ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Eξι θέματα-φωτιά, Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1: Την ώρα που βαφτίζουν επίορκους εκατοντάδες δημοσίους υπαλλήλους, μόνο και μόνο για να τους διώξουν, υπουργός διόρισε στο γραφείο του εφοριακό το όνομα του οποίου φιγουράρει στη λίστα αυτών που πήραν «μαύρα» από τη Siemens! Τα έργα και οι ημέρες του «γαλάζιου» εφοριακού με τις υψηλές διασυνδέσεις, αλλά και του υπουργού-μέντορά του, μόνο Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2: Ελληνική κυβέρνηση, εταιρεία και δικαιοσύνη ισχυρίζονται ότι, από το 2006, έχει εγκριθεί το επενδυτικό σχέδιο της «Ελληνικός Χρυσός». Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει το έγγραφο που γράφει ξεκάθαρα ότι η εταιρεία που κάνει ό,τι θέλει στη Χαλκιδική, για να εξορύξει χρυσό, ουδέποτε έλαβε έγκριση για τα σχέδιά της!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ: Ολόκληρη η Μεσσηνία είναι η νέα Κορώνη! Επί διακυβέρνησης Σαμαρά, η έκφραση «έχει μπάρμπα στην Κορώνη» παίρνει νέες διαστάσεις, διευρύνεται και καλύπτει όλους όσοι έχουν καταγωγή από τη Μεσσηνία. Αν είσαι Καλαματιανός, δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Απολύσεις, κινητικότητες, διαθεσιμότητες, σφαγή των δημοσίων υπαλλήλων κατά χιλιάδες, όλα αυτά είναι άγνωστες λέξεις για σένα. Διότι, όπως δημοσιεύει Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής, η κυβέρνηση Σαμαρά έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ διορισμών συντοπιτών του Αντώνη Σαμαρά. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα ΦΕΚ των διορισμών των κουμπάρων, των θυγατέρων τους, αποτυχημένων «γαλάζιων» πολιτευτών, κ.ο.κ. Επελαύνουν στο δημόσιο ανενόχλητοι, την ώρα που η τρόικα προστάζει κι άλλο αίμα Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων (και η κυβέρνηση της το παρέχει αφειδώς).

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! Μόνο από το κατοχικό δάνειο και τις επανορθώσεις, οι Γερμανοί μας χρωστάνε 218-575 δισ. δολάρια (σε τιμές 2011, χωρίς τόκους!). Πρόκειται για ρεαλιστικές εκτιμήσεις ξένων οικονομολόγων για τα ποσά που έχουν επιδικασθεί, τελεσίδικα, στην Ελλάδα από τη διασυμμαχική διάσκεψη των Παρισίων. Δεν υπολογίζεται η ληστεία με τα κατοχικά χαρτονομίσματα, το παρακράτημα 10% της αγροτικής παραγωγής, οι ατομικές αξιώσεις των θυμάτων της θηριωδίας των 100 και πλέον ελληνικών ολοκαυτωμάτων και των συγγενών τους, οι καταστροφές των αρχαιολογικών θησαυρών. Οι Ελληνες δικηγόροι παίρνουν πρωτοβουλία να γίνει δημοψήφισμα για να διεκδικήσουμε όσα μας χρωστάει η Γερμανία.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ από Το ΧΩΝΙ σε όλη την Ελλάδα: 30%, κατά μέσο όρο, η πτώση του τζίρου των εμπορικών καταστημάτων την περίοδο των γιορτών. Σε ορισμένους νομούς, μάλιστα, η πτώση φτάνει και το 60%, την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι -δήθεν- ο κόσμος, ενθουσιασμένος από το… πρωτογενές πλεόνασμα, «τα έσπασε» φέτος στα ψώνια!

ΑΔΩΝΙΑΔΑ! Μόνο Στο ΧΩΝΙ: αφιέρωμα 8 σελίδων στον υπουργό-μέντορα της εθελόντριας Ιωάννας. Μια κοινωνική προσφορά από Το ΧΩΝΙ για την ψυχολογική υποστήριξη του Αδωνι, μετά το απόλυτο άδειασμα από τον πρωθυπουργό του. Όταν ο Αδωνις κατάλαβε πόσο αναλώσιμος είναι στα μάτια του Αντώνη Σαμαρά, που δε το σκέφτηκε δεύτερη φορά πριν τον πετάξει σα στυμμένη λεμονόκουπα για να μην κλαψουρίζει ο Βενιζέλος. Διότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.

Αυτή την Κυριακή, μόνο Στο ΧΩΝΙ. Στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.