ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ανανέωση στη διαιτησία Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΦΑΤΖΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Π. ΠΙΕΡΙΑΣ


Ο τριανταπεντάχρονος Κώστας Λαφατζής είναι ο νέος πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Πιερίας. Ο εκλεκτός των Πιεριέων διαιτητών με δεκάχρονη επιτυχή πορεία στο δύσκολο και επίπονο χώρο της διαιτησίας, αναλαμβάνει τα ηνία του συνδέσμου μετά από την πλήρη ανανέωση που αποφάσισε η συνέλευση των μελών στις πρόσφατες αρχαιρεσίες.
Πέρα του κ. Λαφατζή, τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκλέγονται για πρώτη φορά, δείγμα της φιλοσοφίας που επικρατεί στις τάξεις των ΄΄αρχόντων των γηπέδων ΄΄ για υλοποίηση της άποψης …τόπο στα νιάτα.
Ο νέος πρόεδρος κατείχε τη θέση του εφόρου της λέσχης στο απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο.
Ο Κώστας Λαφατζής είναι αξιολογημένος βοηθός διαιτητής Football League, τυγχάνει της αποδοχής και αναγνώρισης του συνόλου των υπευθύνων του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ασφαλώς θεωρείται από τους εξελίξιμους στον ευαίσθητο τομέα της διαιτησίας.
Το παιχνίδι που σκιαγραφεί την διαιτητική καριέρα του Κώστα, είναι η περυσινή συνάντηση για τα play-off μεταξύ Νίκης Βόλου-Παναιτωλικού 1-1, όπου σε ένα δύσκολο και καθοριστικό αγώνα και οι δύο ομάδες αναγνώρισαν και επικρότησαν το έργο του.
Στην τριετή διάρκεια της νεοεκλεγείσας διοίκησης των διαιτητών της Πιερίας, ο Κώστας Λαφατζής και οι συνεργάτες του θα επιδιώξουν την επαναδραστηριοποίηση του συνδέσμου με πρώτη προτεραιότητα την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου της διαιτητικής οικογένειας αλλά και την προώθηση όσο το δυνατό περισσότερων Πιεριέων διαιτητών στην κορυφή της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής διαιτησίας.
<< Αγαπώ το ποδόσφαιρο και επιθυμώ να το υπηρετώ. Βέβαια έγινα διαιτητής γιατί απλά δεν είχα ταλέντο ως ποδοσφαιριστής >> δηλώνει αφοπλιστικά ο κ. Λαφατζής.
Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας Δημήτρης Ελευθεριάδης και το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης συγχαίρουν το νέο συμβούλιο των διαιτητών του Νομού μας, με την ευχή ότι η μέχρι τώρα επιτυχή συνεργασία με την επιτροπή διαιτησίας και με το σύνδεσμο, να συνεχισθούν ακόμα περισσότερο προς όφελος του Πιερικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ