ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

                 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
----------------------------------------------------------
Ταχ. Δ/νση:  Βασ. Όλγας  198   
Τ.Κ.: 546 55
Πληροφορίες: Μίνα Κουρνούτου
Τηλέφωνο: 2313 – 319663
Fax: 2313 – 319763
E_mail: antiperiferiarxis-thess@pkm.gov.gr







              
             

  

  





    Θεσσαλονίκη, 03/02/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           
Σε «Θερμαϊκή Ριβιέρα» στοχεύει να αναδείξει την περιοχή του Θερμαϊκού ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε κατά την παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης Θερμαϊκού, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ξενία» στην Περαία.
            Ο κ. Τσαμασλής, ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, που έδωσε «ηχηρό παρών» στην εκδήλωση, ανέπτυξε τους κεντρικούς άξονες που αναμένεται να αναβαθμίσουν την εικόνα της περιοχής του Θερμαϊκού και να συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του τόπου.  Επίσης, παρόντες ήταν πολλοί περιφερειακοί σύμβουλοι, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι από το Δήμο Θερμαϊκού.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα συνεργασία του με τον κ. Τσαμασλή, δίνοντας έμφαση στην αποτελεσματικότητά του σε καίρια ζητήματα του νομού, τόσο από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, όσο και από τη μέχρι τώρα πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων Χάρης Αμμανατίδης. 
«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους με στηρίζουν έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια. Με συγκίνηση, αλλά και με συναίσθηση της ευθύνης προς τα πρόσωπα που απευθύνομαι, γιατί εσείς είστε οι άνθρωποι που με δυναμώσατε, εσείς είστε που προκαλέσατε ουσιαστικά την τύχη μου στο δήμο Θερμαϊκού. Το θέλετε, – το είδα, – το θέλω, το αποδέχομαι και σε λίγο καιρό από τώρα θα μπούμε σε δράση και θα ανακοινώσουμε το όνομα και τα στελέχη του συνδυασμού, που θα φέρει την αλλαγή στην περιοχή του Θερμαϊκού», τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Τσαμασλής, εκδηλώνοντας την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού στις επικείμενες εκλογές.




Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Μ.Ε. Θεσσαλονίκης