ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΈΞΑΛΛΗ Η ΒΙΚΤΏΡΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΒΛΈΜΜΑΤΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΎ ΤΟΥ ΝΤΈΙΒΙΝΤ ΠΡΟΣ ΚΑΛΛΊΓΡΑΜΜΕΣ ΧΟΡΕΎΤΡΙΕΣ – ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΆΖΕΙ ''ΠΑΝΤΌΦΛΑ'' ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΊΤΙ! (ΦΩΤΌ)

Τελικά δεν ήταν μόνον ο Πλανητάρχης που έχει προβλήματα με το στεφάνι του! Δείτε παρόμοια ιστορία που είχε αντιμετωπίσει ο διάσημος – πρώην πλέον – σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ που μάλλον δυσκολεύτηκε να πείσει τη συμβία του για τις αγαθές του προθέσεις και για την απόλυτη πίστη του...

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε το ζεύγος Μπέκαμ να παρακολουθεί προ καιρού αγώνα μπάσκετ, με τη διαφορά πως ο Ντέιβιντ έδειξε πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για τις καλλίπυγες τσιρ-λίντερ και τις αποκαλυπτικές τους στολές, ξεχνώντας προς στιγμή πως στο πλάι του βρισκόταν η σύζυγός του Βικτώρια. Η οποία έδειξε αμέσως τη δυσφορία της.





Όπως δείχνουν τα ενσταντανέ των παπαράτσι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άδικα προσπάθησε να ηρεμήσει την καταφανώς έξαλλη Βικτώρια και στο τέλος χαμογελά αμήχανα, προφανώς γνωρίζοντας πως στην επιστροφή στο σπίτι θα είχε να αντιμετωπίσει μια σκηνή ζηλοτυπίας, αν όχι την... παντόφλα της συμβίας του!



Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν έκτοτε κοιμούνται σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια, όπως θέλουν οι κακές γλώσσες για το ζεύγος Ομπάμα.






http://kostasliourtas.blogspot.gr/

Αυτές είναι οι στάσεις στο σεξ που κάνουν τις γυναίκες να ... ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΥΨΗ!


Αυτές είναι οι στάσεις στο σεξ που κάνουν τις γυναίκες να ... ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΥΨΗ!
Κατά γενική ομολογία, αυτοί που κάνουν κουμάντο στο κρεβάτι είναι οι άντρες. Είτε γιατί είναι σωματικά πιο δυνατοί, είτε γιατί σε αυτούς πέφτει η βαριά δουλειά, και σχεδόν πάντα καταλήγουμε...
. να κάνουμε τις αγαπημένες τους στάσεις! Ήρθε όμως η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να απαιτήσετε, γλυκά και ναζιάρικα πάντα, αυτά που σας αναλογούν και πιο συγκεκριμένα, τις 5 top στάσεις τις οποίες λατρεύουν οι γυναίκες.
1. Στα τέσσερα: Μία στάση που αγαπούν και τα δύο φύλα, για διαφορετικούς λόγους φυσικά. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η πιο δημοφιλής και ταυτόχρονα μία από τις πιο kinky και... βρώμικες στάσεις...
2. Ιεραποστολική: Κλασσική αλλά αγαπημένη. Των γυναικών κυρίως γιατί οι άντρες την βαριούνται κάπως. Οι γυναίκες, απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη στάση όχι μόνο γιατί τους προσφέρει απόλυτη δείσδυση και άρα ηδονή, αλλά και γιατί τους δίνει την ευκαιρία να έχουν οπτική επαφή με το σύντροφό τους. Ακόμα κι εκεί ο ρομαντισμός δε χάνεται!
3. Καβάλα στον άντρα: Είναι η στάση που η γυναίκα γίνεται cow girl και του... δίνει και καταλαβαίνει! Η συγκεκριμένη στάση, εκτός ότι κάνει αυτομάτως τη γυναίκα κυρίαρχο του παιχνιδιού, μπορεί να της προσφέρει πολλούς και απανωτούς οργασμούς επειδή ακριβώς έχει το πάνω χέρι και ξέρει πού και πώς να τοποθετήσει το σώμα της. Το λάσο είναι εντελώς προαιρετικό!
4. Η στάση κουτάλι: Είναι μία στάση αρκετά βολική και άνετη η οποία φέρνει τους δύο συντρόφους... ασφυκτικά κοντά! Μπορεί να διαρκέσει πολύ, λόγω ακριβώς της φύσεως της στάσης ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε και λίγο dirty talking για να ανάψουν ακόμα περισσότερο τα αίματα!
5. Aφήστε το κρεβάτι: Ποιος είπε ότι οι γυναίκες θέλουν μόνο το κρεβάτι και τίποτα άλλο; Αφήστε λοιπόν τα παραδοσιακά και πηγαίντε προς κουζίνα μεριά. Καθίστε πάνω στο τραπέζι, ελπίζουμε να είναι μαζεμένο, και τραβήξτε κοντά το σύντροφό σας! Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή... Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τραπεζαρία ή ακόμα και πλυντήριο. Εκέι θα κολλήσουμε;


queen.gr

Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον Φώντα Μπαραλιάκο


Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ Την Τρίτη 07/01/2014και ώρα 16:15 (15:15 προσέλευση) καλούνται να προσέλθουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές για προπόνηση ή φιλικό παιχνίδι της ομάδας ΝΕΩΝ.

Σε περίπτωση απουσίας για οποιονδήποτε λόγο να ενημερώσετε τηλεφωνικός μια μέρα νωρίτερα τον προπονητή Κο Ιωάννη Μυστακίδη στο τηλέφωνο 6947627333.



1. ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
2. ΚΑΤΤΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
3. ΚΥΠΑΡΙΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4. ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
5.
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
6. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
7. ΜΕΛΙΚΙΑΝ ΝΙΚΟΣ
8. ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
9. ΚΟΥΖΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
10. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
11. ΑΓΓΕΛΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12. ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
13. ΜΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
14. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
15. ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
16. 
ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
17. ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
18. 
ΔΑΔΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
19. 
ΠΑΓΩΝΗΣ ΜΑΝΟΣ
20. 
ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
21. ΓΚΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
22. 
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ




 

Σαμαράς σε Στουρνάρα: «Γιάννη, μην ακούς μακακίες...»


Πολλά σενάρια ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για αντικατάσταση ή υποβάθμιση του Γιάννη Στουρνάρα. Αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να φοβάται τίποτα ο «τσάρος» αφού... ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, του έδωσε... εντολή να μην ακούει μακακίες!..
«Γιάννη, μην ακούς μακακίες. Συνέχισε τη δουλειά σου όπως εσύ ξέρεις» ήταν το πρωθυπουργικό μήνυμα στον υπουργό Οικονομικών, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. Για να τον καθησυχάσει μετά τα όσα ακούστηκαν για «σπάσιμο» του υπουργείου Οικονομικών στα δυο, ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Γιάννη Στουρνάρα στο κινητό του. 
Η απάντηση του υπουργού Οικονομικών στον πρωθυπουργό; «Το γνωρίζω» του είπε.
 
Αντικρυ


Η Μάιλι Σάιρους είναι μπάι: Φιλιέται με χορεύτρια στο στόμα και μετά με το αγόρι της

miley-cyrus-filietai-me-xoreutria-570
Η Μάιλι Σάιρους ξαναχτυπά για δεύτερη φορά μέσα σε 3 μέρες και φιλιέται και πάλι με κοπέλα και αναρωτιόμαστε αν προσπαθεί να μας πει κάτι. Για να το σώσει πάντως, φιλήθηκε μετά και με τον Κέλαν Λουτζ. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, της Κέιτι Πέρι και της Σελίνα Γκόμεζ.
Η Μάιλι βρέθηκε με το φίλο της τον Κιέλαν Λουτζ και άλλους στο μέρος που τραγουδούσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και χόρεψε ασταμάτητα, τη θώπευσαν, ξεσάλωσε και έκανε πολλά.
Lesbian kiss:  The second dancer got more than she bargained for, with a very merry Miley grabbing the female by the back of her head and pulling her in for a passionate kiss
Αρχικώς, την έπεσε σε μια χορεύτρια και το τι δεν έκανε μαζί της. Στο τέλος κατέληξε να τη φιλά με πάθος και οι πιθανοί λόγοι είναι 3: 1)της αρέσουν τα κορίτσια, 2) είχε πάρει ναρκωτικά, 3) ήθελε να ανάψει το φίλο της.
Two is company, three is a party: The former Disney star and her new pal were then joined be another performer who danced in front of the singer
Πάντως, στη συνέχεια για να το σώσει πήγε και χόρεψε αισθησιακά με ένα νεαρό, ο οποίος ήταν διαχυτικός και μετά φίλησε τον Λουτζ με τον οποίο τη θέλουν ζευγάρι οι φήμες.
miley-cyrus-lutz-570
Φωτογραφία: Splashnews

Υπόθεση θρίλερ: Βίασε και σκότωσε 17χρονη που γνώρισε στο Facebook

skotwsan-17xronh-filos-sto-facebook-570
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 17χρονης από τα Γιάννενα, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να βιάστηκε και να σκοτώθηκε από έναν άνδρα που γνώρισε μέσω Facebook. 
Η νεαρή κοπέλα εξέπνευσε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (27/12) στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» της Βούλας.
Η 17χρονη είχε έρθει με τους γονείς της στην Αθήνα για τις γιορτές και διέμεναν όλοι μαζί σε φιλικό σπίτι. Την περασμένη Πέμπτη πήγε στο σπίτι ενός άνδρα στην Ηλιούπολη τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Facebook.
Στο σπίτι που επισκέφτηκε η κοπέλα υπήρχε και ένας άνδρας που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά. Οι δύο άνδρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ και είπαν ότι η κοπέλα λιποθύμησε και τελικά διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ενώ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Οι γονείς της κοπέλας είχαν ήδη δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης τους ενώ είχε γίνει παραγγελία και για τοξικολογική εξέταση καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο χρησιμοποιημένες σύριγγες ηρωίνης.
Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ερωτική πράξη φύση και παρά φύση ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο βιασμού.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι δύο άνδρες μόλις κάλεσαν το ΕΚΑΒ εξαφανίστηκαν αλλά τελικά εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν. Μέχρι στιγμής ο ένας άνδρας υποστηρίζει ότι ήταν μόνο φίλος με την 17χρονη για πολλά χρόνια.

Η Nicole Minetti απολαμβάνει τον ήλιο στο Μαϊάμι

Αδιαφορώντας για την καταδικαστική απόφαση εις βάρους της για προώθηση της πορενείας

Η 26χρονη σέξι η προσωπική οδοντίατρος του μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν δείχνει να απασχολείται ιδιαίτερα για τις δικαστικές αποφάσεις…

Η Nicole Minetti, πρώην περιφερειακή σύμβουλος του κόμματος του απολαμβάνει τον καυτό ήλιο στο Μαϊάμι φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι και τραβώντας τα βλέμματα επάνω της.

Τι κι αν στην Ιταλία εκκρεμεί πρόσφατη δικαστική απόφαση που επέβαλε στην πολιτικό και… call girl, πέντε χρόνια φυλάκισης με την κατηγορία της προώθησης της πορνείας…

 

Αυστραλιανό παγοθραυστικό πλησιάζει το ερευνητικό πλοίο

Αυστραλιανό παγοθραυστικό πλησιάζει το ερευνητικό πλοίο

Παγιδευμένο στους πάγους της Ανταρκτικής από την παραμονή Χριστουγέννων

Σε απόσταση μόλις 20 χιλιομέτρων από το ρωσικό ερευνητικό πλοίο που επί έξι ημέρες έχει παγιδευτεί στους πάγους της Ανταρκτικής βρίσκεται ένα αυστραλιανό παγοθραυστικό.

Παρά την περιορισμένη, λόγω του χιονιού, ορατότητα, το πλοίο Aurora Australis πλησιάζει το Akademik Shokalskiy, ανακοίνωσε η Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα της Αυστραλίας (AMSA). To Shokalskiy έχει παγιδευτεί στον πάγο από την Τρίτη και βρίσκεται περίπου 2,800 χιλιόμετρα νότια του Χόμπαρτ της Ταζμανίας.

«Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής εάν ή πότε το Aurora Australis θα καταφέρει να προσεγγίσει το Akademik Shokalskiy, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και του πάγου που επικρατούν στην περιοχή. Εάν το Aurora Australis δεν καταφέρει να προσεγγίσει το Akademik Shokalskiy είναι πιθανό τότε το ελικόπτερο του κινέζικου πλοίου που βρίσκεται στην περιοχή να κάνει προσπάθειες προκειμένου να εκκενώσει τους 74 επιβαίνοντες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η AMSA. 

Στο φιλανδικής κατασκευής Shokalskiy βρίσκονται 48 επιβάτες, 26 εκ των οποίων είναι τουρίστες και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες είναι το πλήρωμα του πλοίου.

Το Shokalskiy παγιδεύτηκε στον πάγο την παραμονή των Χριστουγέννων και έκτοτε περισσότερος πάγος έχει συγκεντρωθεί γύρω από το πλοίο κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την επιχείρηση προσέγγισής του. Το πλοίο απέπλευσε από τη Νέα Ζηλανδία στις 28 Νοεμβρίου για μια αποστολή με αφορμή την 100ή επέτειο του ταξιδιού του Αυστραλού εξερευνητή Ντάγκλας Μόσον στην Ανταρκτική.

Πυροβολισμοί στην οικία του πρέσβη της Γερμανίας

Δεν υπήρξε τραυματισμός

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ. ΑΣ για τον εντοπισμό άγνωστων δραστών που πυροβόλησαν στις 3:30 έξω από την οικία του πρέσβη της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Ντολντ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 52 στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ενώ έχει αποκλειστεί η οδός Εθνικής Αντιστάσεως.

Οι δράστες της επίθεσης, σύμφωνα με τη μαρτυρία του σκοπού, ήταν τέσσερις. Τα άτομα αυτά πλησίασαν το σπίτι και πυροβόλησαν περισσότερες από 20 φορές, με τέσσερις κάλυκες να σφηνώνονται στην καγκελόπορτα. 

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε για το περιστατικό από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και επικοινώνησε με τον ξένο διπλωμάτη, με τον οποίο νωρίτερα είχε επικοινωνήσει και ο υπουργός.



Σε κώμα ο Σουμάχερ

Σε κώμα ο Σουμάχερ

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παρουσίασε συμπτώματα εγκεφαλικής αιμορραγίας

Σε κώμα βρίσκεται ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που παρουσίασε και θα χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που επικαλείται ο γαλλικός Τύπος. Ήδη του χορηγείται ειδική νευρολογική θεραπεία.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εδώ κι αρκετές ώρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Όπως μετέδωσαν πριν από λίγο το γαλλικό και γερμανικό πρακτορεία ειδήσεων, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 έχει πέσει σε κώμα λόγω βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη μετά το χτύπημα στο κεφάλι του πάνω σε βράχο.

Την ώρα που οι "Μογγόλοι" διαμαρτύρονται για τα σκάνδαλα της κυβέρνησης Ερντογάν, οι "απόγονοι" του Σωκράτη...

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο εθνικός ολετήρας, ο Γιωργάκης, για τους κηπουρούς του! Ο Βενιζέλος βόλεψε την Καϊλή; Κι ύστερα ορισμένοι, δήθεν απορούν γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή... γιατί στα ίσια δηλώνουν νεοναζί κι ίσως είναι λιγότερο απατεώνες από τα γερμανοτσογλάνια της Μέρκελ


Ο Βενιζέλος βόλεψε την Καϊλή; Κι ύστερα απορούμε γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή
Ο αντιπρόεδρος κυριολεκτικά "δεν παίζεται"... Αφού μέσα στην αναμπουμπούλα και τον ποταμό αποκαλύψεων για την "Χρυσή Αυγή", δημοσιεύματα τον εμφανίζουν (κυριολεκτικά στα μουλωχτά) να έβαλε το... χεράκι του για την...
"αποκατάσταση" της τέως βουλευτού Θεσσαλονίκης, και πολιτικής του φίλης, κ. Εύας Καϊλή.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Tύπο επικεφαλής του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, το οποίο υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών φέρεται να αναλαμβάνει η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.
Τελικά κανείς πολιτικός φίλος του Βενιζέλου δεν χάνεται...
Και μετά όλοι -εντελώς υποκριτικά- απορούν γιατί η Χρυσή Αυγή διατηρεί υψηλά ποσοστά παρά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική της δράση.
Ποσοστά της Χρυσής Αυγής τα οποία βεβαίως (και για να μην ξεχνιόμαστε) είναι πολύ υψηλότερα του ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως το κατάντησε ο Βενιζέλος...
politikiautonomia.wordpress.com, μέσω "Χωνί"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ... Ε ρε γλέντια... μόλις ξεκινήσουν οι κατασχέσεις θα πάψουν να κυκλοφορούν τα 153 δωσίλογα γερμανοτσογλάνια

anagnostopoulos


 Την Πέμπτη το βράδυ περίπου στις 20:00 επί της οδού Λεβίδου στην περιοχή της Κηφισιάς ο νέο-ορκισθείς βουλευτής της γαλάζιας παράταξης(σ.σ. ο βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Παύλος Σιούφας επικαλούμενος λόγους υγείας παραιτήθηκε και τη θέση του την κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών, Γιώργος Αναγνωστόπουλος) κατά αδιαμφισβήτητες πληροφορίες του makeleio.gr  «πιάστηκε στα χέρια» με διερχόμενο οδηγό.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του διαπληκτίστηκε με έναν άλλον οδηγό – κάτοικο Μελισσίων-  με αποτελεσμα η...
λογομαχία να πάρει φωτιά. Κουβέντα στη κουβέντα, αρπάχτηκαν στο ξύλο με αποτέλεσμα ο γαλάζιος βουλευτής να φάει το ξύλο της χρονιάς του!
Σύμφωνα δε, με αυτόπτες μάρτυρες ο Αναγνωστόπουλος εθεάθη με μαυρισμένο μάτι και σκισμένα ρούχα.
Μάλιστα, ακούστηκε να λέει στον άλλον οδηγό « ξέρεις ποιος είμαι εγώ; είμαι βουλευτής» με αποτέλεσμα να …φάει περισσότερο  ξύλο! Ο βουλευτής κάλεσε την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ενώ φέρεται να επικοινώνησε με τα Νεα Δημοκρατία η οποία τον ..συμβούλεψε να μην δώσει προέκταση στο συμβάν.  
Εμείς απευχόμαστε τέτοια συμβάντα, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που ψέλλιζαν «ν αγιάσει το χέρι του οδηγού»!

Την ώρα που οι Έλληνες παγώνουν από το κρύο και καίγονται ζωντανοί μέσα στα σπίτια τους, την ώρα που δεν έχουν ρεύμα και φαγητό...


ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...!!!




Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΟΥΣ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Η Rheinmetall Electronic Systems που είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ηλεκτρονικού εξοπλισμού των αρμάτων μάχης Leo-2 (συστήματα διεύθυνσης βολής) αλλά και στην προμήθεια των συστημάτων εδάφους αέρος Asrad, ομολόγησε στην Εισαγγελία της Βρέμης, μίζες εκατομμυρίων επί εποχής ΠΑΣΟΚ.
Οι Γερμανοί πίσω από εξοπλιστικά.
Οι Γερμανοί της SIEMENS
Οι Γερμανοί των τρένων που σαπίζουν στον ΟΣΕ
ΟΙ Γερμανοί των αστικών λεωφορείων
Οι Γερμανοί των υποβρυχίων
Οι Γερμανοί των 370.000.000 € κέρδος από τους τόκους που μας παίρνουν (κατά δήλωση Σόϊμπλε)
Οι Γερμανοί των πολεμικών αποζημιώσεων
Οι Γερμανοί των κατοχικών δανείων
Οι Γερμανοί της MANN και της DAIMLER
Οι Γερμανοί της HOCHTIEF με τον ΦΠΑ
Οι Γερμανοί του προγράμματος HELIOS
Oι Γερμανοί του Φουχτελικού προγράμματος απορριμμάτων
Οι Γερμανοί της Ύπατης Ραϊχενμπαχικής Πρωθυπουργίας της πατρίδας μας
Οι Γερμανοί των ινστρουχτόρων σε κάθε Υπουργείο
Οι Γερμανοί των ινστρουχτόρων σε κάθε μεγάλη εφορία
Οι Γερμανοί των τοποπαρατηρητών στο ΤΑΙΠΕΔ
ΟΙ Γερμανοί του Μερκελικού οράματος για μία Ομόσπονδη Ευρώπη στα χέρια τους.
Αυτό είναι ένα τόσο δα μικρό απόσπασμα από το διεφθαρμένο πολιτικό και επιχειρηματικό σύστημα της Γερμανίας, που επέβαλε το Δ' Ράιχ στην Ελλάδα, με την συνεργασία πρόθυμων «λιανέμπορων» της πολιτικής, δανειζόμενος τον σημερινό εύστοχο χαρακτηρισμό της δημοσιογράφου Κάτιας Μακρή.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2ow2F3Om7

Εξερράγη ηφαίστειο στο Ελ Σαλβαδόρ

Εκκενώθηκαν οι περιοχές γύρω από το Σαν Μιγκέλ

Εξερράγη την Κυριακή το ηφαίστειο Τσαπαράστικ στο Σαν Μιγκέλ, ανατολικά του Ελ Σαλβαδόρ, προκαλώντας τον τρόμο στους κατοίκους και αναγκάζοντας τις αρχές να διατάξουν την εκκένωση των γύρω περιοχών. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής αναφορές για τραυματισμούς.

Οι αρχές πολιτικής προστασίας ανακοίνωσαν ότι θα εκκενώσουν τις περιοχές σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων γύρω από το ηφαίστειο και οι κάτοικοι θα μεταφερθούν σε ειδικά καταφύγια.

«Οι εκκενώσεις άρχισαν σχεδόν αμέσως μετά την έκρηξη», δήλωσε ο Αρμάντο Βιβιντόρ, αξιωματούχος της γραμματείας πολιτικής προστασίας, ενώ πρόσθεσε ότι τουλάχιστον 5.000 άνθρωποι κατοικούσαν στις περιοχές γύρω από το ηφαίστειο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στάχτη κάλυψε την ευρύτερη περιοχή και υπήρχε έντονη μυρωδιά θειαφιού.

Στο Ελ Σαλβαδόρ υπάρχουν 23 ενεργά ηφαίστεια με το Τσαπαράστικ να θεωρείται ένα από τα πιο δραστήρια, αφού έχουν πραγματοποιηθεί 26 εκρήξεις τα τελευταία 500 χρόνια, σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος.


Νέα έκρηξη σε τρόλεϊ στην πόλη Βόλγκογκραντ

Νέα έκρηξη σε τρόλεϊ στην πόλη Βόλγκογκραντ

Δέκα νεκροί

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε τρόλεϊ στη ρωσική πόλη Βόλγκογκραντ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ το οποίο επικαλείται πηγές της αστυνομίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε μία ημέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους.

Δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι μία γυναίκα, γεγονός που παραπέμπει ευθέως σε «μαύρη χήρα», ενώ οι ρωσικές αρχές θεωρούν την τρομοκρατική ενέργεια μία ακόμη στη σειρά του κύκλου βίας που έχει ανοίξει ενόψει των Χειμερινών Αγώνων του Σότσι.

(φωτογραφία αρχείου)

Σπιτικές δίπλες

Σπιτικές δίπλες

Τις γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο καρύδι και κανέλα

Υλικά συνταγής
- 10 αυγά 
- 1½ κιλό αλεύρι (περίπου) για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι αλάτι 
- 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 3 βανίλιες
- καλό λάδι για το τηγάνισμα

για το μέλωμα
- 1 κιλό μέλι 
- καρύδια και κανέλα.
- ¾ του ποτηριού νερό
- καρύδια και κανέλα