ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΤΖΕΝ ΣΕΛΤΕΡ: 1,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ… ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΗΣ

- Πάει μπροστά με την… όπισθεν.

- Instant hit ο σφριγηλός πισινός της 20χρονης στο Instagram.

Άλλοι γίνονται διάσημοι με τις δηλώσεις του, άλλοι με τα ευφάνταστα σχόλιά τους στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης, άλλοι με τα σωματικά χαρίσματά τους…

Στην τρίτη περίπτωση συγκαταλέγεται η 20χρονη Τζεν Σέλτερ από τη Νέα Υόρκη που συγκλονίζει τους χρήστες του Twitter με τις φωτογραφίες της από τα… οπίσθιά της.

Μπορεί να είναι περισσότερο γνωστές οι selfies αλλά και οι belfies, οι λήψεις που αποκαλύπτουν τους καλογυμνασμένους γλουτούς κορασίδων, έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν την επιτυχία που τους αναλογεί.


Η νεαρή Αμερικανίδα, πάντως, μπορεί να νιώθει υπερήφανη έχοντας πάνω από 1,3 εκατ. followers στο Instagram, οι οποίοι την ακολουθούν κατά πόδας για να θαυμάσουν το καλλίγραμμο κορμί της και τα σφριγηλά οπίσθιά της, που σε κάθε ευκαιρία απαθανατίζει.
Είτε κάνοντας γυμναστική, είτε επιχειρώντας παράτολμα ακροβατικά, είτε απλώς ποζάροντας στο φακό, η Σέλτερ έχει κατορθώσει να κάνει τη… φυσιογνωμία της γνωστή.


«Οπού και να πάω με αναγνωρίζουν. Για αυτό το λόγο δεν πηγαίνω πια σε κεντρικά γυμναστήρια γιατί συγκεντρώνεται κόσμος όπου βρίσκομαι. Δε μου αρέσει να με παρατηρούν», δηλώνει η 20χρονη.
Αμέσως μετά, βέβαια, πέφτει σε αντίφαση, λέγοντας ότι αναρτά περισσότερες φωτογραφίες από τα οπίσθιά γιατί «δε θέλουν να δουν το πρόσωπό μου».
Όσο για τη διάπλαση του κορμιού της, η ίδια ισχυρίζεται ότι έπειτα από τις πρώτες της επισκέψεις στο γυμναστήριο είδε σημαντικές αλλαγές στο σώμα της, ωστόσο, ίσως κάποιοι κακοπροαίρετοι σκεφτούν ότι η αψεγάδιαστη εικόνα της είναι αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης, καθώς στο παρελθόν εργάστηκε ως βοηθός σε γραφείο πλαστικού χειρουργού.
Σε κάθε περίπτωση οι «φίλοι» της αδιαφορούν για το πώς απέκτησε το κορμί της και εστιάζουν σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα.


Την ίδια ώρα, η μητέρα της, Τζιλ Βάινσταιν, δηλώνει υπερήφανη για την κόρη της επειδή «παρότι δεν ήθελε να πάει στο Πανεπιστήμιο, κατόρθωσε να χτίσει την εικόνα της στα social media, να γίνει διάσημη και να αποτελέσει παράδειγμα για άλλους ανθρώπους».