ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

«Διπλό» χτύπημα για τους συγγενείς: Άκαρπες οι έρευνες για τo Boeing-Τους διώχνουν από το ξενοδοχείο

malaysian-airlines-suggeneis-570
Το θρίλερ με το χαμένο Boeing συνεχίζεται καθώς οι έρευνες για τα ευρήματα του κινεζικού δορυφόρου ολοκληρώθηκαν χωρίς επιτυχία. Την ίδια ώρα, οι τραγικοί συγγενείς των αγνοουμένων εκδιώχθηκαν από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν λόγω… Formula 1!
Το αντικείμενο 22 μέτρων που είχε εντοπιστεί από τον κινεζικό δορυφόρο την προηγούμενη Κυριακή και βρισκόταν 120 χιλιόμετρα από το σημείο που είχε «υποδείξει» ο αυστραλιανός δορυφόρος και υπήρχαν δύο ύποπτα αντικείμενα.
Παρ’ όλα αυτά πριν από λίγο ανακοινώθηκε οι έρευνες στο σημείο όπου βρέθηκαν αντικείμενα από τον κινεζικό δορυφόρο θα συνεχιστούν καθώς η περιοχή είναι πολύ μεγάλη.
Παράλληλα, εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που παρουσίασε η Wall Street Journal αναφορικά με τον συναγερμό που έχει σημάνει για το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, συνολικά 12 χώρες συμμετέχουν στις έρευνες στις οποίες λαμβάνουν μέρος 25 αεροσκάφη, 6 ελικόπτερα και 20 πλοία (εκ των οποίων, ένα εμπορικό με νορβηγική σημαία). Οι περισσότερες δυνάμεις ανήκουν στη Μαλαισία (2 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα και 6 πλοία) και την Κίνα (3 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα και 5 πλοία).
Εξοργισμένοι οι συγγενείς – Εκδιώχθηκαν από το ξενοδοχείο λόγω Grand Prix!
Σοκ προκαλεί την ίδια ώρα η είδηση ότι στη Μαλαισία έδιωξαν λόγω του Grand Prix συγγενείς των αγνοουμένων από ξενοδοχείο!
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι Αρχές της Μαλαισίας θυμήθηκαν ξαφνικά ότι στο ξενοδοχείο Cyberview Resort & Spa κοντά στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, όπου έμεναν οι συγγενείς των αγνοουμένων, εκδιώχθηκαν για να μείνουν οδηγοί και ομάδες της Formula 1 που θα έρθουν στην ασιατική χώρα για το Grand Prix.
Επίσης στην σημερινή ενημέρωση τους από τις Αρχές, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας καθώς οι συγγενείς είναι εξοργισμένοι. Μάλιστα εκφράζονται φόβοι από ειδικούς που ανέφεραν ότι οι συγγενείς έχουν αυτοκτονικές τάσεις. Ορισμένοι εξ αυτών επιτέθηκαν φραστικά στους εκπροσώπους της μαλαισιανής κυβέρνησης: «Μην μας κοροϊδεύετε άλλο, πείτε μας την αλήθεια για τους αγαπημένους μας».