ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Όλα δείχνουν ότι έρχεται σοκ !!! στους "ηλίθιους" που κρατάνε ακόμα τα χρήματα τους στις Τράπεζες!



Έρχεται σοκ στο τραπεζικό σύστημα της Ευρωζώνης
Παρότι οι ίδιοι επιμένουν να το ονομάζουν “κούρεμα” επισημαίνοντας το πλαφόν για καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ, η ουσία είναι η τραπεζική εμπιστοσύνη στην ευρωζώνη έχει πλέον υποστεί ένα πλήγμα που σε λίγο καιρό από τώρα θα είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο.
Ο δρόμος για την εφαρμογή του μοντέλου άνοιξε στην περίπτωση της Κύπρο και όπως έχει κατ’ επανάληψη γράψει το NEWSBOMB, αναμένεται να συνεχιστεί και στην περίπτωση της χώρας μας.
Η απόφαση των Ευρωπαίων για κούρεμα καταθέσεων στις τράπεζες της ευρωζώνης, είναι η συνέχεια της μυστικής συμφωνιας που είχαν συνάψει τον Οκτώβρη του 2010 οι Μέρκελ-Σαρκοζί στη Ντοβίλ της Γαλλίας. Τότε οι δύο ηγέτες αποφάσιζαν να συμμετέχουν πλέον και οι ιδιώτες πιστωτές στο κόστος της σωτηρίας κρατών. Αυτό έγινε μία φορά στην περίπτωση της ελληνικής αναδιάρθρωσης.
Έγινε δεύτερη φορά με το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο και τις δραματικές επιπτώσεις που είχε για την οικονομία του νησιού. Πληροφορίες όμως λένε ότι η τρίτη φορά που θα δούμε να εφαρμόζεται αυτή η συμφωνία θα είναι και πάλι η Ελλάδα! Κατ’ αρχήν ξεκινάμε με το δεδομένο ότι υπάρχει μία εμφανής και δεδηλωμένη δυστοκία των Ευρωπαίων να ξαναβάλουν χρήματα από την τσέπη τους για να δανείσουν σην Ελλάδα. Υπάρχει επίσης το δεδομένο ότι η χώρα μας θα χρειαστεί επιπλέον 8 με 10 δισ ως πρόσθετη χρηματοδοτική βοήθεια μέχρι το 2016.
Το εύλογο ερώτημα: από που θα βρεθούν τα λεφτά αυτά; Η συμφωνία για την συμμετοχή των ιδιωτών πιστωστών στο κόστος μίας νέας “σωτηρίας” για την Ελλάδα, πρόκειται να εφαρμοστεί στην προκειμένη περίπτωση. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο για την χώρα. Αυτό είναι προφανές γιατί τα χρήματα που θα χρειαστεί η Ελλάδα δεν θα δοθούν στην χώρα μας υπό μορφή δανεισμού, αλλά υπό μορφή κουρέματος καταθέσεων άνω των 100.000 όπως έχει ήδη προαναγγείλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι θα γίνεται από ‘δω και περα. Αυτό λοιπόν που αποφεύγει διακριτικά να διευκρινίσει η κυβέρνηση είναι η άλλη μισή αλήθεια, την οποία δεν την λέει κανείς από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους αλλά όλοι επιλέγουν να… την κάνουν γαργάρα.
Τα επιπλέον χρήματα που θα χρειαστεί χρηματοδοτική βοήθεια η Ελλάδα θα βρεθούν αυτή τη φορά από την πλάτη των ιδιωτών καταθετών οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν τελικά το “μάρμαρο”.
Εδώ και μήνες γράφουμε στο NEWSBOMB ότι έρχεται δήμευση τραπεζικών καταθέσεων και μάλιστα έχουμε ρωτήσει ξανά και ξανά την κυβέρνηση να μας πει τι σχέδιο έχει για να αποφευχθούν νέα δράματα σαν αυτό που υπήρξε πριν μερικούς μήνες στην Κύπρο.
Για ακόμα μία φορά όμως φαίνεται πώς οδεύουμε προ τετελεσμένων αποφάσεων. Όμως όταν αυτές τελικά μας έρθουν στο κεφάλι, δεν θέλουμε να ακούσουμε την κυβέρνηση να δηλώνει… έκπληκτη.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2nfR8UGsc

Ρε ζώα Αθηναίοι, ακούστε τι λέει η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Άδωνις Γεωργιάδης, και μην ανάβετε τα τζάκια για να ζεσταθείτε. Ανάψτε μαγκάλια για να ζεσταθείτε!

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς τζάκι

Έχει απόλυτο δίκιο το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής: δεν πρέπει οι πολίτες να ανάβουν άσκοπα το τζάκι από το Σάββατο το βράδυ μέχρι την Δευτέρα το πρωί. Να το ανάβουν άσκοπα τις υπόλοιπες ημέρες που λείπουν από το σπίτι.
Επίσης, οι Αθηναίοι να μην ανάψουν το τζάκι την παραμονή των Χριστουγέννων –η παραμονή πέφτει Τρίτη- γιατί από πού θα μπει ο Άγιος Βασίλης;
Βγήκαμε στην Αθήνα για μια βόλτα και μερικά κοκτέιλ σαμπάνιας, και, από την κάπνα που έβγαζαν τα τζάκια, αναγκαστήκαμε να μπούμε στα τζιπ και να φύγουμε για το σαλέ μου στο Περτούλι, όπου ανάψαμε το... τζάκι για να μας κάνει παρέα. Και για ομορφιά.
Είναι τεράστιο το πρόβλημα με τα τζάκια στην Αθήνα. Τουλάχιστον, ας βγάλουν αρωματικά ξύλα για το τζάκι γιατί, εκτός από την κάπνα, είναι και η μπόχα που δεν υποφέρεται.
Ρε ζώα Αθηναίοι, ακούστε τι λέει η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Άδωνις Γεωργιάδης, και μην ανάβετε τα τζάκια για να ζεσταθείτε.
Ανάψτε μαγκάλια για να ζεσταθείτε.
Αν είναι να ψοφήσετε από τις αναθυμιάσεις, να ψοφήσετε μόνο εσείς.
Μην ψοφήσουμε κι εμείς που έχουμε λεφτά να αγοράζουμε πετρέλαιο!
(Σας υπόσχομαι πως, αν πεθάνετε από τις αναθυμιάσεις από τα μαγκάλια στο Παγκράτι και στο Κολωνάκι, θα συγκινηθώ πάρα πολύ και θα γράψω μερικά πολύ συγκινητικά και ανθρώπινα κείμενα για εσάς.)
(Μάγκες, ανάψτε όλοι τα τζάκια και τις ξυλόσομπες, για να ρίξουμε την κυβέρνηση. Οι Έλληνες θα γράψουμε πάλι ιστορία: θα γίνουμε ο πρώτος λαός στην ιστορία της ανθρωπότητας που ανέτρεψε κυβέρνηση από το σπίτι του, αραχτός στον καναπέ του μπροστά στο τζάκι.)
Εγραψε ο Pitsirikos, μέσω "Το Γρέκι"

Το συγκλονιστικό σημείωμα του εθνοφύλακα που αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών προβλημάτων! Διαβεβαιώνουμε τους "ευαίσθητους" εισαγγελείς -δες περίπτωση Πάχτα, μητέρας που έχασε το αγγελούδι της κ.λπ.- ότι δεν αποδίδουμε ευθύνες στην τρόικα & την κυβέρνηση Τσολάκογλου... συνεπώς ας μην ασκήσουν διώξεις στους συγγενείς του αδικοχαμένουτ

ι


«Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου.
Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος.
Η υγεία μου είναι χάλια. Έχω ένα χρόνο να πάρω τα φάρμακα για το ζάκχαρο.
Παρακαλώ τον Μητροπολίτη Λήμνου να αφήσει να με θάψουν ως Χριστιανό. Αντίο σε όλους» 
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενώ σε λίγο καιρό θα έμενε και άστεγος, καθώς του είχε γίνει έξωση λόγω πολλών απλήρωτων ενοικίων...
* Μοντάζ "Το Γρέκι"

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α΄ ΓΥΡΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δόξα Λευκάδας - Πιερικός Αρχέλαος 85 – 70

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Για τρία δεκάλεπτα υπήρχαν εναλλαγές στο σκορ, αλλά τελικά στο τελευταίο ο Πιερικός Αρχέλαος δεν κατάφερε να υπερτερήσει και έτσι έληξε με 85-70.

Διαιτητές ήταν οι κ. κ. Τσιαπλής και  Παπανικολάου.

Τα δεκάλεπτα : 25-17, 47-45, 66-60, 85-70.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ζαφειρούδης): Κυριακόπουλος 11(1), Αργυρός, Μαρίνος 6(1), Μουρατίδης 9(1), Κατωπόδης, Καραδολάμης 11(1), Διαμαντόπουλος 21(3), Σκλάβος 20 3), Μπέσκιας, Πασσαλίδης 7.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιωάννου): Αμπαράς 9(3), Κοντσές, Γκοντόπουλος 26(4), Τσαλμπούρης 6, Σακελλαρίου 9, Πέτκος 2, Ασημάκης 11(1), Γεωργούλας 5, Οικονόμου 2, Σκαμπαρδώνης.

●Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής: Ηρακλής Κοζάνης - ΧΑΝΘ 66-65, Ευρώπη Πευκοχωρίου - Αργοναύτης 73-56, Ελευθερούπολη - Στρατώνι 73-91, Αίας Ευόσμου - Μαχητές Δόξα Πευκών 73-69 (63-63 κ.αγ.), Λιβαδειά - Αιγάλεω 78 - 66, Νίκη Βόλου - Άργος Ορεστικό 77-73.

Η επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 22/12): Αργοναύτης Καλαμαριάς - Ηρακλής Κοζάνης, Στρατώνι - Πευκοχώρι, Ελευθερούπολη - Αίας Ευόσμου, ΧΑΝΘ - Λιβαδειά, Αιγάλεω - Νίκη Βόλου, Αργος Ορεστικό - Δόξα Λευκάδας, Πιερικός Αρχέλαος - Μαχητές Δόξας Πεύκων.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στέλιος Χατζηιωάννου:

«Η δύναμη του αντιπάλου δεν πρέπει να δώσει άλλοθι για τις δικές μας αδυναμίες, καθώς ήμασταν μακριά από την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Δόξα Λευκάδας στη Λευκάδα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:


Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Η ήττα στον αγώνα με τη Λευκάδα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Ο βαθμός ετοιμότητάς μας σωματικά και πνευματικά δεν ήταν αυτός που χρειαζόταν, προκειμένου να κερδίσουμε στην έδρα μιας ομάδας με πολύ ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Η δύναμη του αντιπάλου δεν πρέπει να δώσει άλλοθι για τις δικές μας αδυναμίες, καθώς ήμασταν μακριά από την απόδοση των προηγούμενων παιχνιδιών». 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Προώθηση των Τοπικών Οίνων της Πιερίας για τη στήριξη του Συλλόγου Προστασίας των Παιδιών «Βενιαμίν» από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας



ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ” ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

                  
 Με χριστουγεννιάτικη διάθεση και χαρούμενη  ατμόσφαιρα να αγκαλιάζει ιδιαίτερα τα παιδιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2013, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της  Φιλαρμονικής Αιγινίου “Τα σύμπαντα γιορτάζουν”, υπό την αιγίδα του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού και του ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε., για 13η συνεχή χρονιά.  Η εκδήλωση άνοιξε με τη φωνή του Μανόλη Κορνελάκη στο «Χριστός Γεννάται» και το άναμα του δέντρου των ευχών. Οι μελωδικές φωνές της παιδικής χορωδίας Δημοτικής Ενότητας Αιγινίου Fons musicalis υπό τη διεύθυνση και ενορχήστρωση του Μιχαήλ Καρυοφυλλίδη και οι χριστουγεννιάτικες μουσικές της Φιλαρμονικής Αιγινίου υπό τη διεύθυνση και ενορχήστρωση του κ. Αλέξανδρου Αδαμόπουλου,  πλημμύρισαν τις καρδίες όλων των παραβρισκομένων, με το άρωμα των Χριστουγέννων. Παρά το κρύο παρακολούθησαν την εκδήλωση πλήθος κόσμου, απολαμβάνοντας όχι μόνο αρωματικό ζεστό κρασί και τσάι αλλά και τις χριστουγεννιάτικες νοστιμιές που ετοίμασαν οι κυρίες της Φιλαρμονικής. Παράλληλα οι πόρτες “Της αυλής του Αη Βασίλη” άνοιξαν  και θα υποδέχονται τα παιδιά αλλά και για όσους νιώθουν παιδιά, καθημερινά από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου, με ποικίλες δράσεις και δραστηριότητες από τους όλους τους συντελεστές και τους φορείς του Αιγινίου που συμμετέχουν.
         Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση:
Ο κ. Δήμαρχος Ευάγγελος Πολύζος,η  Αντιδήμαρχος Αιγινίου κα. Ξανθίππη Βασιλειάδου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κακάνης Κων/ντίνος, κ. Λένος Γεώργιος,ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χλεμές Δημήτριος, ο Αργηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Λαγδάρης Ευάγγελος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.
  
Photo Hasapetis

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ - 21,22 KAI 23 Δεκεμβρίου 2013 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι ομάδες του Νομού μας της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, που στο πρωτάθλημα, στα αντρικά τους τμήματα χρησιμοποιούν νεαρούς ποδοσφαιριστές , αποφασίσαμε να ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ σε μία σειρά παιγνιδιών, στο Νέο Κεραμίδι στις 21,22 και 23 Δεκεμβρίου 2013.

Σκοπός αυτής της συνάντησης – «τουρνουά» , να προαχθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να προβάλλουμε στο κοινό της Πιερίας τη δουλειά που γίνεται από τις ομάδες αυτές στις μικρές ηλικίες και να προτρέψουμε και τις άλλες ομάδες να προωθήσουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, νεαρά παιδιά, με ποδοσφαιρική παιδεία και επίπεδο. Οικοδεσπότης αυτής της συνάντησης ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Η Jodie Marsh με santa bikini στα Barbados


Jodie-marsh-santa-bikini-barbados-kanoni-tv-01







Η Jodie Marsh με santa bikini στο κλίμα των ημερών.. σε παραλία στα Barbados
Δείτε την












Jodie-marsh-santa-bikini-barbados-kanoni-tv-010