον ένα και μοναδικό εχθρό που είναι το σύμπλεγμα των πολιτικών με την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Νέα Εποχή.
Η επίθεση ενάντια στην δημοκρατία των κουκουλοφόρων και όλες τις δυνάμεις που την συνθέτουν πρέπει να είναι πόλεμος ολοκληρωτικός και απόλυτος που να αποσκοπεί στην τελειωτική συντριβή και τον όλεθρο του εθνικού και κοινωνικού εχθρούΕίναι χρέος μας να απομονώσουμε και να πολεμήσουμε με πάθος όλους εκείνους τους εγκάθετους που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να τον ρίξουν στα γρανάζια μιας εμφύλιας λαϊκής σύγκρουσης.
Η ευθύνη για το μέλλον της χώρας μας είναι μόνον στα χέρια μας και χρέος όλων μας είναι ο γενικός ξεσηκωμόςΤα θύματα της σημερινής κατοχής ζητάνε εκδίκηση και όχι δικαίωση διότι ζητώντας δικαίωση αναγνωρίζεις την επιβολή των κατοχικών δυνάμεων του σήμεραΔεν τους πρέπει οίκτος κανένας. Οφθαλμό αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντοςΜόνο έτσι θα καταφέρουμε να επιζήσουμε ως Έθνος. Αυτός ο κόσμος είναι δικός μας, ας τον πάρουμε πίσωΚανείς δεν είναι ανίκητος αν υπάρχει Σχέδιο και ΣκοπόςΚαι ας το έχουν υπ’ όψιν τους οι σφογγοκωλάριοι των σκοτεινών Στοών και των Λεσχών του Σιωνισμού ότιΓια το τίτλο του Εφιάλτη, «ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»; Η εσχάτη προδοσία δεν παραγράφεται!!!
Αδέρφια Έλληνες, μην υποκύψετε ποτέ, σταθείτε όρθιοι και ορμάτε τους!!! Ίσια κατά πάνω τους!!! Ορμάτε μωρέ!!! Ορμάτε!!!


Οδυσσέας Τηλιγάδας


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2mLSqNznV

Φτώχεια και κρύο σκοτώνουν τους Έλληνες: Η μικρή Σάρα πέθανε γιατί δεν είχε λεφτά για θέρμανση

argos-nekri-570
Θλίψη στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός μικρού παιδιού στην Θεσσαλονίκη το οποίο πέθανε από αναθυμιάσεις δίπλα στην μητέρα του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ, όταν μάνα και κόρη προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το τσουχτερό κρύο με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι το οποίο είχαν στο σπίτι τους. 
Πρόκειται για κορίτσι από τη Σερβία, που διέμενε με την 54χρονη άνεργη μητέρα του.Κατά τις πληροφορίες, στο σπίτι δεν υπήρχε ρεύμα και χρησιμοποιούσαν για θέρμανση το μαγκάλι. Όπως κατέθεσε η 54χρονη μητέρα, η ίδια λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις στις 10 το βράδυ και όταν συνήλθε είδε πεσμένη δίπλα της την κόρη της. Προσπάθησε να την συνεφέρει αλλά δεν ανταποκρινόταν στην ανάνηψη.
Η 13χρονη και η 54χρονη μητέρα της ήταν από τη Σερβία και όπως έγινε γνωστό δεν είχαν εδώ και καιρό στο σπίτι τους ρεύμα με αποτέλεσμα να βρουν εναλλακτικές λύσεις για να ζεσταθούν. Έτσι κατέφυγαν σε μια ψησταριά στην οποία μέσα είχαν τοποθετήσει αναμμένα κάρβουνα, η οποία έμελλε να κοστίσει τη ζωή του κοριτσιού. Η 54χρονη μητέρα συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εισαγγελική εντολή. Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία, που μόλις ολοκληρωθεί θα αποσταλεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Την ίδια ώρα άλλο ένα περιστατικό συγκλόνισε την κοινή γνώμη και πρόκειται για τον θάνατο μίας 55χρονης γυναίκας στο Άργος η οποία πνίγηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι το οποίο και πλημμύρισε λόγω των σφοδρών καταιγίδων που έπληξαν ολόκληρη την Πελοπόννησο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια από τις 20 κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων από σπίτια, το θέαμα που αντίκρισαν οι πυροσβέστες ήταν αποτρόπαιο. Όταν τα νερά τραβήχτηκαν, αντίκρισαν το πτώμα μιας γυναίκας που έμενε στο υπόγειο. Το υπόγειο διαμέρισμα της γυναίκας βρισκόταν πλάι σε ακάλυπτο οικόπεδο το οποίο συγκέντρωσε πολλά νερά, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει ένα προστατευτικό τοιχίο που υπήρχε και τα νερά να εισβάλουν με απίστευτη δύναμη στο διαμέρισμα της γυναίκας που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και βρήκε τραγικό θάνατο.

Φωτογραφίες: Eurokinissi