ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΕΛ: Έκρυψαν τους άστεγους και τους άνεργους να μην τους δει ο Μπαρόζο – «Πόρτα» και από Καμμένο

Astegoi-570
Έντονη ήταν η αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην απαγόρευση των διαδηλώσεων κατά την σημερινή τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:
Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, με επικεφαλής τον κ. Μπαρόζο, ήλθαν στην Αθήνα και είδαν τους άδειους δρόμους, διότι η κυβέρνηση της τρόικας απαγόρευσε στους Έλληνες πολίτες να διαδηλώσουν και να δείξουν την εξαθλίωσή τους από την πολιτική των τοκογλύφων δανειστών.
Έκρυψαν τους άστεγους, έκρυψαν τους άνεργους, έκρυψαν τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν φάρμακα. Δεν μπορούν να κρύψουν πόσο αποτυχημένη είναι η πολιτική που εφαρμόζουν στην Ελλάδα, βάσει σχεδίου, προκειμένου να αρπάξουν τις περιουσίες των πολιτών και τον πλούτο της χώρας μας. Είναι υπόλογοι.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος δεν θα παραβρεθεί στην Επίσημη Τελετή Έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 μεταβαίνει στο Λονδίνο όπου θα συναντηθεί με τον Βρετανό ευρωβουλευτή και αρχηγό του κόμματος της Ανεξαρτησίας Νάιτζελ Φάρατζ, για να συζητήσουν το θέμα των ευρωεκλογών.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επιστρέφει στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου 2014.