ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πιερίας - Δελτίο Τύπου


                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


       Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 12/3/2014 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου σε συνεργασία με τη ΔΟΕ σε επίπεδο κεντρικής Μακεδονίας με θέμα : ‘’Μετατάξεις Εκπαιδευτικών και Αξιολόγηση -Χειραγώγηση’’.
    Αξιοσημείωτο είναι ότι είναι η πρώτη που πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά εκδήλωση για τέτοιο θέμα και η επιτυχία της γίνεται αφορμή να πραγματοποιήσει η ΔΟΕ παρόμοιες εκδηλώσεις σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.
    Εκ μέρους της  ΔΟΕ παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Μπάμπης Κόκκινος, οι αιρετοί του κλάδου Παληγιάννης Βασίλης και Μπράτης Δημήτρης και η νομική σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ και ΔΟΕ Μαρία Τσίπρα.
    Στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Εκάβη, με παρόντες συναδέλφους της Πιερίας και  της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα, αλλά και από Λάρισα, Κομοτηνή και  Ξάνθη,  η ενημέρωση ήταν λεπτομερής, τόσο όσον αφορά την αξιολόγηση, όσο και τις μετατάξεις.
     Αξίζει να αναφέρουμε πως σχετικά με το  θέμα της αξιολόγησης η ΔΟΕ ανέφερε ότι σχεδόν το 90% των Συλλόγων των σχολικών μονάδων της χώρας υπέγραψαν τα πρακτικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τον ακριβή αριθμό των εκπαιδευτικών που αντιδρούν στις μεθοδεύσεις του Υπουργείου