ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Η εκποίηση των νιάτων θα τιμωρηθεί μόνο με ειδικό δικαστήριο




Πόση ντροπή, πίκρα, οργή και απογοήτευση μπορεί να αντέξει η ψυχή του Ελληνα; Πόσες ειδήσεις και παραστάσεις από την καθημερινότητά του μπορεί να «καταπιεί» δίχως να εξεγερθεί ο καταπιεσμένος πολίτης, που βρέθηκε σε κατάσταση ανάγκης και αδυναμίας λόγω λαθών, παραλείψεων και εγκλημάτων των ηγετών του;
Η Ελλάδα αιμορραγεί, διασύρεται, εκποιείται, παρουσιάζεται με μελανά χρώματα από τους δανειστές της και ό,τι πολυτιμότερο έχει, τα νιάτα της, οδηγείται σαν σιδηροδέσμιος σκλάβος στο εξωτερικό, ενώ για όλους όσοι απομένουν εδώ προετοιμάζεται ένα γκρίζο μέλλον με προοπτικές ελεγχόμενης χαμοζωής και ανεξέλεγκτης φτωχοποίησης. Μια σύμβαση, τρεις μήνες με χαρτζιλίκι, μια υπόσχεση και πάμπολλα υποκριτικά χαμόγελα από εκείνους που λύνουν τα οικονομικά προβλήματά τους επιδεινώνοντας τα προβλήματα του λαού.
Οι Έλληνες έχουν ενημερωθεί για τις δεκάδες των νέων πτυχιούχων της πατρίδας μας που περίμεναν με τα χαρτιά τους στα χέρια να δουν υπευθύνους πρόσληψης προσωπικού της… Disneyland για να εξασφαλίσουν μία θέση στα γκισέ έκδοσης εισιτηρίων, στα παιχνίδια και στα ξενοδοχεία του πάρκου της γαλλικής Disneyland (για να καθαρίζουν ή για να σερβίρουν καφέδες). Κι είναι έτοιμος ο ανθός της χώρας να ζήσει στη Γαλλία για 1.100 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο μισθός μετά βίας εξασφαλίζει μια ζωή με τα στοιχειώδη σε αυτή τη χώρα. Ομως, από το τίποτα εν Ελλάδι οι νέοι πτυχιούχοι προτιμούν κάτι -έστω και λίγο- στην ξενιτιά.
Τόσος πλούτος, τόσα κεφάλαια, τέτοιο κλίμα και τόσο τεράστιο πολιτισμικό απόθεμα διαθέτει η Ελλάδα και δεν μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της! Την ίδια στιγμή που οι διαχειριστές των κοινών υποθέσεων μιλούν για «καλύτερες ημέρες» και υπόσχονται απεμπλοκή από τα δεσμά του Μνημονίου, το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών προτείνει την κατάργηση του κατώτατου μισθού για έναν χρόνο στους νέους 15-24 χρόνων. Κι αυτός ο μισθός σήμερα φτάνει τα 511 ευρώ.
Σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα και βήμα προς βήμα απαξιώνονται από επίσημους και ανεπίσημους φορείς η εργασία, ο κόπος και ο χρόνος μας. Το απάνθρωπο καθεστώς που έχει επιβληθεί σε αυτόν τον ιερό τόπο είναι ανθρωποφάγο. Προβαίνει σε σταδιακή γενοκτονία και αφανισμό του ιστορικού ίχνους μας.
Απαιτεί τα πάντα από τους πολίτες και τους προσφέρει απόγνωση, ταπείνωση και ψίχουλα στα συσσίτια των δήμων και της Εκκλησίας. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτό το αισχρό ξεπούλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί διότι απειλείται η ίδια η ύπαρξή μας ως έθνος.
Οσοι προκάλεσαν την κατάντια δεν μπορούν (ούτε θέλουν) να γίνουν φορείς της ακμής. Η μόνη θέση που τους αρμόζει είναι το εδώλιο ειδικού δικαστηρίου.
Πηγή


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/search?updated-max=2014-01-27T17:17:00-08:00&max-results=30#ixzz2rhwzb2oA