ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Έχει βουλώσει η μύτη της – 10 λόγοι που μια γυναίκα λέει ΟΧΙ σε στοματικό έρωτα

stomatiko-570
Τα προκαταρκτικά στο σεξ είναι ένα μεγάλο ζήτημα συζήτησης μεταξύ του ζευγαριού και το βασικότερο πρόβλημα προκύπτει όταν τα πράγματα φτάνουν στο στοματικό σεξ. Εκεί συνήθως η γυναίκα είναι αυτή που είναι ριγμένη και ο άντρας θέλει πάντα να είναι ο ευνοημένος. 

Γι΄αυτό το λόγο οι γυναίκες είναι πάντα θιγμένες και αρνούνται πεισματικά να κατέβουν στα χαμηλότερα διαμερίσματα. Γι΄αυτόν και για άλλους 9, οι γυναίκες μας κρατάνε... στο χέρι.
1. Δεν νιώθει σε διάθεση να κάνει κάτι τέτοιο
2. Μπορεί να είναι κουρασμένη και να θέλει απλώς να γίνει η διείσδυση
3. Μία λέξη: ΞΥΡΙΣΟΥ. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να χώσει το πρόσωπο της στον θάμνο σου και να φάει τις κατσαρές σου τρίχες. Hello, δεν είσαι πρωταγωνιστής σε τσόντα των 80΄s αλλά στο 2014, όπου η αποτρίχωση είναι πλέον διαδεδομένη και τα ξυράφια στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς.
4. Δεύτερη λέξη: ΜΠΑΝΙΟ. Αν δεν έχεις καλή σχέση με το πλύσιμο και κάνεις μπάνιο μια φορά κάθε δύο μέρες μην περιμένεις να βάλει στο στόμα της το μόριο σου. Καλό είναι αν θες κάτι τέτοιο, είτε να γίνει με προφυλακτικό αν συμφωνήσει είτε πολύ απλά να το πλύνεις.
5. Σταμάτα να πιέζεις το κεφάλι της με το που βάζει στο στόμα της το εργαλείο σου. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο αρέσει στους άντρες και τους φέρνει σε οργασμό πιο εύκολα, αλλά και η άλλη δεν φταίει σε κάτι να μην μπορεί να πάρει ανάσα και να της πεταχτούν τα μάτια έξω.
6. Αχαριστία και «τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου». Όταν εκείνη σου κάνει τη χάρη να παίξει με το πέος σου τότε πρέπει κι εσύ να της το ανταποδώσεις. Αν όχι εκείνη τη στιγμή στην επόμενη σεξουαλική επαφή. Άλλωστε, η κλειτορίδα και ο κόλπος της είναι το μέρος που σε ελκύει περισσότερο πάνω της και θες να στεγάσεις το όργανο σου. Εξερεύνησε το πρώτα με τα χέρια και το στόμα και μετά μπες. Ειδάλλως, ξέχνα την εικόνα της να γονατίζει.
7. Προσπαθείς να φτάσεις το μόριο σου μέχρι το λαιμό της. ΚΟΦ΄ΤΟ!
8. Όταν το όργανο σου δεν την ελκύει εξωτερικά: Μην το γελάς καθόλου, το μέγεθος δεν είναι το μόνο που μετράει στις γυναίκες, αλλά παίζει ρόλο το πάχος και το αν την ελκύει ώστε να θέλει να σε ικανοποιήσει.
9. Έχει μπουκωμένη μύτη. Μην ζητάς να κλείσεις και την δεύτερη δίοδο οξυγόνου
10. Το βασικότερο απ΄όλα: της ζητάς να τα καταπιεί. Αν θέλει θα το κάνει μόνη της, δεν μπορείς να έχεις τέτοια απαίτηση. Και στο κάτω κάτω δεν μπορεί να εξαρτάται η ικανοποίηση σου από κάτι τέτοιο.