ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Προς τους " Νταβατζήδες της μεταφοράς "

Οι τελευταίοι που δικαιούνται να εκφέρουν άποψη και γνώμη για την επικείμενη απεργία των μεταφορέων είναι όλοι αυτοί οι θεσμικοί παράγοντες που με την στάση τους στο παρελθών κυρίως αλλά και τώρα επιδείνωσαν και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα ξεδιάντροπα να το κάνουν απέναντι στους Έλληνες Μεταφορείς στερώντας τους με τρόπο αθέμιτο το μεταφορικό τους έργο ..

Ιδιαίτερα δε αυτοί του " Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος " καλά θα κάνουν να σιωπήσουν και να σταματήσουν να προμηνύουν προς τους αυτοκινητιστές τις όποιες εκ του πονηρού και προ πάντων για λόγους δικού τους συμφέροντος απόψεις τους .

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό σε όλην την Ελληνική κοινωνία ποιοι είναι οι " νταβατζήδες της μεταφοράς ".

Σε εμένα όμως κάνει φοβερή εντύπωση το ότι κανένα επίσημο συνδικαλιστικό όργανο από την πλευρά των μεταφορέων και εν όψι των επικείμενων απεργιακών κινητοποιήσεων δεν βγαίνει να τα καταγγείλει αυτά και αφήνει εκ των προτέρων να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις στον κόσμο .

Θέλω να πιστεύω πως όλα αυτά δεν γίνονται εκ του πονηρού και μεθοδευμένα από τους γνωστούς άγνωστους που διαχρονικά ξεπουλούσαν τον κλάδο και τους αγώνες των συναδέλφων για τα προσωπικά τους συμφέροντα .

Εύχομαι από καρδιάς αυτήν την φορά να μην βρεθούν κάποιοι " εφιάλτες " να προδώσουν τους αγώνες μέσα από μεθοδευμένες επιστρατεύσεις η παίρνοντας ανεκπλήρωτες και χωρίς κανένα αντίκρισμα υποσχέσεις από "αδιάβαστους υπουργούς " και να υπονομεύσουν πριν ακόμα αρχίσει έναν αγώνα σφραγίζοντας μία δια παντός την ήδη υπάρχουσα ταφόπλακα στο επάγγελμα του μεταφορέα .

Υ.Γ.  Πως τα έφερε αυτή η καταραμένη η μοίρα αυτός ο " Αδιάβαστος Υπουργός " που από άλλο υπουργείο τότε ξεπουλούσε τον κλάδο τώρα να είναι στο αρμόδιο υπουργείο να χειρίζεται για άλλη μία φορά την τύχη όλων αυτών που κατέστρεψε το 2010 ; ;
Ερωτήματα και προβληματισμούς θέτω ...

Αλχαζίδης Αναστάσιος
Πρώην Πρόεδρος Σωματείου Διεθνών Μεταφορών Ν.Πιερίας