ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο 1-3-2014 στο Λιτόχωρο στις 5:00 μ.μ. Ο τελικός κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας είναι γιορτή.


Είναι η ολοκλήρωση της αγωνιστικής προσπάθειας μιας χρονιάς, δύο εκ των καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Στο φετινό τελικό του .....
κυπέλλου 2013-2014 μετέχουν επάξια η Αναγέννηση Σφενδάμης και η Α.Ε. Καρίτσας.
Τόσο οι δύο φιναλίστ, όσο και η οργανωτική επιτροπή, έτοιμοι από κάθε πλευρά περιμένουν τους φιλάθλους να χειροκροτήσουν και να επικροτήσουν την όλη προετοιμασία και προσπάθεια. Πάντα στα πλαίσια του "ευ αγωνίζεσθε" και του σεβασμού του αντιπάλου.
Ζούμε και διαβιούμε όλοι στον ίδιο τόπο και αγωνιούμε για την ανάπτυξη και προκοπή της Πιερίας μας.
Δεν μας χωρίζει τίποτε. Οι ποδοσφαιριστές είναι αντίπαλοι στη διάρκεια του αγώνα και μόνο. Επιπρόσθετα πρέπει ως αγνοί και ευπρεπείς φίλαθλοι να αποδείξουμε στους υπευθύνους του Ελληνικού ποδοσφαίρου ότι δίκαια μάς αναθέτουν κορυφαίες διεθνείς και Ελληνικές διοργανώσεις.
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου Νίκος Καλαμπάκας καθώς και τα μέλη της Διοίκησης και οι συνεργάτες της ένωσης, καλωσορίζουν στον τελικό τις διοικήσεις, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της Αναγέννησης Σφενδάμης και της Α.Ε. Καρίτσας αλλά και τη φίλαθλη κοινωνία της Πιερίας, ευχόμενοι ο αγώνας να αποτελεί για όλους μια ωραία ανάμνηση.
Χορευτικά συγκροτήματα αλλά και τιμητικές διακρίσεις θα διανθίσουν το τελετουργικό μέρος του τελικού που θα ολοκληρωθεί με φαντασμαγορικό τρόπο.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 στις 5:00 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας».
ΦΙΛΑΘΛΟΙ. ας περιμένουμε να απολαύσουμε και χαρούμε τη γιορτή του ποδοσφαίρου.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.