ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Gemma Atkinson: Εμφάνιση με ροζ μπικίνι

Η 29χρονη Gemma, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον γνωστό κωμικό ηθοποιό Rowan Atkinson ( Mr. Bean), με τον οποίο τη συνδέουν συχνά, έχει στο παρελθόν απασχολήσει τα βρετανικά tabloids με τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo αλλά και με τον αρραβώνα της με τον- επίσης- ποδοσφαιριστή Marcus Bent

Γνωστή για τις σέξι εμφανίσεις της η Βρετανίδα ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο Gemma Atkinson, τράβηξε για άλλη μια φορά τα βλέμματα πάνω της, όταν εμφανίστηκε στην παραλία με ροζ μπικίνι που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το ζουμερό και καλογυμνασμένο σώμα της.



Η 29χρονη Gemma, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον γνωστό κωμικό ηθοποιό Rowan Atkinson ( Mr. Bean), με τον οποίο τη συνδέουν συχνά, έχει στο παρελθόν απασχολήσει τα βρετανικά tabloids με τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo αλλά και με τον αρραβώνα της με τον- επίσης- ποδοσφαιριστή Marcus Bent. 



Η Atkinson έγινε πρόσφατα γνωστή και στην Αμερική, καθώς φωτογραφήθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας αλυσίδας γυμναστηρίων. 



Το αντρικό περιοδικό «FHM» τη συμπεριλαμβάνει από το 2006 στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Το 2008 και η γνωστή ιστοσελίδα AskMen.com τη συμπεριέλαβε στη δική της λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.