ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Γυμνή Λιβανέζα σκιέρ προκαλεί... χιονοστιβάδα στο Σότσι (video)









Φωτιά στο... χιόνι έβαλε η Λιβανέζα Ζάκι Σαμούν. Η 22χρονη αθλήτρια του σκι, που εκπροσωπεί τη χώρα της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσ, ανέβασε «καυτό» βίντεο στο YouTube, το οποίο στη συνέχεια αναπαράχθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter, βίντεο στο οποίο η Σαμούν εμφανίζεται γυμνόστηθη και να φοράει μόνον ένα εσώρουχο πάνω στο χιόνι!
Η όμορφη Ζάκι συμμετείχε σε ομαδική φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση που είχε γίνει στο χιονοδρομικό κέντρο του Λιβάνου Φαράγια και η οποία προοριζόταν για την έκδοση ενός ημερολογίου.
Η φωτογράφηση της Ζάκι Σαμούν ξεσήκωσε (χιονο)θύελλα επικριτικών αλλά και επαινετικών σχολίων στο Δαδίκτυο, με τον υπουργό Νεότητας και Αθλητισμού του Λιβάνου Φάισαλ Καράμε να ζητάει τη λήψη μέτρων σε βάρος της νεαρής σκιέρ από την Ολυμπιακή Επιτροπή, με στόχο, όπως δήλωσε, «να προφυλαχθεί η υπόληψη του Λιβάνου». Η 22χρονη Λιβανέζα, αντιληφθείσα τον σάλο, προσπάθησε να δικαιολογηθεί στο Facebook:
«Το βίντεο αποτελεί μέρος από τα παρασκήνια (της ομαδικής φωτογράφησης). Δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη ενώπιον όλων σας. Γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι το βίντεο αυτό δεν ταιριάζει στην εικόνα που αντανακλά ο πολιτισμός μας», έγραψε.
πηγή: ΕΘΝΟΣΠΟΡ