ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΗ ΧΑΝΘ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης  -
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Ήταν μια μεγάλη και σημαντική νίκη από πολλές πλευρές»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη ΧΑΝΘ, στην Κατερίνη, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια μεγάλη και σημαντική νίκη από πολλές πλευρές. Αρχικά έχει βαθμολογική αξία γιατί μας εδραιώνει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, έχει ψυχολογική αξία γιατί ήρθε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα ύστερα από σπουδαία απόδοση. Επίσης, επειδή καταφέραμε να ξεπεράσουμε το σοκ της απώλειας του Μάριου Σακελλαρίου λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Είχαμε πολλούς παίκτες σε πολύ καλή μέρα και βάλαμε μεγάλα σουτ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Γενικότερα παίξαμε πολύ καλά επιθετικά απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος».

ΦΩΤΟ:
  1. O Στέλιος Χατζηιωάννου δίνει τις οδηγίες του

Στον αγώνα ήταν
Και ο Γιώργος Μπουσβάρος με το Μιχάλη Γιαννουζάκο

Στον αγώνα ήταν και ο γνωστός παλιός προπονητής Γιώργος Μπουσβάρος, ο οποίος είχε θητεύσει και στον Πιερικό.

Τώρα είναι μέλος της επιτροπής του νεοσυσταθέντος Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ (http://www.youtube.com/watch?v=OoxxymIPZrQ)  και κατά την επίσκεψή του στην Κατερίνη είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορα θέματα.


Επίσης ήταν και ο παλιός διεθνής καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Γιαννουζάκος, τώρα υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ της ΧΑΝΘ.