ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Βατανιακός - Εθνικός Γαζώρου 0-0 Άξιζε τη νίκη ο Βατανιακός


Ισόπαλο δίχως τέρματα, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Βατανιακού και του Εθνικού Γαζώρο στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής.


 Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς τόσο η ομάδα της Κατερίνης, όσο και αυτή των Σερρών αντιμετώπιζαν προβλήματα στην ανάπτυξη λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.


 Ωστόσο το συγκρότημα του Σάκη Παπαβασιλείου ήταν αυτό που είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να απειλήσει την εστία του Μέλκα, κάτι που παραλίγο να κάνουν στο 42΄ οι φιλοξενούμενοι με τον Γαϊδαρτζή.

Το δεύτερο ημίχρονο, κύλησε όπως ακριβώς και το πρώτο με τον Βατανιακό να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς να έχει γίνει απειλητικός για την εστία των Σερραίων. Στο 50΄όμως ο Αλεξίου θα χάσει την ευκαιρία του αγώνα για να βάλει μπροστά στο σκόρ την ομάδα του αφού βγήκε ολομόναχος απέναντι στον Μέλκα αλλά καθυστέρησε να τελιώσει τη φάση και έτσι ο Βατανιακός έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 66΄ με τον Γαϊδαρτζή το γκολ τους όμως ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ.

Στο 68΄ η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δέντσα με 2η κίτρινη.
Απο εκεί και μετά ο Βατανιακός με έναν συνεχή επιθετικό μονόλογο και τον Γιάννη Λαζαρίδη σε μεγάλα κέφια, έφτιαξε ευκαιρίες μπροστά στην εστία της ομάδας των Σερρών, τις οποίες όμως δε μπόρεσε να τελειώσει κι έτσι έμεινε αυτό το στείτο χωρίς τέρματα 0-0.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Στούμπος, Γιαλαμίδης, Εμβούε, Τροΐρης, Κολαξίδης, Ποτουρίδης (62' Μελισσόπουλος), Αλεξίου, Εμμανουήλ (57' Λαγδάρης), Λαζαρίδης, Βουτσιάς (79' Μίλιτς).


ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Χατζηδημητρίου, Μπαργκά (81' Σκέρνιαντς), Μπουντίνοφ, Δέντσας, Καράμπελας (56' Κωνσταντινίδης), Γαϊδαρτζής, Μερεσιώτης, Τσουβαλτσίδης, Τζούριτς (44' Κωφοκώτσιος), Νατσιόπουλος.