ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Όταν η γιαγιά σου ήταν ο θεός: Ρυζόγαλο με κανέλα και νιάτα ftw

rizogalo-570
Το ρυζόγαλο τρώγεται όλες τις ώρες είναι πολύ γευστικό και η παρασκευή του είναι πανεύκολη και πολύ γρήγορη. Τι θα χρειαστούμε:
1 κούπα ρύζι γλασέ
1 και 1/2 της κούπας νερό
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
1 και ½ της κούπας ζάχαρη
κανέλα
Πώς θα το φτιάξουμε:
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι με το νερό και περιμένουμε μέχρι να πιει τα νερά του. Ταυτόχρονα, σε ένα μπολ τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος και διαλύουμε την άχνη ανακατεύοντας.
Μόλις γίνει το ρύζι μας, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη στη κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις το μείγμα μας αρχίζει να πήζει προσθέτουμε και την ζάχαρη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε συνεχώς.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε ατομικά μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα.