ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό 3ος όμιλος ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Φοίνικας Πολίχνης 1 - 3


Ντέρμπι για τη δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο του προπαιδικού στην ΕΠΣ Μακεδονίας και η Κατερινιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα με 1 – 3 από την Ακαδημία του Φοίνικα Πολίχνης. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου (Θεσσαλονίκη ) στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής και ήταν δυνατό με τους παίχτες του Γιώργου Μπεκιάρη να καταθέτουν ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά να δέχονται νωρίς γκολ στην αρχή του παιχνιδιού μετά από κόντρα στην άμυνα ο φουνταριστός των αντιπάλων βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Χριστοδουλή Γ. Αμέσως μετά η ομάδα των Ποντίων δέχτηκε και δεύτερο τέρμα όταν σε ένα δυνατό σουτ και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακά τους η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες της Κατερινιώτικης ομάδας έδωσαν πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου και σε μια αντεπίθεσή τους ο Τουλίκας Γ. ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Τερζίδης Π. αναπτερώνοντας το ηθικό των συμπαικτών του που πίεσαν ακόμη πιο πολύ για την ισοφάριση.
Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού και ενώ οι Πόντιοι πίεζαν ψηλά σε αντεπίθεση και ωραίο συνδυασμό των παιχτών της Πολίχνης από αριστερά ο ακραίος επιθετικός τους έβγαλε παράλληλη μπαλιά προ το τέρμα του Νταμπώση Φ. και ο καλύτερος παίχτης τους ερχόμενος από πίσω έγραψε το τελικό 1 -3. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίχτες των δύο ομάδων να δίνουν τα χέρια για το δυνατό αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια αγώνα.
Έτσι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του α’ γύρου το προπαιδικό των Ποντίων βρίσκεται στην 3η θέση του 3ου ομίλου με 34 βαθμούς, έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο επόμενο γύρο (4 ομάδες από κάθε όμιλο , 16 συνολικά) και θα προσπαθήσει να κερδίσει τους επόμενους αγώνες με Εθνικό Λαγυνών και ΑΑ Γιαννιτσών.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Χριστουδουλής Γ. (Τ), Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Χατζηαργυρίου Α. , Κουτσουράς Γ., Σαχμπάζοβ Ν., Ζαχούλης Β, Τουλίκας Γ. , Καρακούσης Γ., Μυστακίδης Λ., Νταμπώσης Φ. (Τ), Κάπε Ε, Ιακωβίδης Θ.
ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό  3ος όμιλος 
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Φοίνικας Πολίχνης
1  -   3
Ντέρμπι για  τη δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο του προπαιδικού στην ΕΠΣ Μακεδονίας και η Κατερινιώτικη ομάδα γνώρισε την ήττα με 1 – 3 από την Ακαδημία του Φοίνικα Πολίχνης. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου (Θεσσαλονίκη ) στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής και ήταν δυνατό με τους παίχτες του Γιώργου Μπεκιάρη να καταθέτουν ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά να δέχονται νωρίς γκολ στην αρχή του παιχνιδιού μετά από κόντρα στην άμυνα ο φουνταριστός των αντιπάλων βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Χριστοδουλή Γ.  Αμέσως μετά η ομάδα των Ποντίων δέχτηκε και δεύτερο τέρμα όταν σε ένα δυνατό σουτ και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακά τους η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. 
Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες της Κατερινιώτικης ομάδας έδωσαν πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου και σε μια αντεπίθεσή τους ο Τουλίκας Γ. ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε  εύστοχα ο Τερζίδης Π. αναπτερώνοντας το ηθικό των συμπαικτών του που πίεσαν ακόμη πιο πολύ για την ισοφάριση. 
Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού και ενώ οι Πόντιοι πίεζαν ψηλά σε αντεπίθεση και ωραίο συνδυασμό των παιχτών της Πολίχνης από αριστερά ο ακραίος επιθετικός τους έβγαλε παράλληλη μπαλιά προ το τέρμα του Νταμπώση Φ. και ο καλύτερος παίχτης τους ερχόμενος από πίσω  έγραψε το τελικό 1 -3.  Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε  τους παίχτες των δύο ομάδων να δίνουν τα χέρια για το δυνατό αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια αγώνα.
 Έτσι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του α’ γύρου το προπαιδικό των Ποντίων βρίσκεται στην 3η θέση του 3ου ομίλου με 34 βαθμούς, έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο επόμενο γύρο (4 ομάδες από κάθε όμιλο , 16 συνολικά)  και  θα προσπαθήσει να κερδίσει τους επόμενους αγώνες με Εθνικό Λαγυνών και ΑΑ Γιαννιτσών. 
  ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Χριστουδουλής Γ. (Τ), Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Χατζηαργυρίου Α. , Κουτσουράς Γ., Σαχμπάζοβ Ν., Ζαχούλης Β, Τουλίκας Γ. , Καρακούσης Γ., Μυστακίδης Λ., Νταμπώσης Φ. (Τ), Κάπε Ε, Ιακωβίδης Θ.