ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Σχέση με (πολύ) νεότερο άντρα. Το σκέφτηκες καλά;

Σχέση με (πολύ) νεότερο άντρα. Το σκέφτηκες καλά;


Δεν είσαι η πρώτη, πιθανότατα δεν θα είσαι και η τελευταία. Μπορεί να έπεσες θύμα της παγκόσμιας τάσης "the cougar ladies", που ξεκίνησε από τους λόφους τους Hollywood, μπορεί απλώς να έπεσαν τα κοινωνικά taboos ή πιο ρεαλιστικά εσύ "έπεσες" ενστικτωδώς στη θέα των καλοσχηματισμένων κοιλιακών του...

Αν η Demi Moore τα έφτιαξε με τον Ashton Kutcher και στο τέλος τον παντρεύτηκε, αν η Melanie Griffith τύλιξε τον Antionio Banderas και η Goldie Hawn καλοπερνά στο πλευρό του Kurt Russell τότε γιατί όχι κι εσύ;

Έτσι σκέφτηκες όταν το φαινομενικά ευγενικό, λίγο ντροπαλό, με ξεκούραστη επιδερμίδα και βαθύ ντεκολτέ στην άσπρη T- Shirt αγόρι ζήτησε το τηλέφωνο σου. Το έδωσες γιατί σου είπαν οι φίλες σου να χαλαρώσεις λίγο, γιατί βγήκες από μια σοβαρή σχέση και ήθελες κάτι πιο ελεύθερο, γιατί σε είχε κεράσει ένα σφηνάκι παραπάνω...
Το φλερτ του ήταν παιδικό, η προσέγγιση λιγάκι αθώα και μπορεί να μην γοητεύτηκες από τους τρόπους του γιατί ήταν σχετικά άγαρμπος, αλλά η αθωότητα του στους επιτηδευμένους αυτούς καιρούς που ζούμε μάλλον έδρασε υπέρ του.
Βγήκατε ραντεβού.. κάπου να τον βολεύει το μετρό γιατί ακόμα δεν έχει μεταφορικό μέσο. Και όταν ήρθε αναρωτήθηκες τι κάνεις μαζί του. Μετά σου έπιασε τη συζήτηση και το πάθος του για οτιδήποτε σε παρέσυραν...
Το ένα ραντεβού έφερε το άλλο και εσύ ξαφνικά μετουσιώθηκες σε μια cougar αμερικανικού βεληνεκούς... Μπορεί να καυχιέσαι ότι τον έχεις τρελάνει τον μικρό, αλλά να θυμάσαι ότι σε μια τέτοια σχέση το πάνω χέρι το έχει και θα το έχει πάντα εκείνος.

Γιατί;
Γιατί εκείνος δεν έχει τίποτα να χάσει. Θα πάρει εμπειρία και μετά από σένα θα έχει άπλετο χρόνο να δείξει στις επόμενες όσα με κόπο εσύ του έμαθες! Εσύ από την άλλη θα έχεις συνήθως τον ρόλο της δασκάλας και θα γκρινιάζεις κάθε τρεις και λίγο ότι αυτό που κάνει είναι ανώριμο.
"Δεν μπορείς να παίζεις play station ολή μέρα", "δεν μπορείς να βλέπεις τα παιδιά από το πρωί μέχρι το βράδυ", "δεν γίνεται να ξημεροβραδιάζεσαι στο γυμναστήριο κάτω από μια μπάρα".

Γιατί;
Γιατί η πιθανότητα να σε απατήσει πολλαπλασιάζεται επί της διαφοράς ηλικίας. Όχι, μόνο γιατί δεν έχει κατανοήσει ακόμα τους όρους αγάπη και αφοσίωση, αλλά γιατί είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που θα σε δει σοβαρά... Η δέσμευση ακούγεται στα αυτιά του σαν ενοχλητικό αυγουστιάτικο κουνούπι και η ιδέα ότι το καλοκαίρι θα πάει με τους κολλητούς του στη Μύκονο θα σε φέρνουν πάντα δεύτερη.

Όχι, δεν αρνούμαστε ότι μπορεί να βρήκε κάτι σε σένα, αλλά αυτό το κάτι θα μείνει κάτι... Κι αν εσύ έχεις σκοπό αυτό το κάτι να γίνει τα πάντα σε ενημερώνουμε ότι οι στατιστικές του Hollywood αποδεικνύουν το αντίθετο... Ο Ashton Kutcher απάτησε την Demi την ημέρα της επετείου τους και αφού τη χώρισε τα έφτιαξε σε χρόνο μηδέν με την νεότερή του Mila Kunis. Η σχέση με νεότερο άντρα μπορεί να σου ανεβάσει τη ψυχολογία, αλλά να θυμάσαι ότι αυτό που χρειάζεται μια πραγματική γυναίκα είναι έναν πραγματικό άντρα που θα γίνει στήριγμα... και θα είναι εκεί όταν τον χρειαστείς... Και ο μικρός που έχει επιδόσεις ολυμπιονίκη κάτω από τα σεντόνια δεν μπορεί να σου το προσφέρει.

Αν εσύ που διαβάζεις το κείμενο αυτό διατηρείς σχέση με νεότερο άντρα... σου λέμε εκτός από καλή επιτυχία ότι ναι, υπάρχουν και εκείνες οι σπάνιες εξαιρέσεις, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, και που τελικά μπορεί να είσαι εσύ.


Ο κόσμος στηρίζει τον πρωθυπουργό, ό,τι κι αν γίνει



18 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Ρωσία (video)

Volgograd


Φονική έκρηξη βόμβας σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής σε σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Βόλγκογκραντ στα νότια της Ρωσίας.
Νεότερες πληροφορίες από τα πρακτορεία ειδήσεων Ria και Ifax, που επικαλούνται πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, κάνουν λόγο για τουλάχιστον 18 νεκρούς και 40 τραυματίες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιτρομοκρατικής Επιτροπής της Ρωσίας, πίσω από την αιματηρή επίθεση κρύβεται μία γυναίκα καμικάζι.
Έντονοι είναι οι φόβοι της Ρωσίας για νέες επιθέσεις, καθώς πρόκειται να φιλοξενήσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για τη βομβιστική επίθεση




φωτο @Koblikov34 http://twitpic.com/dqe24w

Τα σέβη μας δωσιλογιώτατε!

Οφείλουμε να ασχοληθούμε, έστω και μία φορά, μ' έναν Πήλιο Γούση ''υπεράνω υποψίας''...

Τον άνθρωπο που τα τελευταία εννέα χρόνια προσωποποιεί τον θεσμό (σιγά τον θεσμό, όπως τον κατάντησε ο ιδρυτής του ΠαΣοΚ) του Προέδρου της (κάποιας) Δημοκρατίας!

Είναι ο άνθρωπος-συνοδοιπόρος του Μεγάλου Τυχοδιώκτη, αυτός που πάντα στήριξε καιυπηρέτησε πιστά τον πασοκισμό, τα "σα εκ των σων" του βαθέως ΠαΣοΚ...

Ο άνθρωπος φαινόμενο, αφού στην ηλικία των 11 ετών εμφανίζεται, κατά τα λεγόμενά του, σαναντάρτης στην Αντίσταση κατά των γερμανών...

Ο άνθρωπος που διετέλεσε επί σειρά πολλών ετών υφυπουργός και υπουργός Εξωτερικών, χωρίς να γνωρίζει γρί αγγλικά(!)...

Ο άνθρωπος που πρόθυμα και απρόκλητα εμφανίστηκε σαν"δανειστής" του αφεντικού του, προσπαθώντας να τον διασώσει από άλλο ένα μεγάλο του σκάνδαλο, αυτό της ροζ βίλλας της Εκάλης...

Ο άνθρωπος που από την αρχή μέχρι το τέλος της πολιτικής του καριέρας υπήρξε μία πειθήνια μαριονέτα της εξουσίας γενικότερα, και του ''συστήματος ΠαΣοΚ'' ειδικότερα.

Ο απολύτως συνυπεύθυνος για την πορεία και την κατάντια της χώρας τα τελευταία τριάντα χρόνια!

Τα χρόνια των μνημονίων και της οικονομικής και πολιτικής κατοχής,  ακριβοπληρωμένος, δυσθεώρητος και μεγαλοπρεπής, παρακολουθεί  απ' τον θρόνο της Προεδρίας άβουλος και αμέτοχος την καταστροφή της χώρας, τον βιασμό του λαού του, την παρέλαση πιθηκοειδών στα κυβερνητικά έδρανα, και κυρίως...

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, κάθε πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που του παρουσιάζουν οι νενέκοι της κυβέρνησης, καταδικάζοντας με την υπογραφή του σαν άλλος Χίντενμπουργκ της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, την πράξη θανάτου της δημοκρατίας που ορκίστηκε να φυλάσσει!

Αυτός ο άνθρωπος σε λίγες μέρες θα ευχηθεί και πάλι στον ελληνικό λαό, με διάγγελμά του για το νέο έτος, ειρήνη, υπομονή και ευτυχία!

Είναι ντροπή για την 'Ηπειρο του Ζάππα, του Αρσάκη του Αβέρωφ, των Ζωσιμάδων, τουΣίνα, του Ριζάρη, του ΣΚΟΥΦΑ και του  ΤΣΑΚΑΛΩΦ, των Σουλιωτών ηρώων και των νεκρών του Κομμένου...

Και είναι κρίμα για την Ελλάδα, ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να βρίσκεται στην θέση του ανώτατου αξιώματος...

Κρίμα... 

Πηγή Ουδέν Σχόλιον

Τομπουγλελλάδα

Aυτή είναι η Ελλάδα. Της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Των Καραμανλήδων, των Παπανδρέου, του Σημίτη και του Σα(χλα)μαρά. Και όλων των από κάτω αυτών, από τους κοντινούς μέχρι τους πιο μακρινούς. Από τα μεγάλα στελέχη μέχρι τα μικρότερα. Όλοι όσοι είχαν μια οποιαδήποτε σχέση με τα δύο κόμματα, είχαν μπολιαστεί με τη νοοτροπία τους. Αυτή που τους έλεγε "κλέψε, φάε, ζήτα". Και μόλις καταλάμβαναν μια δημόσια θέση, έκαναν πράξη τη νοοτροπία. Έκλεβαν, έτρωγαν και ζητούσαν προμήθεια για τα πάντα.
Ο Τσοχατζόπουλος, ο Χριστοφοράκος, ο Μαντέλης, είναι όλοι δημιούργημα αυτής της "φιλοσοφίας ζωής". Και όλοι όσοι βρέθηκαν κάποια στιγμή δίπλα σε αυτούς, έκαναν στο μέτρο της θέσης τους το ίδιο. Γιατί αν δεν έκαναν το ίδιο, αν δεν είχαν την ίδια "φιλοσοφία ζωής", κάποιος θα είχε αντιδράσει, κάποιος θα είχε πει κάτι και δεν θα προλάβαιναν οι επώνυμοι να αποκτήσουν τόσο μεγάλες περιουσίες κλέβοντας. Δεν θα ψάχναμε τους Χριστοφοράκους. Ούτε θα βρίσκαμε τον Τσοχατζόπουλο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Αν σκεφτεί κανείς ότι ο καθένας από αυτούς τους επώνυμους είχε δίπλα του δεκάδες άλλους ανθρώπους, που τους "μπόλιασαν" και τους έμαθαν την "τέχνη", το πλιάτσικο, αντιλαμβάνεται ότι το πρόβλημα είναι πολύ βαθύ. Έχει εισχωρήσει παντού και έχει επηρεάσει τον τελευταίο δημόσιο υπάλληλο, που διορίστηκε από τους Μητσοτάκηδες της πολιτικής ζωής, αλλά και ανθρώπους που ήταν κοντά στους επώνυμους αλλά δεν είχαν σχέση με το δημόσιο.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το δημοσιογράφο του ΔΟΛ και φίλο του Κρεμαστινού και του Νικητιάδη, που τον φύτεψαν ως σύμβουλο στη Ροδίτικη εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟΣ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο καλά είχε μάθει ο σύμβουλος την "τέχνη" του πλιάτσικου.
Είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα που, ακόμα και αν λειτουργούσε σωστά η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα χρειάζονταν δεκαετίες για να εκδικαστούν όλες αυτές οι υποθέσεις και εκατοντάδες φυλακές να χτιστούν στη χώρα. Όσο τα κόμματα "κανακεύουν" τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης των εργολάβων και κλεφτών, για να εξαπατούν τον κόσμο, τίποτα δεν θα αλλάξει. Ο Κάντας μπορεί να κατονόμασε ονόματα και διευθύνσεις, μεταξύ των οποίων και του Παπαντωνίου. Τα ΜΜΕ όμως αναφέρονται σε αυτόν ως ένας άλλος ΥΠΕΘΑ, εκτός του Τσοχατζόπουλου.
Και όσο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και οι φίλοι τους υπάρχουν, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Στην Τομπουγλελλάδα.
Από swell

Ο «εκτσογλανισμός» και οι τσόγλανοι

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του «τσόγλανου» είναι η «αμετροέπεια», που – σύμφωνα με το λεξικό του Μπαμπινιώτη – σημαίνει «έλλειψη μέτρου στα λεγόμενα, πολυλογία, κενολογία».
Ακούγοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ (και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης) Ευ. Βενιζέλο στην ομιλία του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του να κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για «εκτσογλανισμό της ελληνικής κοινωνίας» αναζητήσαμε νοερά τους τσόγλανους αμετροεπείς που είχαν τη δύναμη (και το χρόνο) να επιφέρουν τέτοια δυσμενή επιρροή στην ελληνική κοινωνία.
Καθώς οι τσόγλανοι αποτελούν είδος που ευδοκιμεί σε όλους τους πολιτικούς χώρους, δεν θα υποστηρίξουμε ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι στα κόμματα της Αριστεράς (συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ). Το θέμα όμως που μας απασχολεί δεν είναι αυτό, αλλά μέσα σε ποιο περιβάλλον και κάτω από ποιες προϋποθέσεις οι τσόγλανοι αποκτούν αυτήν την τρομακτική τους επιρροή, για την οποία μίλησε ο άσπιλος και αμόλυντος κύριος Βενιζέλος.
● Μήπως τα κόμματα της Αριστεράς και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο από το 1974 μέχρι σήμερα;
● Μήπως οι αριστεροί μοιράστηκαν τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων μαμούθ;
● Μήπως αυτοί συστηματικά σιτίστηκαν από το πρυτανείο της διαπλοκής;
● Μήπως αυτοί στηρίχτηκαν από τους κατασκευαστικούς ομίλους και τα εκδοτικά συγκροτήματα;
Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό των τσόγλανων (εκτός από την αμετροέπεια) είναι και η υπεροψία. Σύμφωνα με το λεξικό, υπεροψία «είναι το αίσθημα που τρέφουν αυτοί που θεωρούν τους συνανθρώπους τους κατώτερους από τους εαυτούς τους. Το αίσθημα ανωτερότητας που αισθάνονται μπορεί να βασίζεται σε υποτιθέμενα διανοητικά, οικονομικά, αισθητικά κριτήρια ή κριτήρια καταγωγής, ευγενείας, υπηκοότητας και άλλα πολλά. Συχνά οι υπερόπτες παίρνουν χαρακτηριστική πόζα που προδίδει τα αισθήματά τους».
Δεν έχει παρά να ρίξει κανείς μια ματιά στις πόζες κάποιων χαρακτηριστικών πολιτικών προσωπικοτήτων της τρέχουσας περιόδου, όπως για παράδειγμα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος «επιλύει» το πρόβλημα της δημόσιας υγείας της χώρας, ή της κυρίας Διαμαντοπούλου, η οποία στο πολύ πρόσφατο παρελθόν «επέλυσε» το πρόβλημα της Παιδείας.
Αν τα ως άνω παραδείγματα μπορεί να θεωρηθούν «περιφερειακά», ας ρίξει κανείς μια ματιά κι ας ακούσει αυτά που λέει ο εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής σκηνής κύριος Βενιζέλος υποστηρίζοντας (προφανώς επειδή έχει την αίσθηση ότι μπορεί να συνεχίζει να δουλεύει τον κόσμο) ότι: «Η χώρα βγαίνει από την κρίση και το μνημόνιο. Θα πετύχουμε το δημοσιονομικό κενό χωρίς νέα μέτρα».
Μίλησε κανείς για… αμετροέπεια, δηλαδή, κατά Μπαμπινιώτη, για «έλλειψη μέτρου στα λεγόμενα, πολυλογία, κενολογία»;



Γη των Ελλήνων !!!


 Ένα άρθρο του Χάρρυ Κλύνν που θα ξαφνιάσει
Συνηθίσαμε να μας ψυχαγωγεί με το αδάμαστο χιούμορ και τις εξαίρετες μιμήσεις του. Σήμερα όμως γράφει αποκλειστικά για το eΚρήτη με πένα καυστική για τα συμβαίνοντα και εκτοξεύει μύδρους για όσους έφεραν εδώ τη γη των Ελλήνων.Ένας Χάρρυ Κλυνν όπως … δεν τον έχετε συνηθίσει, στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο που ακολουθεί:
Δε χωράει η αλήθεια στο ψέμα, ούτε το φως στο σκοτάδι. Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να γητέψει τα τρομοκρατημένα όνειρα. Με το πηχτό σκοτάδι να απλώνεται στη νεκρική κοιλάδα των μοιραίων και των δωσίλογων, οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου. Σε κάθε σταυροδρόμι το εκτελεστικό απόσπασμα των τοκογλύφων, σε κάθε ανηφοριά οι φονιάδες της ιστορίας υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα, με στόματα γλοιώδη και λαίμαργα. Μας εκφοβίζουν, μας τρομοκρατούν…
Μας πυροβολούν με λόγους δόλιους μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες τα αδειανά κουστούμια και τα παραγεμισμένα στόματα. Μας φτύνουν οι αρουραίοι των εφημερίδων, οι αρθρογράφοι του μεγάλου κενού, οι εθνοφθόροι και οι ελληνόφοβοι.
Η μεγάλη ομήγυρη των αδημονούντων την απώλεια του έθνους των ανυπότακτων έχει κιόλας παραταχθεί με κάθε επισημότητα για να παρακολουθήσει το μεγάλο θέαμα. Ο δήμιος με την κουκούλα, τις πλαδαρές σάρκες και τα διάστικτα μπράτσα με τα φασιστικά σύμβολα, αναμένει το νεύμα της «Μεγάλης Κυρίας» και ο «Μεγάλος Οπισθοδρομιστής» ετοιμάζεται να γυρίσει το ρολόι της ιστορίας πενήντα χρόνια πίσω.
Ημέρα σκότους η μέρα που ξημερώνει…
Έκπληκτα τα μάτια της ιστορίας βλέπουν τη λαίλαπα να πλησιάζει. Έντρομοι οι ένοχοι χειρουργοί βιάζονται να επικαλύψουν με το σεντόνι της υποταγής και της δουλικότητας το κέρινο πρόσωπο της ναρκωμένης πατρίδας. Βιάζεται το τσούρμο των θρασύδειλων και των μισαλλόδοξων να τελειώνει μια και καλή με το γένος των αδάμαστων.
Το βιβλίο που λέγεται Ελλάδα πρέπει να κλείσει, η σπορά να νοθευτεί , ο αγρός με τα γεννήματα να καταλειφθεί από αγριόχορτα και ζιζάνια και μια ακόμη «χαμένη πατρίδα» να προστεθεί δίπλα στις τόσες χαμένες.
Δεν πρέπει ούτε νερό για τα διψασμένα χείλη να περισσέψει, ούτε φαί για τους πεινασμένους την περηφάνια και την αξιοπρέπεια.
Ακούστε ράκη ανθρώπινα, ξεχειλωμένα μυαλά, και κοιμισμένες συνειδήσεις…
Ακούστε υπερφίαλοι αγορητές του θράσους και της ανοησίας…
Ακούστε κύμβαλα αλαλάζοντα, σπιθαμιαίοι διανοητές και προσκυνημένοι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων…
Ακούστε πουλημένα τομάρια…
Αυτή η χώρα είναι η πατρίδα μας και δεν αντέχει επιτηρητές και παράσιτα.
Αυτή η χώρα είναι η γη των Ελλήνων και θα την υπερασπιστούμε με το αίμα μας.
χαρρυ κλυνν

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2os6eNpig

ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

vouli

Αυτοί ψήφισαν ΝΑΙ στην δήμευση της περιουσία σου! Δες όλα τα ονόματα:
 ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
 Μπακογιάννη Κωνσταντίνου Θεοδώρα (Ντόρα) NAI
Αθανασίου Χριστόφα Χαράλαμπος NAI
Λαζαρίδης Αλεξάνδρου Χρύσανθος NAI
Μιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης NAI
Κεφαλογιάννη Ιωάννη Όλγα ΝΑΙ
Αβραμόπουλος Λάμπρου Δημήτριος ΝΑΙ
Κακλαμάνης Μιχαήλ Νικήτας ΝΑΙ
Πιπιλή Ανδρέα Φωτεινή ΝΑΙ
Κικίλιας Παναγιώτη Βασίλειος ΝΑΙ
Μηταράκης Αντωνίου Παναγιώτης (Νότης) ΝΑΙ
Παυλόπουλος Βασιλείου Προκόπιος ΝΑΙ
Ψυχάρης Σταύρου Ανδρέας ΝΑΙ
Μητσοτάκης Κωνσταντίνου Κυριάκος ΝΑΙ
Χατζηδάκης Ιωάννη Κωνσταντίνος (Κωστής) ΝΑΙ
Βούλτεψη Ιωάννη Σοφία ΝΑΙ
Ντινόπουλος Βασιλείου Αργύρης ΝΑΙ
Βαρβιτσιώτης Ιωάννη Μιλτιάδης ΝΑΙ
Γεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων – Άδωνις ΝΑΙ
Μεϊμαράκης Ιωάννη Ευάγγελος – Βασίλειος ΝΑΙ
Σπηλιωτόπουλος Ελευθερίου Αριστόβουλος (Άρης) ΝΑΙ
Γιακουμάτος Χαραλάμπους Γεράσιμος ΝΑΙ
Καραμανλή Αρκαδίου Άννα ΝΑΙ
Παναγιωτόπουλος Παναγιώτη Παναγιώτης (Πάνος) ΝΑΙ
Παπακώστα – Σιδηροπούλου Αγγέλου Αικατερίνη ΝΑΙ
Σαλμάς Γεωργίου Μάριος ΝΑΙ
Καραγκούνης Ανδρέα Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Ανδριανός Σωτηρίου Ιωάννης ΝΑΙ
Λυκουρέντζος Θεοφάνη Ανδρέας ΝΑΙ
Στύλιος Δημοσθένη Γεώργιος ΝΑΙ
Βορίδης Χρήστου Μαυρουδής (Μάκης) ΝΑΙ
Μαρτίνου Αθανασίου Γεωργία ΝΑΙ
Βλάχος Θεοδώρου Γεώργιος ΝΑΙ
Μπούρας Κωνσταντίνου Αθανάσιος ΝΑΙ
Νταβλούρος Περικλή Αθανάσιος ΝΑΙ
Μπασιάκος Αθανασίου Ευάγγελος ΝΑΙ
Καράμπελας Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙ
Κουτσούμπας Βασιλείου Ανδρέας ΝΑΙ
Κοψαχείλης Αθανασίου Τιμολέων ΝΑΙ
Κυριαζίδης Τριαντάφυλλου Δημήτριος ΝΑΙ
Υψηλάντης Αναστασίου Βασίλειος – Νικόλαος ΝΑΙ
Κόνσολας Νικία Εμμανουήλ ΝΑΙ
Γεροντόπουλος Χριστόδουλου Κυριάκος ΝΑΙ
Δερμεντζόπουλος Χρήστου Αλέξανδρος ΝΑΙ
Κεδίκογλου Βασιλείου Συμεών (Σίμος) ΝΑΙ
Κοντογεώργος Αθανασίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Τζαβάρας Γεωργίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Αυγερινοπούλου Ζήσιμου Διονυσία – Θεοδώρα ΝΑΙ
Κοντογιάννης Δημητρίου Γεώργιος ΝΑΙ
Μαρίνος Σπυρίδωνος Ανδρέας ΝΑΙ
Τσαβδαρίδης Γεωργίου Λάζαρος ΝΑΙ
Βεσυρόπουλος Φωτίου Απόστολος ΝΑΙ
Μπατσαρά Νικολάου Γεωργία ΝΑΙ
Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ΝΑΙ
Αυγενάκης Κωνσταντίνου Ελευθέριος ΝΑΙ
Σενετάκης Γεωργίου Μάξιμος ΝΑΙ
Μπέζας Εμμανουήλ Αντώνιος ΝΑΙ
Καραμανλής Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Γκιουλέκας Πέτρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Καλαφάτης Αθανασίου Σταύρος ΝΑΙ
Ράπτη Δημητρίου Ελένη ΝΑΙ
Ιωαννίδης Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙ
Ορφανός Δημητρίου Γεώργιος ΝΑΙ
Καράογλου Γεωργίου Θεόδωρος ΝΑΙ
Αναστασιάδης Ιωάννη Σάββας ΝΑΙ
Τασούλας Αναστασίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Καλογιάννης Ελευθερίου Σταύρος ΝΑΙ
Ασημακοπούλου Παναγιώτη Άννα-Μισέλ ΝΑΙ
Παναγιωτόπουλος Ιωάννη Νικόλαος ΝΑΙ
Καλαντζής Κωνσταντίνου Γεώργιος ΝΑΙ
Πασχαλίδης Αδάμ Ιωάννης ΝΑΙ
Κλειτσιώτης Χρήστου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Τσιάρας Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Σκόνδρα Κωνσταντίνου Ασημίνα ΝΑΙ
Ταλιαδούρος Αθανασίου Σπυρίδων ΝΑΙ
Σιούφας Βασιλείου Παύλος ΝΑΙ
Αντωνίου Βασιλείου Μαρία ΝΑΙ
Δένδιας Σπυρίδωνος Νικόλαος – Γεώργιος ΝΑΙ
Γεωργαντάς Παύλου Γεώργιος ΝΑΙ
Παπαδόπουλος Γεωργίου Μιχάλης ΝΑΙ
Ταγαράς Χρήστου Νικόλαος ΝΑΙ
Δήμας Σταύρου Χρίστος ΝΑΙ
Κόλλιας Ταξιάρχου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Βρούτσης Βασιλείου Ιωάννης ΝΑΙ
Δαβάκης Παναγιώτη Αθανάσιος ΝΑΙ
Πατριανάκου Πέτρου Φεβρωνία ΝΑΙ
Χαρακόπουλος Παντελή Μάξιμος ΝΑΙ
Κέλλας Αχιλλέα Χρήστος ΝΑΙ
Πλακιωτάκης Ιωσήφ Ιωάννης ΝΑΙ
Βογιατζής Γεωργίου Παύλος ΝΑΙ
Σολδάτος Φωτίου Θεόδωρος ΝΑΙ
Νάκος Σταύρου Αθανάσιος ΝΑΙ
Σαμαράς Κωνσταντίνου Αντώνιος ΝΑΙ
Λαμπρόπουλος Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙ
Σαμπαζιώτης Αθανασίου Δημήτρης ΝΑΙ
Κοντός Ευστρατίου Αλέξανδρος ΝΑΙ
Αρβανιτόπουλος Παναγιώτη Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Κατσαφάδος Ιωάννη Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Τραγάκης Παναγιώτη Ιωάννης ΝΑΙ
Νεράντζης Δημητρίου Αναστάσιος ΝΑΙ
Καρασμάνης Αθανασίου Γεώργιος ΝΑΙ
Σταμενίτης Ευαγγέλου Διονύσιος ΝΑΙ
Τζαμτζής Συμεών Ιορδάνης (Δάνης) ΝΑΙ
Κουκοδήμος Γεωργίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Κωνσταντόπουλος Λεωνίδα Γεώργιος ΝΑΙ
Χριστογιάννης Διονυσίου Δημήτριος ΝΑΙ

Μάνη-Παπαδημητρίου Ευαγγέλου Άννα ΝΑΙ
Τσουμάνης Αχιλλέα Δημήτριος ΝΑΙ
Κεφαλογιάννης Αχιλλέα Ιωάννης ΝΑΙ
Στυλιανίδης Στυλιανού Ευριπίδης ΝΑΙ
Βλάχβεης Χρήστου Μενέλαος ΝΑΙ
Αραμπατζή Αθανασίου Φωτεινή ΝΑΙ
Λεονταρίδης Χρήστου Θεόφιλος ΝΑΙ
Βλαχογιάννης Γεωργίου Ηλίας ΝΑΙ
Σκρέκας Θεοδώρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Ταμήλος Κωνσταντίνου Μιχαήλ ΝΑΙ
Σταϊκούρας Κωνσταντίνου Χρήστος ΝΑΙ
Κουτσογιαννακόπουλος Ιωάννη Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Μακρή Θεοδώρου Ευαγγέλου Ελένη ΝΑΙ
Κωνσταντινίδης Γεωργίου Ευστάθιος ΝΑΙ
Μανδρέκα Παναγιώτη Ασπασία ΝΑΙ
Καρανάσιος Βασιλείου Ευθύμιος ΝΑΙ
Μαρκογιαννάκης Εμμανουήλ Χρήστος ΝΑΙ
Βολουδάκης Γεωργίου Μανούσος – Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Βιρβιδάκης Επαμεινώνδα Κυριάκος ΝΑΙ
Μουσουρούλης Δημητρίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Μαρκόπουλος Αθανασίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

ΠΑΣΟΚ:
 Τριαντάφυλλος Δημοσθένη Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Λοβέρδος Νικολάου Ανδρέας ΝΑΙ
Χρυσοχοΐδης Βασιλείου Μιχαήλ ΝΑΙ
Ανδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης) ΝΑΙ
Μωραΐτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος) ΝΑΙ
Μανιάτης Αναστασίου Ιωάννης ΝΑΙ
Δριβελέγκας Κωνσταντίνου Ιωάννης ΝΑΙ
Χατζή Οσμάν Ραήφ Αχμέτ ΝΑΙ
Σαλτούρος Παναγιώτη Δημήτριος ΝΑΙ
Σηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος ΝΑΙ
Σαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος ΝΑΙ
Γρηγοράκος Γεωργίου Λεωνίδας ΝΑΙ
Ρήγας Θεοφάνη Παναγιώτης ΝΑΙ
Κουκουλόπουλος Δημητρίου Παρασκευάς (Πάρις) ΝΑΙ
Βενιζέλος Βασιλείου Ευάγγελος ΝΑΙ
Κεγκέρογλου Αλεξάνδρου Βασίλειος ΝΑΙ
Κεδίκογλου Αγγέλου Συμεών ΝΑΙ
Ντόλιος Πασχάλη Γεώργιος ΝΑΙ
Κρεμαστινός Θωμά Δημήτριος ΝΑΙ
Αηδόνης Ευαγγέλου Χρήστος ΝΑΙ
Χριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη) ΝΑΙ
Παπανδρέου Ανδρέα Γεώργιος ΝΑΙ
Γκόκας Ναπολέοντα Χρήστος ΝΑΙ
Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας ΝΑΙ
Δήμας Βίκτωρος Πύρρος ΝΑΙ
Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ

ΚΑΠΑ Research: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου και στην παράσταση νίκης

Επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου και την παράσταση νίκης δίνει νέα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, για το Βήμα της Κυριακής. Εκτός βουλής μένει η ΔΗΜΑΡ, ενώ καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς.
Η δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα σχεδόν μίας ποσοστιαίας μονάδας στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση λαμβάνει το 22,5% της πρόθεσης ψήφου, έναντι 21,7% της ΝΔ. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή, με 7,5%, την τέταρτη θέση καταλαμβάνει το ΚΚΕ με 5,8%, πέμπτο το ΠΑΣΟΚ με 5,6%, και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 4%. Εκτός Βουλής μένει, δημοσκοπικά, η ΔΗΜΑΡ καθώς απολαμβάνει την υποστήριξη μόλις του 2,8% των ερωτηθέντων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί και στην παράσταση νίκης με 44,6% έναντι του 38,5% της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα, καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς από το 42,8%, με τον Αλέξη Τσίπρα να ακολουθεί με 34,5%, την ώρα που το «κανένας από τους δύο» απάντησε το 21,2%.
Παράλληλα, η πλειοψηφία, σε ποσοστό 40,4%, εκτιμά ότι μία συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και αρχηγό των Αντώνη Σαμαρά είναι καταλληλότερη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ενώ το 36,7% εκτιμά ότι καλύτερη θα ήταν μία συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα.
Στην ερώτηση ποιο κόμμα είναι πιθανό να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές, προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,7%, ακολουθεί η ΝΔ με 18,6%, και έπονται η Χρυσή Αυγή με 7,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5%, το ΚΚΕ με 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,8% και η ΔΗΜΑΡ με 2,5%.

Νομίζετε εσείς τα 152 γερμανοτσογλάνια ότι επειδή το ψηφίσατε θα μου πάρετε το σπίτι; Μολών λαβέ κι ας δούμε πόσοι θα δουν τα ραδίκια ανάποδα!



"Όποιος δεν έχει να πληρώσει τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, να πουλήσει ακίνητη περιουσία"
2 Σεπτεμβρίου 2013, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Το 1999 μέσω offshore εταιρίας, αγοράζει στην Μύκονο συνολικά μια έκταση 375 στρεμμάτων έναντι του ποσού των 295.800.000 εκατομμυρίων δραχμών. Επτά μήνες μετά, πουλάει την ίδια έκταση για δύο δισεκατομμύρια! Δηλαδή, αγόρασε 295 εκ, και πούλησε 2 δις! Μιλάμε για επιχειρηματικό δαιμόνιο, όχι παίξε γέλασε!
Η έκταση βέβαια είναι ουσιαστικά άχρηστη, γεμάτη στοές αφού εκεί ήταν παλιά μεταλλεία, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Ευγένιο Παπαδόπουλο, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας “Κοροντζής ΑΕ” που αγόρασε το οικόπεδο, δηλαδή αέρα κοπανιστό, για 2 δις. Στην αγοραπωλησία βοήθησε και ο τοπικός έφορος αλλάζοντας την αντικειμενική αξία του οικοπέδου, με το αζημίωτο βέβαια.
Όμως ο Ευγένιος Παπαδόπουλος έχει μεγάλη καρδιά και δεν κράτησε κακία στον Βαρβιτσιώτη που του πούλησε το...

άχρηστο οικόπεδο. Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι από το 1996 μέχρι το 2000 ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, ενώ το 2000 έως το 2004 αποσπάστηκε στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Το χωραφάκι στην Μύκονο τελικά το πούλησε ο Παπαδόπουλος στην ΑΛΤΕ του Απόστολου Αλλαμανή, ο οποίος υποθηκεύοντάς το, κατάφερε να πάρει δανεικά και αγύριστα 146.000.000 ευρώ από την Αγροτική.
Και ζήσανε αυτοί καλά, κι εμείς πληρώσαμε τον λογαριασμό.

Aδέκαστη δικαιοσύνη που ποτέ δεν ξεχνάς να υπερασπιστείς τους Πάχτες, τους τραπεζίτες, τα κυβερνητικά παράσιτα & ακρίδες, τα μιζωμένα κόμματα και κάθε αντισυνταγματικό μνημονιακό έκτρωμα! Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Χ. Τομπούλογλου... Αν ήταν κάποιος μεροκαματιάρης και χρωστούσε στην εφορία ή σε τράπεζα θα του κλέβατε το σπίτι! Όταν πέσει η πρώτη ντουφεκιά θα γελάσει κάθε παρδαλό κατσίκι!


Aλλαγή σκηνικού!
Ανατροπή των προγνωστικών στην υπόθεση Τομπούλογλου!
Ελεύθερος με εγγύηση 150.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
Ο Χάρης Τομπούλογλου βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας διαφθοράς Ρέας Κατσίβελη προκειμένου να απολογηθεί για την... υπόθεση χρηματισμού από εταιρεία, την οποία φέρεται να εκβίαζε αν και η εταιρεία είχε κερδίσει σε διαγωνισμό του Νοσοκομείου.
Ο Χάρης Τομπούλογλου αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παθητικής δωροδοκίας καθώς συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει 25.000 ευρώ προσημειωμένα προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη την διαφημιστική εταιρεία που είχε κερδίσει έργο του Νοσοκομείου.
Στη δικογραφία περιαμβάνονται καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και βίντεο στα οποία ο Τομπούλογλου εμφανίζεται ζητάει χρήματα και να απειλεί την εταιρεία ενώ αναφέρει ότι αν τον πληρώσουν θα φρόντιζε να τους «δώσει» και άλλο έργο.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται και σύμφωνα με όσα υποστήριξε έξω από τον εισαγγελέα, τα χρήματα που του δόθηκαν ήταν δωρεά για το νοσοκομείο.

Παίρνουν... μοντέλα και συγγενείς τους στα υπουργεία!


Ευτυχισμένο το... 1862! Αυτή την Κυριακή, διαβάστε Στο ΧΩΝΙ πώς 152 βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ μας γύρισαν 152 χρόνια πίσω...

Αυτή την Κυριακή, μόνο Στο ΧΩΝΙ:

- ποιος κορυφαίος υπουργός διόρισε συγγενή του στο γραφείο του, την ώρα που ανακοινωνόταν σφαγή των δημοσίων υπαλλήλων; Μήπως είναι ο "μετρ των  απολύσεων", Κυριάκος Μητσοτάκης;

adonis montelo5

- ποιος είναι ο πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών, που άφησε χωρίς δώρο Χριστουγέννων τους υπαλλήλους του; Μήπως είναι ο αδερφός του πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Σαμαράς;
Το ΧΩΝΙ, κάθε Κυριακή, στα περίπτερα όλης της χώρας.
- See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/9991-pairnoun-montela-kai-siggeneis-tous-sta-ipourgeia-mono-sto-xoni-tis-kiriakis#.Ur7h_fvYD08
Ευτυχισμένο το... 1862! Αυτή την Κυριακή, διαβάστε Στο ΧΩΝΙ πώς 152 βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ μας γύρισαν 152 χρόνια πίσω...

Αυτή την Κυριακή, μόνο Στο ΧΩΝΙ:

- ποιος κορυφαίος υπουργός διόρισε συγγενή του στο γραφείο του, την ώρα που ανακοινωνόταν σφαγή των δημοσίων υπαλλήλων; Μήπως είναι ο "μετρ των  απολύσεων", Κυριάκος Μητσοτάκης;

adonis montelo5

- ποιος είναι ο πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών, που άφησε χωρίς δώρο Χριστουγέννων τους υπαλλήλους του; Μήπως είναι ο αδερφός του πρωθυπουργού, Αλέξανδρος Σαμαράς;
Το ΧΩΝΙ, κάθε Κυριακή, στα περίπτερα όλης της χώρας.
- See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/9991-pairnoun-montela-kai-siggeneis-tous-sta-ipourgeia-mono-sto-xoni-tis-kiriakis#.Ur7h_fvYD08

Μόνο Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής!‏


Εκθετη η κυβέρνηση: Διοικητής νοσοκομείου χωρίς πτυχίο ο Τομπούλογλου


Εκθετη η κυβέρνηση: Διοικητής νοσοκομείου χωρίς πτυχίο ο Τομπούλογλου

Μείζον πολιτικό θέμα εγείρεται από την αποκάλυψη του... ανύπαρκτου βιογραφικού του πρώην προέδρου του Παίδων, Χάρη Τομπούλογλου. Όπως αποκαλύπτεται ο κατηγορούμενος για εκβιασμό και παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος ήταν χαμηλόβαθμος υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας και άνηκε στο σωματείο εργαζομένων χωρίς πτυχίο(!).
Η πολιτική ηγεσία που τον επέλεξε για το νευραλγικό και ευαίσθητο πόστο του προέδρου του νοσηλευτικού ιδρύματος Παίδων εν γνώση της ανέθεσε τη διοίκηση ενός τόσο ευαίσθητου φορέα σε άνθρωπο χωρίς σχετική εμπειρία και χωρίς καμία μόρφωση.
Όπως αποκαλύπτεται ο Χάρης Τομπούλογλου ήταν γνωστός μόνο για την έντονη συνδικαλιστική δράση του στην Εθνική Τράπεζα, όπου ήδη με εντολή του διευθύνοντος συμβούλου, Αλέξανδρου Τουρκολιά, ξεκίνησαν οι διαδικασίες αποπομπής του.
Ο Χ. Τομπούλογλου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, σχετικά με την υπόθεση της εκβίασης διαφημιστικής εταιρείας, η οποία είχε κερδίσει σε διαγωνισμό του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.
Προθεσμία, επίσης, έλαβε από την ανακρίτρια Διαφθοράς, που χειρίζεται την υπόθεση, και ο 40χρονος που κατηγορείται στην υπόθεση για απλή συνέργεια στις πράξεις του κ. Τομπούλογλου.
Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου ο κ. Τομπούλογλου επανέλαβε ότι «η Δικαιοσύνη θα λάμψει» καθώς όπως είναι γνωστό, αρνείται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και υποστηρίζει ότι οι 25.000 ευρώ, που συνελήφθη επ΄αυτοφώρω να παραλαμβάνει, ήταν ποσό που του δόθηκε για δωρεά στο νοσοκομείο.
Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παθητικής δωροδοκίας και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.
Ο ισχυρισμός του κ. Τομπούλογλου είναι ότι πρόκειται για μια «στημένη υπόθεση». Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους: «πρόκειται περί σκευωρίας. Τα χρήματα που πήρα προορίζονταν για δωρεά στο νοσοκομείο. Οι υποχρεώσεις της συγκεκριμένης εταιρείας ήταν πλημμελείς και γι' αυτό φοβόταν μήπως κηρυχθεί έκπτωτη».


sofokleousin


ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ"

20131228-184611.jpg

Έρχεται το τέλος της ανησυχίας και της ανασφάλειας. Ο υπουργός οικονομικών διαβεβαιώνει ότι δεν θα κουρευτούν οι καταθέσεις. Έκαναν λάθος οι κάθε λογής ομογάλακτοι του Στουρνάρα τύπου Πανταλάκη, Γιάννου κλπ που έβγαζαν τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό.

Ο λόγος του Γιάννη Στουρνάρα είναι εγγύηση. Σαν του Νίκου Αναστασιάδη, ομογάλακτου εκσυγχρονιστή.






olympia

ΣΧΕΤΙΚΑ: 
 Όλα δείχνουν ότι έρχεται σοκ !!! στους "ηλίθιους" που κρατάνε ακόμα τα χρήματα τους στις Τράπεζες!

"ΑΝΗΣΥΧΙΑ".. ΛΕΕΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!!..ΤΟ "ΒΕΒΑΙΟ".. ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΜΕ... "ΑΝΗΣΥΧΙΑ"



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2oqG4K5Z9

ΠΟΙΟΥΣ ΛΑΔΩΣAN OI RHEINMETALL – STN ATLAS;Σε ποιούς αξιωματούχους του ΠΑΣΟΚ πήγαν τα 18 εκατ. ευρώ από την Γερμανία;



LEO2HELΠαραδοχή για παράνομες πληρωμές σε “πράσινους” αξιωματούχους είχαμε από την γερμανική Rheinmetall, η οποία έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των γερμανικών εταιρειών – προηγήθηκε η ομολογία της Siemens και της ThyssenKrupp, ενώ υπάρχει και το θέμα της ΜΑΝ-  που έδιναν “μίζες” για να υπογράψουν ζημιογόνες για τον ελληνικό λαό συμβάσεις. Η Rheinmetall είναι η εταιρεία που κατέθεσε επίσημα πρόταση για την αγορά των ΕΑΣ & ΕΛΒΟ.Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι οι Γερμανοί θησαύρισαν στην πλάτη του ελληνικού λαού, και έρχονται να τον τιμωρήσουν για τα κέρδη που αυτοί έβγαλαν. Πρόκειται για έναν παραλογισμό άνευ προηγουμένου.

Εντύπωση προκαλεί η απουσία ονομάτων εκπροσώπων αμερικανικών οπλικών συστημάτων από τον κατάλογο Κάντα, και αυτό είναι παράδοξο αφου΄ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ανήκε στο payroll του Θωμά Λιακουνάκου από το 1988! Ο Θωμάς Λιακουνάκος,είναι ιδιοκτήτης της AXON και εκπρόσωπος κατασκευαστριών εταιρειών και ο Αντώνης Κάντας στην απολογία του τον αναφέρει μαζί με τους δύο στενούς συνεργάτες του που είναι οι κ.κ Αποστόλου και Αρκουμανέας.

Όμως ο Θωμάς Λιακουνάκος εκπροσωπούσε πάντοτε τα αμερικανικά συμφέροντα, πως τα αμερικανικά οπλικά συστήματα μένουν έξω από την έρευνα;

Αναφέρει επίσης ο Α.Καντάς τον Δ, Παπαχρήστο, εκπρόσωπο της γερμανικής WEGMANN, απ΄ τον οποίο επίσης δωροδοκήθηκε για τα PzW-2000 (πάλι μη αμερικανικό οπλικό σύστημα.

Την περίοδο για την οποία απολογέιται ο Α.Κάντας (1996-2002) όλες οι αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα περνάγανε από τις πολιτικές ηγεσίες του ΥΠΕΘΑ (Α.Τσοχατζόπουλος) και του ΚΥΣΕΑ στο οποίο προήδρευε  ο Κώστας Σημίτης. Φυσικά λόγο είχε και ο τότε ΥΠΟΙΚ Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Rheinmetall Electronic Systems, κ. X., που έκλεισε το γραφείο του στην Ελλάδα τον Αύγουστο και έφυγε άρον άρον για τη Γερμανία, αναγνώρισε στην εισαγγελία της Βρέμης ότι η εταιρεία του είχε προβεί σε παράνομες πληρωμές στην Ελλάδα για να πάρει συμβόλαια στο τέλος της υπουργικής θητείας του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η Rheinmetall Electronic Systems είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ηλεκτρονικού εξοπλισμού των αρμάτων μάχης Leo-2 (συστήματα διεύθυνσης βολής) αλλά και στην προμήθεια των συστημάτων εδάφους αέρος Asrad.

Στην απολογία του στην Αθήνα, την περασμένη Δευτέρα, ο άλλοτε αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών (από το 1996 έως το 2002) του υπουργείου Αμυνας, Αντώνης Κάντας, ομολόγησε ότι είχε λάβει: ποσό 1,7 εκατ. ευρώ από δύο συνεργάτες του αντιπροσώπου του προμηθευτή των αρμάτων και ποσό 1,5 εκατ. ευρώ από τον αντιπρόσωπο της Rheinmetall.

Η γερμανική εταιρεία, απαντώντας σε κοινό ερώτημα που της υπέβαλαν η «Κ» και η Sueddeutsche Zeitung, αναγνώρισε ότι είχαν γίνει παράνομες πληρωμές στην Ελλάδα, με την προσθήκη ότι «αυτές έχουν τελεστεί πολλά χρόνια πριν». Η Rheinmetall συνεργάζεται με την εισαγγελία της Βρέμης για την αποκάλυψη των πληρωμών αυτών. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας απέφυγε να διευκρινίσει πάντως τι αφορούσαν αυτές οι παράνομες πληρωμές. Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος της Rheinmetall μέχρι το 2007, κ. Π.Ε., πρώην αξιωματικός, ήταν αντιπρόσωπος και της εταιρείας της Βρέμης Αtlas.

O νομικός παραστάτης του εμφανίσθηκε στις ελληνικές ανακριτικές αρχές και δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι διατεθειμένος να συνεργασθεί με τους ανακριτές. Ωστόσο, σύμφωνα με γραπτές απαντήσεις που έχει δώσει στις γερμανικές αρχές, αρνείται κάθε ανάμειξη σε παράνομες πληρωμές.

Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung σε ρεπορτάζ με τίτλο “Καλές σχέσεις”,  αναφέρεται στην απολογία του Α.Κάντα και στην παρουσίαση του τρόπου που εισπράχτηκαν οι μίζες προς διάφορους έλληνες αξιωματούχους για την αγορά αρμάτων μάχης και τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων και άλλων οπλικών συστημάτων.

“Περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ υποστηρίζεται ότι διοχετεύθηκαν σε Έλληνες αξιωματούχους για τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων του τύπου “Ποσειδών“. Επίσης υποστηρίζεται ότι κατεβλήθησαν μίζες και για την αγορά των αντιαεροπορικών συστημάτων Asrad από την Rheinmetall” γράφει η εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι η εισαγγελία της Βρέμης “γνωρίζει με ποιους πολύπλοκους τρόπους διοχετεύθηκαν εκατομμύρια ευρώ στην Αθήνα”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κάντας παραδέχεται ότι ένα μέρος των χρημάτων έφτασε στον ίδιο, μέσω ενός μεσάζοντα της Rheinmetall και της Atlas τον οποίο η εισαγγελία της Βρέμης θεωρεί κομιστή των χρημάτων.

Το ρεπορτάζ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά των 170 αρμάτων μάχης Leopard 2A6 Hel από τη γερμανική Krauss-Maffei Wegmann(KMW), για την οποία ο πρώην αναπληρωτής Διευθυντής Εξοπλισμών κατέθεσε ότι εισέπραξε συνολικά 1,7 εκατομμύρια ευρώ από κάποιον έλληνα αντιπρόσωπο της εταιρείας.

“Η Krauss-Maffei Wegmann δήλωσε απ’ την πλευρά της, ότι δεν “λάδωσε” ούτε επιφόρτισε κάποιον άλλον για να “λαδώσει τον Κάντα ή κάποιον άλλον”.

Και η γερμανική εταιρεία προσθέτει ότι “όλοι οι συνεργάτες και οι εταίροι της υποχρεούνται να συμπεριφέρονται απολύτως νόμιμα”.

Η Krauss-Maffei Wegmann αναφέρει ότι η συμφωνία για τα Leopard συνιστά αποτέλεσμα “διάφανης διαδικασίας ανάθεσης” στην οποία εκείνη επικράτησε.

Όπως αναφέρει η Deutsche Welle η ανακίνηση του θέματος έχει προκαλέσει εκνευρισμό σε γερμανικές εταιρείες, που εδώ και καιρό προσπαθούν να αποτινάξουν από πάνω τους το ίματζ των μιζών, ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση που αναμένεται περαιτέρω υποχώρηση των πωλήσεων οπλικών συστημάτων εξαιτίας της κρίσης.

Όπως αναφέρει η Süddeutsche Zeitung, το εάν η ομολογία του Κάντα ευσταθεί ή όχι είναι κάτι που θα πρέπει να εξακριβώσουν όχι μόνο οι ελληνικές εισαγγελικές Αρχές, αλλά “ίσως και οι γερμανικές”, καθώς “η δωροδοκία αξιωματούχων στο εξωτερικό είναι από το 1999 αξιόποινη πράξη στη Γερμανία”.

Η εφημερίδα υποστηρίζει επίσης ότι το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί, καθώς η συναλλαγή δεν έχει ολοκληρωθεί, με δεδομένο ότι η Ελλάδα χρωστά ακόμη στην KMW μερικά εκατομμύρια.

Εδώ όμως πάλι έχουμε να κάνουμε με ένα κενό λογικής. Πως μένουν εκτός “κυκλώνα” τα αμερικανικά οπλικά συστηματα.

Ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών αναφέρει ότι δωροδοκήθηκε για πολλά προγράμματα, αλλά τυχαία επίσης σε κανένα από αυτά δεν υπάρχει ένα αμερικανικό οπλικό σύστημα. Όλα είναι Ευρωπαικά, κυρίως Γερμανικά και Ρωσικά. Γιατί ο κ. Κάντας αφήνει εκτός «θυέλλης» τα αμερικανικά οπλικά συστήματα, όπως είναι τα Patriot PAC-3;

Πιθανόν, όλο αυτό το σκηνικό με την εμπλοκή ονομάτων αντιπροσώπων ή προμηθευτών να συνδέεται με μία επιχείρηση να μοιρασθεί ξανά η τράπουλα στο χώρο των εξοπλισμών.

Προφανώς το ξαφνικό “κελάηδημα” Κάντα κρύβει πολύ περισσότερα πράγματα από μίζες και διαφθορά, κρύβεται ένας ολόκληρος γεωπολιτικός πόλεμος με έπαθλο την…Ελλάδα

Τμήμα ειδήσεων defencenet.



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2oqFnffEf

Οι Έλληνες το προτιμούν… διαδικτυακό – Εκρηκτική αύξηση του cyber sex στην Ελλάδα

cybersex-570
Tο πατροπαράδωτο φλερτ φαίνεται πως μας αφήνει χρόνους. Λόγος; Μα φυσικά η εκρηκτική αύξηση των ποσοστών του cyber sex στην Ελλάδα.
Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι κάθε ηλικίας αναζητούν τον έρωτα μέσα από το διαδίκτυο. Το παραδοσιακό φλερτ παραχώρησε θριαμβευτικά τη θέση του στις ροζ σελίδες, στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα private chat rooms. Πλέον ο νέος «παράδεισος» του σεξ είναι ηλεκτρονικός και ακούει στο όνομα cyber sex!
Σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.600 άτομα (800 άνδρες και 800 γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 65 ετών απέδειξε πως οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός η πλειονότητα των ερωτηθέντων δεν διστάζουν να παραδεχθούν πως χρησιμοποιούν το Internet για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης.
Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα ο πιο συχνός τόπος χρήσης του Internet είναι το σπίτι με ποσοστό 42% και ακολουθεί ο εργασιακός χώρος με ποσοστό 35%. Στην ερώτηση  μάλιστα «έχετε κάνει σχέση μέσα από το Διαδίκτυο;» το 57% των συμμετασχόντων απάντησε αρνητικά και το 43% θετικά.
Οι επιστήμονες θεωρούν πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τη διαδικτυακή επικοινωνία και επαφή μέσω του Internet γιατί μπορούν να υποδύονται ρόλους χωρίς να κινδυνεύουν να κριθούν από τον περίγυρό τους, ενώ μπορούν να εκφράσουν και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους.
Η ψυχοθεραπεύτρια Σεξουαλικών διαταραχών κυρία Ελευθερίου αναφέρει χαρακτηριστικά: «τα ποσοστά των παντρεμένων που κάνουν cyber sex είναι μεγάλα. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα από το Διαδίκτυο μπορούν να καλύψουν παράνομες επιθυμίες που, αν τις πραγματοποιούσαν κανονικά, θα μπορούσαν να διαλύσουν ακόμη και τη σχέση τους. Κάποιοι από τους δεσμευμένους που καταφεύγουν στη λύση του cyber sex δεν είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική ζωή τους και με τον τρόπο αυτόν καλύπτουν τα όποια κενά έχουν».

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Χάρης Τομπούλογλου – Πήρε 25.000 δίνει 150.000

Σε εξέλιξη η απολογία Τομπούλογλου για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία
Ο πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου μετά την απολογία που έδωσε για την υπόθεση χρηματισμού του από διαφημιστική εταιρία, κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 150 χιλιάδων ευρώ.
Επιπλέον στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
Νωρίτερα απολογήθηκε και ο φερόμενος ως συνεργος του κ. Τομπούλογλου, για τον οποίο ο ίδιος ο πρώην κρατικός αξιωματούχος υποστηρίζει ότι δεν έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση των χρημάτων.