ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Περιοδεία σε καφενεία του Αγίου Δημήτριου πραγματοποίησαν την Κυριακή 06/04 ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Μπάμπης Παπαδόπουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αλέκος Ρούτσας

. Οι συζητήσεις με τους κατοίκους του χωριού πραγματοποιήθηκαν σε καλό κλίμα, αφού η αγωνία για το μέλλον και την ποιότητα της ζωής τους αποτυπώθηκε στον πλούσιο προβληματισμό που αναπτύχθηκε.
            Οι υποψήφιοι ανέλυσαν τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Τοπική Διοίκηση και την άμεση ανάγκη για λήψη μέτρων στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας, της Πρόνοιας που θα ανακουφίσουν τις λαϊκές οικογένειες. Ωστόσο, όπως υπερτόνισαν, η λύση του προβλήματος δεν μπορεί να είναι μόνο διαχειριστική, με την έννοια ότι μια καλή διαχείριση δεν λύνει τα προβλήματα του εργαζόμενου λαού, παρά μόνο προσφέρει προσωρινές λύσεις στις πιεστικές καταστάσεις που βιώνουμε. Η λύση πρέπει να είναι και πολιτική, δηλαδή η ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εκλογές πρέπει να δυναμώσει και τη λαϊκή συμμαχία που θα αντιταχθεί στις πολιτικές που ευνοούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που καταργούν ό,τι εργασιακό δικαίωμα έχει απομείνει.

            Οι πλειοψηφίες στην τοπική διοίκηση, χρόνια τώρα, είναι το «μακρύ χέρι» των κυβερνήσεων, αφού πρωτοστατούν στο να υλοποιούνται μέτρα και κατευθύνσεις των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η ιδιωτικοποίηση στην Υγεία, στους παιδικούς σταθμούς κτλ. Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες έχουν πλούσια πείρα και οφείλουν να τους γυρίσουν την πλάτη ενισχύοντας με την ψήφο τους και τη συμμετοχή τους στη δράση τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.