ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Με αυτούς τους αλήτες σωτηρία δεν υπάρχει


Ονόμασαν Ξένιο Δία την επιχείρηση σύλληψης όλων των μεταναστών που δεν είχαν χαρτιά και τη μεταφορά τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου επικρατούν ακατάλληλες συνθήκες ακόμα και για τα ζώα. Τη διάλυση εκ βάθρων του τομέα Υγείας, που έχει αναλάβει ο ακροδεξιός Μπουμπούκος, την ονόμασαν «Ελληνικές Μεταρρυθμίσεις στον Τομέα της Υγείας: Βελτιώνοντας την Υγεία των Πολιτών». Κορυφαίο όλων είναι το "success story" του Σα(χλα)μαρά με την ανεργία, την ύφεση, την πείνα και τους εκατοντάδες νεκρούς λόγω των μέτρων...
που εφαρμόζει.

Αν δεν γνώριζα πόσο αλήτες (sic) είναι, θα έλεγα ότι δεν γνωρίζουν ελληνικά και γι' αυτό δίνουν στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, ονόματα που έχουν την τελείως αντίθετη έννοια από αυτό που πραγματικά κάνουν. Είναι η αλητεία τους όμως που τους ωθεί να το κάνουν.

Ο δε ακροδεξιός Μπουμπούκος προσπαθεί να στρέψει την προσοχή του κόσμου από τη διάλυση των υπηρεσιών Υγείας, στους "κακούς γιατρούς που απεργούν". Με στόχο την ικανοποίηση της απαίτησης της τρόικας για την απόλυση 8.500 εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ και 1.200 γιατρών από το Ε.Σ.Υ. Και το "success story" στην Υγεία συνεχίζεται με τα νοσοκομεία που κλείνουν και τις τρομακτικές ελείψεις σε φάρμακα και κλίνες.

Πέρασα το πρωί έξω από το σπίτι του Πάγκαλου στο Λυκαβηττό. Ακροβολισμένοι στην πυλωτή και στο δρόμο ήταν καμιά δεκαριά μπάτσοι με πολιτικά και ένας - δυο με στολή. Προφανώς ο Πάγκαλος αντιλαμβάνεται την "αγάπη" και την "εκτίμηση" που του έχει ο κόσμος και λαμβάνει τα μέτρα του. Ο Μπουμπούκος;

Από swell

Στην Βραζιλία: ο λαός δεν ανανέωσε τις συμβάσεις της διαπλοκής...


Στην Βραζιλία: ο λαός δεν ανανέωσε τις συμβάσεις της διαπλοκής.

The Bloopers Team (web radio) μέσω Σίβυλλα 

Η πολύ ανάπτυξη, σε μαστουρώνει!


Μαζεύτηκαν όλα τα καλά παιδιά στο Μέγαρο μαζί με τα αρχι-καλόπαιδα, για να μας πουν για μία ακόμα φορά ότι όλα θα πάνε καλά.
Ο Αντωνάκης είπε ότι η υγεία είναι προϋπόθεση ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής και είναι για τη κυβέρνηση κυρίαρχη προτεραιότητα. Στόχος τους είναι ο Έλληνας να έχει όλες τις βασικές υπηρεσίες υγείας στην περίθαλψη, στη διάγνωση, στα φάρμακα, στη θεραπεία και στην αποκατάσταση.
Όποτε ακούω τον Σαμαρά να επαναλαμβάνει τις εξαγγελίες του Ζαππείου, καταλαβαίνω και τη συνέχειά τους. Όσο για τις βασικές υπηρεσίες υγείας κλπ, μάλλον θα... εννοεί:
«Σε είδαμε κε ασθενή (διάγνωση), πάρε ένα γενόσημο (φάρμακο), άντε στο κρεβατάκι σου που έχει ζεστούλα και πες στη γυναίκα σου να σου κάνει καμιά εντριβή (Θεραπεία-αποκατάσταση) και όλα καλά».
Αν είναι να περιμένουμε την ανάπτυξη και μέσω της υγείας, ο σώζων εαυτόν σωθήτω!
Ο Βενιζέλος είπε τα πολύ γνωστά πια «έχουν γίνει λάθη στο παρελθόν, κάποιοι άλλοι φταίνε και τώρα πρέπει να αλλάξει η Υγεία» Αυτοί οι «άλλοι» είναι σαν τους «γνωστούς αγνώστους» που τα σπάνε και σπάνια την πληρώνουν…
Στην εκδήλωση ήταν και ο Ευρωπαίος επίτροπος Αντόνιο Μποργκ (έφυγε ευχαριστημένος) και όλοι μαζί ευχαρίστησαν τον μπουμπούκο για αυτά που κάνει στο Υπουργείο του. Έδωσαν μία ακόμα παράσταση και πέρασε ευχάριστα η μέρα τους.
Όλοι αυτοί πάντως καλά περνάνε, βρίσκονται πότε-πότε και αρχίζει ο ένας να φτιάχνει τον άλλον ψυχολογικά με όμορφα λόγια, πετάνε και κάποιες -θεωρητικά πιασάρικες-  ατάκες και συνεχίζουν τη πολιτική τους μαστούρα.
Στο έργο Τιτανκός, βλέπουμε την ορχήστρα να παίζει και το πλοίο να έχει πάρει τη γνωστή πορεία του. Κάτι ανάλογο κάνει και η Κυβέρνηση και έχουμε έλλειψη από σωσίβια.

Από Ούτε λόγος, μέσω "Το Γρέκι"

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ




 
Η Ελλάδα τέτοιους πολιτικούς μαριονέτες  είχε χρόνια να δεί.
Κάθισαν στο σβέρκο μας από την εποχή του αλήστου μνήμης Ααρών
Αβουρί, μέχρι σήμερα. Όχι ότι οι προηγούμενοι ήταν αγνοί Έλληνες πατριώτες, αλλά τηρούσαν τα προσχήματα, φρόντιζαν λίγο  την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι σημερινοί έχουν παραδοθεί τελείως,
και τα έχουν δώσει όλα στα αφεντικά τους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Από την εποχή του αλήστου μνήμης Σημίτη, άρχισε η καταστροφή της Ελλάδος, με την είσοδό μας στην Ο.Ν.Ε. και το Ευρώ. Ήταν δυνατόν να αντέξει η Ελληνική οικονομία με ένα τόσο ισχυρό νόμισμα;
Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να το καταλάβεις!!!
Μετά ακολούθησαν τα Ίμια, το ευχαριστώ στους Σιωνιστές Αμερικάνους, η Μαδρίτη, το Ελσίνκι, οι λαθρομετανάστες, οι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, τα πάσης φύσεως οικονομικά σκάνδαλα, τα υπερ--τιμολογημένα έργα των Ολυμπιακών αγώνων, το Χρηματιστήριο με τις τραπεζικές μετοχές «φούσκα», τα ομόλογα, τα SPREADS, τα SWAPS,
τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα τοκογλυφικά δάνεια, και τέλος η είσοδός μας στο ΔΝΤ και η παράδοση της χώρας στη ΤΡΟΪΚΑ, και άλλες προδοσίες κατά της Ελλάδος, και κλεψιές κατά των Ελλήνων με διεθνή χρηματιστηριακά κόλπα, που οδήγησαν στη κλοπή των χρημάτων των Ελλήνων, και την Ελλάδα στη χρεοκοπία, και οδηγούν σε διαμελισμό τη πατρίδα, και στη σημερινή οικονομική αθλιότητα.
Όλα αυτά τα έκαναν οι μαριονέτες δοσίλογοι πολιτικοί.
Το  γελοίο είναι ότι, οι μαριονέτες που μας κατάστρεψαν θέλουν να ξαναγυρίσουν για να μας ξανασώσουν, να γκρεμίσουν ότι απέμεινε όρθιο. (βλέπε Σημίτη –όνομα & πράμα- με την «Ελιά», και τους 58 μαριονέτες Πασόκους βολεμένους στο κρατικό κορβανά).
«Όλα τάχε η Μαριορή», η «Ελιά» του Ααρών Αβούρι μας έλλειπε.
Ένα άλλο δημιούργημα των τσιφούτηδων Παντοκρατόρων.
Η ομάδα του Ααρών Αβούρι, είναι αυτό που λέει το παραμυθάκι για μικρά παιδιά, «Ο Αλή-Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες».
Μάθανε ότι είμαστε «Μακάκες», πλακώσανε και οι βολεμένοι του Σημίτη. Λένε, εδώ τους τα παίρνει η MERKEL, με τους Rothschild & Rockefellers, εμείς δεν θα ξανα-φάμε;;; Είχε δίκιο ο Πάγκαλος που είπε, «Μαζί τα φάγαμε», εννοώντας «Εμείς μαζί τα φάγαμε»……..
«Τα φάγανε μαζί με τα ξένα αφεντικά τους, και τη ντόπια ολιγαρχία». 
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει την πατρίδα μας.
Εάν δεν προλάβουμε να τη σώσουμε από τα νύχια και δόντια του λύκου τότε χαθήκαμε. Με αυτούς τους 153 βουλευτές-μαριονέτες, που
ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, η ολική καταστροφή είναι αναπόφευκτη.
Ο κατήφορος ξεκίνησε επί Σημιτικής περιόδου.
Αυτά που συμβαίνουν με τα οικονομικά σκάνδαλα για τη καλοπέραση της Ελληνικής πολιτικής ελίτ των δοσιλόγων, ενώ χρεοκόπησαν εσκεμμένα τη χώρα, δεν έχουν αντίστοιχο στην Ε.Ε. και αποτελούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Η περίπτωση Τσοχατζόπουλου δεν είναι η μόνη. Οι πολιτικές μαριονέτες εξευτέλισαν διεθνώς την Ελλάδα.
Οι μαριονέτες πολιτικοί κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από τα όσα υπόσχονται στο Λαό. Εκτελούν εντολές των Επικυρίαρχων της Γης.
Μέχρι οι φτωχές χώρες της υποσαχάριας ζώνης, μας αναφέρουν σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Η αισχύνη και εντροπή για τους Έλληνες είναι που τους έχουμε ακόμα στην εξουσία να μας κυβερνούν.
Οι μαριονέτες πολιτικοί, και οι κουστωδίες αυτών, δείχνουν ενθουσιασμένοι ότι έσωσαν την Ελλάδα, και χειροκροτούν τους 58 του Σημίτη, με προπαγάνδα τύπου Success story & πρωτογενή πλεονάσματα, ενώ το επονείδιστο χρέος τρέχει με 500 δις. ευρώ, και τα Μνημόνια με τα δάνεια διαδέχονται το ένα το άλλο. Στηρίζονται στην εξουσία με τα δάνεια. Είμαι περίεργος, ο Σημίτης δεν έχει το «γνώθι σαυτόν», και θέλει να επανέλθει με τους 58 Πασόκους καταστροφείς;;;
Συνεχώς οι μαριονέτες «Φώς στο τούνελ» και «Ανάπτυξη» βλέπουν, ενώ ταυτόχρονα υπογράφουν νέα Μνημόνια, που εξαθλιώνουν το Λαό.
Δημιουργούν «πρωτογενή πλεονάσματα» με βαριά φορολογία και χαράτσια επάνω στο πόπολο, ενώ δεν παράγουν τίποτε. Ότι απόμεινε
θέλουν να το κλείσουν. Πουλάνε την Ελληνική περιουσία, και την Ελληνική Γη, στα ηγετικά στελέχη της παγκόσμιας Δικτατορίας, για να έχουν την εύνοιά τους. Οι αφελείς λαοί της Οικουμένης νομίζουν ότι τους κυβερνούν οι μαριονέτες πολιτικοί τους οποίους εξέλεξαν, ενώ μας
κυβερνά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της Ν.Τ.Π. μέσω των μαριονετών πολιτικών δοσιλόγων. Εμείς το πόπολο χρηματοδοτούμε τις
«Ελληνικές» Τράπεζες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. με τις αλλεπάλληλες κεφαλαιοποιήσεις, ενώ οι Τράπεζες μας ληστεύουν με τα τοκογλυφικά δάνεια, και οι πολιτικοί μαριονέτες αδιαφορούν για τη τύχη μας.
Τώρα έρχεται και «κούρεμα» καταθέσεων, για στήριξη των τραπεζών!
Η λεγόμενη «Χούντα» χάρισε τα αγροτικά δάνεια, και οι «Δημοκράτες»
πολιτικοί πιόνια & μαριονέτες όχι μόνο δεν τολμούν να ανακουφίσουν το Λαό από τα δάνεια & Μνημόνια, εφαρμόζοντας τη γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, αλλά επιβάλλουν κατάσχεση
καταθέσεων για στήριξη των ολιγαρχών Σιωνιστών τραπεζιτών!!!
Να γυρίσουμε γρήγορα στη δραχμή για να σωθούμε, αλλά με ταυτόχρονο εφαρμογή της «Σεισάχθεια», δλδ διαγραφή του χρέους.
Έχουμε μια πλήρη Σιωνιστική Χούντα μαριονετών να μας κυβερνά, ντυμένη με κοινοβουλευτικό δημοκρατικό μανδύα.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα των δανειστών της Ν.Τ.Π. με τη βοήθεια των μαριονετών δοσιλόγων πολιτικών θέλουν να μας πάρουν ακόμη και τη πρώτη κατοικία μας, για να κατοικήσουν εδώ οι λαθρομετανάστες, με τους «περιούσιους»……. Έλληνες ξυπνήστε!!!
Με τις μαριονέτες πολιτικούς η Ελλάδα έχει βυθιστεί σε τέλμα εθνικό,
οικονομικό, πολιτικό. Οι μαριονέτες πολιτικοί είναι οι διεφθαρμένοι προδότες πολιτικοί, που εργάζονται για τη διεθνή και ντόπια Σιωνιστική
τραπεζοκρατία της Ν.Τ.Π. και λειτουργούν για τη διαπλοκή της παγκόσμιας Δικτατορίας, γιαυτό δεν τολμούν να διαγράψουν το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος, και να ανακουφίσουν έτσι τον Ελληνικό Λαό. Οι κυβερνήσεις των μαριονετών έκαναν ότι μπορούσαν,  ότι τους διέταζε η παγκόσμια διακυβέρνηση των περιούσιων Κοσμοκρατόρων, για να καταστρέψουν την Ελληνική οικονομία.
Έκλεισαν Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Γεωργία, Κτηνοτροφία, έδωσαν τον ορυκτό πλούτο στους Παντοκράτορες, βλέπε μεταλλεία χρυσού στους ΣΟΡΟΣ & Rothschild, πετρέλαια στους Rockefellers, κ.λ.π.
Είναι ανήθικη η ληστεία που έγινε στα ασφαλιστικά ταμεία, αφού όλα τα αποθέματα των ταμείων οι μαριονέτες τα πήγαν «πεσκέσι» στα πόδια των Μεγάλων Αφεντικών της Οικουμένης. Σήμερα οι Παντοκράτορες επενδύουν και κυβερνούν τη Γη, με τα δικά μας λεφτά.
Είναι ανήθικη η ληστεία των μικροεπενδυτών που είχαν βάλλει τα εφάπαξ, και τις αποταμιεύσεις μιας ζωής σε μετοχές και ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, και έχασαν τα λεφτά τους. Έχουμε κυβέρνηση μαριονετών. Στο Β! παγκόσμιο πόλεμο οι κυβερνήσεις ήταν μαριονέτες
των Γερμανών Ναζί, και οι σημερινοί πολιτικοί είναι μαριονέτες της Μέρκελ, της μεγάλης κυρίας μαριονέτας των ηγετών της  Ν.Τ.Π.
Στο Β! παγκόσμιο πόλεμο οι Κοσμοκράτορες έκαναν τις δουλειές τους με μαριονέτα τον ΧΙΤΛΕΡ, σήμερα κάνουν τις δουλειές τους με μαριονέτα τη ΜΕΡΚΕΛ, η οποία «πασάρει» τις εντολές των Αυτοκρατόρων, στις κατά «πόλιν και χώραν» μαριονέτες πολιτικούς.
Σήμερα πάλι τελούμε υπό Γερμανική κηδεμονία και κατοχή!!!
Η Σιωνιστική Γερμανία της ΜΕΡΚΕΛ, σήμερα λειτουργεί σαν επιστάτης της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η Γερμανία της Μέρκελ μας χρωστάει πολλά δις.ευρώ, από το κατοχικό δάνειο και τις επανορθώσεις-αποζημιώσεις, αλλά αρνείται να τα δώσει,
κάνοντας χρήση του νόμου του ισχυροτέρου. Το  νόμο της ζούγκλας!!!
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία διέταξε τις μαριονέτες να βγάλουν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και το έκαναν. Διέταξε να εφαρμόσουν τον ΑΜΚΑ  και το έκαναν, διέταξε να μας βάλλουν στο ευρώ για να μας καταστρέψουν, και το έκαναν. Διέταξε να καταστρέψουν την Ελληνική οικονομία, και το έκαναν.
Διέταξε να ψηφίσουν τον Αντιρατσιστικό νόμο, που είναι ρατσιστικός κατά των Ελλήνων, και το κάνουν. Διέταξε να χτίσουν το Τέμενος για τους Ισλαμιστές και το κάνουν. Διέταξε να μην οριοθετήσουν την ΑΟΖ και το κάνουν. Διέταξε να κλείσουν οι Βιομηχανίες Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (Ε.Α.Σ.) και τις κλείσανε. Σε όλα λένε ΝΑΙ. Είναι μαριονέτες. «Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;;
Οι Ευρωπαίοι «εταίροι», μας υποτιμούν, μας χλευάζουν, μας κλέβουν με τα μνημόνια, βρήκαν μαριονέτες πολιτικούς και τα κάνουν.
Μας παίρνουν τα σπίτια μας, μας παίρνουν την Ελλάδα μας.
Γίναμε προτεκτοράτο και αποικία των Γερμανών Ούννων , γίναμε δούλοι των Σιωνιστών της Ε.Ε. λόγω μαριονετών πολιτικών.
Γίναμε ζήτουλες των σαράφηδων, και των τσιφούτηδων τραπεζιτών της Ν.Τ.Π. και οι μαριονέτες καμαρώνουν για τις επιτυχίες τους.
Οι Παντοκράτορες Επικυρίαρχοι της Γης, τώρα πολεμούν τον Ελληνισμό, όσο σε καμία άλλη εποχή. Μέσα σε αυτό το διεθνές χάος η Ελλάς βρέθηκε με πολιτικούς μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων.
Οι μαριονέτες πούλησαν τον Αστέρα Βουλιαγμένης σε Τούρκους επιχειρηματίες, έναντι 400 εκ.ευρώ, ενώ η αξία του φθάνει τα 1,5 δις.
Τα έσοδα από τη πώληση δημόσιας περιουσίας, πηγαίνουν όλα στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Έτσι οι μαριονέτες έφεραν τον εχθρό Τούρκο στα παράλια της Αττικής
και στα προπύλαια των Αθηνών. Έτσι οι Τούρκοι θα κάνουν εύκολη απόβαση στην Ελλάδα, από τη βάση τους στη Βουλιαγμένη.
Κυριαρχία στην Ελλάδα της Τουρκικής DOGUS GROUP.
Για λόγους εθνικής ασφαλείας πρέπει να ακυρωθεί η πώληση αυτή.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν με λόγους του, ζήτησε πρόσφατα
Κομοτηνή, Ξάνθη, & Θεσσαλονίκη, όμως οι μαριονέτες πολιτικοί του δώσανε και βάση στη Βουλιαγμένη. Τόσο εφιάλτες είναι!!!
Στα εθνικά μας θέματα, τα Τουρκικά προξενεία στη Θράκη, θερίζουν και αλωνίζουν κατά βούληση, ενώ οι Ελληνικές μαριονέτες το παίζουν αδιάφοροι και κοιμούνται. Σφυρίζουν αδιάφορα.
Οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο, και οι μαριονέτες σιωπή.
Οι Τούρκοι θέλουν το Αιγαίο & Θράκη, και οι μαριονέτες σιωπή!!
Οι  Σκοπιανοί απειλούν να καταλάβουν όλη τη Μακεδονία, και οι μαριονέτες σιωπή. Οι Αλβανοί θέλουν την Ήπειρο, και οι μαριονέτες σιωπή. Οι Σιωνιστές Αμερικάνοι θέλουν τη Κρήτη, και οι μαριονέτες σιωπή!!! Κυβερνούν με σιωπή στα εθνικά και οικονομικά θέματα.
Παντρεύουν τις κόρες τους με Τούρκους. Εθνική αξιοπρέπεια μηδέν.
Δηλώνουν πλήρη υποταγή στους Κοσμοκράτορες, στους Βόρειους Ευρωπαίους, Αμερικάνους, και στους άρπαγες γείτονες.
Δεν είναι ο Τούρκος που φταίει, αλλά οι 153 ψυχοπαθείς της Βουλής,
που στηρίζουν τις μαριονέτες πολιτικούς.
Σήμερα οι μαριονέτες πολιτικοί έχουν πελαγώσει με το κομμένο από τη ΔΕΗ ηλεκτρικό ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Εν μέσω όλων αυτών των συμφορών, έρχεται και ο Ααρών Αβούρι, με την «Ελιά», και τους 58 Πασόκους μαριονέτες της Μέρκελ & Παντοκρατόρων Επικυρίαρχων, για να μας σώσουν……..
Οι Άρχοντες του χρήματος, Κοσμοκράτορες & Παντοκράτορες που κυβερνούν το πλανήτη μας, στηρίζουν τις «κατά πόλιν και χώραν»
μαριονέτες πολιτικούς, ώστε να μας ελέγχουν πλήρως κατακτητικά.
Έτσι οι Κοσμοκράτορες δημιουργούν διαμέσου οικονομικών κρίσεων, και συνεχόμενων πολέμων, συνεργία πολιτικών τύπου μαριονέτες,
αρνητικές και δυστυχείς συνθήκες διαβίωσης όλων των ανθρώπων σε ετούτο το πλανήτη, και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.
Οι πολιτικοί της Ε.Ε. , ΗΠΑ, Ιαπωνίας, και άλλων κρατών, είναι και αυτοί πιόνια και μαριονέτες της ηγεσίας της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Όσον αφορά τις χώρες της Ε.Ε. οι εντολές άνωθεν δίδονται στη μαριονέτα ΜΕΡΚΕΛ, και αυτή με τη σειρά της, στις μικρές μαριονέτες
«κατά πόλιν, τόπους, και χώραν» της Ε.Ε.
Η ΜΕΡΚΕΛ λειτουργεί σαν εργολάβος και επιστάτης, για λογαριασμό  της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Τους ηγέτες της Ν.Τ.Π. αποκαλούμε δολοφόνους, διότι δολοφονούν κάθε υγιές πολιτικό πατριωτικό κύτταρο που υπάρχει στην ανθρωπότητα, και αφήνουν να επιβιώνουν οι προδότες, δοσίλογοι, & μαριονέτες πολιτικοί. Στην Ελλάδα δολοφόνησαν πολλές πολιτικές & Θρησκευτικές προσωπικότητες, από Μεταξά & Παπάγο, μέχρι Χριστόδουλο, και άφησαν τις μαριονέτες, για να κάνουν τη δουλειά τους, που είναι δουλεία και σκλαβιά της Ελλάδος και των Ελλήνων, ώστε κανείς να μην αντιδρά στην επερχόμενη κατοχή της Ν.Τ.Π.
Μας κυβερνά ένα έκνομο καθεστώς, πολιτικοί συνεργάτες και μαριονέτες της ξένης Σιωνιστικής Δικτατορίας, ενώ «το παίζουν» πατριώτες. Είναι τυχεροί που δεν τους έχει πάρει ακόμη «χαμπάρι» ο Λαός. Είναι τόσο πολύ πιόνια & μαριονέτες, που εν μέσω οικονομικής θύελλας, πληρώνουμε ακόμη τις Σιωνιστικές  Μ.Κ.Ο. και άλλες ομάδες.
Τα εθνικά θέματα τα έχουν κάνει ρημαδιό με την υποτέλεια που τους διακρίνει. Σήμερα οι μαριονέτες έχουν σχέδιο φοροαρπαγής ότι έχει απομείνει από τις καταθέσεις των Ελλήνων. (Βλέπε δηλώσεις Χατζηδάκη). Τις καταθέσεις των Ελλήνων, τις χρειάζεται η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και οι εδώ μαριονέτες εκτελούν τους Έλληνες. Η ψήφος των Ελλήνων στις μαριονέτες πολιτικούς είναι εγκληματική κατά της Ελλάδος.
Οι μαριονέτες επιβάλλουν πολύ-πολιτισμό στους Έλληνες με το ζόρι, μέσω Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών, κατόπιν εντολών άνωθεν.
Οι μαριονέτες πολιτικοί είναι οι σύγχρονοι Λαιστρυγώνες & Κύκλωπες,
Σκύλλα & Χάρυβδη, που μαζί με τη μάγισσα Κίρκη, επέδραμον κατά των Ελλήνων για λογαριασμό των περιούσιων Επικυρίαρχων.
Σήμερα οι Έλληνες Πατρίκιοι & πληβείοι, ευγενείς, αστοί, κληρικοί, και πόπολο, γίναμε ραγιάδες και γραικύλοι των περιούσιων Παντοκρατόρων. Είμαστε τελείως ανοργάνωτοι, ο δε λαός των Ελλήνων παραμένει αδιάφορος περί των πολιτικών δικαιωμάτων του,
η δε βουλή συγκροτείται και θεωρείται παρωδία λαϊκής βούλησης & Εθνοσυνέλευσης. Όλοι μαζί, Πατρίκιοι & Πληβείοι, επιτρέπουμε στα πιόνια & μαριονέτες πολιτικούς να οργιάζουν κατά της πατρίδος, εκτελώντας εντολές των μεγάλων αφεντικών, περιούσιων Κοσμοκρατόρων. Οι μαριονέτες πολιτικοί μοιάζουν με κάτι κουρασμένους, με κάτι «καταλληλότερους» των Τουρκοκάναλων,
που κατεβάζουν τα παντελόνια τους μπροστά στους ισχυρούς της Ν.Τ.Π. και κάτι «πατριώτες» που αλλάζουν τα λόγια τους στη πρώτη δυσκολία. Οι μαριονέτες πολιτικοί εργάζονται για την ηγεσία της
παγκόσμιας διακυβέρνησης.
 Για ενημέρωση των Ελλήνων παραθέτουμε τα ονόματα των ηγετών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτοί είναι,
Rothschilds of London, Rockefellers USA, Lazar brothers of Paris, Israel Moses of Italy, Warburg Bros of Hamburg-Germany,
Lehman Brothers of New York,  George Soros  International,
Kuhn Loeb of New York,   Morgan family of New York,
Goldman Sachs of New York.
Όπως βλέπετε έχουν πιάσει όλα τα πόστα. Είναι και στην Ιαπωνία.
Αυτών των Κοσμοκρατόρων, Παντοκρατόρων, & Επικυρίαρχων της Γης, είναι πιόνια & μαριονέτες οι πολιτικοί μας.
Αυτοί είναι  ιδιοκτήτες των πολυεθνικών εταιριών.
Αυτοί ελέγχουν όλες τις οικονομίες των κρατών της Γης.
Αυτοί συγκεντρώνουν όλο το χρυσό του πλανήτη.
Σε αυτούς ανήκουν όλες οι μεγάλες τράπεζες των κρατών της Γης.
Αυτοί χαράσσουν τα σύνορα των Κρατών της Γης.
Αυτοί ελέγχουν όλο τον ορυκτό πλούτο, στερεό & υγρό, της Γης.
Αυτοί χαράσσουν τη Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική, Γεωοικονομία, και Γεωενέργεια, του πλανήτη.
Αυτοί διέταξαν τη χρεοκοπία της Ελλάδος, για σκοπούς Γεωπολιτικής & Γεωενέργειας, και οι μαριονέτες πολιτικοί εκτέλεσαν.
Αυτούς προσκυνούν όλες οι Κυβερνήσεις των κρατών του πλανήτη.
Την εθνικότητα αυτών των Supermen, αφήνω στη φαντασία των αναγνωστών. Σήμερα ο Ελληνικός Λαός πρέπει να θυμηθεί το ρητό.
«Ξέχνα από ποίους κυβερνιέσαι, και θυμήσου από ποίους κατάγεσαι».

                                           ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                            Διεθνολόγος
                                           E-mail: ant.grypaios@gmail.com


«Η κυβέρνηση έχει εμμονές στην εξοντωτική φορολογία»





Αιχμές από την Alpha Bank για αναίτιες δυσλειτουργίες της οικονομικής πολιτικής

Ευθεία κριτική στην κυβέρνηση, με αφορμή τον νέο φόρο ακινήτων, εξαπολύει η Alpha Bank, επιρρίπτοντας ευθύνες για εμμονές και προγράμματα εξοντωτικής φορολογίας. «Η εμμονή της κυβέρνησης να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα εξοντωτικής φορολογίας των ακινήτων, που εκ των πραγμάτων συνεπάγεται την πλήρη διακοπή της λειτουργίας της αγοράς ακινήτων, έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις», διαμηνύουν οι αναλυτές της Alpha Bank στο τελευταίο εβδομαδιαίο οικονομικό τους δελτίο, ημερομηνίας 13 Δεκεμβρίου.
Όπως τονίζει η Alpha Bank, ο περιορισμός της ύφεσης είναι πολύ μεγάλης σημασίας για την Ελλάδα, καθώς ανατρέπει τη διαμόρφωση ακόμη πιο αρνητικού επενδυτικού κλίματος για τη χώρα από αυτό που υπήρχε έως το τέλος του 2012.
Αξιοσημείωτη εξέλιξη αποτελεί η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης σε Κοινοπραξία με επικεφαλής την AGC Equity Partners έναντι του υψηλού τιμήματος των 400 εκατ.
Η εισροή επιχειρηματικών κεφαλαίων από το εξωτερικό αναμένεται να επιταχυνθεί το 2014 με την εντατικοποίηση της υλοποίησης του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων από το οποίο, με βάση τον Π2014, που ήδη ψηφίστηκε από τη Βουλή, αναμένεται να εισπραχθούν έσοδα άνω των 3,5 δισ. στο επόμενο έτος.
Άλλωστε, συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εισροές ξένων επιχειρηματικών κεφαλαίων στο ελληνικό χρηματιστήριο, όπου ο Νοέμβριος ήταν ο 13ος μήνας στον οποίο οι εισροές επενδυτικών κεφαλαίων από το εξωτερικό ήταν μεγαλύτερες από τις εκροές.
Σε κάθε περίπτωση, η πορεία προς την ανάκαμψη της οικονομίας θα μπορούσε να επιταχυνθεί ακόμη περισσότερο εάν αντιμετωπίζονταν έγκαιρα και αποτελεσματικά μια σειρά από αναίτιες δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις στην άσκηση της οικονομικής πολιτικής.
Συγκεκριμένα, η εμμονή της Κυβέρνησης να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα εξοντωτικής φορολογίας των ακινήτων που εκ των πραγμάτων συνεπάγεται την πλήρη διακοπή της λειτουργίας της αγοράς ακινήτων, έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις.
Αποτελεί όντως ουσιαστικό εμπόδιο στην ταχύτερη ανάκαμψη της οικονομίας, η επιβολή της 4πλής φορολογίας στην κατοχή ακινήτων το 2013 και επιπλέον η εφαρμογή της πολύ υψηλής φορολογίας μεταβίβασης ακινήτων σε υπέρμετρα υψηλές αντικειμενικές αξίες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι επιταχύνθηκε περαιτέρω και στο 3ο 3μηνο 2013 η κατακόρυφη πτώση των επενδύσεων σε κατοικίες στο -39,6%, μετά την μεγάλη πτώση τους κατά -36,8% στο 2ο 3μηνο 2013, κατά -34,5% στο 1ο 3μηνο 2013 και κατά -35,7% στο 4ο 3μηνο 2012.
Έτσι, η άμεση συμβολή του καταποντισμού των επενδύσεων αυτών στην πτώση του ΑΕΠ στο 1ο 9μηνο 2013 εξακολουθεί να διαμορφώνεται στις -1,4 ποσοστιαίες μονάδες (π.μ.), παρά το ότι οι επενδύσεις αυτές είχαν ήδη καταποντιστεί στα 5,9 δισ. (3,5% του ΑΕΠ) το 2012, από 26,1 δισ. (12,4% του ΑΕΠ) το 2007.
Για το 2013 ως σύνολο εκτιμάται τώρα ότι οι επενδύσεις σε οικοδομές θα περιοριστούν στα 4 δισ. (2,4% του ΑΕΠ και 19,1% των συνολικών επενδύσεων). Θα περιοριστούν δηλαδή σε επίπεδα χαμηλότερα του 0,6% της αξίας του συνόλου των οικιστικών ακινήτων στην Ελλάδα που, ακόμα και στα κατάβαθα της κρίσης που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα, εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 650 δισ. Ακόμα και αν η περίοδος ζωής κάθε οικιστικού ακινήτου υπερέβαινε τα 100 έτη, μόνο για αντικατάσταση ή/και ανακαίνιση των ακινήτων απαιτούνται επενδύσεις σε ακίνητα στην Ελλάδα άνω των 8 δισ. ετησίως, από 4 δισ. που θα διαμορφωθούν το 2013.
Από τα ανωτέρω προκύπτει το πόσο μεγάλη σημασία θα είχε ο εξορθολογισμός της φορολογίας επί των ακινήτων από το 2014.
Σε αυτά τα πλαίσια με την εφαρμογή του πρώτου σχεδίου για τον νέο φόρο ακινήτων με σημαντικά διευρυμένη φορολογική βάση (του ΕΝΦΑ), σε συνδυασμό με τη σημαντική μείωση του συντελεστή του φόρου επί των συναλλαγών ακινήτων σε επίπεδα κάτω του 3%, έτσι ώστε να εξουδετερώνεται η απαγορευτική επίπτωση στις συναλλαγές ακινήτων από την μη προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, θα μπορούσε να αναμένεται σημαντική αύξηση των συναλλαγών σε ακίνητα και αύξηση των επενδύσεων σε ακίνητα σε επίπεδα άνω των 7 δισ. από το 2015.
Ωστόσο, με τον ΕΦΙΑ+ΦΑΠ που κατατίθεται στη Βουλή άμεσα, επιβάλλεται και πάλι διπλός φόρος στα ακίνητα και στην περιουσία σε ακίνητα που υπερβαίνει σε αντικειμενική αξία τα 300.000, πράγμα που συνεχίζει να αποτελεί σοβαρό εμπόδιο στην επανεκκίνηση της αγοράς ακινήτων, παρά την αναμενόμενη μείωση του φορολογικού συντελεστή στις συναλλαγές ακινήτων που είναι προς την σωστή κατεύθυνση.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2nNImlTD0

ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 15/12/2013

Η ΔΗ.ΚΙ.Ο. Με αίσθημα ευθύνης επιδίωξε την συναίνεση με τις υπόλοιπες παρατάξεις και έτσι μετά από μια δύσκολη οικονομική συγκυρία πέτυχε το Οικονομικό Επιμελητήριο να παίξει σημαντικό ρόλο και να έχει ουσιαστική παρέμβαση σε ...κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. Με διάλογο και πολλές φορές με αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους αρμόδιους υπουργούς κατορθώσαμε το Οικονομικό επιμελητήριο να σταθεί όρθιο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.
Άμεσοι στόχοι μας είναι :
·        Με επιστημονικό τρόπο να αναδείξουμε και να κατοχυρώσουμε το επάγγελμα του Οικονομολόγου-Μελετητή, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα διεθνή πρότυπα με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και ψήφισης  του μέχρι το τέλος του 2014. Είναι σημαντικό για μας να αποδείξουμε και να πιστοποιήσουμε ειδικότητες οικονομολόγων συναδέλφων, οι οποίοι θα έχουν ανάλογη θεσμοθετημένη ενασχόληση στα οικονομικά δρώμενα της χώρας μας.
·        Η ανάδειξη του ρόλου αλλά και του επιστημονικού έργου του Ο.Ε.Ε., μέσω σύγχρονων μεθόδων τεχνολογίας σε ότι αφορά την επιμόρφωση και την ενημέρωση, είναι από τους πρωταρχικούς μας στόχους.
·        Στις δύσκολες περιόδους που περνά η κοινωνία μας και οι άνεργοι οικονομολόγοι συνάδελφοί μας, άμεσος στόχος μας είναι σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο η επιμόρφωσή τους και η πρακτική εξάσκηση αυτών μέσω νέων προγραμμάτων του νέου ΣΕΣ (2014-2020). Είναι απαραίτητο και μονόδρομος για μας να πετύχουμε την πλήρη εφαρμογή αυτού του μέτρου για όλους τους συναδέλφους οικονομολόγους.
·        Ήδη θέσαμε στον αρμόδιο υπουργό, το ζήτημα της οικονομικής συνδρομής μέσω του ΕΣΠΑ και στην συνέχεια του ΣΕΣ για τους νέους οικονομολόγους στο νέο επιχειρείν για να μπορούν να ανοίξουν τα δικά τους γραφεία ή να βελτιώσουν υλικοτεχνικά τα υφιστάμενα.
·        Όσον αφορά τους Οικονομολόγους το Δημόσιο Τομέα θα διεκδικήσουμε και πάλι να αξιολογούνται αξιοκρατικά και να καταλαμβάνουν πτυχιούχοι μέλη του Ο.Ε.Ε. θέσεις προϊσταμένων και διευθυντών, κυρίως σε οικονομικές και φορολογικές υπηρεσίες.
Στις 15 Δεκεμβρίου ψηφίζουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΗ.ΚΙ.Ο.) , η  παράταξη της συνέπειας γιατί έχεις Οικονομο-Λόγο.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 4Ο Π.Τ. ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ    ( ΠΙΕΡΙΑ)
ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ  (ΠΙΕΡΙΑ)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Σ.Τ.Α.  3ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ)
Ν. 1     ΑΜΑΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ             (ΠΙΕΡΙΑ)

Ν.33   ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  (ΠΙΕΡΙΑ)

Έκαναν πίσω στους πλειστηριασμούς, επιμένουν για απολύσεις, ΕΑΣ και φόρο στα ακίνητα


Τρόικα... μετ' εμποδίων



Μάλλον... αναγνωριστική ήταν η πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης με την τρόικα, αν και από την ελληνική πλευρά υπάρχει αισιοδοξία ότι τουλάχιστον στο θέμα των πλειστηριασμών οι δύο πλευρές είναι κοντά και τελικά θα υπάρξει συμφωνία ώστε να ξεκλειδώσει και η δόση του ενός δισεκατομμυρίου σύντομα.
Πιο κοντά σε συμφωνία για τους πλειστηριασμούς αλλά... δεν υπάρχει λύση
Πιο κοντά βρίσκονται Κυβέρνηση και τρόικα στο θέμα των πλειστηριασμών ακινήτων, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συμφωνία, αφού τα ακανθώδη ζητήματα στο θέμα αυτό είναι πολλά και οι δανειστές κοιτούν λέξη - λέξη τις προτάσεις της ελληνικής πλευράς.
Ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Ανάπτυξης, που μετέχει στις διαπραγματεύσεις δήλωνε με νόημα ότι «υπάρχει μετακίνηση της τρόικας προς τις ελληνικές θέσεις, αλλά δεν μπορούμε να προδικάσουμε ότι θα υπάρξει συμφωνία».
Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη του υπουργείου, η συζήτηση διεξήχθη πάνω σε τρεις βασικές παραδοχές:
Πρώτον, να υπάρξει προστασία από τους πλειστηριασμούς και το 2014 (...αν θα είναι για 6 ή 12 μήνες είναι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης).
Δεύτερον, να διατηρηθεί ο Νόμος Κατσέλη και το πλαίσιο για τους ενήμερους δανειολήπτες και
Τρίτον, από 1/1/2015 να πάμε σε ένα σύστημα εξωδικαστικής διαχείρισης κατά το Ιρλανδικό μοντέλο (σύμφωνα με το συγκεκριμένο μοντέλο ο δανειολήπτης θα πρέπει να καλύπτει συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια και αποδεκτά όρια διαβίωσης).
Σύμφωνα μάλιστα με τον Υπουργό Ανάπτυξης η ανάγκη ασπίδας για τους αντικειμενικά αδύναμους να ανταποκριθούν στις δόσεις των δανείων τους λόγω της κρίσης, είναι τουλάχιστον επιτακτική και διότι προσφυγή στην Δικαιοσύνη δανειολήπτη για προστασία βάσει του νόμου Κατσέλη που γίνεται σήμερα, όπως ομολόγησε ο υπουργός Ανάπτυξης παίρνει δικάσιμο για το 2022.
Η Κυβέρνηση επιζητά συμφωνία με την τρόικα, όμως είναι έτοιμη και για μονομερή ρύθμιση πριν φύγει ο χρόνος.
Χωρίς συμφωνία και για φόρο ακινήτων, ΕΑΣ και ΦΠΑ εστίασης η πρώτη μέρα
Στη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα και των συνεργατών του με τους δανειστές δεν υπήρξε συμφωνία επί του σχεδίου αναδιάρθρωσης των αμυντικών βιομηχανιών, πολύ περισσότερο δε για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, στα οποία έχει μετατοπισθεί το ενδιαφέρον των συζητήσεων με τους πιστωτές.
Σε κάθε περίπτωση, όσο η κυβέρνηση συνεχίζει να μην τα βρίσκει με την τρόικα για αυτό το θέμα αιτούμενη την διατήρηση του εξαγωγικού χαρακτήρα της συγκεκριμένης ΔΕΚΟ έστω και για ένα πιλοτικό διάστημα 12 - 18 μηνών, άλλο τόσο θα απομακρύνεται και η δόση του 1 δις  που το οικονομικό επιτελείο την περιμένει από τον Ιούλιο!
Εκτός από την ΕΑΣ στασιμότητα διέκρινε η τρόικα και στο νέο φορολογικό για τα ακίνητα, το οποίο να αποτελεί ηπιότερης σημασίας ζήτημα πλην όμως θα πρέπει να επισπευστεί η κατάθεση του στη Βουλή, σήμερα ή αύριο.
200 εκ. ζητά η τρόικα για τον Φόρο Ακινήτων
Το οικονομικό επιτελείο παρέδωσε στους κ. Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ νέα πρόταση για την κάλυψη του «κενού» των 200 εκ. που έχει δημιουργηθεί στον εισπρακτικό στόχο του φόρου ακινήτων, μετά το βέτο των ξένων να μην κοπούν περαιτέρω τα κονδύλια του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Ακόμη και τώρα οι διατάξεις του νομοσχεδίου «σβήνονται» και γράφονται αφού δεν είναι λίγοι οι βουλευτές από την συγκυβέρνηση που έχουν διαμηνύσει ότι θα το καταψηφίσουν εάν δεν μειωθούν οι φόροι σε κτίρια, οικόπεδα και αγροτεμάχια αλλά και σε ευπαθείς ομάδες.
Ο ΦΠΑ παραμένει «άλυτο μυστήριο»
Ένα θέμα για το οποίο «καίγεται» η κυβέρνηση αλλά ακόμη δεν έχει εξευρεθεί λύση είναι αυτό του ΦΠΑ στην εστίαση για το οποίο η κυβέρνηση επιθυμεί διατήρηση του χαμηλού συντελεστή (13%) και το νέο έτος, όπως και για το ζήτημα των αποδείξεων.

http://www.pierikoiantilaloi.gr

Έκαψαν το σπίτι του Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους

Εμπρηστική επίθεση στην εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγ. Θεοδώρους. Στο σημείο κλιμάκια της πυροσβεστικής και της ...
ασφάλειας
Φωτιά ξέσπασε στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό, έχουν καταστραφεί η κουζίνα και το σαλόνι και έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές άλλοι χώροι του οικήματος.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 02:30 τη νύχτα, ενώ λίγο νωρίτερα είχε χτυπήσει ο συναγερμός του σπιτιού, το οποίο αυτή την περίοδο δεν κατοικείται.
Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν κομμάτια, που παραπέμπουν σε εμπρηστικό μηχανισμό.
Στο σημείο σπεύδουν κλιμάκια της πυροσβεστικής, της ασφάλειας, αλλά και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.


--

Αλαλούμ για μια δουλειά στον ΟΤΕ: 18.000 αιτήσεις για 390 θέσεις εργασίας!

ote-theseis-ergasias-570
Πάνω από 18.000 βιογραφικά απέστειλαν οι ενδιαφερόμενοι στον ΟΤΕ προκειμένου να αξιολογηθούν για την κάλυψη 390 θέσεων εργασίας. Σύμφωνα με στελέχη του οργανισμού, ο αριθμός των βιογραφικών που είχε αποσταλεί μέχρι την περασμένη Δευτέρα δημιουργούσε μια αναλογία περίπου 50 υποψηφίων για κάθε θέση εργασίας. Σημειώνεται ότι η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή και όλοι αναμένουν ότι ο αριθμός των ενδιαφερομένων θα αυξηθεί.
Για τις 280 θέσεις τεχνικών έχουν κατατεθεί 4.300 αιτήσεις, για τις 10 θέσεις εταιρικών πωλητών 5.000 αιτήσεις και για τους 100 πωλητές σε καταστήματα 9.000 αιτήσεις. Οι αριθμοί δεν είναι πρωτόγνωροι για τον ΟΤΕ, αφού το 2011 για τη στελέχωση περίπου 700 θέσεων είχε λάβει 30.000 βιογραφικά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΤΕ, τεράστιος διαγκωνισμός υποψηφίων σημειώνεται στην κατηγορία των στελεχών που θα προσληφθούν για τις εταιρικές πωλήσεις. Ο ΟΤΕ θέλει να προσλάβει 10 εταιρικούς πωλητές και οι ενδιαφερόμενοι μέχρι την περασμένη Δευτέρα είχαν ξεπεράσει τις 5.000. Υπήρχε δηλαδή μια αναλογία 500 υποψηφιοτήτων για κάθε προτεινόμενη θέση εργασίας. Η αναλογία αυτή καταδεικνύει τη δραματική κατάσταση απασχόλησης που επικρατεί στην αγορά πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, όπου μια στρατιά στελεχών έχει πλέον βρεθεί στον δρόμο, μετά την απότομη διόγκωση της αγοράς μέχρι το 2008 και την ύφεση που ακολούθησε από εκεί κι έπειτα. Αλλά και στην κατηγορία πωλητών λιανικής που θα στελεχώσουν θέσεις εργασίας σε καταστήματα του ΟΤΕ εμφανίζεται μεγάλος διαγκωνισμός. Για καθεμιά από τις 100 θέσεις εργασίας εμφανίζονται 90 υποψήφιοι. Τέλος, για την κάλυψη 280 θέσεων τεχνικών πεδίου, όπως τους ονομάζει ο ΟΤΕ, υπήρχαν 4.300 υποψήφιοι. Σημειώνεται ότι πρόκειται για θέσεις οι οποίες αμείβονται με τον βασικό μισθό, δηλαδή τα 584 ευρώ.
Φέτος, ο ΟΤΕ εκτιμάται να εντάξει σε προγράμματα εθελουσίας εξόδου περισσότερους από 2.000 εργαζομένους. Πρόκειται για την τελευταία «φουρνιά παλιών του ΟΤΕ» που έχουν προσληφθεί με καθεστώς μονιμότητας. Μετά την αποχώρησή τους, πολύ λίγοι απασχολούμενοι στον τηλεπικοινωνιακό οργανισμό θα έχουν προσληφθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου απόλυσης που είναι η ημερομηνία συνταξιοδότησής τους. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων θα εργάζονται στον ΟΤΕ από 1/1/2014 θα έχει υπογράψει συμβάσεις αορίστου χρόνου, δηλαδή με δυνατότητα απόλυσης ανά πάσα στιγμή.
Φωτογραφία: Eurokinissi

Αυτή είναι η Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον ! (Photos)


To-Parakseno (1)

Ξανθιά, εκρηκτική, με θανατηφόρες αναλογίες που κολάζουν τους άντρες!
Η Θεοφανία Καλογιάννη διεκδικεί τον τίτλο της Ελληνίδας Πάμελα Άντερσον!
Δείτε την…

Ενας στους τρεις Ελληνες δεν ζεσταίνει το σπίτι του

1

Τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα που αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμα και στοιχειώδη, όπως η θέρμανση, έρχεται να επιβεβαιώσει άλλη μια έρευνα, αυτή τη φορά από το ενεργειακό think tank Vaasaett.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του καταλόγου για τις χώρες οι κάτοικοι των οποίων δεν μπορούν να εξασφαλίσουν για τα σπίτια τους πλήρη και αποτελεσματική θέρμανση. Οι μοναδικές χώρες που την ξεπερνούν είναι Βουλγαρία, Λιθουανία, Κύπρος και Πορτογαλία. Αναλυτικά η πρώτη πεντάδα έχει ως εξής:

Βουλγαρία με 47%

Λιθουανία με 34%

Κύπρος με 31%

Πορτογαλία με 27%

Ελλάδα με 26%

Μέσος όρος ΕΕ: 11%

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα στον κατάλογο των χωρών οι κάτοικοι των οποίων αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, με την Ελλάδα να τοποθετείται στην πρώτη θέση.

Ελλάδα: 32%

Βουλγαρία- Κροατία: 28%

Ρουμανία: 27%

Λετονία: 23%

Μέσος όρος της ΕΕ στο 10%

Η έρευνα του think tank έγινε με αφορμή την τιμή του φυσικού αερίου και του ηλεκτρισμού εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

Στην ανάλυσή του Vaasaett, που δημοσιεύει το BBC, υποστηρίζει πως οι τιμές κυμαίνονται σε αρκετά αυξημένα επίπεδα, αν και σε εννέα πόλεις στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη παρουσιάζονται μειώσεις.

Επισημοποιήθηκε το κούρεμα καταθέσεων ακόμα και κάτω από 100.000 ευρώ

a323

Μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι κατέληξαν σε συμφωνία για το πως θα γίνονται μελλοντικά οι διασώσεις προβληματικών τραπεζών.
Και ο κοινοτικός επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ έσπευσε να ανακοινώσει – πανηγυρίσει την συμμετοχή των καταθετών στη διάσωση των τραπεζών γράφοντας στο Twitter.
»Μεγάλο βήμα απόψε – Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν στο μέλλον τα λάθη των τραπεζιτών».

newsit.gr

Πάτρα: Απεργούν την Κυριακή οι εμποροϋπάλληλοι

pgqsqateuy52a8cea0bd0e0

Την απόφασή τους να απεργήσουν την προσεχή Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ανακοίνωσαν οι εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας. Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Οι εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας μένουμε αταλάντευτοι στις θέσεις μας  για την κυριακάτικη αργία. Μια εργασιακή κατάκτηση ενός αιώνα που είμαστε υποχρεωμένοι να την διαφυλάξουμε με κάθε κόστος.

Για αυτό το λόγο οι εμποροϋπάλληλοι  την Κυριακή 15/12 απεργούμε.

Θεωρούμε πως δεν είναι οι ώρες και οι μέρες που λείπουν από τους καταναλωτές ώστε να ψωνίσουν, αλλά τα χρήματα! Με την ανεργία στην πόλη μας να φτάνει το 45%, δε μας λένε οι κυβερνώντες με τι χρήματα θα βγουν οι καταναλωτές για ψώνια! Άλλωστε, το εορταστικό ωράριο το οποίο και συνυπογράφουμε με τους  εμπόρους είναι τόσο διευρυμένο που οι ώρες φτάνουν και περισσεύουν για αγορές, χρήματα που θα βρεθούν;

Καλούμε τους συναδέρφους μας να σεβαστούν την κυριακάτικη αργία και να απεργήσουν!

Καλούμε όλους τους καταναλωτές να μην κάνουν καμία αγορά την Κυριακή και να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας!

Καλούμε όλους τους συλλόγους της πόλης μας να στηρίξουν την απεργία μας, την Κυριακή 15/12.

Τέλος, καλούμε όλα τα συνδικαλιστικά μας όργανα να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν διότι η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας δεν είναι μόνο υπόθεση των εμποροϋπαλλήλων της Πάτρας αλλά και όλων των εργαζομένων.»