ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αίαντας Ευόσμου - Πιερικός Αρχέλαος Την Κυριακή στον Εύοσμο στις 5 μμ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Στον Εύοσμο με τον Αίαντα αγωνίζεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος. Μετά την τελευταία του νίκη και τις χριστουγεννιάτικες ολιγοήμερες διακοπές, η προετοιμασία συνεχίστηκε με εντατικούς ρυθμούς για να αντιμετωπισθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι.
Η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου με τη σταθερή της ανοδική πορεία ευελπιστεί σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, σε έναν αγώνα με μια ομάδα που έχει και αυτή τη δυναμική της και τους στόχους της και βέβαια μια καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα.
Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Αργυρού και Καρακατσανίδης.  
Για τον αγώνα ο βοηθός προπονητής Χρήστος Ξηρομερίτης δήλωσε:
«Η χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό μας γέμισε με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Στο διάστημα των εορτών είχαμε αρκετό καιρό να διορθώσουμε κάποια λάθη μας και να βάλουμε μερικά να πράγματα στο παιχνίδι μας. Μπροστά μας έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι στην Αίαντα Ευόσμου, που είναι μια σκληρή ομάδα που της αρέσει να παίζει άμυνα και να κάνει κάποια πράγματα καλά στην επίθεση. Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την προετοιμασία μας στο τακτικό κομμάτι και πιστεύω ότι θα έχουμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και υπομονή για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για τη νίκη».
Οι αγώνες των ομάδων του
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου, αυτή την Κυριακή συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

-          Κορασίδων - Α΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Σάββατο 4.1.2014, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Κεραυνός  Άσπρου και
-          Παίδων - Β΄ όμιλος, Β΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 5.1.2014, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 10,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕ Βατανιακού Σάρισα.