ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Έλληνας σκλάβος!



«Γιαλαντζί» αντίσταση από την κυβέρνηση στην τρόικα για την ενοικίαση εργαζομένων. Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ότι τα έχουν ήδη ψηφίσει όλα μόνοι τους!

Η κυβέρνηση βγαίνει και μιλάει για τις δήθεν «πρωτοφανείς απαιτήσεις της τρόικας» σχετικά με τις εταιρείες που θα νοικιάζουν εργαζόμενους χωρίς κανένα δικαίωμα σε αποζημιώσεις. Οι υπουργοί μας λένε ότι «κάνουν αντίσταση» στον παραλογισμό της τρόικας, αλλά Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ότι τα έχουν ήδη ψηφίσει όλα αυτά από μόνοι τους!
Το νέο τοπίο εργασιακής σκλαβιάς είναι ήδη ψηφισμένη πραγματικότητα! Μετά από 3 χρόνια, σε πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα, χωρίς αποζημίωση. Ακόμη και για τα δεδουλευμένα σου μπορεί να τρέχεις στα δικαστήρια, ενώ -αν δεν φτάνουν οι εγγυητικές επιστολές- θα καταλήξεις να πάρεις ένα μέρος μόνο από μισθούς και ένσημα. Δημιουργούν τη νέα γενιά των 510 ευρώ!

Έδωσαν 19 εκατ. ευρώ επιχορήγηση
για μια θέση εργασίας για 3 μήνες!
Μας είπαν ότι με την πράσινη ανάπτυξη θα πολεμήσουν την ανεργία. Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ότι το Σεπτέμβριο του 2013 έδωσαν επιχορήγηση 19,1 εκατ. ευρώ σε αιολικό πάρκο στην Αρκαδία, το οποίο θα δημιουργήσει 1 θέση εργασίας για τρεις μήνες! Το Δεκέμβριο του 2013 έδωσαν στον ίδιο επιχειρηματία 3,6 εκατ. για πάρκο στη Λακωνία προκειμένου να δημιουργήσει 2 θέσεις!

Νέο χαράτσι σε 50.000 φωτοβολταϊκά!
Μας έβαλαν και γεμίσαμε παντού φωτοβολταϊκά. Τώρα, βάζουν νέο «χαράτσι» που εξοντώνει 35.000 φωτοβολταϊκές στέγες ιδιωτών και 15.000 φωτοβολταϊκά εδάφους. Στουρνάρας και Μανιάτης κουρεύουν 30% τις εγγυημένες τιμές των φωτοβολταϊκών, με μονομερή (!) τροποποίηση των υπογεγραμμένων συμβάσεων και, μάλιστα, ειδικά για τους αγρότες αναδρομικά από την αρχή του 2013!

Ποιο ποτάμι; Ο οχετός του Νίκου Δήμου
(«φίλου» του Σταύρου Θεοδωράκη)
Το δήθεν νέο «Ποτάμι» και ο… φίλος του Σταύρου Θεοδωράκη, Νίκος Δήμου, που έχει γράψει (στο lifo.gr) ότι η Ελλάδα είναι «μια χαβούζα με βοθρολύματα, που ζέχνει εκατοντάδες χιλιόμετρα γύρω και μολύνει όλη την Ευρώπη», ότι είναι θράσος μας που τα βάζουμε με την τρόικα, ότι η Ρεπούση «κάνει άγια δουλειά», ενώ πρόσφατα δήλωσε πως τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία και ότι χαίρεται που το «Ποτάμι» δεν έχει ιδεολογία! Το ΧΩΝΙ σκιαγραφεί την προσωπογραφία του φίλου του Σταύρου, για να ξέρουμε ότι οι «νέοι» που μας πλασάρουν έχουν πολύ παρελθόν…


Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής.
Στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι και τη Δευτέρα.